2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

problem nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?

Kıslarrr size ve mini mini bebişlerinize kocamannnnnn sevgi dolu günaydınnnnnn

Hemen aklımda kalanları yazıyorum ehüehüehü

Ebahcım aynı dertler bendede var akşam bi davete gitmem laım geçen kış giydiğim elbisemi giyeyim dedim , top gibi bir karınla elbise yukarı doğru çekmekte, ayakkabılarım dar, montlarım dar kendimi kötü hissediyorum gi,yemedikçee:18: ama napalım bununda zorluğu bu

GIda pınar aklımda kaldığı kadarıyla; göğüs pedi kesinlikle gerekli emzirmeden sonra mutlaka çamaşırınla birlikte göğsüne koyuyorsun ki ıslak kalmasını önlicek,mantar olmasını önlicek enfeksiyonu önlicek, sütün aktığında ıslanmaı önlicek
Göğüs kalkanı bildiğim kadarıyla göğüs ucu olmayan(benimgibi) olan anneler için gerekli emzirmeye destek veriyor diye biliyorumm

Lansinoh krem sürüldüğünde yıkanması temizlenmesi şartı olmayan bir kremdir.. Göğüs yaraları için en çok önrilen kremlerden biridir. Ama size tavsiyem doğuma bir ay kala başlayın sürmeye, öncesinde başlamayın (dr bana söylediği vebebek hemşiresi ark da söylediği) göğüs uclarına dokunmak ovmak doğumu hızlandırıyormuş, bebeği doğum kanalına itermiş içgüdüsel olarak erken başlamayın yain önerim bu. Göğüslerimiz yara % 80 olacaktır malesef ki pompa sütü arttırması ve birikmesi açısında çok kullanışlı onuda söyliyim. bide tek taraflı kasık ağrısı korkulucak kötü bişey değilmiş benim dr söylediği şuydu bana ; çift taraflı ağrın yada regl ağrısı gibi ağrın olursa ara mutlaka demişti.. bilgin olsunn cnm
Sonracımaaa; dua isteyen mirros galiba RABBİM yardımcın olsun inş duaların kabul olur ....
Papatya RABBİM şifa versin bebişine, böyle durumlar evet geçebiliyormuş bende duymuştum okumuştum inşallah sağlığına kavuşucak bebişin onu üzmee

Aklımda kalanlar bunlar öpüyorummm

Son düzenleme:
problem nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?

problem kardeşim okuldan atılma tehlikesi ile karşı karşıya. ciddi emek var harcadığı. ve çok kötü olacak atılması. ama atılması yada atılmaması değil istediğim şey hakkında herşeyin hayırlısı olması. çok üzgün kendisi annem babam herkes onu seven herkes. işin kötüsü sonuç ta çıkmıyor. beklemek insanı ayrıca delirtiyor. psikolojik savaş veriyor kendi içinde onun iyiliğini isteyen herkes. ve atılırsa ciddi bir problemle karşı karşıya kalacağız. sadece bu kadar anlatabilirim kızlar size. ne olur dua edin. önemsiz gibi görünse de kardeşimin hayatını karartacak bi durum gerçekleşmesi. yine de rabbim hayırlısını versin herşeyin inşallah

Herkeslere yagmurlu ,kapalı ve soguk bır istanbul sabahından günaydınlarr....bıraz kasvetlı bır gunaydın oldu ama bugun ruh halım nedense hava gibi...

gıpa pınar ve ebahcım bende bebegımın hareketlerını bugun cok hıssetmıorum kı dun cok sert tekmelerle uyarmıstı benı sanırım bazen yorgun olabılıyorlarmıs ve daha az hareketlı oluyorlarmıs ama anne yuregı sanırım ıste elım sureklı karnımda ovalıorum edıorum bı yerden tepkı versın dıe ...

