2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ben 8 haftadan beri yatamıyorum canımcımm :) Yalnız değilsin merak etme...

Ben iki gündür yatamıyorum sabaha kadar kaç uyandığımı sayamıyorum artık çok huzursuz bi uyku uyuyorum. çok daralıyorum geceleri şimdiden ben böleysem sonralarını tahmin etmek bile istemiyorum .

Beyaz akıntı normal canım.. Doktorum söyledi bana.. Nette de araştırırken yazıyor hatta bu aralar artabilirmişte.. Korkma inşallah bişey yok

kızlar mrb benimde akıntım çok oluyo hamileleğimin başından beri böyle annem tecrubelerine dayanarak iyi olduğunu söylüyo iltihabı atıyomuşuz vücutdaki benimde başlarda kahverengiydi ama şimdi beyazlaştı.

önceki haftalarda daha az uyurdum şimdi ne oldu bilmiyorum gece uyanmalarım yine olsada dana gibi uyuyorum :))))

maşallah ne güzel haber bende öğrenmek istiyoruum artık cinsiyetini 15 ekime kadar bekle dur :KK43:

Ben iki gündür yatamıyorum sabaha kadar kaç uyandığımı sayamıyorum artık çok huzursuz bi uyku uyuyorum. çok daralıyorum geceleri şimdiden ben böleysem sonralarını tahmin etmek bile istemiyorum .

bende uykuda sıkıntı yaşıyorum hep sağ tarafıma yatmaya alışık olduğum için sağa dönmüş ve heryerim ağrıyor vaziyette uyanıyorum yastık koyuyorum sırtıma dönmemek için ama fayda etmiyor :KK43:

kızlar mrb benimde akıntım çok oluyo hamileleğimin başından beri böyle annem tecrubelerine dayanarak iyi olduğunu söylüyo iltihabı atıyomuşuz vücutdaki benimde başlarda kahverengiydi ama şimdi beyazlaştı.

bende de hafif akıntı oluyor ama normalmiş canım sıkma canını

Ay kızlar kırk dakıka ılgılenemedım kk ıle sayflar atlamıs gcmısı okumadan bır yazım dedım. Ben cok acıktım ogle arası baslıcak bırazdan cuma gunlerı namaz nedenıyle gec baslıyo ve bır saat suruyo molamız yuppı. Kk yı takıp etcem dıye telefonuma ınternety aldım. Hıc burdan gıdesım yok.

doktora kaç günde bir gidyosunuz kızlar benim doktorum 15de bir çağırıyo ama ben gitmek istemiyorum ya her defasında ultrasyona giriyoruz radyasyondan korkuyorum doktorum paracı biraz ondan 15de bir çağırıyo diyolar sizinkiler nasıl?

Haydi kızlarrrr biraz hareketlenin!!!! koskocaaaa 2013 mart anneleri topiğinde hediye çekilişine katılan 12 kişimi varrrrr

bu arada yeni tarih düzenlemesini umarım hepimize uyar

biz ooolişimle gezmelere gidiyoruz akşama görüşürüz :KK54:

doktora kaç günde bir gidyosunuz kızlar benim doktorum 15de bir çağırıyo ama ben gitmek istemiyorum ya her defasında ultrasyona giriyoruz radyasyondan korkuyorum doktorum paracı biraz ondan 15de bir çağırıyo diyolar sizinkiler nasıl?

ben ayda bir gidiyorum merak etme ultrason cihazlarında radyasyon yok canım ....

benmki bu zamana kadar hep 3 haftada bir çağırdı bu sefer bir ay sonra gel dedi tabi cinsiyet söyleyecek ya sonraya atıyo ama ben gene 3 haftada gtcem merak ediyorum çünkü :KK16::KK16:

Eğer sorun yoksa 3 hafta bir gidiyoruz genelde canım..

