canım bende park yatak alacaktım ama şimdilerde kararsız kaldım geçenlerde biraz gezip araştırdım en iyi markanın bile kumaş kaplaması naylonnn(( ben sıcak bir memlekette oturduğumdan beni tedirgin etti araştırıyorum hala (
ben sonradan genç yatağı olan şifonyerli yatak odası takımı birde ilk zamanlar kullanmak için istanbul un kapanında bisiklet çarşısı var. oradan sallanır beşik almıştım portatif 5-6. aydan sonra kaldırdım kendi yatağına geçirdim. yeri kısıtlı olanlar tabi park beşik mantıklı ama sallanmıyor.
ay bide allahım kafayı yiyecem ben bu ay hiç toparlanamıyorum 2 hafta evvel grip oldum. 1 hafta evvel 1 günde 6 defa istifra ettim serum yedim. şimdi yine karnım ağrıyor kasılıyor bazen yürüyemiyecek kadar sancı hissediyorum. ishal gibi oldum nerdeyse siyah renkte tuvaletimen son böyle(1,5-2 ay evvel) ishal gibi siyah renkte tuvalet yaptığımda tahlil yaptırmıştım bişi çıkmamıştı bir müddet eleviti bırakmıştım geçmişti. ama ozaman idrar yolumda yanıyordu. ben hamileyken çok hassas olmaktan bıktım ya daha bu benim 22. haftam son aylarda daha kötü oluyorum ben ya offffffffffff kışta geliyor. iki kuruş elime geçsin biriktiriyim evimin eşyalarını tamamlayayım diyorum bi hastane bi serum paralar gidiyor. offff yaaaaaaaaaa meyvemi falanda herşeyimi tüketiyorum sebzemi balımı herşeyimi yiyorum yinede kaçamıyorum. çok mutsuzum. 3 yaşındaki kızım okuldan geliyor etkinlik yaptırmam lazım bir gıdım içimden gelmiyor çünkü karnım belim her tarafım ağrıyor. bugün kızım okuldan geldi benim çok uykum var dedim kızım oda yanıma yattı bu saate kadar uyuduk ama ben yine hastayım
canım geçmiş olsun.dikkat et kendine. dışkının siyah renkte olması demir ilacından kaynaklanıyor, harici alıyormusun bilmiyorum ama zaten elevitte de var. kesme onu gerek yok. yalnız ishal olman normal değil sıvı kaybı kötü biliyosun. parayı düşünme artık napaıcan diğerleri olur zamanla sen önce sağlığına dikkat et ne gerekiyosa yaptır canım sonra daha kötü olma. moralini de bozma iyice vucut direncini düşürürsün.
şuan bi elevit bide kan ilacı santreforta kullanıyor ikisi birden ağır geliyor olabilir.ama doktorum ikisinide verdi
ben sonradan genç yatağı olan şifonyerli yatak odası takımı birde ilk zamanlar kullanmak için istanbul un kapanında bisiklet çarşısı var. oradan sallanır beşik almıştım portatif 5-6. aydan sonra kaldırdım kendi yatağına geçirdim. yeri kısıtlı olanlar tabi park beşik mantıklı ama sallanmıyor.
ay bide allahım kafayı yiyecem ben bu ay hiç toparlanamıyorum 2 hafta evvel grip oldum. 1 hafta evvel 1 günde 6 defa istifra ettim serum yedim. şimdi yine karnım ağrıyor kasılıyor bazen yürüyemiyecek kadar sancı hissediyorum. ishal gibi oldum nerdeyse siyah renkte tuvaletimen son böyle(1,5-2 ay evvel) ishal gibi siyah renkte tuvalet yaptığımda tahlil yaptırmıştım bişi çıkmamıştı bir müddet eleviti bırakmıştım geçmişti. ama ozaman idrar yolumda yanıyordu. ben hamileyken çok hassas olmaktan bıktım ya daha bu benim 22. haftam son aylarda daha kötü oluyorum ben ya offffffffffff kışta geliyor. iki kuruş elime geçsin biriktiriyim evimin eşyalarını tamamlayayım diyorum bi hastane bi serum paralar gidiyor. offff yaaaaaaaaaa meyvemi falanda herşeyimi tüketiyorum sebzemi balımı herşeyimi yiyorum yinede kaçamıyorum. çok mutsuzum. 3 yaşındaki kızım okuldan geliyor etkinlik yaptırmam lazım bir gıdım içimden gelmiyor çünkü karnım belim her tarafım ağrıyor. bugün kızım okuldan geldi benim çok uykum var dedim kızım oda yanıma yattı bu saate kadar uyuduk ama ben yine hastayım
şuan bi elevit bide kan ilacı santreforta kullanıyor ikisi birden ağır geliyor olabilir.ama doktorum ikisinide verdi
ben de park yatak alacağım kısmetse kızlar,kraftı tavsiye etmem,bana güven vermedi.Yakından da baktım onlara,chicco daha kaliteli geldi bana,kumaşıyla iskeletiyle fln.
