- 22 Temmuz 2011
- 4.708
- 10
Ay gercekten sabahları uyanmak en zoru haftasonu cok cabuk bıtıyo. Bu hafta baya bır yogun olucak yarın aksam kına var obur aksam dugun. Bırde ben arnavut gelınıyım dusunun artık of of
selam kızlar...
bir haftadır uğrayamadım...
bende durumlar iyi çk şükür,kusmalarım bitti.Aman nazar değmesin..
şimdik isim düşünmeye,didiklemeye başladık.Ama isim bulmak çok zormuşşş,oğlan anneleri bebişlerinizin isimleri belli mi??ben sürekli karar değiştiriyorum,bebişim isimsiz doğacak.
özgeee benmi yanlış bakıyorum yawssss 15 ekim salı başlıyor 18 ekim cuma bitiyormuş:))) yaaa hepimiz ist olsak ii olurduda malumm((
günaydın Kızlar..
Bnm de hamileikten tek şikayetim uyku düzenimin bozulması sanırım.Normlade yattığım gibi kalkarım yataktan çok derin ve deliksiz uyurum.Ama 1 2 aydır gece 3-4 kere uyanmalarım başladı ve rahatsız bir yatma şeklim var.Dön o tarafa dön bu tarafa,ayaklarıma ateş basmaları oluyo.çişe çok kalkıyorum.
Şimdi böyleyse karnım iyice şişince ne olacak kara kara düşünüyorum.Bi yandan diyorum bebek olunca uyuyamıcaksın zaten alış yavaş yavaş.ama ben de uykuya çok düşkün bi insanım uyumazsam çok asabi oluyorum.ne yapacağız bakalım.
geçmiş olsn sende fıtık varsa ondan olabilir ,ben 1 kg aldım daha. şimdiden bel ağrısı tuhaf oldu..normalde belimde bi sorun yoktu
özgecim bayramdan sonraki hafta ya geliyor gönderim tarihleri daha iyi değilmi bayram telaşı bitmiş oluyor ama yinede isterseniz değiştiririz bir hafta öne alırsak bayrama denk gelir ozaman ondan önceki hafyaya almamız lazım?
bizim ki belli :)) eşim çalınmasındn korkuyor diye kimseye söylemiyoruz ama burda sanmıyorum kimsenin koyacağını:)) ilk çıkmaya başladığımız gün karar vermiştik zaten :)) Mir Ayaz olacak güzel mi ismi oğluşumuzun :))
evet kızlarer yaaa googledan search ettiğimde benim yazdığım tarihler çıkıyor ama sizin dediğiniz doğru imiş sorrryyyyyy((( şimdi nasıl yapalım bayram öncesimi olsun bayram sonrasımı?
yurtdışındaki arkadaşlarında katılmasını istiyorum yalnız geçmiş senelerde kargo gönderim vs problem yaşanmış nasıl yapalım?
evet kızlarer yaaa googledan search ettiğimde benim yazdığım tarihler çıkıyor ama sizin dediğiniz doğru imiş sorrryyyyyy((( şimdi nasıl yapalım bayram öncesimi olsun bayram sonrasımı?
yurtdışındaki arkadaşlarında katılmasını istiyorum yalnız geçmiş senelerde kargo gönderim vs problem yaşanmış nasıl yapalım?
kuzum ben ekimin 2sinden 28 ine dek turkiyedeyim bu nedenle siz bilirsiniz ama bu tairhler arasi olursa her turlu gonderirim... yoksa yurtdisindan direk katilmak istemiyorum kargo srun olur falan magdur etmiyim kimseyi. ona gore kararlastirin canim uyarsa katilirm uymazsa ben de kendi kendime hediye alir forumun hediyesi diye yayinlarim
canımmm kıyamammm bak işte söylediğim tarihler sanada uyuyor bakalım arkadaşlarada uygunsa olurrr neden olmasınnn
güzelmiş ismi,İsmiyle yaşasın inşallah.
benim de değişik isim arama çabalarım eşim tarafından reddediliyr.
sudeee ne yaptın canım yaptırdınmı 2 li testi?
bu arada hediye çekilişne katılmak isteyen arkadaşlar içiin;
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/558801-2013-mart-anneleri-hediye-cekilisi-basliyorr.html