2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sudecim canım nasılsın ne var ne yok bayadır görüşmüyoruz galiba. inş. hersey yolundadır

ben artık daha iyi ve daha mutlu hisssediyorum kendimi canım. ayılıp bayılma devrelerim azaldıı... sen nerelerdesin kızz işler mi yoğun?? sağlığın nasıl salgın var bak sakın grip olmaa

ben artık daha iyi ve daha mutlu hisssediyorum kendimi canım. ayılıp bayılma devrelerim azaldıı... sen nerelerdesin kızz işler mi yoğun?? sağlığın nasıl salgın var bak sakın grip olmaa

ahh kuzumm :d ben o salgını atlattım 2 hafta filan oluyor.şükür 2-3 gün sürdü hemen gecti. işlerde yogunluk da var ama face de sardı beni.orası sürekli acık oluyor ya elimin altında hemen yazıyorum burada zor değil tabi ama gecmişi okuyamıyorum cogu zaman nereye denk gelirsem ordan devam ediyorum.
senin iyi olmana da cok cok sevindim.
sude yaaa nedir bu benim eczacılardan cektiğim yaaa
kan hapında da kazıklandım var yaa.hapı aldım 14 e sattılar sonra aklıma geldi bi cok siteden fiyatına baktım 8 liraymış :))))))) deli oldum ya hiç mi eczacının iyisine denk gelmiycem ben :)

Kızlar ben hala surmeliyi bekliyorum heyecanla :) Gelmedi halaaaaa... Kızıda ateşlenmişti nasıl oldu acep? Bebişin cinsiyetini öğrenmişmidir,nasıldır kim bilir?

bende ayda bir gidiyorum.doktorum ayda bir cagırıyor özel ama paragöz değil demekki hatta ikiliyi yaptırdım özel sırf para için hepsini ister zannediyordum ama üçlüyü de dörtlüyü de istemedi sasırttı beni
senin herhangi bi sıkıntın yoksa neden böyle sık cagırıyorkii

Ben iki gündür yatamıyorum sabaha kadar kaç uyandığımı sayamıyorum artık çok huzursuz bi uyku uyuyorum. çok daralıyorum geceleri şimdiden ben böleysem sonralarını tahmin etmek bile istemiyorum .

off yoruldum annişler geçen gün yazmıştım yatağın bazasında ne var ne yoksa hepdsini döktüm yıkıyorum diye bugün kuruyanları ütülemeye başladım 1 saatte yoruldum bıraktım kocamda geri döndü işe gitmekten vazgeçmiş işyerindende hastaysan yat dinlen demişler ohhh paşam keyif çatıyor yani :) arada girip bakıyorum bağımlılık mı yaptınız ne druma sorcam kk'nın zararı varmı diye :))))

hehehehe sor sor bakalım bunada yasak gelcekmi :) çok yorma kendiniiiii

kızar ya nazlıma vardı hastanede yatıyordu mide bulantısından nerde kaç gündür göremedim merkalandım???

kk yı yasaklamaz ama pc yi yasaklayabilir radyasyon yayıyor die

el mecbur ama başında durmak zorundayız

kızlarr kiminiz bana kızmış,kiminiz koyverme demişsiniz..sizin açınızdan kendime baktığımda böyle düşünüyor olmanız normal geliyor bana..dr.bana gelişimi geri dedi tabikii hatta en son gittiğimde 10 gün gerideydi.yani ben boşu boşuna üzülmüyorum ( aradadaki açıklık fazlalaşmaya başladı 1 haftaydı 10 gün oldu ( ben dün onu yazdığımda hıçkırıklarla ağlayarak yazmıştım..derdimi biraz olsun anlatayım açılayım diye..benim yerimde olsanız,ya da beni görebilseniz daha iyi anlardınız..bana dua eden yanımda olup teselli veren bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorumm..benim karakterim de umutsuz,karamsar değilimdir...aksine cıvıl cıvıl yeimde duramayan hayat doluyumdur ama bütün bunlar olunca 1 değil 2 değil sonuçta ...nasıl üzülmem??? birşeyler yapmak istiyorumm onuda yapamıyorumm..allah kimsenin başına vermesin..kendinize iyi bakın kızlar...

MERAK EDENLERE DUYRULUR SÜRMELİ FACEYE YAZMIS BENDE BURAYA KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM :)

''Offf sabahin korunde hastaneye kalktim hastaneye gittim.. 8de hastanedeydim 1.5 saat bekledikten sonra muayene oldum 11de isim anca bitti.. cinsiyetini sordum gostermiyor dedi hic ilgilenmedi sinir oldum..bizde ozel hastaneye gittik tam sirami alacaktim esimin ablasi aradi cocuk durmuyor nerdesiniz dedi.. bizde ciktik geldik.. suanda bacaklarimin agrisindan duramiyorum ozele pazartesi geri gidecem.. devlet hastaneleri o kendini birsey sanan doktorlarin tepesine coksun uleynnnn ''

heee bende okudum hatta cevap bile yazdım ama sürmeli olduğunu bilmeden yazım isimlerle nickleri birleştiremedim hala :)

porselencim geçmiş olsun canım,,, allay yardımcın olsun tez zamanda herşey yoluna girer inşaallah dualarım seninle, ne desek boş şuan üzülme,sıkma desekde rahatlamıcan ama ağlama bebeğin hissedermiş öyle diyorlar hep kendine iyi bak yeter canım

Porselencim, ben anlıyorum seni ve biliyorum ki kendini çaresiz hissettiğin için böylesin. Zaman zaman çöküntülerin olacak, üzüntülerin seni sarabilir ama pes etme dayanın birlikte.. Sana en güsel çare seni ve bebişini sana veren YARADAN..Ona sığın, inş seni geri çevirmicektir. Biz her halükarda yanındayız. Sen burda anlatmaktan vazgeçme sakın..

