2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ne testi canım ben atlamışım pardon ?

yaa eşimde kraftı beğenmiş, duyduğum iyi oldu.ark.ımda dün graco nun park yataklarından çok memnun olduklarını duyuyorum haberin olsun demişti.

şeker ölçümüydü canm.

gracoya da baktım,o da normal kalitedeydi.ama beni cezbeden chiccoydu açıkçası.

hayalimduman bence sen hastanede yaptır bu testi güselim, boşunada sıkma canını lütfen..

Park yataklara gelince arkadaşlar, kullanışlı diyende var yok diyende var:KK52:
Ama alacaksanız bencede chico yada kraft öneriyorumm :KK53:

hayalimduman bence sen hastanede yaptır bu testi güselim, boşunada sıkma canını lütfen..

Park yataklara gelince arkadaşlar, kullanışlı diyende var yok diyende var:KK52:
Ama alacaksanız bencede chico yada kraft öneriyorumm :KK53:

haftaya doktorda randevum var,değerimi söyleyeceğim,gerek görürse o da yaptırır herhalde.Dediğiniz gibi canımı sıkmayayım en iyisi.:KK16:
Chiccoyu doğumdan sonra,anakucağını kullanıp alayım diyorum ben,daha sonra alacağım,siz nasıl yapacaksınız?

canım istikbal ve yataşa baktım
fiyatları 280 den başlıyor
550 ye kadar gidiyor
yani bir yatak 750 liraya falan geliyor ortalama

haftaya doktorda randevum var,değerimi söyleyeceğim,gerek görürse o da yaptırır herhalde.Dediğiniz gibi canımı sıkmayayım en iyisi.:KK16:
Chiccoyu doğumdan sonra,anakucağını kullanıp alayım diyorum ben,daha sonra alacağım,siz nasıl yapacaksınız?

anakucağında bebek yatabiliyor mu peki?
ben hiç bir şey bilmiyorum yaaaaaa
çok cahilim çokk
ben hiç doğurmayacağımı zannediyordum
böyle konular hiç ilgimi çekmiyordu
keşke biraz etrafıma alıcı gözüyle baksaymışım:26::26::26::26::26:

şeker ölçümüydü canm.

gracoya da baktım,o da normal kalitedeydi.ama beni cezbeden chiccoydu açıkçası.
bende baktım şimdi netten bile daha iyi görünüyo.teşekkürler.geçmiş olsun canım şeker ölçümüyle ilgili 0 bilgiye sahibim, bişeyler yazamıyroum.ama gerekli değerlerde sanırım.
ben doğuma dek alcam, park yatağı arabasınıda travel sistem alcağom için anakucağıda içinde.aklımdan çıksın ya alcağım en büyük parçalar bunlar, tayinciyiz ben eşimin yanına gitcem geçici olarak.
Candascım bana herhangi bir diyet soylenmedi gunde bir doz fraxipirine 0.3 ml uyguluyoruz
hmm anladım, duymamıştım o iğneyi, seninki daha hafiftir sert olsa verirdi dieti, vermediği süper olmuş :)
canım istikbal ve yataşa baktım
fiyatları 280 den başlıyor
550 ye kadar gidiyor
yani bir yatak 750 liraya falan geliyor ortalama
çokmuş hakketen, allah sana kolaylık versin çifter çifter alcan ...

çok cahilim çokk

yatanları var canımda hepsi yatıyo mu bilmiyorum

çok cahilim çokk

geçici uyku dışında genel uykusunu ana kucağında uyuyamaz canım

çok cahilim çokk

bende canım ya çok bilgisizim internetten araştırıyorum ama işte aklım almıyo bazı şeyleri travel sistem bebek arabası ne oluyor anlamıyorum mesela bakıyorum

brde bende park yatak alabilirim sonradan toplansın dye ama onun içine yatak koymadan kullanamaz mıyız uyku seti ile yada ne bileyim yatak mı konması gerekiyor :44::44::44:

bende canım ya çok bilgisizim internetten araştırıyorum ama işte aklım almıyo bazı şeyleri travel sistem bebek arabası ne oluyor anlamıyorum mesela bakıyorum

brde bende park yatak alabilirim sonradan toplansın dye ama onun içine yatak koymadan kullanamaz mıyız uyku seti ile yada ne bileyim yatak mı konması gerekiyor :44::44::44:

travel sistem de ana kucağı, puset, oto koltuğu bir de koltuk yükseltici oluyormuş, bebek büyüdükçe onu çıkartabiliyormuşuz,yani satıcı bana böyle anlattı

canım park yatağın içinde yatak diye verdikleri 2 bilemedin 3 santimlik bir şey
görsen onun üstünde yatırmaya kıyamazsın
çok ince yani
ayrıca yatak almak gerekiyor
o yataklarda da ebatına göre ve özelliklerine göre çok fark ediyor
ortalama 200 den başlıyor
500 e kadar gidiyor fiyatları:44::44::44::44::44:

Kızlar park yataklardan bahsetmişsiniz.görümcemler dün chicco park yatak ve kraft araba almışlar hediye
yatağı açtık.güzel duruyor.ama sallanmıyor.bebeği uyutmak zor olacak.bide içinde bir arkadaşın dediği gibi 2 cm lik alt taban var ince ve çok sert.yatak şart yani.