canım benim renk konusu demir hapı alımından hepimizin dediği gibiben sonradan genç yatağı olan şifonyerli yatak odası takımı birde ilk zamanlar kullanmak için istanbul un kapanında bisiklet çarşısı var. oradan sallanır beşik almıştım portatif 5-6. aydan sonra kaldırdım kendi yatağına geçirdim. yeri kısıtlı olanlar tabi park beşik mantıklı ama sallanmıyor.
KIZLAR MERHABA NASILSINIZZ..BİZ OĞLUŞUMLA İYİYİZ ŞÜKÜR GRİP GEÇİYOR GİBİ BİŞİY ÖKSÜRÜK VAR HALA BENDE ÖKSÜRMEMEYE GAYRET GÖSTERİYORUM..DÜN BEBİŞİMLE ALIŞVERİŞE ÇIKTIK BİBERON,EMZİK,BEBEK BAKIM ÇANTASI,BURUN ASPİROTÖRÜ,FİLAN FALAN BUNLARI ALDIK..BİBERON CHİCCONUN 240ML LİK CAM BİBERONU BİRDE 60 ML.BEBEDORUN CAM BİBERONI ALDIM.SANIRIM DOĞRU SEÇİM??BEBİŞİMİN HAREKETLERİ DÜZELDİİMAŞŞŞALLAHHHH BOZUK PARA SESİNİ DUYUNCA BİR HAREKETLENDİ 46: PARAYI SEVCEKK NASIL GÜLDÜM DÜN ONA YAA..BUGÜNDE DÖNENGEÇ ALDIM OĞLUMA MÜZİKLİ HOŞŞ BİŞİY BEBEK ARABASI KALDI BİRDE KANGURU TAKIMI FİLAN..ALLAHIM İNŞALLAH MUTLU GÜNLERDE KULLANMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH ..BİLGİLİ ANNELER VE ADAYLAR BEBEK BAKIMI İÇİN NELERİ ÖNERİYORSUNUZ? ANNE BAKIM İÇİNDE NELER ALINABİLİR? MESELA SÜT SAĞMA MAKİNALARI FİLAN VAR SONRA MEMENİN YARA VS OLMASINI ÖNLEMEK İÇİN SİLİKON BİŞİYLER VARDI ONLAR ÖNEMLİMİİ? NELER ALINABİLİR BEBEK VE ANNE İÇİN ÖNEMLİ İHTYAÇLAR?
yuhhh sordum tekrar radyolog çekiyomuş ve hemen ertesi güne veriyolarmış ultrasyon gününü
arkadaşım demir ilacını aç karnına içiyoruz ishal yapıyor sende tok karnına içmeyi dene normale dönüyrsun. bir arkadaşım ishal olduğu için doktora gitmişti doktoru tavsiye etmiş tok karnına içdiye..hatta ben tuvalete çıkamıyordum çoğu zaman tok karnıuma içtiğimiçin şimdi sabah kalkar kalkmaz içiyorum çok iyiyim... ishal olan bayanlar tok karnına içsin.
arkadaşlar bana yardımcı olabilcek biri var mı? 19 hafta 5 günlükken doktor 276 gram demişdi.boyuda 16 cm di.burda 400 gram yazıyo.çok çok üzüldüm.acaba sizce çok mu ufak kızım
arkadaşlar bana yardımcı olabilcek biri var mı? 19 hafta 5 günlükken doktor 276 gram demişdi.boyuda 16 cm di.burda 400 gram yazıyo.çok çok üzüldüm.acaba sizce çok mu ufak kızım
haklısınız arkadaşlar.çok teşekkür ederim.18+6 günlük geliyo şuan dedi doktor.bana ufak gibi gelmemişdi ama burda 400 gramları duyunca korktum biraz açkçası.