mirrors canım ınsallah hayırlısı olur kardesın ıcın kendını cok uzmemeye calıs elınden geldıgınce lutfen bebegınde etkılenmesın

beygu35 kullanıcısından alıntı
duaların için çook teşekkür ediyorum 2 li ve 4 lü de risk fazla çıktı.beklemek zor.Rabbim kötü sonucu göstermesin senin oranın kaçtı 37 de 1 benim 4 lü de.ben de hep sağlıklı diye düşünüyorum ama yine de gelecek olan bir sonuç var stres oluyorum her telefon çaldığında yüreğim hopluyor.çok şükür ultrasonumuz iyi.duaya ihtiyacım var ne yazıyo amniyosentez sonuçlarında?

kıvırcık kullanıcısından alıntı
canım benim de uclu de riskim 1:50 cıkmıstı. ayrıntılı usg yaptırdın mı? onda bi sorun görünmediyse hiç korkma derim temiz gelir ama tabi sen bunu içine anlatamazsın metanetli ol üzme kendini.çok iyi bilirim o telefon sesindeki yürek hoplayısını, iç cızırtısını. bu testler boyle salak işte insanın kafasını karısıtırıyo ama riskli sonuc alınca da amniosentez yaptırmadan da rahet edılmıyo. bence bi şey cıkmıcak, ters bir durum olsaydı mutlaka usg de de bi şey cıkardı..

nasılsınız arkadaşlar
kıvırcık gözün aydın bende ikili testim yüksek çıkınca amniosentez yaptırmıştım sonuç temiz çıkınca rahat bir nefes aldık Allaha şükürler olsun bengü35 inşallah seninde sonucum güzel çıkar ve bizim gibi rahatlarsın gerçi ben rahat sayılmam ayrıntılı için sıra beklerken ordaki bir bayan bi arkadaşım amniosentez yaptırdı bebeğin boynunda iğnenin izi var deyince daha da beter oldum amniosentez yaptırdım sonuç bizi rahatlattı derken bişey oldumu düşüncesi beni karamsarlığa itiyor şimdi de Allah yardımcımız olsun

canım benim, üzme kendini bu kadar,hayat bu herşey olabilir. ben de 3,5 senedir bekliyorum evimiz yapılsın da geçelim diye. bebeğimi yeni evimde dünyaya getirme hayallerim vardı. olmadı, hala bekliyoruz. napalım ayırlısı diyip geçiyoruz.
sen de hayırlısı olması için rabbine yalvar. ağladığında karnındakini düşünsene...senin için dua edicez hepimiz.

tatlım Allah yardımcın olsun. umarım en kısa sürede atlatırsın bu sıkıntıyı. sen moralini yüksek tuttuğun sürece kızının iyileşmesi gün gün artacaktır. sakın üzme çok kendini...

Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşininde herşey gönlüne göre olsun. atılmasını önleyemiyorsunuz gidin konuşun. ortada biraz sıkıntılı bir durum var sanırım.

bol bol dua ediyoruz canım. çok fazlada üzme kendini bebeğini düşün.

günaydın güzel anneler ve bebişleri
mirrors,canım Allah en hayırlı olanı versin kerdeşinle ilgili bazen bize şer görünen aslında en hayırlı olan olabiliyor.üzülmemeye çalış ve kardeşine de telkinde bulun ki olanı hayırlı sayabilsin.dualarımız sizinle...
göğüs kalkanı ile ilgili; bildiğim kadarıyla emzirmediğimiz anlarda sızan sütün birikmesini sağlıyor.hem de meme ucunun hava alarak iyileşme sürecine katkıda bulunuyor. netten aventinkine bakmıştım iki parçalıydı ve işlevi buydu.
gaz sancısını sezaryen sonrasında akşam çekmiştim 1 saat kadar o zaman klozette otururken bebeğe yapılan masaj gibi saat yönünde karnımı ufalamıştım.işe yaramıştı
belki bu aylarda da yarar deneyin isterseniz.bi de mümkün olduğunca ayakları sıcak tutmakta fayda var.havalar serinleyince tetiklemiş olabilir.

