kıvırcıgım evet havanın etkısı buyuk bıde bebısım dunkı kadr oyanmıo cok sakın bugun onuda hafıften tatktım cok evhamlı oldum sınır oluorum bu huyuma hep bole olanlara kızardım aynı onlara benzedım hamılelıgın son zamnları bole gecıcek sanırım bugun oynamadı bısı mı var neden hıc kıpırdamadı vs....:44:
günaydın arkadaşlar
iki gündür yazamıyorum
kayınvalidemlerdeyimm
aslında iyi haberlerim olmadığı için de yazmadım
salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı
oğlumun çok şükür her şeyi iyiydi
ama kızım bizi üzdü
dortor teyzesi kalbinde delik görüyorum dedi
bebek kardiyologuna sevketti
randevuyu 19 aralığa verdiler
o zamana kadar bekleyemem
çatlarım , ölürüm
bebeklerin yüzde 40 ında görülebilen bir olaymış
zaten bu tür bebeklerin yüzde 70 indeki delik anne karnında kapanıyormuş
kapanmayanlar doğumdan sonra kapanıyormuş
çok azı cerrahi müdehale gerektiriyormuş
ama kendime söz geçiremiyorum
yana yakıla prof arıyoruz
bugün bulacaz inşallah
tüm bunlara üzülürken internetten bebeklerim için aldığım ürünler geldi
kendimi tutamadım
sana da geçmiş olsun canım.doktorun profesyonelse ve guvendıysen hiç korkma o kadar kolay degıl bebege zarar vermesi. ben kendim gordum mesela ultrasonda bebkle hiç temas etmedi iğne
canm gecen hafta bende yazmıstım aynı detten muzdarip olarak, bı kac doktora daha görunup en son buldugum prof. benı rahatlattı bu aslında teknik bişeymiş. bebek ana rahmindeyken zaten kalbi delik olmak zorundaymıs aksi takdirde yaşayamazlarmış ki bu deliğin boyutu küçük olursa bebeğin ölür bile dedi doguma kadar butun evreler gerçekleşiyormuş ve en son kalptekı o delikcik kapanıyormus. banada ayrıntılıda yine bi prof. söylemıstı delik diye ama yeterince bilgi vermemiş bu delik hakkında bı haftayı ölü gibi geçirdim ama cok şükğr rahatladım zor bılıyorum ama sende rahat tut ıcını emınım benm gıbı ıcını serınletecek bı haber alacaksın..
Mihs, canım kıvırcığa katılıyrum.Allahın izniyle bişey olmaz yavruna, son döenmlerde daha sıkıntımız olcak kordondan vs. şimdiden korkarsak son günler geçmez ve buda annenin psikolojisini bozuyor, benim dr um bu konuya çok önem veriyo, tedavi filan öneriyo doğum sonrasınıda etkilebiliyomu.Benim pıhtılaşmam var günlük iğnelerim var bebeğim onlarla can buluyo, kestiğim an yaşama şansını biter 48-50 saate.ve ütelik dietim var ağız bir şekilde.bunları yememde pıhtılaşmamı artırdığı için riskli, dolayısıyla ölebilr mi korkularım vardı ? bu ciddi anlamda insanı korkutuyor ve üzüyor.son olarak dr rahatlattı şimdi rahatım.allaha emanet onlar, aşırı hızlıyımdır ben kontrolsüz hareket ederim ya kordon dolanırsa şüphem vardı birde dr da senin hareketlerin onu etkilemez dedi, ne yapabilriz ki Allaha emanet edip dua etmekten başka çaremiz yok.İnş onlar sıkıntısız bi şekilde büyüecek doğacak, biz arkaya dönüp bakınca gülcez inş endişelerimize. Gönlünü rahatlat hepimiz rahatlatmalıyız çünkü zararımıza.
