Ya kızlar boşverin kim neye isterse yazsın.Zaten KK nın güzelliği de bu değil mi...
Tek bi başlık altında toplanmamı öenmli olan.
Zaten her yazılana cevap atmak imkansız..Ki bnm gibi işten fırsat bulup muhabbetin ortasında balıklama dalanlar için pek kolay değil topiği takip etmek.
Şimdi bir şey soracağım..Ben hamilelik ilerledikçe bi rahatlıyorum ve yediğime hareketlerime pek dikkat etmemeye başladım.
MEsela çok fazla baharatlı, acı ve tuzlu yiyorum..Sucuk yiyorum, Çiğköfte haftada en az 3 yiyorum.
ÇAy ve kola da içiyorum aslında her gün olmasa da ..Acaba yanlış mı yapıyorum?
Ben hep Güçlü bebekse rabbim korur düşüncesindeyim pek takmıyorum beslenme listelerini ama bu ara abarttım galiba..
ne dersiniz cnmın istedğini yemek içmekle hata mı ediyorum?
canım walla bn bu beslenme olayına bıraz takığım a ıkcası ole gunasırı yumurta hergun bı bardak sut ıste yogurt falan fılan durumuna...hasta lıstesı gıbı ben doktoruma bole bole beslenıolıomus bunlarımı yapım dedım adam bana guldu sen hasta dıılsın hamılesın dedı normal ınsan gıbı beslen 9 ay yumurta yemesen de bebegın eksık dogmaz dedı walla ıcım rahatladı bnmdeamaaaa suda varkı cıgkofte haftada enaz 3 kere cok be gülüm kola mesela bı gun belırle kendıne o gun ıc hergun ıcme ıcıne su kat asıdını al bıraz ...artık oda bız ne yersek onu yıyerek beslenıo dırek kordondan ona gecıomus sneın cocuk dogunca verın bana cıgkoftemı kolamı der walla :))))baharata acıya dıkkate t bıraz .. bıde ne yersek sımdı onunda damak zevkı ona gore gelısıomus bnmkı kesın hamurişi sevıcek baska bısı yemıcek mesela :)