2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Aaa hangı hastaneler acaba

tamam canım teşşekür ediyorum.nasıl gidiyor hamilelik.hissediyormusun bebişin hareketlerini?
Cinsiyet bellımı?

çok şükür canım biraz unutkanlık, yorgunluk ve gece uyku bozuklukları dışında sıkıntım yok o da tadı tuzu diyorum :) cinsiyetimiz belli olmadı maalesef 15 ekimde belli olcak :) ama %90 erkek diyorum :)

ooo maşallah yaa bende daha bişey yok olacak inş. bebişim büyüsün de az daha :)

yıldızla ay var bide kapakta kadın bebegi kokluyor öyle bir foto olan değilmi?

evet evet orası bizim grup :)))

çok şükür canım biraz unutkanlık, yorgunluk ve gece uyku bozuklukları dışında sıkıntım yok o da tadı tuzu diyorum :) cinsiyetimiz belli olmadı maalesef 15 ekimde belli olcak :) ama %90 erkek diyorum :)

hayırlısı canım rabbim gönlündekini versin herkese.

Sanırım benim karnım kaşınıyor bugünnnn Çatlayacak galibaaaa.. Yağları kullanıyorum ama

benim bebeğim rahim ağzına yakın biyerde oluşmuş ama bu doktor bütün hamileleri 15 günde bi çağırıyomuş her gittiğimde 30 lirada ücret ödüyorum parasından değil 15 günde bir gitmek zor geliyo doktorumu değiştirecem beni pek aydınlatmıyor eski tip doktorlardan insan karşısında konuşmaya çekiniyo.

Sanırım benim karnım kaşınıyor bugünnnn Çatlayacak galibaaaa.. Yağları kullanıyorum ama

benim karnımda sanki hafif kilo almışım gibi büyüyor o da akşamları oluyo sabah kalkıyorum ki sönmüş bazen diyorum bebeğim beni bırakıp gezmeye gidiyo sabahları heralde:)) sen ne yağı kullanıyosun canım.benim vücudumda çok kaşınıyo annemler yırtılmaların başlıyo heralde diyolar bende bebe yağı sürüyorum bütün vücuduma banyo sonrası

Benimde öyle akşam karnımda top var sanki :) sabah bi kalkıyorum yok pek bişi.. :) Ama su içsem yemek yesem hemen göbeğim fırlıyor ve canım yanıyor nerdeyse yanlardan.. Ben biras ufak tefeğim ve öncden karnım düzdü.. Esnek olmadığı için galiba böyle..
Canım benim doktorum susam,badem,fındık yağı idi sanırım üçünü karıştırıp sürmemi söyledi.. Kremlere ilerde geçeris gerekirse dedi..
Sen nerde oturuyosun hangi hastaneye gidiyorsun 15 günde bir ...

kızlar hamile yastığı kullanan varmı ben alıcam ama tavsiyelere açığım bildiğiniz bi marka yada bi yer falan varmı diye? arkadaşım kullandı hamileliğinde çok rahat etti hala bebişi için kullanıyor bende alıcam uyku sorunumu çözer umarıım bu 60 tlymiş netten buldum

Bende düşünmüyor değilim :) Biras fazla yer kaplıyormuş ama olsun pofuduğumu salona postalarım gerekirse :)

Bende siparis verdim. Uzunlarini tavsiye ettiler, alt kismini bacak arasina sokabildiginden almak iyi olurmus. Boyu 1,85mis bakalim pazartesi gelecek insallah.

Benim boyum 1,56, icinde kaybolurum artik.

Son düzenleme:

kızlar ne dedım anladınızmııııııııııııııııı

cok yedım cok mutluyum yedıkce mutlu oluyorum azcık hazırlanım parfumumu sıkım kocamla aksam bır yemege cıkım..kocam oglum ve ben tabıkı..herkese ıyı haftasonları
yarın bebegını goreceklere ıclerınde bende varım saglık dılıyorum hayırlı haberler dılıyorum..
dunyanın en melek seylerı,tatlı hamıleler, hepınızı opuyorum canlarım

Hamile Yastığı, Hamilelere Özel Yastık, Sweet Dreams Hamile Yastığı
henüz almadım bende araştırıyorum yukarıdaki linkide incele istersen burdan birçok kişi almış ve memnunlar

birde bunları diktiriyorlarmış daha ucuza geliyormuş ama bilemedim hazır gibi olmaz heralde ((

benimde aklıma geldi hatta kendim yapayım dedim azcık gelir elimden severim de uğraşmayı ama güzel olmazsa boşa gider onca emeğim ve rahat edemem en önemlisi o yüzden hazır almayı düşünüyorum

henüz görsel birşey olmayıp sürekli kaşınan ve ilk çatlayacak yerimmmmm belli oldu popom (((((

benimde aklıma geldi hatta kendim yapayım dedim azcık gelir elimden severim de uğraşmayı ama güzel olmazsa boşa gider onca emeğim ve rahat edemem en önemlisi o yüzden hazır almayı düşünüyorum

diktiren ve çok memnun olaanlarda var ama sanırım onlar satışta olanları kullanmadıklarından kendi üretimlerinden memnun olabilirler :)))) slikon bunların içi sanırım aslında öyle çok maliyetli bişi olacağını zannetmiyorum neyse haaaaa gayret biraz daha araştıralım vaktimiz var nasıl olsa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…