Kızlar kalında giyindim ama çokkkkkkkk üşüyorum.bugünleri nasıl atlatacağım allahım.üşümekten bebişime inş bişey olmaz.
evet canım
biz de çok köü olduk, inşallah dediğin gibi olur,
elimizden gelen bir şey yok ki
dua etmekten başka
inşallah biz de güzel bir haber alırız
kızlar ben park yataak almayı düşünüyorum, park yatak almaya karar verdim
marka olarak da chicco veya kraft alacağım
(sizin öneriniz var mı?)
fiyat olarak 300-400 arası
genellikle iki kademeli
aradaki o tahta kademe 70 lira
içlerinde yatak olmuyor bunların
incecik bir sünger var
yatak fiyatlarını araştırıyorum ve epey pahalı
iyi bir yatak 300 den başlıyor
hepsinden iki tane alacağımı düşününceböyle oldum
kimse bana yanıt vermemiş.
cnm atlamışım sanırım 50 lik yaptırdın çok fazla yğksek çıkmamışki dr un belki 100 lük ister yada biraz dikkat etmeni isteyerek ikinci testide yaptırmayabilir heralde
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.bir-iki derece artış gözüküyr.Normalsin,için rahat etmezse hastanede yaptır dedi doktor.TEsti sağlık ocağında yaptırdım ben.
eee benim bldiğim kadaryla sağlık ocaklarının labaratuarı yokki zaten onlarda alınan numuneleri devlet hastanesine gönderiorlar doğrudur sonuşç bence ikinci kez aynı şeyleri yaşama canım
canım şeker testini,glukozu içtikten bir saat sonra,şeker ölçer aletiyle ölçtü.kan damlattı,alet 1-2 dkk içinde yanıt verdi.
hımmm ozaman sen için rahat etmiyorsa hastanede tekrar yaptır
Canım Allah kolaylık versin çifte harcama zor, o iyi yataklar neler peki ?
kızlar ben park yataak almayı düşünüyorum, park yatak almaya karar verdim
marka olarak da chicco veya kraft alacağım
(sizin öneriniz var mı?)
fiyat olarak 300-400 arası
genellikle iki kademeli
aradaki o tahta kademe 70 lira
içlerinde yatak olmuyor bunların
incecik bir sünger var
yatak fiyatlarını araştırıyorum ve epey pahalı
iyi bir yatak 300 den başlıyor
hepsinden iki tane alacağımı düşününceböyle oldum
canım pıhtışalmanın dereceleri var ya sanırım benimki biraz yüksek olabilir, protein dietim var mmesela günde en fazla 1 köfte, 30 gr et yiyebilrim balık ceviz badem kesin yasak.mercimek ç.dan 3 kaşık, k.faülyeden 5 kaşık gibi bi dietim var.serbest olan tüm sebzeler sayılır bide tatlılar, sebzelerden patates ve bezelye yasak.bunlar kanımı iyice pıhtılaştırıyo.birde buğday ekmeği yasak ama hamielikten mi pıht.dan mı bilmiyorum çavdar yiyeceksin dedi.ben günde 2 tana 0,400 lük clexane yapıyrum senin bi tane 0,400 dü dimi ?Selam kızlllarrr,
ccandancım diyeti anlamadım ne diyeti yapıyorsun
Göğüs pedini hepimizin alması gerekiyor göğüs kalkanıda bildiğim kadarıyla göğüs ucu olmayablar aktif kullansada göğüste yara beere olanlarında hem iyileşme sürecinde etkili oluyor hemde bebeişin emmeye devam etmesini sağlıyor
aa hiç aklıma gelmedi o ya haklısın.kalakanı almak şart oldu :) saol valla ...bilmiyodum.canım bende park yatak alacaktım ama şimdilerde kararsız kaldım geçenlerde biraz gezip araştırdım en iyi markanın bile kumaş kaplaması naylonnn(( ben sıcak bir memlekette oturduğumdan beni tedirgin etti araştırıyorum hala (
ne testi canım ben atlamışım pardon ?cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.bir-iki derece artış gözüküyr.Normalsin,için rahat etmezse hastanede yaptır dedi doktor.TEsti sağlık ocağında yaptırdım ben.
ben de park yatak alacağım kısmetse kızlar,kraftı tavsiye etmem,bana güven vermedi.Yakından da baktım onlara,chicco daha kaliteli geldi bana,kumaşıyla iskeletiyle fln.