kızlar ben birşeyler hissediyorum ama acaba bebişimin hareketlerimi bilmiyorum göbek deliğimin altından önce derinden hafif bir acı sonrasında pıt pıt oluyor bugün 2-3 kere olmuştur hafiften pıtpıtlar devam ediyor gazmı acaba bilemedim:26:
kızlar ben birşeyler hissediyorum ama acaba bebişimin hareketlerimi bilmiyorum göbek deliğimin altından önce derinden hafif bir acı sonrasında pıt pıt oluyor bugün 2-3 kere olmuştur hafiften pıtpıtlar devam ediyor gazmı acaba bilemedim:26:
benimde geçen akşam tatlı yedikten sonra olan öyleydi....hatta dün aramızda bebek flimini izlerken kadın aaa hissettim derken bende aaa dün akşamki gibi oldu dedim aynı anda....eşimde bakayım diyor....ne bakıp ne görecekse
:)) ben bugün gerçekten tekme hissettim bildiğin tekme yani çok şiddetli mi hayır ama vuurdu oğluşum sabah meyve falan çok yedim bide üzüm yemiştim bal gibiysi resmen çok tatlıydı baktım yedikten sonra sağda bir kayma oldu daha ne olduğunu anlamak için karnıma elimi koydum tam göbeğimim sağ altkısmıta pıt dedi bişey ama bu diğerleri gibi kalp atışı ve ya zonklama gibi değildi farklıydı aradan 4 dk geçti bi pıtta tam göbeğimin ortasına vurdu kuzum :)) 5 saattirde bişey yapmıyo e yorulduk tabi bi günde bu kadar pıt yeter anne diyo şimdi daha miniciğim yoruldum diyodur :)) darısı başınıza
günaydın :) iyi dileklerin hepimiz için katlanarak gelsin inş.
Inan sorunu okuyunca cevap yazmadan geçemedim.çünkü aynı sıkıntı bendede var nerdeyse 2 aydır ara ara.bir yönden seviniyorum kabızlıktan iyidir diye ama kramplar gelincede maalesef
Ben standart adet tarihlerimi unuttum artık temizliğin keyfini sürüyorum aklıma bile gelmiyor ne büyük nimetmiş diyorum
Rabbim sağlıkla huzurla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
geçen akşam miniğim beni dürtünce eşime söyledim saatlerce eli karnımda oturduk bir de "yok be sana öyle gelmiştir hani nerede" diyor...bu çocukta azman değil herhalde canı ne cini ne 2 dürttü tatlı için teşekkür etti tamam....o da istiyorki hep dürtsün bende insanım sürekli daha şimdiden hoppidi zippidi yaparsa ben ne olurumDün akşamda bakıcakmış karnıma elleyince olmadı gözle anlayacak
Kızlarr faceteki adınız neee? Nasıl bulabılırım bu topiki orda??
2013 mart anneleri diye arat canım gruba katıl de yöneticiler onaylıyor hemen
ayy ne güzel ya bende nezamöan hissedecegim bu tepikleri?17 haftanızın içersindesiniz duyuyorsanız bende yakındır duyacagım .ılk gebeliğinizmi?
2013 mart anneleri diye arat canım gruba katıl de yöneticiler onaylıyor hemen
kızlarr kiminiz bana kızmış,kiminiz koyverme demişsiniz..sizin açınızdan kendime baktığımda böyle düşünüyor olmanız normal geliyor bana..dr.bana gelişimi geri dedi tabikii hatta en son gittiğimde 10 gün gerideydi.yani ben boşu boşuna üzülmüyorum( aradadaki açıklık fazlalaşmaya başladı 1 haftaydı 10 gün oldu ( ben dün onu yazdığımda hıçkırıklarla ağlayarak yazmıştım.. derdimi biraz olsun anlatayım açılayım diye..benim yerimde olsanız,ya da beni görebilseniz daha iyi anlardınız..bana dua eden yanımda olup teselli veren bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorumm..benim karakterim de umutsuz,karamsar değilimdir...aksine cıvıl cıvıl yeimde duramayan hayat doluyumdur ama bütün bunlar olunca 1 değil 2 değil sonuçta ...nasıl üzülmem??? birşeyler yapmak istiyorumm onuda yapamıyorumm..allah kimsenin başına vermesin..kendinize iyi bakın kızlar...
ilk canım çoğumuzun ki bak ama bir dipnot vereyim hepinize çarşamba gününden başlamak üzere dün şiddetle devam eden adet sancısı gibi sıkı bir sancı akabinde şiş batması gibi batmalarla dün apar topar dr ma gittim renkli usg tahlil falan çok şükür bişey çıkmadı yanlız dr dedi ki artık bebeğinin hareketlerini hissediyorsun bu senin ilk bebeğin oda sana acı veriyor bazıların da olur dedi 1-2 güne geçer dedi serum yazdı sancı için serumu taktım takmadan öncede biraz rahatlamıştım taktıktan sonra bişey kalmadı bu gün allahıma şükür arı sokması gibi geliyor arada hepsi bu yani uzun lafın kısası bebeğiniz ilk oynamalarını hissettiğinizde size ağrı sancı verebilir korkmayın sakın taş düşürüyorum sandım inanaın o kadar feciydi yani ama geçti :)