sudecim canım nasılsın ne var ne yok bayadır görüşmüyoruz galiba. inş. hersey yolundadır
ben artık daha iyi ve daha mutlu hisssediyorum kendimi canım. ayılıp bayılma devrelerim azaldıı... sen nerelerdesin kızz işler mi yoğun?? sağlığın nasıl salgın var bak sakın grip olmaa
doktora kaç günde bir gidyosunuz kızlar benim doktorum 15de bir çağırıyo ama ben gitmek istemiyorum ya her defasında ultrasyona giriyoruz radyasyondan korkuyorum doktorum paracı biraz ondan 15de bir çağırıyo diyolar sizinkiler nasıl?
Ben iki gündür yatamıyorum sabaha kadar kaç uyandığımı sayamıyorum artık çok huzursuz bi uyku uyuyorum. çok daralıyorum geceleri şimdiden ben böleysem sonralarını tahmin etmek bile istemiyorum .
off yoruldum annişler geçen gün yazmıştım yatağın bazasında ne var ne yoksa hepdsini döktüm yıkıyorum diye bugün kuruyanları ütülemeye başladım 1 saatte yoruldum bıraktımkocamda geri döndü işe gitmekten vazgeçmiş işyerindende hastaysan yat dinlen demişler ohhh paşam keyif çatıyor yani :) arada girip bakıyorum bağımlılık mı yaptınız ne druma sorcam kk'nın zararı varmı diye :))))
off yoruldum annişler geçen gün yazmıştım yatağın bazasında ne var ne yoksa hepdsini döktüm yıkıyorum diye bugün kuruyanları ütülemeye başladım 1 saatte yoruldum bıraktımkocamda geri döndü işe gitmekten vazgeçmiş işyerindende hastaysan yat dinlen demişler ohhh paşam keyif çatıyor yani :) arada girip bakıyorum bağımlılık mı yaptınız ne druma sorcam kk'nın zararı varmı diye :))))
kk yı yasaklamaz ama pc yi yasaklayabilir radyasyon yayıyor die
el mecbur ama başında durmak zorundayız
doktor sana gelisimi geriliyo dedimi de boyle koyveriyosun kendini yayapma bunu kendini. ne yani ben de en son gittigimde hareket etmiyodu yani yemek yemistim agirlik cokmustur bebesime diye dusundum her zman hareketli olcaklar diye bisi yok onlar da insan:). ayrica gerileme konusunda da mesela benim bi ara gittigimde 4 gun once gidiodu son gittigimde 3 gun geriledi dr normal dedi yakalar bulur bir denge dedi. senin icin anca dr larin konusmasiyla rht edecekse iyi bi dr bul dok icini bacim ya boyle cok zorluk cekecen sen yani ben olsam senin yerinde oyle yapardim. uzulme sakin beslenmeni ihtimal etme o cok iyi olacak emin ol. karaciger tiroit tansiyon seker nelerle ugrasilio da gene de olan once anneye oluyo vucut dengesizlesio allahin hikmeti iste bebek korunuo benim kac arakdasim tansiyon seker vs den hastanede yatti gebeliklerinde. aaa bak uzulme daha fazla tamam mi kiyamam ya
valla benim dr yasaklama hastası zaten hemen yasaklar ben aklına karpuz kabuğu getirmeyim en iyisi :)
MERAK EDENLERE DUYRULUR SÜRMELİ FACEYE YAZMIS BENDE BURAYA KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM :)
''Offf sabahin korunde hastaneye kalktim hastaneye gittim.. 8de hastanedeydim 1.5 saat bekledikten sonra muayene oldum 11de isim anca bitti.. cinsiyetini sordum gostermiyor dedi hic ilgilenmedi sinir oldum..bizde ozel hastaneye gittik tam sirami alacaktim esimin ablasi aradi cocuk durmuyor nerdesiniz dedi.. bizde ciktik geldik.. suanda bacaklarimin agrisindan duramiyorumozele pazartesi geri gidecem.. devlet hastaneleri o kendini birsey sanan doktorlarin tepesine coksun uleynnnn ''
kızlarr kiminiz bana kızmış,kiminiz koyverme demişsiniz..sizin açınızdan kendime baktığımda böyle düşünüyor olmanız normal geliyor bana..dr.bana gelişimi geri dedi tabikii hatta en son gittiğimde 10 gün gerideydi.yani ben boşu boşuna üzülmüyorum( aradadaki açıklık fazlalaşmaya başladı 1 haftaydı 10 gün oldu ( ben dün onu yazdığımda hıçkırıklarla ağlayarak yazmıştım.. derdimi biraz olsun anlatayım açılayım diye..benim yerimde olsanız,ya da beni görebilseniz daha iyi anlardınız..bana dua eden yanımda olup teselli veren bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorumm..benim karakterim de umutsuz,karamsar değilimdir...aksine cıvıl cıvıl yeimde duramayan hayat doluyumdur ama bütün bunlar olunca 1 değil 2 değil sonuçta ...nasıl üzülmem??? birşeyler yapmak istiyorumm onuda yapamıyorumm..allah kimsenin başına vermesin..kendinize iyi bakın kızlar...
