2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım takma oyle yaa. rahat gecir biraz hamişliğini. bi şey yoktur onda neden olsun ki.. keyif yapıodur. benimki de surekli cok hareketli degil ama nolıur evham yapma. yoksa her gun evhamlanıcak bi şey bulur insan, valla gerek yok be canım. korkutuyo bizi bu sıpalar, anneliği öğretiyolar galiba

Son düzenleme:
Mihs, canım kıvırcığa katılıyrum.Allahın izniyle bişey olmaz yavruna, son döenmlerde daha sıkıntımız olcak kordondan vs. şimdiden korkarsak son günler geçmez ve buda annenin psikolojisini bozuyor, benim dr um bu konuya çok önem veriyo, tedavi filan öneriyo doğum sonrasınıda etkilebiliyomu.Benim pıhtılaşmam var günlük iğnelerim var bebeğim onlarla can buluyo, kestiğim an yaşama şansını biter 48-50 saate.ve ütelik dietim var ağız bir şekilde.bunları yememde pıhtılaşmamı artırdığı için riskli, dolayısıyla ölebilr mi korkularım vardı ? bu ciddi anlamda insanı korkutuyor ve üzüyor.son olarak dr rahatlattı şimdi rahatım.allaha emanet onlar, aşırı hızlıyımdır ben kontrolsüz hareket ederim ya kordon dolanırsa şüphem vardı birde dr da senin hareketlerin onu etkilemez dedi, ne yapabilriz ki Allaha emanet edip dua etmekten başka çaremiz yok.İnş onlar sıkıntısız bi şekilde büyüecek doğacak, biz arkaya dönüp bakınca gülcez inş endişelerimize. Gönlünü rahatlat hepimiz rahatlatmalıyız çünkü zararımıza.

Kızlar kalında giyindim ama çokkkkkkkk üşüyorum.bugünleri nasıl atlatacağım allahım.üşümekten bebişime inş bişey olmaz.

kıvırcığım tekrar aramızda olman ne güzel....
ben çok olmasa topuklu ayakkabı giyiyorum...nasıl olsa tüm gün oturuyorum diye....ama ayağa kalkınca komik duruyor hamile göbeği ayakta topuklu ayakkabı dar hırka
birşey almakta içimden gelmiyor daha ne kadar büyüyecek aklım almıyor....daha bu karnım birşeyde değil yani....kocaman olucam yarım dünya gibi....:18:

canm gecen hafta bende yazmıstım aynı detten muzdarip olarak, bı kac doktora daha görunup en son buldugum prof. benı rahatlattı bu aslında teknik bişeymiş. bebek ana rahmindeyken zaten kalbi delik olmak zorundaymıs aksi takdirde yaşayamazlarmış ki bu deliğin boyutu küçük olursa bebeğin ölür bile dedi doguma kadar butun evreler gerçekleşiyormuş ve en son kalptekı o delikcik kapanıyormus. banada ayrıntılıda yine bi prof. söylemıstı delik diye ama yeterince bilgi vermemiş bu delik hakkında bı haftayı ölü gibi geçirdim ama cok şükğr rahatladım zor bılıyorum ama sende rahat tut ıcını emınım benm gıbı ıcını serınletecek bı haber alacaksın..

sana da geçmiş olsun canım.doktorun profesyonelse ve guvendıysen hiç korkma o kadar kolay degıl bebege zarar vermesi. ben kendim gordum mesela ultrasonda bebkle hiç temas etmedi iğne

teşekkür ederim kıvırcık ben karabükteyim doktorum ankaraya sevketti ordaki araştırma hastanesine gittik sıvıyı aldıktan sonra kalp atışını dinletti alırken ekran bana tersti göremedim o yüzden senin kadar rahat olamıyorum dua etmekten başka elden bişey gelmez Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

evet canım
biz de çok köü olduk, inşallah dediğin gibi olur,
elimizden gelen bir şey yok ki
dua etmekten başka
inşallah biz de güzel bir haber alırız

kızlar ben park yataak almayı düşünüyorum, park yatak almaya karar verdim
marka olarak da chicco veya kraft alacağım
(sizin öneriniz var mı?)
fiyat olarak 300-400 arası
genellikle iki kademeli
aradaki o tahta kademe 70 lira
içlerinde yatak olmuyor bunların
incecik bir sünger var
yatak fiyatlarını araştırıyorum ve epey pahalı
iyi bir yatak 300 den başlıyor
hepsinden iki tane alacağımı düşününce böyle oldum

Selam kızlllarrr,

ccandancım diyeti anlamadım ne diyeti yapıyorsun

Kızlar kalında giyindim ama çokkkkkkkk üşüyorum.bugünleri nasıl atlatacağım allahım.üşümekten bebişime inş bişey olmaz.

