yeri geliyor gülüyoruz yorgun gergin gün içinde,yeri geliyor yüzünü bile görmediğimiz kişilere üzülüyoruz dert ortağı olmaya çalışıyoruz....
ama nedense grup gibi görülüyor buraya birçok kişi yeni katıldı onlarla konuşuyoruz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz....birçoğumuz çalışıyoruz çalışmayanların gün içinde işleri oluyor geriye dönük sayfaları inceleyemiyorlar....ama bu şekilde beni umursamıyorlar,cevap vermiyorlar derseniz olmaz....arada atlanıyor,yada bilinmeyen bir soru oluyor.durup dururken bilmiyorum diye yazmak bana saçma geliyor,elbet bilen olur cevaplar diye bekliyoruz...ayrıca laboratuar sonuçlarını yazıp bu ne demenin bir anlamı yok hiçbirimiz hemşire,doktor,sağlık personeli değiliz ki...size en iyi ve en doğru cevabı doktorunuz verir ona sormayıp burada yalan yanlış cevaplara mı kancaksınız??doktor söylese bile inanmayıp burada soruyorsunuz daha çok evham yapıp birde geriliyorsunuz....herkese iyi yada kötü kendi adıma söyleyeyim yardım etmeye cevap vermeye çalışıyorum açıkça söyleyeyim laboratuar sonuçları yazan satırları okumuyorum çünkü ben sonuçlarımı bile bu ne bu ne diye doktoruma sormuyorum iyi dediğinde çıkıp gidiyorum....lütfen gerilmeyelim ve kimseyi de germeyelim boşuna alınganlık yapmayalım hepimiz insanız ve tek işimiz burada gözümüzü ayırmadan ekrana bakmak değil....