2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ay gercekten sabahları uyanmak en zoru haftasonu cok cabuk bıtıyo. Bu hafta baya bır yogun olucak yarın aksam kına var obur aksam dugun. Bırde ben arnavut gelınıyım dusunun artık of of

bizim de bikaç haftadır hep düğün var,of of of....bitiyorum resmen.
işte de yoğunluk var,bana biraz tolerans sağlıyorlar ama bazen yorgunluktan bitiyorum,geçen hafta işten gelir gelmez uyudum hep.hafta sonu sadece pazar günü tatildeyim,o gün de ya kayınvalidemde ya da kendi annemde oluyorum,hep yorgunum yani,pardon yorgunuz.

bizim ki belli :)) eşim çalınmasındn korkuyor diye kimseye söylemiyoruz ama burda sanmıyorum kimsenin koyacağını:)) ilk çıkmaya başladığımız gün karar vermiştik zaten :)) Mir Ayaz olacak güzel mi ismi oğluşumuzun :))

özgeee benmi yanlış bakıyorum yawssss 15 ekim salı başlıyor 18 ekim cuma bitiyormuş:))) yaaa hepimiz ist olsak ii olurduda malumm ((

senın takvım yanlıs canım :))) 24'u arıfe 25,26,27,28 bayram hatta 29 ekımde pazartesıye geldıgı ıcın pazartesıde tatıl o yuzden dedım ben :)

hanımlar günaydın dün topicte esen yellerden sonra bugün fırtına gibi uçmuşsunuz maşallah :)

hepinize mutlu haftalar diliyorum bende inşallah çarşamba günü cinsiyet meselesini netleştiricem, çılgınlar gibi heyecanlıım geçer mi iki gün diyorum :)

öpüldünüzzz

günaydın güzel anneler. iyi haftalar olsun inşallah. öğrenelim bebişlerin cinsiyetlerini:)

herkese gunaydin guzel annislerrrr,

cooook mutlu ve huzurlu bir hafta gecirmenizi diliyorummm. cinsiyet ogrenen annisler hayirli olsun darisi basima normalde 2 haftam vat kontrol icin ama sanirim haftaya gidip ogrenecem dayanamicam gariiiiiiiiii :)))))))

uyku problemi aynen bende de var. saga don olmaz sola don olmaz. sabah erkenden gozumu aciyorum. bi de benim mide bulantilari hortladi benim geceleri midem bulaniyoo anlamadim gittiii

geçmiş olsn sende fıtık varsa ondan olabilir ,ben 1 kg aldım daha. şimdiden bel ağrısı tuhaf oldu..normalde belimde bi sorun yoktu

nerden okumustum hatirlamiyorum ama erken donem bel agrilari kalsiyum eksiliginden kaynaklanabiliyormus. bir doktoruna sor istersen

tweety canim ben de baktimo tarihlere bayrama denk geliyo yanlis mi baktin acaba. ya da ben mi yanlis biliyorim. 25 inde baslamiyomu bayram
biraz one olursak benim de turkiyede olacagim tarih olur ben de katilirim. tarihlere tekrar baksana canimmm

selamlar guzel hanimlar ve tatli bebisleri, kizlari okula birakip geldim, kocamaaaan bi kahvalti yaptim, simdi artik ise baslamam lazim ama iste bu tembellik, hic kalkasim yok. Kotu ruyalar hamilelikte cok normal kizlar ama anlatmamak lazim diyor Peygamberimiz (SAW), hatirlamayin bile, unutun gitsin, Rabbim hepimize hayirli saglik evlatlar nasib et, evlerimizin nesesi, gozlerimizin nuru olsunlar, amin. Bu arada ben de katilmak isterdim hediye cakilisine ama yurt disindan nasil olur acaba? Son olarak surmelicim sonunda birkac alternatif cikmis ev icin, cok sevindim, ne kadar yakin da olsa ayni evde olmaktan daha rahat olur merak etme, ben de kayinpederimle ayni binadayim ama kendi evim sonucta, kapimi kapiyorum bitti gitti, hayirlisi olsun insallah.

