2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yok canim ne zarari olucak, tam tersi en iyisini yapiyosun, en dogal C vitamini, hele de bu grip salgininda hepimizin arttirmasi lazim C'yi, C vitamini ayni zamanda hucre olusumuna da yardimci, bebislerimiz icin faydali bile yani, birraz mide yanmasi yapabilir ac karnina icersen, ama sen yemeklerle iciyomussun sorun olmaz insallah, bende sicak suya sikip balla ya da sekerle iciyorum, afiyet sifa olsun, yarasin miniklerimize

haklısın canım aslında ama ikisine de gitme zorunluluğum var..ilk gittiğim asıl dr.um prof. özel muayehanesi var sadece kan tahlii için diğerine gönderiyor benii diğeride aslında öğrencisi ama çok ilgili bi dr.oda ilkinin yaptığı ikili testi oda yaptı para veriyorsun geliyosun yapalım bakalım diyo hep sağolsun...sanırım ikisinde 10 gün arayla gittim bu sefer bu farklı yorum bu zaman farklılığından kaynaklandı sanırım..aslında benim elimde olsa daha çok doktora gitmek istiyorum çünkü biliyorum ki iki günde bile bebeğin gelişimi değişiyor...neyse teşekkür ederim ilgin için...

ah canım çok geçmiş olsun yaaa demek okadar zor geçiyo hamileliğin allah kolaylık versin canım :18::26: neyseki bebişi iyiymiş bunda şükür benim çok şükür bulantım olmuyo kırk yılda bi oluyo okadar neyseki rahat geçiyo bende cuma gördüm bebişimi ikili testte sırt üstü yatmış eli ayağı kıpır kıpırdı çok duygulandım bu arada aynı anda kız doğum tarihlerimiz ne güzel benimkiyle hemde tamı tamına aynı olan hamiş bulabildim sonundaa burdaki kizların hep büyük haftaları 1 aydan fazla var kimiyle aramda millet tekmüğünü bilem hissediyo bebişininiin bizimki daha küçücüük ya bende üzülüp duruyodum benimki küçük kaldı aralarında diyee neyseki sen varmışsın benle aynı :13: inşallah bizde enkısa zamnda cinsiyetini öğrenebiliceez ve bebişlerimizn tekmelerini hissedebiliceez bana yazarmısın rada fırsatın olursa hastanede cinisyetini öğrediğinde falan bakalım ne zaman belli olcak cinsiyetleri doktor 1 ay sonra del dedi ama dayanamamki ben okadar neyse canım inşallah bulantıların kesilir biran öncede yuvana dönersin tez zamanda

aa 1 ay dahamı var yaani bulantının geçmesinee :26: off günde 10kere kusuyon heee ay inanamıyoruum çoooooooook geçmiş olsun inşallah bu seferki bulantıların erken biter çünkü insanın her gebeliği bir olmuyormuş inşallah tez zamanda düzelirsin canım

ağız yaralarına, dil kesilelerine falan en iyi karadut geliyor ama bu mevsimde artıkın bulması zor olur maalesef :26: evet canım moralini yükset tut böyle yenilmiycek rahatsızlık diiil geçmiş olsun canım

günaydın kızlarrrr geçmişi okumadan direkt yazayım dedim :)) c.tesi doktora gittik oğluşumuz olacakmış Hayırlısını istiyoduk hep ama Allahım gönlümüzdekinide verdi bize darısı öğrenemeyenlerin başınaaa:))

gunaydin..

kotu ruya ile gune basladim.. ruyamda cocuklarim oluyormus.. bende kafayi yiyorum.. hergun ayilip bayiliyorum.. ayy Allahim esirgesin yavrularimizi.. uyandigimda gozlerim islakti gercekten aglamisim sanirim...

gunaydin..

kotu ruya ile gune basladim.. ruyamda cocuklarim oluyormus.. bende kafayi yiyorum.. hergun ayilip bayiliyorum.. ayy Allahim esirgesin yavrularimizi.. uyandigimda gozlerim islakti gercekten aglamisim sanirim...

günaydın hayra yoralım hayır olsun inşallah allah çocuklarına uzun ömürler versin onların yokluğunu sana göstermesin

günaydın kızlar nasılsınız ?
valla ben kötüyüm sabah bel agrısıyla uyanıyorum ve şimdi de karnım belim agrıyor sanki adet olcakmısım gibi
bugün bitse eve gitsem uyusam.bi de dün sanırım 9 filandı uyudugum aslında cok da uyuyorum ama neden anlamadım sanki hiç uyumamıs gibi uykum var.cok uyuyunca da mı yoruluyor aceba vücut ?

Yeni bir hafta başladı bebekler yine hızla büyüyor.

Maşallah bi sıkıntım yok bnm hala.Yalnız göğüslerim de sızlama başladı çok fazla..Süt mü doluyor ne:)))

oğluşumu görmeme daha 1 ay var nasıl geçecek günler sayıyorum çabuk bitsin diye.

Ben henüz hareketlerini hissedemiyorum ama çok merak ediyorum anlayabilicek miyim acaba hareket ettiğini.

Allahın Selamı Rahmetihepimizin üzerine olsun
Hayırlı Sabahlar.

günaydın Kızlar..

Bnm de hamileikten tek şikayetim uyku düzenimin bozulması sanırım.Normlade yattığım gibi kalkarım yataktan çok derin ve deliksiz uyurum.Ama 1 2 aydır gece 3-4 kere uyanmalarım başladı ve rahatsız bir yatma şeklim var.Dön o tarafa dön bu tarafa,ayaklarıma ateş basmaları oluyo.çişe çok kalkıyorum.
Şimdi böyleyse karnım iyice şişince ne olacak kara kara düşünüyorum.Bi yandan diyorum bebek olunca uyuyamıcaksın zaten alış yavaş yavaş.ama ben de uykuya çok düşkün bi insanım uyumazsam çok asabi oluyorum.ne yapacağız bakalım.

gunaydin..

Kotu ruya ile gune basladim.. Ruyamda cocuklarim oluyormus.. Bende kafayi yiyorum.. Hergun ayilip bayiliyorum.. Ayy allahim esirgesin yavrularimizi.. Uyandigimda gozlerim islakti gercekten aglamisim sanirim...

hayra yor hayır olsun canım bende geçen böyle kötü bir rüya gördün bebeğim karnımda ölüyomuş falan fena yani nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum şu an

canım gözünüzaydın darısı biz öğrenemeyenlere:)))

Kızlarr Günaydınn,
Ben de bugün Allah izin verirse doktora gideceğim akşam. Cinsiyet öğrenmek için
Ama doktorum ikili test yaptırdığım zaman erkeğe benziyor demişti ama bilemiyorunm kesin değil demişti. Size erkeğe benziyor deyip kız çıkan oldumu. Ya da kıza benziyor denip erkek çıkan oldumu acaba? Çoooook merak ediyorum.

ayy canım maşallah gözünüz aydın olsun.Rabbim oğlusunu sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin.
oğlusuna da sağlıklı mutlu güzel bir hayat diliyorum.

gunaydin..

hayırlara cıksın inş. canım rüyan.birisini ölmüş görmek ömürlerinin uzayacagına yorumlanır Rabbim cocuklarına uzun ömürler versin.kimseye evlat acısı yasatmasın

aynen canım benim aynı şikayetler bende de var.bi rahat uyku uyuyamıyorum artık.2 bucukta bi uyandım wcye, 4 te bi uyandım yine wc hemde yagmur yagıyordu acık pencere kalmısmı diye baktım derken sık sık uykum bölündü. en son 6 da uyandım daha da uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…