hahaha alem kız :))) onu hiç merak etmedim zaten işyerinde taşınmıyordur heralde
herkese selamlar günaydınlar. bol neşeli sağlıklı günlerrr.
ben bugun biraz takıntılıyım. dun geceden beri sol tarafta gobegımın altında boyle tam kasıkta degil yani agrim var.
bi de göbegim inmiş gbi göğüslerim de küçüldü sanki. uyuzlandım ben ya....
kontrolum 2 hafta sonra benim ama bu hafta gideyim bari
kızlar naponuz öfff çok sıkıntılıyım bugün bi dışarı çıkıcam hava alıcam ev işi derken yoruldum, anam evde 2 kişiyiz ne çamaşırı bitiyor ne mutfağı ne ütüsü ne temizliği kocam eve bir geliyor sanki orduyu getiriyor
kızlar naponuz öfff çok sıkıntılıyım bugün bi dışarı çıkıcam hava alıcam ev işi derken yoruldum, anam evde 2 kişiyiz ne çamaşırı bitiyor ne mutfağı ne ütüsü ne temizliği kocam eve bir geliyor sanki orduyu getiriyor
bir tek ben değilmişim sevindim valla,bebek çamaşırları kıyafetleri minik minik ayyy ben onlara razıyım,gömlekten nefret eder oldum kocamda gömlek takıntısı var, birde takım elbise kumaş pantalon giyseydi kafayı yerdim gerçekten allahtan spor giyiyorhaha aynı durum bizim evdede mevcut bide bebiş katılınca düşün sen çamaşır , ütü durumunu şekerim :)))
Sıkılma canım çık biras tur at dışarda yürümek iyi gelecektir bende sıkılıyorum iş yerinde ama işte yapcak bişi yok :) bizim evde öyle akşamları gittiğimiz halde ,heryer bi yerde...
Merhaba,
Ben de önce ihale, sonra ihale sonrasi rehavet derken sizi ihmal ettim. Bir yandan da aralık ayı başı için Roma planı yapıyoruz. Ucak biletlerini daha hamile kalmadan almıştık. 7 Aylıkken 4 gün roma ve floransayı gezeceğiz, onların organizasyonunu yapıyorum :)
Pzt günü üçlü teste gideceğim. Test kısmını pek önemsemiyorum da bebeği göreceğim için şimdiden heyecanlıyım. Bakalım bizim kız hala kız mı :) Erkeğe döner seninki diyen çok...
Artık gören anlıyor hamile olduğumu, ya da en azından şüpheleniyor. Yakınsa ya da patavatsızsa bana soruyor, eğer sadece kilo çıkarsa diye korkuyorsa tanıdıklara :)
Aksamları olan ayak ağrılarım dışında bir şikayetim kalmadı neyse ki...
Canım endişelenme sakın, bence üşütmüş olabilirsin kasık ağrıların çok şiddetli mi ?
Göğüsler benimde bazen duruyor iniyor sonra tekrar hassaslaşıyor.. Mesela koyulaşma falan yok bende.. Ama gönlün rahat edicekse git tabi doktora
aleykümselam esracım yaaa sen hala idrar testi yaptırmadınmı((( benimde göbeğim küçüldü merak etme Allahın izniyle inş korkulacak bir durum yoktur burdamı başka topiktemi okudum bunu yaşayan çok kişi var takma kafana kötü düşünüp kötü şeyleri çağırma ama yine için rahat etsin istiyorsan bu haftadan git druna
Suermeliiiiiiiii bende oğlum olursa adını eymen koyucammmmmm :) 2 yıl önce seçmiştim bu ismi eşimde çok sevdi :) Çok güsel bir isim bir sahabe ismi herşeyenden önce.. Bnece kesinlikle eymen :)
eee 2lide kan testi yaptırmadınmı?
yaptırdım cnm.3 lüyüde istedim.sadece apf yeterli dedi.okadar
yaptırdım cnm.3 lüyüde istedim.sadece apf yeterli dedi.okadar
canım ultrasonda dr.un bebeğin neyine baktı?
benimde aklımdaki isim eymendemek 3 kişi talibiz bu isme..
pişşştttt çilek bak yaptım bileeee
çilek ve ebahhh ; bu ne yavrular sizi İş konusunda bugün çok sitemkar gördüm siz üç-beş gün bi izin kullanında sonra karar verin kuşum evde devam edip etmemeye :))))
ben de değiştirdim rütbemi du bakımm olmus mu?