ben sucuğu en başından beri çok pişirerek yiyorum,çiğ köfte hiç yemedim yiyebiliyormuyuz artık yoksa hala yasakmı??kumpiri sordum mayanoz var diye içinde çiğ et olmayan malzemeler yersen birşey olmaz dedi....benim canım herşeyi çekiyor ya :KK56:

sucuğu arada bende yiyorum. çiğ köfteyi de dışardan almam bizimkiler antepli evde yoğuruyolar, et olmuyor o yüzden :KK52: kumpiri çok seviyorum ama mayonez mi problem ben ara sıra patates kızartmasının yanında da mayonez yiyorum çok mu zararlııı puff :KK4:

ebah göbek resmini koysana göbüş pozlarına bakalım :KK34:

gitme canım bende ayda bir gidiyorum hatta 5 haftada bir doktorum çağırmıyor. uyanıklar 10günde bir çağırmazlar kontrole giriyor ya... gidince de bir şey yapmıyor zaten kontrol ediyor rahatsızlığın yoksa o kadar...

ben ayda bir gidiyorum merak etme ultrason cihazlarında radyasyon yok canım ....

çok ultrasyona girmek iyi değil dediler bende doktorun çağırmasına göre değil ayda bir gidiyorum bu çarşamba gidecem randevumu aldım cinsiyetimiz öğrenecez artık:)) kızlar bebeğinizle konuşun diyolar ben konuşamıyorum ya konuşacak bişe bulamıyorum garip geliyo:))) siz konuşuyomusunuz artık sesimizi duyabiliyolar arada klasik müzik dinliyorum kuran dinliyorum ama konuşmak garip geliyo:KK53:

kızlar ben kadın doğumun sırasında beklerken. 5-6 önce doğum apmış birisiyle sohpet ettim baya demişti kii;

kesinlikle hamileyken gazlı içecek içme kola vs.. bende dedim kola içmiyorum ama fanta vs ara sıra içiyorum.. asla içme hamilelikte alınan gazlı içecek bebekte çıkıyormuş.

ben gaz problemleriyle uğraşıorum dedi. doğduktan sonra hep dikkat etmiş ama fayda etmemiş hamilelikte içtiklerimin acısı çıkıyor dedi..

yani bol bol ayran, süt, komposto, soda tüketelim...

slm kızlar sabah cok iyiydim ama face de ve burdaki yazılar canımı sıktı.

yeri geliyor gülüyoruz yorgun gergin gün içinde,yeri geliyor yüzünü bile görmediğimiz kişilere üzülüyoruz dert ortağı olmaya çalışıyoruz....
ama nedense grup gibi görülüyor buraya birçok kişi yeni katıldı onlarla konuşuyoruz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz....birçoğumuz çalışıyoruz çalışmayanların gün içinde işleri oluyor geriye dönük sayfaları inceleyemiyorlar....ama bu şekilde beni umursamıyorlar,cevap vermiyorlar derseniz olmaz....arada atlanıyor,yada bilinmeyen bir soru oluyor.durup dururken bilmiyorum diye yazmak bana saçma geliyor,elbet bilen olur cevaplar diye bekliyoruz...ayrıca laboratuar sonuçlarını yazıp bu ne demenin bir anlamı yok hiçbirimiz hemşire,doktor,sağlık personeli değiliz ki...size en iyi ve en doğru cevabı doktorunuz verir ona sormayıp burada yalan yanlış cevaplara mı kancaksınız??doktor söylese bile inanmayıp burada soruyorsunuz daha çok evham yapıp birde geriliyorsunuz....herkese iyi yada kötü kendi adıma söyleyeyim yardım etmeye cevap vermeye çalışıyorum açıkça söyleyeyim laboratuar sonuçları yazan satırları okumuyorum çünkü ben sonuçlarımı bile bu ne bu ne diye doktoruma sormuyorum iyi dediğinde çıkıp gidiyorum....lütfen gerilmeyelim ve kimseyi de germeyelim boşuna alınganlık yapmayalım hepimiz insanız ve tek işimiz burada gözümüzü ayırmadan ekrana bakmak değil....:KK34::KK34:

ebahcım canım yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.gerci bende kan sonucumu yazmıstım gayet acık olmasına ragmen ben hiç anlamamıstım daha önce de görmediğim bişey oldugu için şimdi her ne kadar anlasılır gelse de o zaman saolsun arkadaslar yardımcı olmuslardı.aynın sekilde bende görüyorsam ve bildiğim bişeyse kesinlikle yazıyorum hatta nikcine ffilan bakarak yazmıyorum.hep canım diye hitap ediyorum yazdıktan sonra bakarım kimmiş diye.yani gruplaşma oldugunu ben hiç düşünmüyorum kendi acımdan öyle hem nasıl olcak yani gruplaşma lise değilki bura kankilermiz olsun yani sacma bi düşünce gibi geldi bu bana.herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama cocuk değilizki biz gruplasma yapalım.