kızlarr kiminiz bana kızmış,kiminiz koyverme demişsiniz..sizin açınızdan kendime baktığımda böyle düşünüyor olmanız normal geliyor bana..dr.bana gelişimi geri dedi tabikii hatta en son gittiğimde 10 gün gerideydi.yani ben boşu boşuna üzülmüyorum( aradadaki açıklık fazlalaşmaya başladı 1 haftaydı 10 gün oldu ( ben dün onu yazdığımda hıçkırıklarla ağlayarak yazmıştım.. derdimi biraz olsun anlatayım açılayım diye..benim yerimde olsanız,ya da beni görebilseniz daha iyi anlardınız..bana dua eden yanımda olup teselli veren bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorumm..benim karakterim de umutsuz,karamsar değilimdir...aksine cıvıl cıvıl yeimde duramayan hayat doluyumdur ama bütün bunlar olunca 1 değil 2 değil sonuçta ...nasıl üzülmem??? birşeyler yapmak istiyorumm onuda yapamıyorumm..allah kimsenin başına vermesin..kendinize iyi bakın kızlar...
porselen geçmiş olsun tekrardan umarım bu sıkıntılı günlerini çabuk atlatırsın bayadır okuyorum doktora her gittiğinde üzgün geliyorsun allah yardımcın olsun inşallah bunda sonrası senn ve bebeğin için çok güzel olur ikinize de sağlıklı günler diliyorumkızlarr kiminiz bana kızmış,kiminiz koyverme demişsiniz..sizin açınızdan kendime baktığımda böyle düşünüyor olmanız normal geliyor bana..dr.bana gelişimi geri dedi tabikii hatta en son gittiğimde 10 gün gerideydi.yani ben boşu boşuna üzülmüyorum( aradadaki açıklık fazlalaşmaya başladı 1 haftaydı 10 gün oldu ( ben dün onu yazdığımda hıçkırıklarla ağlayarak yazmıştım.. derdimi biraz olsun anlatayım açılayım diye..benim yerimde olsanız,ya da beni görebilseniz daha iyi anlardınız..bana dua eden yanımda olup teselli veren bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorumm..benim karakterim de umutsuz,karamsar değilimdir...aksine cıvıl cıvıl yeimde duramayan hayat doluyumdur ama bütün bunlar olunca 1 değil 2 değil sonuçta ...nasıl üzülmem??? Birşeyler yapmak istiyorumm onuda yapamıyorumm..allah kimsenin başına vermesin..kendinize iyi bakın kızlar...
merak edenlere duyrulur sürmeli faceye yazmıs bende buraya kopyala yapıştır yapıyorum :)
''offf sabahin korunde hastaneye kalktim hastaneye gittim.. 8de hastanedeydim 1.5 saat bekledikten sonra muayene oldum 11de isim anca bitti.. Cinsiyetini sordum gostermiyor dedi hic ilgilenmedi sinir oldum..bizde ozel hastaneye gittik tam sirami alacaktim esimin ablasi aradi cocuk durmuyor nerdesiniz dedi.. Bizde ciktik geldik.. Suanda bacaklarimin agrisindan duramiyorumozele pazartesi geri gidecem.. Devlet hastaneleri o kendini birsey sanan doktorlarin tepesine coksun uleynnnn ''