duaların için çook teşekkür ediyorum 2 li ve 4 lü de risk fazla çıktı.beklemek zor.Rabbim kötü sonucu göstermesin senin oranın kaçtı 37 de 1 benim 4 lü de.ben de hep sağlıklı diye düşünüyorum ama yine de gelecek olan bir sonuç var stres oluyorum her telefon çaldığında yüreğim hopluyor.çok şükür ultrasonumuz iyi.duaya ihtiyacım var ne yazıyo amniyosentez sonuçlarında?
aylı olarak baktıcanım benim de uclu de riskim 1:50 cıkmıstı. ayrıntılı usg yaptırdın mı? onda bi sorun görünmediyse hiç korkma derim temiz gelir ama tabi sen bunu içine anlatamazsın metanetli ol üzme kendini.çok iyi bilirim o telefon sesindeki yürek hoplayısını, iç cızırtısını. bu testler boyle salak işte insanın kafasını karısıtırıyo ama riskli sonuc alınca da amniosentez yaptırmadan da rahet edılmıyo. bence bi şey cıkmıcak, ters bir durum olsaydı mutlaka usg de de bi şey cıkardı..
aylı olarak baktı
çok sağol ya aynı şeyi yaşamışız olumlu şeyler duymak çok güzel.iki tane dr detaylı olarak dawn sendromuna uyan bir belirti var mı diye baktı ama çok şükür Rabbime olumsuz birşey görülmedi.bu testler insanın en güzel günlerini mahvediyor.Allahım inşallah bana da senin gibi güzel haberler almayı nasip eder.bir de birşey soracağım 21 haftadayım ayaklarım şişmeye başladı senin de oldu mu sen kaçıncı haftadasın
günaydın anneler ve minik bebekleri
yağmurlu ve soğuk bursa sabahından sevgiler...
geçen senenin hırkalarını ayakkabılarını giymeye çalışıyorum hiçbirşey olmuyor bu yüzden her sabah mutsuzum.....
bende 2-3 gündür minnoş kızımın hareketlerini hissetmiyorum,gerçi merak ediyorum biraz ama olsun sakin sakin büyüsün...sanırım o da benim gibi yorulup hep uyuyor....
günaydın anneler ve minik bebekleri
yağmurlu ve soğuk bursa sabahından sevgiler...
geçen senenin hırkalarını ayakkabılarını giymeye çalışıyorum hiçbirşey olmuyor bu yüzden her sabah mutsuzum.....
bende 2-3 gündür minnoş kızımın hareketlerini hissetmiyorum,gerçi merak ediyorum biraz ama olsun sakin sakin büyüsün...sanırım o da benim gibi yorulup hep uyuyor....
Kızlar herkese günaydınnnn
Dün sabahtan beri sağ kasığımda sancı var. Hala geçmedi. Hareket ederken ve yürürken sancı oluyor.
OTuruken bi şey yok..Bugün bebeğim de hareketsiz sabahları çok oynardı..Korkuyorum ama evham da yapmak istemiyorum.:26::26:
Bugün de geçmezse yarın bi doktora gideyim diyorum..
Bir de dün yazdıklarınızı okuyunca aklım karıştı biraz. göğüs yara olmaması için doğum öncesi yapmamaız gereken bi bakım vs var mı?
GÖğüs pedi, göğüs kalkanı ne işe yarıyor almak gerekli her ikisini de?
Bir de göğüs kremleri yara olmadan mı sürülüyor bebek emerken kremli göğüs sorun olmaz mı? hem sürüp hem yıkaycakmıyız ben anlamadı
günaydın arkadaşlar
iki gündür yazamıyorum
kayınvalidemlerdeyimm
aslında iyi haberlerim olmadığı için de yazmadım
salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı
oğlumun çok şükür her şeyi iyiydi
ama kızım bizi üzdü
dortor teyzesi kalbinde delik görüyorum dedi
bebek kardiyologuna sevketti
randevuyu 19 aralığa verdiler
o zamana kadar bekleyemem
çatlarım , ölürüm
bebeklerin yüzde 40 ında görülebilen bir olaymış
zaten bu tür bebeklerin yüzde 70 indeki delik anne karnında kapanıyormuş
kapanmayanlar doğumdan sonra kapanıyormuş
çok azı cerrahi müdehale gerektiriyormuş
ama kendime söz geçiremiyorum
yana yakıla prof arıyoruz
bugün bulacaz inşallah
tüm bunlara üzülürken internetten bebeklerim için aldığım ürünler geldi
kendimi tutamadım
elif ilke güzelmişCanım sağlıkla gelsin bebişlerimiz başka ne isteyelim:)) Aslında eşim biraz üzüldü diye hissettim. O üzülünce bende üzüldüm ama sonra ikimizde alıştık ve mutluyuz. Rabbim inşallah bana ikinci de erkeği, sana da kız evladı nasip eder arkadaşım
Evet erkek olsaydı Ünal Eymen olacaktı. Kız olursa da bir isim hazır. Seneler önce kızım olduğunu rüyamda görmüştüm. Çok güzel bir kızdı adı Elif Esra idi. Bende rüyanın etkisinde kalmıştım kızım olursa adı Elif diyordum. Şimdi Elifin yanına kinci ismi arıyorum, Elif İlke, Elif Naz, Elif Umay ... daha netleşmedik.
