2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba herkese,
ben geldim:) henüz 3.haftalık olmasına karşı aşırı sabırsızlanıyorum ne zaman kalp atışlarını görücem die.zorda olsa keseyi gördük şükürler olsun...
Allah herkese böyle bir duyguyu nasip etsin inşallah...

merhaba herkese,
ben geldim:) henüz 3.haftalık olmasına karşı aşırı sabırsızlanıyorum ne zaman kalp atışlarını görücem die.zorda olsa keseyi gördük şükürler olsun...
Allah herkese böyle bir duyguyu nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaslar
Iki gundur gebelikte kullanilan bir tansiyon ilaci kullaniyorum. Ya bebek ya da o beni bir garip yapti, bu sefer de tansiyonum cok dustu. Ogleden sonra izin alip eve geldim. 3 saat uyumusum.
Yarin kardiyolog randevum var, beni hem kadin dogumcu hem de kardiyolog takip edecek gebeligim suresince. Hayirlisi bakalim.

size de her gun bebege bir sey olmus gibi geliyor mu? ben surekli endiseliyim...

Keselerini görenlere hayırlı olsun darısı kalp atışlarına inşallah...yeni gelenler hoşgelmişler.hamile olmayanlarsa üzülmesin bir sonraki aya inşallah.alıntı yaptım elektrikler kesildi üç kez sinir oldum kusura bakmayın...

Ya kızlar karnım çok fena şiş...6 aylık gibi geziyorum.kiloda almamışım ama nie bu kadar şişiyor anlamadım.var mı benim gibi olup çözüm bulan??patlayacakmışım gibi geliyor.allaha şükür kıyafetlerimdede sorun yok ama karnım patlıyor önden.ilerlerse nasıl olacak bilmiyorum((

ayy geçen aynısı banada olmuştu gıcık elektrik sanki alay etti bizle demi geçmiş olsun tatlım elektriksiz asla olamayız

ayy benimde şiş ama ben 2 kilo kadar aldım ama karnım bayağı şiş hayırdır inşallah :44: hadi ben 2 kilo bile aldım ama sende kiloda yok ne diye bu şiş :26:

ne bileyim gülüm ya ölüyorum inan patlayacak gibi.2 kiloda şişirmez canım..sen tadını çıkar bol bol.bekleyişinin anlamı geldi salla ben 28 kilo verdim 27 almıştım hiç umursama:)))

ne bileyim gülüm ya ölüyorum inan patlayacak gibi.2 kiloda şişirmez canım..sen tadını çıkar bol bol.bekleyişinin anlamı geldi salla ben 28 kilo verdim 27 almıştım hiç umursama:)))
aynen yaaa canım benim tickerimdede belirttiğim gibi 70 ay hasretle beklemişim bebeğimi dile kolay ohh bee ne güzel moral verdin canım bebeğim bizimle olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kilolar dert olmasın hiçbirimize peki hangi doğum şekli ile doğum yapmıştın :26:

tabiside normal:))sen doğur bak ben seni nasıl zayıflatacağım.sütün kesilmreden hemde.sen 70 ayın acısını çıkar canım benim:)))nasip olursa bunuda normal doğurmak istiyorum.18 saat sancı çektim ama değdi:)))

ayy maşallah maşallah nasıl sevindimm inşallah tatlım bu bebeğinide normal doğuracaksın bende istiyorum ya normal doğum inşallah hepimizin gönlünce olsun sıkıntısızca kucaklarımıza alalım sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı ayyy ALLAH razı olsunn canım benim yaaa ne kadar mutlu oldum valla dert etmeyeceğim bundan böyle sayende kiloları filan

canım ilk gebeliklerden sonra karın daha şiş olurmuş senınde 3. Gebelik olduğu için normal yani:) üşütmektende oluyor,kontorole gittiğinde dr.una danışırsın..

sen beni boşver sen nasılsın???sen kafanı dağıtacak topiklere giriyorsun değil mi???senden çokı güzel haberler bekliyorum unutma:))

canım ilk gebeliklerden sonra karın daha şiş olurmuş senınde 3. gebelik olduğu için normal yani:) üşütmektende oluyor,kontorole gittiğinde dr.una danışırsın..

Suuuuuuuuuuu hoşgeldin canımın içi.......nasılsın bitanem????
evet suyumuz gelmiş hoş gelmiş

canım ilk gebeliklerden sonra karın daha şiş olurmuş senınde 3. gebelik olduğu için normal yani:) üşütmektende oluyor,kontorole gittiğinde dr.una danışırsın..
hımm yeni bir bilgi daha öğrendim inşallah sorun değildir kayra daki şişlik

sen beni boşver sen nasılsın???sen kafanı dağıtacak topiklere giriyorsun değil mi???senden çokı güzel haberler bekliyorum unutma:))
aynen bende bende çokk güzel haberlerrr gelecek hemde enn yakın zamanda hadi bismillah

anlaştık senden kuzuna iyi bakması bendende sana kilo verdirmesi.sözümün arkasındayım unutma....ama kısma kuzuna çok iyi bak...

anlaştık senden kuzuna iyi bakması bendende sana kilo verdirmesi.sözümün arkasındayım unutma....ama kısma kuzuna çok iyi bak...
tamam inşallah elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum çalışacağım inşallah başarılı olurum evet tatlım hiç şüphem yok ALLAh razı olsun iyiki aramızdasın çok desteğini göreceğiz

Su sen benim için çok özel bir annesin..annelerin en kıymetlilerindensin.sana sevgimin yanında saygımda sonsuz.bana bir söz verdin.ben hayatımda hiçbir sözümü yemedim ve biliyorum ki sende yemeyeceksin.gel sohbete katıl düşünme gülüm...cennetten yavrun olmak için hazırlanan kuzucuklar sana bakıp gülümsesinler...

aynen canım ya su benim içinde öyle çok özel yüreği güzel anne inşallah amin diyorum o güzel içten dualarımıza

Gittiiiiiiii suallahım merhametini gösterip sabır ver bu kıza ne olur.beni bi kez daha yaralayarak gittiii:2::2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…