herkese günaydınbende de akşamları bel ağrısı başladı.daha ağırlaşmadık ama gün boyu masa başında oturmakla alakalı sanırım.hafta sonu doktora sordum oturduğun için oluyodur dedi.oysa öğlenleri eve yürüyerek gidip geliyorum,akşam çıkışta da yürüyorum..yani hafta içi günlük 30 dk yürümüş oluyorum ama yetersiz geliyo galiba..dün internetten koltuk bel desteği sipariş ettik inşallah işe yarar..hepinize bebişlerinizle güzel bir gün diliyorummmmm
Kızlarr Günaydınn,
Ben de bugün Allah izin verirse doktora gideceğim akşam. Cinsiyet öğrenmek için
Ama doktorum ikili test yaptırdığım zaman erkeğe benziyor demişti ama bilemiyorunm kesin değil demişti. Size erkeğe benziyor deyip kız çıkan oldumu. Ya da kıza benziyor denip erkek çıkan oldumu acaba? Çoooook merak ediyorum.
günaydın kızlar ....
herkese günaydınbende de akşamları bel ağrısı başladı.daha ağırlaşmadık ama gün boyu masa başında oturmakla alakalı sanırım.hafta sonu doktora sordum oturduğun için oluyodur dedi.oysa öğlenleri eve yürüyerek gidip geliyorum,akşam çıkışta da yürüyorum..yani hafta içi günlük 30 dk yürümüş oluyorum ama yetersiz geliyo galiba..dün internetten koltuk bel desteği sipariş ettik inşallah işe yarar..hepinize bebişlerinizle güzel bir gün diliyorummmmm
günaydın anneler ve bebeleri
yeni haftadan herkese sevgiler,herkesin haftası inşallah bereketli,huzurlu,sağlıklı ve mutlulukla geçer....
bu hafta benim için önemli çünkü c.tesi günü bebeğimi görmeye cinsiyetini öğrenmeye gidicez....heyecanlıyım ve bebeğimi merak ediyorum ne kadar büyüdü diye...
cinsiyet öğrenen kız ve erkek anneleri allah bebeklerinize sağlıklı güzel ömür versin....anne ve baba sözü dinleyenlerden etsin (gerçi bu zamanda bu biraz zor )
günaydın canım bendede bel ağrısı var ama ben hep fıtıktan kaynaklı zannediyordum...
herkese gunaydınnnnn :))
twetty canım hedıye gonderme tarhlerı tam bayrama denk gelmıs memlekete gıden vaya kargoda sıkıntı yasayan olurmu acaba ıstersen bı hafta one veya ılerı cekelım ??
selam kızlar...
bir haftadır uğrayamadım...
bende durumlar iyi çk şükür,kusmalarım bitti.Aman nazar değmesin..
şimdik isim düşünmeye,didiklemeye başladık.Ama isim bulmak çok zormuşşş,oğlan anneleri bebişlerinizin isimleri belli mi??ben sürekli karar değiştiriyorum,bebişim isimsiz doğacak.
Kızlar hepınıze bebıslerınızle ıyı haftalar dılıyorum. Bu cumartesı bende bebısımın cınsıyetını ogrenıcem ınsallah cok heyecanlıyım. Is yerındeyım. Benım gıbı calısan kac anneyız.
özgecim bayramdan sonraki hafta ya geliyor gönderim tarihleri daha iyi değilmi bayram telaşı bitmiş oluyor ama yinede isterseniz değiştiririz bir hafta öne alırsak bayrama denk gelir ozaman ondan önceki hafyaya almamız lazım?
benim daha cinsiyeti belli olmadı cumartesi poposu dönüktü göstermedi ama erkek gibi hissediyorum ismi de ömer efe olacak inşallah) kız ismi bulamadık daha
ben de çalışan bir anne olacağım..şimdilik iyi gidiyor ama günden güne zorlaşıyor,yorgunluk,üşengeçlik biraz daha arttı...
ben yanlış baktım o zaman 24u arıfe ama farketmez bı gunde hallederız ztn alıp kargoya verırız :) aslında bulussak elden versek keske :)