birkaç gündür diyorum dayan son 5 ayın kaldısonra içersin....gönül ferman dinlemiyor ne pis nefsim varmış ne iradesizmişim yaw
merhabalar canlar nasılsınız yorgun bir gün geçirdim sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım akşam için yemek yaptım doktora gittim ordan okula geçtim şimdi de eve geldim yemekleri ısıttım kocişi bekliyorum girip yazayım dedim
bugün kontrolümüz vardı bir de 3lü testimizi yaptrıdık MİHS sormuşsun canım okursun inş ultrason ölçümü yaptı kilo boy maşallah bebişim 5 gün önde haftasından iyiymiş3lü test için sadece kan verdim enseye bakılmıyor baş ölçümü kilo boy ölçümü yaptılar bi de beni tarttılar kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış inş sorun çıkmaz bebişim sağlıklıdır bu arada cinsiyetimiz netleşti PRENSESim olacak çok sevindim eşimde ailelerde en çok da ben kız istiyorduk inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur rabbim gönlümüze göre nasip etti darısı nice isteyenlere olsun
bu ne yaaa. nereden çıktı şimdi bu sigara muhabbeti. arkadaşlar yapmayın. ben de tiksinenlerdenim ama ilk defa canımı istettiniz yahu.
sizi gidi hainler sizi...offfffffffff
her seferinde söylüyorum. cinsiyeti en son ben öğreneceğim diye. 7 eylülde gittik en son söylemedi doktorumuz erken diye. bir daha ki randevumuz da 19 ekimde 1 aydan da fazla oldu bu ara yaaa. çok özledim ben bebişimi...
ay bende cok ozledım cmt afp ye gıdıcem orda bakılcak
Kızlar yukarıdaki ankete bakılırsa mart bebeklerinin %70 i erkek bence siz de kendinizi erkeğe alıştırın.
ben 2. bebek için şimdiden kızı nasıl bulurum diye düşünüyorum.Çin takvimine göre 30 yaşında yılın son 3 ayı hamile kalırsam kız oluyor
Aslında hiç inanmazdım bu takvimlere ama ailemdeki herkesi denedim doğru çıktı..
Şaka bi yana ben 1 çocuğu buldum da 2. yi düşünüyorum ..Bunu 2,5 seneden zor buldum sanki tutturabilicem de...Rabbim nasıl nasip ederse tabii..
aynen bende sımdıkı erkek ıkıncı ıcın cın takvımıne bakcam bu tuttu cunkuuu
canım ikili testteki beta hcg değerin 50 den az ise erkek fazla ise kız oluyormuş
alla alla ılkkesz duydum:44:
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyorumarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.
iyi akşamlar herkese...
başın saolsun canım
Kızlarr bebeklerinize ve size kucak dolusu sevgiler. :)
Gününüz aydın, sağlıklı mutlu , huzurlu geçsin inşallah. Güsel haberler almak dileğiyle..
Geçmişe bakmadan yazıyorum direk..
Şehitlerimize de RABBİM den rahmet diliyorum..
selam canım amin
iyigeceler kızlar yeni fırsat buldum anca gelebildim..bugün 3 lü testte girdim..3 gün sonra sonucları alıcam inşallah allahım yardımcım olur sorunsuz atlatırım..bugün bir akrabamızın bebeği doğdu ziyarete gittik..orda bana hareketleri hisediyormuusn?diye sordular bende hayır ama cok ara ara seğiriyor dedim..aaaa dediler benim net hissetmem lazımmış artık bebeğin nerde olduğunu anlamam lazımmışşbir morelimi bozdularr fazla oturamadım zaten..neysee yavruma gelelimm bebeğim uyodu ultrasonda 2 kez üstüste sıçradı yavrum yaa üzüldümm ölçümler filan yaptı normal dedi hepsine şükür ama 17+4 olması gerekirken 16+2 çıkıyor:26: buda beni üzüyorr allahım yavrum haftasına ulaşsın sağlıklı sıhhATLİ OLSUN İNŞALLAHHHH iyi geceler kızlar öpüldünüzzz
amaan kım o dengesız yaa bende hıssetmıorum ole cok fazla alla allaaa o her gazı cocuk sanmıstır
Şekerimm evet Eymen çok güzel bir isim bizde ikisinden birini düşünüyoruz bakalım..
Kissem canım başınız sağolsun daha yeni gördüm geçmişten..
Rose canım listeye kızını ekledim
Bu arada günaydın herkese.. buğün sabah bebeğim sol tarafıma toplandı.. Oram şişti şişti öylece 5-6 sn durdu sonra geri indi... Oy kurban olurum dönmeye çalışıyor artık sanırım
Cuma gününe sonnn 2 günnn.. Benimle beraber herkes şafak sayıyor..Cinsiyetini öğrenelimde ona göre sevelim çocugu.. Geçen eşim oğlum nasıl dedi elini karnıma koyarak bende lütfen oglum deme kızsa alınır küser babası dedim.. ayy pardon dedi
Allahım bu güzel sevinci mutlulugu herkese tattırsın.. Kimsenin yuvası bozulmasın.. Küsler barışsınnnnn..
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben 2 haftada bır kadın alıorum calıstıgım ıcın temızlık utu onda..sende cok yorma kendını evdede olsan agır ıs yapma alkadını rahatla