2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Valla iş yeri taşınmıyor ama beni ihraç edebilirler her an hehehe buraya hiç güvenmiyom o yüzden :) Yok ya aslında tam gönderim zamanları yer değiştiricem ya benim aklıma geldi direk seninde gelir diye şey ettim

hahaha alem kız :))) onu hiç merak etmedim zaten işyerinde taşınmıyordur heralde

aleykümselam esracım yaaa sen hala idrar testi yaptırmadınmı ((( benimde göbeğim küçüldü merak etme Allahın izniyle inş korkulacak bir durum yoktur burdamı başka topiktemi okudum bunu yaşayan çok kişi var takma kafana kötü düşünüp kötü şeyleri çağırma ama yine için rahat etsin istiyorsan bu haftadan git druna

kızlar naponuz öfff çok sıkıntılıyım bugün bi dışarı çıkıcam hava alıcam ev işi derken yoruldum, anam evde 2 kişiyiz ne çamaşırı bitiyor ne mutfağı ne ütüsü ne temizliği kocam eve bir geliyor sanki orduyu getiriyor

haha aynı durum bizim evdede mevcut bide bebiş katılınca düşün sen çamaşır , ütü durumunu şekerim :)))

Sıkılma canım çık biras tur at dışarda yürümek iyi gelecektir bende sıkılıyorum iş yerinde ama işte yapcak bişi yok :) bizim evde öyle akşamları gittiğimiz halde ,heryer bi yerde...

haha aynı durum bizim evdede mevcut bide bebiş katılınca düşün sen çamaşır , ütü durumunu şekerim :)))
bir tek ben değilmişim sevindim valla,bebek çamaşırları kıyafetleri minik minik ayyy ben onlara razıyım,gömlekten nefret eder oldum kocamda gömlek takıntısı var, birde takım elbise kumaş pantalon giyseydi kafayı yerdim gerçekten allahtan spor giyiyor

Sıkılma canım çık biras tur at dışarda yürümek iyi gelecektir bende sıkılıyorum iş yerinde ama işte yapcak bişi yok :) bizim evde öyle akşamları gittiğimiz halde ,heryer bi yerde...

evet canım şimdi çıkıyorum yürüyüşe havada serin iyi gelicektir sanırım haydin görüşmek üzere kızlar:)

bence senin kız hala kız canım. testtten de ıyı sonuclar alırsın umarım. gez bakalımm gez gelsın romalr gitsin parislerr:))))) bebiş dogduktan sonra gezme işi zor olacak en iyisi şimdiden gzmek

koyulaşma bende de hiç olamadı da baya büymüşlerdi çok seviniyodum ona (normlade fındık kadar oldugundan). ondan çok canım sıkıldı herhal

idrar testi yzarken sen aklıma geldin heeee dedim şimdi fırcayı kayacak bana hala gitmedin mi diye...
yaff vakit bulamdım ki bi turlu ama bu hafta kesssiin şart oldu artıkım

ufffffffff öfffffffffff daralıyorum temizlik ütü diyince. şimdi iyiydim çalısıyotum vaktim yok diye kadın alıyodum misler gibi ee şimdi işi bırakıcam evde boş boş oturuken de her hafat alınmaz ki kadın acırım bu sefer verdiğim paraya. 2 haftada bir alıcam genel temizliğe ama yıne arada ütü temzilki çıkacak. cok sinir oluyorum ben deeee

selam nasılsınız kızlar?? geçmişi okudum kafana takma filan yazmışsınız..yok zaten takmadımm fakatt neden hissedemrum diye biraz buruldu içim haliyle...dr.dün uıltrason kağıdına ölçümlerini geçmemişş kafa çapını filan ölçmüştü benim aklımda ölçümler ama boy kilo filan söylemedi ben şimdi kilosunu merak ediyorumm..neyse sonucları alınca sorucamm

bende özpolata katılarak kendimi dışarı atıyorum kızlar bunaldım evde bi tur atarsam açılırım yoksa evin heryerini döküp kendime iş uyduruyorum sabah atağın bazasını döktüm herşeyi açıp havalandırdım kendimi sakatlamadan hava alayım :)

öpüldünüz

pişşştttt çilek bak yaptım bileeee

ay delüüüüüüüüüüüüü seni yaaaaaaaaaaa

çilek ve ebahhh ; bu ne yavrular sizi İş konusunda bugün çok sitemkar gördüm siz üç-beş gün bi izin kullanında sonra karar verin kuşum evde devam edip etmemeye :))))

yok valla ıyıcer dusundum cok yoruluorum sırtım mırtım cok agrıo zaten bugun fenayım

ben de değiştirdim rütbemi du bakımm olmus mu?

o nası rütbe kızzzzzzzzzzzzzz

birkaç gündür diyorum dayan son 5 ayın kaldı sonra içersin....gönül ferman dinlemiyor ne pis nefsim varmış ne iradesizmişim yaw

5 aymı? bebegı kım emzırcek yavrucum, kocanmı? bıze sıgara ıckı nerden baksan en temızınden 1 sene daha nanay

ay hadı bır kız haberı daha oğlum selam çakıo kızına çok çapkındır kendisi

canım merhaba allah kolaylıklar versin,

yorumları okurken dikkatimi çekti seninle tanışmak istedim benimde yahmini doğum tarihim 18 mart 2013:) sat 11 haziran:)
senin cinsiyeti belli oldu mu? benim oğluşum olacak inşallah:)
birde hangi hastaneye gidiyorsun sakıncası yoksa?

kızlar şimdi eskileri karıstırdım da biraz.bazı arkadaşlar yok ya gözüme takıldı nerdeler aceba neden görmüyorum onlar

candas , db55 , şifaa , kayra , imdesire , h derya ???

çilek sen cok yaşa emii!!! güldürdün benii hahaha iyidi gerçektenn her gazıı bebek sanmıştırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…