Ya kızlar boşverin kim neye isterse yazsın.Zaten KK nın güzelliği de bu değil mi...
Tek bi başlık altında toplanmamı öenmli olan.

Zaten her yazılana cevap atmak imkansız..Ki bnm gibi işten fırsat bulup muhabbetin ortasında balıklama dalanlar için pek kolay değil topiği takip etmek.

Şimdi bir şey soracağım..Ben hamilelik ilerledikçe bi rahatlıyorum ve yediğime hareketlerime pek dikkat etmemeye başladım.

MEsela çok fazla baharatlı, acı ve tuzlu yiyorum..Sucuk yiyorum, Çiğköfte haftada en az 3 yiyorum.
ÇAy ve kola da içiyorum aslında her gün olmasa da ..Acaba yanlış mı yapıyorum?

Ben hep Güçlü bebekse rabbim korur düşüncesindeyim pek takmıyorum beslenme listelerini ama bu ara abarttım galiba..

ne dersiniz cnmın istedğini yemek içmekle hata mı ediyorum?

canım napıyorsun sen ya Allah aşkına kendine gel güzelimmm.o senin içinde daha minicik lütfen dikkat et yediğine içtiğine.yazıktır.kendin için de tuzdan uzaklas.mümkün oldugunca az tuz tüket.doktoruna da sorabilirsin tuz ödem yapıyormus ve özellikle sonraki aylarda çok fazla şişiriyormus.hemde sağlıgın için.kendin bilirsin tabi de.acıyı bende cok yiyordum ama bi arkadas beni uyardı ilerki zamanlarda mideye zarar verebiliyormus.çiğ et kesinlikle yasak zaten biliyorsundur.cok fazla baharat da iyi değil biliyorsun :) lütfen dikkat et olur mu bebeğinin sağlıgı ve kendi sağlıgın için

Kızlar merhaba nasılsınız bugün?uzun zamandır doğru dürüst giremiyorum,girsem de azıcık sohbeti takip edip çıkıyorum..2gün önce doktorda idik. Büyük ihtimalle erkek dedi:-)2li testimiz de. Güzel çıktı şükür.3lüye gerek yok dedi doktorumuz..benden haberler böyle...allaha emanet olun :KK34::KK34:

gözün aydın canım benim.maşallah Rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin.sende Allaha emanet ol

özpolatcım birgüle bişey diyemem ama sana hak verdim burayı okuyunca buldum senin yazını snradan gördüm yani haklısın ne diyeyim ki cok sacma olmus senin yazının altında cvp verilmeden baska konuya atlanması.

çok ultrasyona girmek iyi değil dediler bende doktorun çağırmasına göre değil ayda bir gidiyorum bu çarşamba gidecem randevumu aldım cinsiyetimiz öğrenecez artık:)) kızlar bebeğinizle konuşun diyolar ben konuşamıyorum ya konuşacak bişe bulamıyorum garip geliyo:))) siz konuşuyomusunuz artık sesimizi duyabiliyolar arada klasik müzik dinliyorum kuran dinliyorum ama konuşmak garip geliyo:KK53:

canım bende sordum doktora ultrasonun zararı yokmus kesinlikle rahat olun. ben konusuyorum ama cok değil.aman benim küçük tosunum naptı bugüün annesinide hiç üzmedi benim kuzum.filan gibi azcık karnımı seviyorum :KK70:

kızlar ben kadın doğumun sırasında beklerken. 5-6 önce doğum apmış birisiyle sohpet ettim baya demişti kii;

kesinlikle hamileyken gazlı içecek içme kola vs.. bende dedim kola içmiyorum ama fanta vs ara sıra içiyorum.. asla içme hamilelikte alınan gazlı içecek bebekte çıkıyormuş.

ben gaz problemleriyle uğraşıorum dedi. doğduktan sonra hep dikkat etmiş ama fayda etmemiş hamilelikte içtiklerimin acısı çıkıyor dedi..

yani bol bol ayran, süt, komposto, soda tüketelim...