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.bir-iki derece artış gözüküyr.Normalsin,için rahat etmezse hastanede yaptır dedi doktor.TEsti sağlık ocağında yaptırdım ben.

parmaktan aldılarsa kanı pek güvenme,10 mg civarı fazla çıkıyor parmaktan ölçümlerde. benim evde var şeker ölçüm cihazım ,kendim ölçüyorum,sonra hastanede ölçtürüyorum,aralarında öyle bir fark çıkıyor. doktor da öyle olduğunu onayladı. ben hastanede yaptırıcam şeker yüklemelerimi.

Kızlar park yataklardan bahsetmişsiniz.görümcemler dün chicco park yatak ve kraft araba almışlar hediye
yatağı açtık.güzel duruyor.ama sallanmıyor.bebeği uyutmak zor olacak.bide içinde bir arkadaşın dediği gibi 2 cm lik alt taban var ince ve çok sert.yatak şart yani.

chicconun yatağı kaliteli görünüyor ,döşemesi filan. ama sallanmıyor ve biraz küçük. benim de kalitesi hoşuma gitti ama kraft alıcam dediğin nedenlerden dolayı. sallanma aparatı vardı bir modelin onu beğendim. güle güle kullanın...

travel sistem de ana kucağı, puset, oto koltuğu bir de koltuk yükseltici oluyormuş, bebek büyüdükçe onu çıkartabiliyormuşuz,yani satıcı bana böyle anlattı

canım park yatağın içinde yatak diye verdikleri 2 bilemedin 3 santimlik bir şey
görsen onun üstünde yatırmaya kıyamazsın
çok ince yani
ayrıca yatak almak gerekiyor
o yataklarda da ebatına göre ve özelliklerine göre çok fark ediyor
ortalama 200 den başlıyor
500 e kadar gidiyor fiyatları:44::44::44::44::44:

teşekkür ederim cnm açıklaman için ben baktım park yataklara içinde hiç yatak yoktu hatta adama dedim bunun içine ne koyacaz diye birşey koymaya gerek yok dedi o yüzden içime sinmemeişti çok güzel gözüküyodu ama içi hoşuma gitmemişti

kızlar ben park yatak kullanmadım ama bildiğim tek şey kullansaydım belim daha da fena olurdu ki sırt ağrımdan bahsetmiyorum bile:KK30:
graconun ve pierre cardin in 3 kademeli olanları varmış en azından bebek tutunup kalkabildiğinde 2.kata alırsınız.yavaş yavaş geçmiş olursunuz alta.belden sorunu olanlar ona dikkat etmeli

chicconun yatağı kaliteli görünüyor ,döşemesi filan. Ama sallanmıyor ve biraz küçük. Benim de kalitesi hoşuma gitti ama kraft alıcam dediğin nedenlerden dolayı. Sallanma aparatı vardı bir modelin onu beğendim. Güle güle kullanın...

evet kaliteli.sallanmamaı kötü işte.

chicconun yatağı kaliteli görünüyor ,döşemesi filan. ama sallanmıyor ve biraz küçük. benim de kalitesi hoşuma gitti ama kraft alıcam dediğin nedenlerden dolayı. sallanma aparatı vardı bir modelin onu beğendim. güle güle kullanın...

evet canım, chicconun ebatları biraz küçük, beni de düşündürdü bu durum
sanırım ben de kraft alacağım

kızlar ben park yatak kullanmadım ama bildiğim tek şey kullansaydım belim daha da fena olurdu ki sırt ağrımdan bahsetmiyorum bile:KK30:
graconun ve pierre cardin in 3 kademeli olanları varmış en azından bebek tutunup kalkabildiğinde 2.kata alırsınız.yavaş yavaş geçmiş olursunuz alta.belden sorunu olanlar ona dikkat etmeli

canım yatakların yan tarafında fermuarlı bölüm var, bebek yürümeye başlayınca oradan kendi çıkıyor, arkadaşımın bebeğini gördüğümde inanamamıştım

evet belden sorunu olanlar için en alt kademe gerçekten derin kalıyor

iş yerinde üzerime bi ağırlık çöktü bi yarım saat dalmışım sandalyeye kafa mı koyup Allahtan o ara odama kimse gelmemiş :KK1: resmen uyudum uyandım ya bilgisayarı da tam önüme çekmişim :KK52:

X