evet kızlarer yaaa googledan search ettiğimde benim yazdığım tarihler çıkıyor ama sizin dediğiniz doğru imiş sorrryyyyyy ((( şimdi nasıl yapalım bayram öncesimi olsun bayram sonrasımı?

yurtdışındaki arkadaşlarında katılmasını istiyorum yalnız geçmiş senelerde kargo gönderim vs problem yaşanmış nasıl yapalım?

güzelmiş ismi,İsmiyle yaşasın inşallah.

benim de değişik isim arama çabalarım eşim tarafından reddediliyr.

kuzum ben ekimin 2sinden 28 ine dek turkiyedeyim bu nedenle siz bilirsiniz ama bu tairhler arasi olursa her turlu gonderirim... yoksa yurtdisindan direk katilmak istemiyorum kargo srun olur falan magdur etmiyim kimseyi. ona gore kararlastirin canim uyarsa katilirm uymazsa ben de kendi kendime hediye alir forumun hediyesi diye yayinlarim

benim önerim şu 05 ekime kadar katılım cinsiyet falan bekleyelimmm
15-19 ekim arasıda hediyeleri gönderelimmm

canımmm kıyamammm bak işte söylediğim tarihler sanada uyuyor bakalım arkadaşlarada uygunsa olurrr neden olmasınnn

canımmm kıyamammm bak işte söylediğim tarihler sanada uyuyor bakalım arkadaşlarada uygunsa olurrr neden olmasınnn

seviyorum seniiiiiii. ne guzel tarihler secmissin uyarsa herkese bana uyuyo cidden o tarihler. neyse baski yapmiyim cogunluk karar versin bakalim:)))))

Selam kızlar nasılsınzı ?

göbeklere bakayım dedim, maşallah kocaman olmuşlar.bende dün kendime diyodum ki zayıfım ve göbek kısmı çabuk büyüyo, sizi görünce büyümediğini farkederek imrendim.hamile kıyafetlerine geçtinizmi pki ? ben hneüz geçmedim ama eli kulağında. ve sanırım erkek bebekler çoğunlukta.göbekler ondan mı büyük diyosunuz ? bizim kızımız olcak çok erken öğrendik :) İsmimiz Emek olcak.ee tüp bebeğe yakışır :)

kızlar sabahtan geldim geçmişi okuyımda öyle yazayım dedim ama anca bitti.

cuma günü doktoruma gittim bebeğim gayet iyiydi. 2li test hakkında konuştuk önce yaptırmak istemedim sonra fikir değiştirdim.

doktorum bebek kız gibi görünüyor dedi... sonra 2li test için detaylı ultrasona girdim erkek gibi duruyor demez mi anlayacağınız bir daha ki aya kaldı benim kii

ense kalınlığımız normaldii, allahım her yerini gördüm yan profilden suratını bilee, çok heyecanlıydıı... bu arada merak edenlere yazayım 130 tl idi. ama vaktim yoktu yaptırdım mecbur.

daha 3lü test falan yaptırmam doktorumda önermiyorum dedi zaten...bendennn bu kadar

sudeee ne yaptın canım yaptırdınmı 2 li testi?

bu arada hediye çekilişne katılmak isteyen arkadaşlar içiin;

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/558801-2013-mart-anneleri-hediye-cekilisi-basliyorr.html

merak ettiğin için teşekkürler canımm.. koşturmacalı bir günden sonra hallettim hepsini

Kızlar günaydınnn ..
Geçmişe pek bakamadım, güne yoğun başladım. Vaktim olunca bakıcam inşallah.
Ozpolat geçmiş olsun :) gitmişler sonunda..
Surmeli,ebah bende sizin gibi gün sayıyorum cumartesi inşallah..
Dün bir doğum gününe gittim arkadaşımın bebişi 1 yaşında girdi maşallah. Ama kimse 15 haftalık hamile oldğuma inanmadı bir türlü :) inşallah bebişim içerde büyümüştür :)
Surmeli inşallah gönlüne göre bir evdir..
Hepinize huzurlu,sağlıklı, güsel bir gün diliyorum bebişlerinizle birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…