kızlarrrrrr facede kızlar beşik modellerine bakıyor bayıldım bitanesine hazır eşimde evdeyken ona da gösterdim ayyy çok güzel odalar var heyecan yaptım.
bide bazı özel hastaneler ücretsiz gebeliik yogası hizmeti veriyorlarmış haberiniz olsun
tamam canım teşşekür ediyorum.nasıl gidiyor hamilelik.hissediyormusun bebişin hareketlerini?
Cinsiyet bellımı?
yıldızla ay var bide kapakta kadın bebegi kokluyor öyle bir foto olan değilmi?
kızlar ben birşeyler hissediyorum ama acaba bebişimin hareketlerimi bilmiyorum göbek deliğimin altından önce derinden hafif bir acı sonrasında pıt pıt oluyor bugün 2-3 kere olmuştur hafiften pıtpıtlar devam ediyor gazmı acaba bilemedim:26:
yıldızla ay var bide kapakta kadın bebegi kokluyor öyle bir foto olan değilmi?
çok şükür canım biraz unutkanlık, yorgunluk ve gece uyku bozuklukları dışında sıkıntım yok o da tadı tuzu diyorum :) cinsiyetimiz belli olmadı maalesef 15 ekimde belli olcak :) ama %90 erkek diyorum :)
ooo maşallah yaa bende daha bişey yok olacak inş. Bebişim büyüsün de az daha :)
evet evet orası bizim grup :)))
benim bebeğim rahim ağzına yakın biyerde oluşmuş ama bu doktor bütün hamileleri 15 günde bi çağırıyomuş her gittiğimde 30 lirada ücret ödüyorum parasından değil 15 günde bir gitmek zor geliyo doktorumu değiştirecem beni pek aydınlatmıyor eski tip doktorlardan insan karşısında konuşmaya çekiniyo.bende ayda bir gidiyorum.doktorum ayda bir cagırıyor özel ama paragöz değil demekki hatta ikiliyi yaptırdım özel sırf para için hepsini ister zannediyordum ama üçlüyü de dörtlüyü de istemedi sasırttı beni
senin herhangi bi sıkıntın yoksa neden böyle sık cagırıyorkii
Sanırım benim karnım kaşınıyor bugünnnnÇatlayacak galibaaaa.. Yağları kullanıyorum ama
benim karnımda sanki hafif kilo almışım gibi büyüyor o da akşamları oluyo sabah kalkıyorum ki sönmüş bazen diyorum bebeğim beni bırakıp gezmeye gidiyo sabahları heralde:)) sen ne yağı kullanıyosun canım.benim vücudumda çok kaşınıyo annemler yırtılmaların başlıyo heralde diyolar bende bebe yağı sürüyorum bütün vücuduma banyo sonrası
kızlar hamile yastığı kullanan varmı ben alıcam ama tavsiyelere açığım bildiğiniz bi marka yada bi yer falan varmı diye? arkadaşım kullandı hamileliğinde çok rahat etti hala bebişi için kullanıyor bende alıcam uyku sorunumu çözer umarıım bu 60 tlymiş netten buldum
Eki Görüntüle 515292
kızlar hamile yastığı kullanan varmı ben alıcam ama tavsiyelere açığım bildiğiniz bi marka yada bi yer falan varmı diye? arkadaşım kullandı hamileliğinde çok rahat etti hala bebişi için kullanıyor bende alıcam uyku sorunumu çözer umarıım bu 60 tlymiş netten buldum
Eki Görüntüle 515292
Eki Görüntüle 515292
Hamile Yastığı, Hamilelere Özel Yastık, Sweet Dreams Hamile Yastığı
henüz almadım bende araştırıyorum yukarıdaki linkide incele istersen burdan birçok kişi almış ve memnunlar
evet bu büyük boy olanı 99 tl benim dediğim daha ufak 60 tl ama büyük olanı tavsiye ediyorlarmış bakıcam buna
birde bunları diktiriyorlarmış daha ucuza geliyormuş ama bilemedim hazır gibi olmaz heralde((
benimde aklıma geldi hatta kendim yapayım dedim azcık gelir elimden severim de uğraşmayı ama güzel olmazsa boşa gider onca emeğim ve rahat edemem en önemlisi o yüzden hazır almayı düşünüyorum