kızlar şeker ölçümü yaptırdım 143 çıktı.doktor 140'a kadar normal sayılıyormuş,hemşire öyle söyledi.24.haftamdayım ben.İçime şüphe düştü.

aynen göğüs kalkanı oymuş bende baktım şimdi :)

herkese gunaydınlarr, musmutlu bi gün geçirin efenimmmm

ebahcım al benden de o kadar 40 kg ile hamile kalıp şimdidien 50 kilo olunca ne giyeceğimi şaşırdm. çizmelerde cabası hepsi topuklu. Tiran'ın süslü kızlarına uyacam diye topuksuz bi şeyim kalmamış şimdi mecbur alıcaz bi şeyler
iyidir kızın merak etme keyif yapıodur annesi.

geçmiş olsun Sudecim. dikkat et kendine

canım herkesin dediği gibi gecebilen bi durummujs bu ama kolay degil tabi dusunmeden edemez ınsan ama sen iyiyi düşün canım benim.

mirros kardeşinn umarım en kısa surede bu dertten kurtulur..

canım noldu sana, havadan dolayımı kasvetlendin. burasıı da kapalıydı kaç gundur bugun açtı vall insanın da içi açılıyo.

sana da geçmiş olsun canım.doktorun profesyonelse ve guvendıysen hiç korkma o kadar kolay degıl bebege zarar vermesi. ben kendim gordum mesela ultrasonda bebkle hiç temas etmedi iğne

2013, amin canım Allah 2. lerde cinsiyet değişikliği olan evlatlar nasip etsin sağlıkla, olmazsada canları sağolsuun yavruların.İnş Ünal Eymen i koymak nasip olsun.Elif Naz çok güzel olmuş aslında ama Elif İlke yi tercih ederdim sanırım ben.İlke benimde listemdeydi hatta konu açmıştım, Meriç İlke de içindeydi.

adanam, canım genel olarak bebe yağı kullanıyoruz, kakao yağı kremide çok iyiymiş.

ebah, iyidir canım bebeğin, uyusunda büyüsün inş. bende bugün hiç hissetmedim diyorum sıpa çırpınmaya başlıyo

sude, canım dikkat et gribe çevirmesin sakın.benimde kazaklarım şimdilik oluyo kiloda almadım göbekte azcık çıktı ama yinede en geç 2 aya olmaz hiçbiri sanırım.olurda şekilsiz olur.hala hamile tişörtlerinin n küçük bedeni bile büyük, bi geçemedim gitti neyse pantolonlara geçtikte hamile hissediyorum kendimi.

papatya, canım inş tets sonucu çok güzel haberlerle gelirsin kızın için.Haklısın üzülmemek ne mümkün ki, ama inş ark ların dediği gibi geçicidir de doğumda bu problemle karşılaşmazsınız.allah korusun olsa bile dnyayı yıkma başına benimde yeğenimin kalbi delik doğmuştu 32 haftalık ve ne kazalr geçirdi 2 ay içinde.kızımız şimdi 11 yaşında ve deliği kapanmış.dua edelim inş herşey güzel olsun.

mirros, canım allah yardımcın olsun inş kardeşin okuldan atılmaz ve herşey güzel olur.akşam okuyabilrsem yasini senin niyetine de okurum.üzülmekte haklısını ama kıyma bebeğine o da kasılmasın içinde.

Şekercik, kalkan göğüs ucu olmayanlar için miymiş, benimde yok almak şart o zman.ne güzel bilgiler veriyosunuz ya ..

herkese selamlar kızlar, bugün genel olark tr de kapalı sanırım havalar.Ank da sabah süper bi yağmur vardı ayakkabım çok kaymasa daha zevk alcaktım ama korkuyla geldim resmen.sizler nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…