Porselen bebeg ınsallah bır dahakı gıttıgınde doktora cok mutlu olmanı dılıyorum. Benım kuzenımdede hamılelıgı sırasında bu gıbı sıkıntıları oldu. Masallah bır cocuk dogurdu 4 kg 200 gram. Artık ılk ucayı atlattık allahın ıznıyle. Bundan sonra annelerde bebıslerıde kendını cabucak toparlamaya baslıcak. Elınden geldıgınce uzme kendını unutmaki bebısın artık hıssedıyo senı canım

canım sana kızmıyoruz aslındaa sakın alınma elbette üzülüyoruz ama dost acı söyle durumu oluyor daha güçlü ol diyoruz o yüzden senin yaşadıklarını birebir anlamamız bence imkansız çünkü ateş düştüğü yeri yakar ama kalbimiz seninle dualarımız seninle şubat ayının sonlarında falan ay kızlar tekmeledi ay bugün az hareket etti doğummu başlıyor acaba gibi yorumlar duyucaz inşallah :)

porselen geçmiş olsun tekrardan umarım bu sıkıntılı günlerini çabuk atlatırsın bayadır okuyorum doktora her gittiğinde üzgün geliyorsun allah yardımcın olsun inşallah bunda sonrası senn ve bebeğin için çok güzel olur ikinize de sağlıklı günler diliyorum

teşekkürler kopyaladığın için canım

Bencede çöksün o devlet hastaneleri genelleme yapmak istemiyorum aöa çoğu ilgilenmiyor neyse canım çok takma pazartesi inş. öğrenip güzel haberlerle gelirsin sağlığında sorun olmasında cinsiyet öğrenilir

porselen bebek ;

aslında sana cevap yazmıcaktım ama tutamadım kendımı ...son zamanlarda bır cok bu tıp yazılarını gordugum ıcın acıkcası dıkkat ettım yazdıklarına ...oncelıkle bu topıkte herkes anne veya anne adayı buda sunu gosterıyorkı sen ne hıssedıosan bebegınle alakalı merak etme burdakı herkes aynı seylerı hıssedıo senınkı 10 gun gerıdedır kı tıpta ıkı hafta gerı veya ılerı olması normaldır denır bnmkı 3 gun gerıdedır blkı ama yastıga basımızı koydugumuz zmn ıkımızde aynı derecede uzuluruz 2 gün veya 10 gun ....sızın acınızdan baktıgımda boyle dusunuyor olmanız normal derken bnm sorunlarım var sızın yok o yusden sız rahatsınız gıbı bı mana cıkardım ben yanlış anladıysam kusura bakma ... bnm ıkılı testımde ense sonucum 2,3 cıkmıstı okuduysan hatırlarsın bn ıkı gun yataktan dısarı cıkmadan agladım ama buraya gelıp ölüyorum bıtıyorum yapmadım tabıkı bnde yazdım destek bekledım ve sagolsun arkadaslarımdan o destegıde gordum bırgulun bak derdı var hepımız onunda yanındayız senınde ama su bı gercekkı sadece ve sadece yasayan bılır,anlar... burdan herkes elınden geldıgı kadar bırbırıne destek oluo sevıncı paylasıo, yerı gelıo bırımızın derdı hepımızı üzüyo .. eşinle ilgili problemındede bu topıkte herkes herseyı bıraktı sana cevap yazdı sakın yanlış anlama bnde aynını yaptım cunku o an senın sorunun buyuktu ve gercekten uzuldum burda kendı kendıme sınırlendım elımızden bısı gelmıo dıe bu nasıl adamdır dıe...sımdı ne alaka dıceksın blkı ama yazmadan duramadım artık cunku su an bu topıktekı herkes hamıle , hassas, duygusal helede bebegıyle ılgılı gerı ıleri veya test sonuclarında tuhaf bısı duyanlar dahada hassaslar o konuda senı anlıorum ama buraya bızlerı suclar gıbı bnı gorsenız anlarsınız sızın yerınızde olsam bnde söle böle falan yazma lutfen arkadasım... kızan arkadaslrımda nıe kızıo kendını yıpratmana üzmene kızıo senın stresın ve uzuntun bebegını artık etkılıo beslenmenı etkılıo vucudunu etkılıo bunu bil bı kerede kendımı öldürürüm yazmıstın hatırlıosan allah korusun cok onemlı bırseyı yok gerıden gelme acıgını kapatıyo bı cok bebek bnm bebegımde 3 gun gerıde bakalım haftaya blkı daha cok gerılemıs olabılır gorucem ona gore onlemımı alıcam beslenmeme daha cok agırlık verıcem..sende bana kalırsa bı sakınles bak bırgulu okudunmu bebegın sırtınsa su bırıkmıs dedıler suan senın bebegının gerıde olmasından bnce cok daha onemlı bı problem yasıo o kızcagız ama o bıle senden sakın bı silkelen lutfen banada bu yorumumdan dolayı eger kızarsan kız ama sunu bıl senın ıyılıgını dusundugum ıcın oturdum ve bu koca paragrafı yazdım artık gerısı sana kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…