aynen katılıyorum sana canım bencede kızlar ne kaldı surda dayanın yani ölmezsiniz ya içmeyince zararlı seylerden uzak durunca sonucta bebeğiniz söz konusu tabi herkesin kendi bileceği iş

özpolatcım birgüle bişey diyemem ama sana hak verdim burayı okuyunca buldum senin yazını snradan gördüm yani haklısın ne diyeyim ki cok sacma olmus senin yazının altında cvp verilmeden baska konuya atlanması.

canım bende sordum doktora ultrasonun zararı yokmus kesinlikle rahat olun. ben konusuyorum ama cok değil.aman benim küçük tosunum naptı bugüün annesinide hiç üzmedi benim kuzum.filan gibi azcık karnımı seviyorum :KK70:

aynen katılıyorum sana canım bencede kızlar ne kaldı surda dayanın yani ölmezsiniz ya içmeyince zararlı seylerden uzak durunca sonucta bebeğiniz söz konusu tabi herkesin kendi bileceği iş
evet ya yazık bebişinize bende hamileliğimi öğrendiğimden beri yediklerime dikkat ediyorum iştahım yok ama bebeğim için zorlada olsa faydalı şeyler yemeye çalışıyorum annelik ne farklıymış annemin kıymetini dahada anladım. annemi görünce duygulanıyorum gözlerim doluyo :KK5:

sudecim canım nasılsın ne var ne yok bayadır görüşmüyoruz galiba. inş. hersey yolundadır

facede iyi burasıda aslında zaten hepimiz aynıyız ordada burdada çok yazan burdada çok yazıyo takmayalım neşemizi bozmayalım giden gider kalan kalır

facede iyi burasıda aslında zaten hepimiz aynıyız ordada burdada çok yazan burdada çok yazıyo takmayalım neşemizi bozmayalım giden gider kalan kalır

bencede yani iki yer de sohbet için var.yani gruplaşma varsa da ben anlamıyorum sahsen yani ben bi gruba dahil filan değilim de neyse yaaa

ebah acaba sen ebru şallıgillerden misin kız:KK53: anam benı 1 km uzaktan goren anlar gocca göbeklıyım :KK56:

bir face yokki kendimi göstereyim öyle zayıf biri değilim ben balık etliyim etine dolgun ele avuca gelen cinsi daha nasıl anlatayım :KK52:
ama benim hiçbir zaman göbeğim olmadı hep kalçam genişti midem şişkindi ama göbeğim olmadı hala daha olmuyor yoksa fit,zayıf biri değilim....:KK56::KK56:

ayy bi an beni anlatıyosun sandım ..ben de zayıf biri değilimdir, ama göbeğim hiç olmamıştı.görenler ne bu bebek diyolar göbeğimi gösteriyorum gülüyolar..Bu mu diye..:KK52:

ben de geçen aya kadar 10 15 günde 1 gidiyordum.2 li testten sonra 40 gün sonraya çağırdı.Sanırım artık 1-1,5 ayda bir gideceğiz.

Ben de konuşamıyorum cnm.sadece seviyorum karnımı.İşte olduğum için müzik veya kuran da dinletemiyorum.Ama dün akşam son ses maç dinledi oğlum..Hatta babasının goooooll seslerine zıplamıştır kesin....:KK1::KK1::KK1:

canım napıyorsun sen ya Allah aşkına kendine gel güzelimmm.o senin içinde daha minicik lütfen dikkat et yediğine içtiğine.yazıktır.kendin için de tuzdan uzaklas.mümkün oldugunca az tuz tüket.doktoruna da sorabilirsin tuz ödem yapıyormus ve özellikle sonraki aylarda çok fazla şişiriyormus.hemde sağlıgın için.kendin bilirsin tabi de.acıyı bende cok yiyordum ama bi arkadas beni uyardı ilerki zamanlarda mideye zarar verebiliyormus.çiğ et kesinlikle yasak zaten biliyorsundur.cok fazla baharat da iyi değil biliyorsun :) lütfen dikkat et olur mu bebeğinin sağlıgı ve kendi sağlıgın için

evet ben de kendimi çok suçlu hissettim sizin yazdıklarınızdan sonra da... Artık yok anam pişmanım:KK50::KK50::KK50:

X