Artvinden' de sana selam şeker
valla ben badem yağı sürdüğüm zaman hemen 1 2 saat sonra muhakkak tuvalete çıkıyorum oda gazı çıkarıyor tabi ama başka gaza iyi gelen yağ ben hatırlamıyorum. bende akşamları gaz birikintisi yaşıyorum. ağrı yapıyor.yahu benim bi sıkıntı bitiyo diğeri başlıyo.. böyle mi devam edicek doğuma kadarrr.
şimdi de geçtiğini düşündüğüm gaz, şişkinlik,ağrı bugün akşam tekrar baş gösterdi. doktora sorduğumda normal demişti. akşam yemek yememeye çalışıyorum, sanırım o yüzden gaz oluyor. yemek yiyince geçiyo.
var mı benim gibi? geçmişte gaz için yağdan bahsetmişssiniz. ne yağı bu? ben badem yağı kullanıyorum ama faydası olur mu bilmiyorum.
sancı için doktora sormanda fayda var. ya ben şimdi hazırlık için fısfıs kolonya aldım doğuma kadar onu göğüslerime sıkacağım. bide bebek doğduğunda ğöğüs bakımı çok önemli krem olarak hanifenin duyduğu bu kremi şubat ayı gibi alırım diyorum. sürünce hemen bebek emebiliyormuş. özellikleri sitede yazıyor. LANSINOH LANOLIN GÖĞÜS UCU KREMİ 40 ML 2012 GittiGidiyor'da 65071293 birde ben kendi deneyimimden faydalanarak bebek yine emmeyi öğrenene kadar göğsümü çatlamasın diye mama vereceğime bebeğe sağıp sütümü vermek içinKızlar herkese günaydınnnn
Dün sabahtan beri sağ kasığımda sancı var. Hala geçmedi. Hareket ederken ve yürürken sancı oluyor.
OTuruken bi şey yok..Bugün bebeğim de hareketsiz sabahları çok oynardı..Korkuyorum ama evham da yapmak istemiyorum.:26::26:
Bugün de geçmezse yarın bi doktora gideyim diyorum..
Bir de dün yazdıklarınızı okuyunca aklım karıştı biraz. göğüs yara olmaması için doğum öncesi yapmamaız gereken bi bakım vs var mı?
GÖğüs pedi, göğüs kalkanı ne işe yarıyor almak gerekli her ikisini de?
Bir de göğüs kremleri yara olmadan mı sürülüyor bebek emerken kremli göğüs sorun olmaz mı? hem sürüp hem yıkaycakmıyız ben anlamadı
günaydın arkadaşlar
iki gündür yazamıyorum
kayınvalidemlerdeyimm
ama kızım bizi üzdü
çatlarım , ölürüm
zaten bu tür bebeklerin yüzde 70 indeki delik anne karnında kapanıyormuş
kapanmayanlar doğumdan sonra kapanıyormuş
çok azı cerrahi müdehale gerektiriyormuş
ama kendime söz geçiremiyorum
yana yakıla prof arıyoruz
bugün bulacaz inşallah
tüm bunlara üzülürken internetten bebeklerim için aldığım ürünler geldi
kendimi tutamadım
günaydın cnm merak etme o delik senin karnındayken kapanır sen kendini üzmegünaydın arkadaşlar
iki gündür yazamıyorum
kayınvalidemlerdeyimm
ama kızım bizi üzdü
çatlarım , ölürüm