Merak etma canım bebeişin yaklaşık 37 derece bir sıvının içinde sen kendini üşütmemeye bak

evet canım
biz de çok köü olduk, inşallah dediğin gibi olur,
elimizden gelen bir şey yok ki
dua etmekten başka
inşallah biz de güzel bir haber alırız

Canım Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Mirrrors kardeşin için hayırlısı neyse o olsun inşlallah

Göğüs pedini hepimizin alması gerekiyor göğüs kalkanıda bildiğim kadarıyla göğüs ucu olmayablar aktif kullansada göğüste yara beere olanlarında hem iyileşme sürecinde etkili oluyor hemde bebeişin emmeye devam etmesini sağlıyor

canım bende park yatak alacaktım ama şimdilerde kararsız kaldım geçenlerde biraz gezip araştırdım en iyi markanın bile kumaş kaplaması naylonnn (( ben sıcak bir memlekette oturduğumdan beni tedirgin etti araştırıyorum hala (

cnm atlamışım sanırım 50 lik yaptırdın çok fazla yğksek çıkmamışki dr un belki 100 lük ister yada biraz dikkat etmeni isteyerek ikinci testide yaptırmayabilir heralde

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.bir-iki derece artış gözüküyr.Normalsin,için rahat etmezse hastanede yaptır dedi doktor.TEsti sağlık ocağında yaptırdım ben.

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.bir-iki derece artış gözüküyr.Normalsin,için rahat etmezse hastanede yaptır dedi doktor.TEsti sağlık ocağında yaptırdım ben.

eee benim bldiğim kadaryla sağlık ocaklarının labaratuarı yokki zaten onlarda alınan numuneleri devlet hastanesine gönderiorlar doğrudur sonuşç bence ikinci kez aynı şeyleri yaşama canım

ben de park yatak alacağım kısmetse kızlar,kraftı tavsiye etmem,bana güven vermedi.Yakından da baktım onlara,chicco daha kaliteli geldi bana,kumaşıyla iskeletiyle fln.

eee benim bldiğim kadaryla sağlık ocaklarının labaratuarı yokki zaten onlarda alınan numuneleri devlet hastanesine gönderiorlar doğrudur sonuşç bence ikinci kez aynı şeyleri yaşama canım

canım şeker testini,glukozu içtikten bir saat sonra,şeker ölçer aletiyle ölçtü.kan damlattı,alet 1-2 dkk içinde yanıt verdi.

bu arada söylemeyii unuttum,kraft chiccodan daha ucuz,uygun.Ama kalite ararsanz bence chicco.

Canım Allah kolaylık versin çifte harcama zor, o iyi yataklar neler peki ?
bende hep ince süngerlerden gördüm ortapedik sipariş verdim ama inceydi kalın varsa iade edeyim onu alayım madem.
canım pıhtışalmanın dereceleri var ya sanırım benimki biraz yüksek olabilir, protein dietim var mmesela günde en fazla 1 köfte, 30 gr et yiyebilrim balık ceviz badem kesin yasak.mercimek ç.dan 3 kaşık, k.faülyeden 5 kaşık gibi bi dietim var.serbest olan tüm sebzeler sayılır bide tatlılar, sebzelerden patates ve bezelye yasak.bunlar kanımı iyice pıhtılaştırıyo.birde buğday ekmeği yasak ama hamielikten mi pıht.dan mı bilmiyorum çavdar yiyeceksin dedi.ben günde 2 tana 0,400 lük clexane yapıyrum senin bi tane 0,400 dü dimi ?
aa hiç aklıma gelmedi o ya haklısın.kalakanı almak şart oldu :) saol valla ...bilmiyodum.

ne testi canım ben atlamışım pardon ?
ben de park yatak alacağım kısmetse kızlar,kraftı tavsiye etmem,bana güven vermedi.Yakından da baktım onlara,chicco daha kaliteli geldi bana,kumaşıyla iskeletiyle fln.

yaa eşimde kraftı beğenmiş, duyduğum iyi oldu.ark.ımda dün graco nun park yataklarından çok memnun olduklarını duyuyorum haberin olsun demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…