bugün pazar mahmurluğu var heralde kimsecikler yok ortalıkta :)
dünde böyle durgundu burası :) haftasonu herkes bişeylerle meşgul sanırım.. :)
herkese gunaydınlaaaaaaarrrrrrrrr,
mutlu, huzurlu bol kahkahalı, sevgi dolu kuşlaaar böcükllerrr kelebeklereeerrrrrrrr ahahah pazar pazar kafayı yedim.
velhasıl süper gzüel bi pazar gunu geciirn hamişlerrrr
bebişlerini hisstemeyenler(benim gibi) hissetmeye başalsınlar inşallah.
kusmlar mide bulantıları bitsiiiinnnnn
Merhaba canlar.umarm herkes ıyıdr.bir aydr grıple ugrasıyorum.hala kurtulamadm.sureklı tekrarlyo.allah yardmcmz olsun hepmzn.bu arada benımkı varlgnı bellı edyo artk.cok tatlı bı duygu.sankı elektrk carpması gbı.acıktgmda dokunup kacıyo.bıde su ictgmde hemen kıpırdyo:)
Aminnnn. Ya ben de hissetmiyorum daha bebisimiiiiherkese gunaydınlaaaaaaarrrrrrrrr,
mutlu, huzurlu bol kahkahalı, sevgi dolu kuşlaaar böcükllerrr kelebeklereeerrrrrrrr ahahah pazar pazar kafayı yedim.
velhasıl süper gzüel bi pazar gunu geciirn hamişlerrrr
bebişlerini hisstemeyenler(benim gibi) hissetmeye başalsınlar inşallah.
kusmlar mide bulantıları bitsiiiinnnnn
merhaba canlar.umarm herkes ıyıdr.bir aydr grıple ugrasıyorum.hala kurtulamadm.sureklı tekrarlyo.allah yardmcmz olsun hepmzn.bu arada benımkı varlgnı bellı edyo artk.cok tatlı bı duygu.sankı elektrk carpması gbı.acıktgmda dokunup kacıyo.bıde su ictgmde hemen kıpırdyo:)
Güsel bir pazar günü için siz ve bebişlerinize huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorumm..
Kızlar bende sabah 8.30 da bel ve sol tarafımın ağrısıyla kalktım, yatamadım, eşim biras daha uyusun dedim baktım saat 11 e geliyor ölcektim açlıktan dedim kalk arkadaş biz açız bu ne uykusu :)
Güsel bir kahvaltı ypatım keyfim yerime geldi..
Rosee geçmiş olsun canım dikkat et..
Benimde ağzımda kocaman bir yara boğazıma kadar vuruyor acısı
Günaydın anneler...
Kocayı gönderdim ben de iPad i aldım elime. Dostlar kocamla ev temizliği yaptık guyaaaaaaaaaaaa.... Evi supurdu ama arkasindan bı süpürge daha tutacak birilerine ihtiyacım varhızına yetişemedim. Darma duman elinde süpürge ile daldı her yere... Ehhh buna şükür artık ben de arkasından silip mutfak toplayacağım kendime dinlenme molası verdim
kızlar nasılsınız?kimseler yok hayırdır nerdesiniz? bir geçmişe gözatayım dedim fazla bişiyde konuşulmamışşaşıydııımm bende malum virüslerle mücadele içindeyim :2: inşallah yenicemm hasta olan arkadaşlar hepinize rabbim acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda iyileşirsiniz..şekercik ağız yaraları için hatta bademcik şişmelerine bile en iyi gelen karbonatlı suyla gargara yapmak benim bademciklerime bile faydası oldu..bebişini hisseden annişler ne güzell inşallah biz hissedemeyenler en yakın zamanda hissederiz..gerçi ben çook nadir pıt pıt bişiy yapıyoo ama net değil sankii büyüsün yavruşlarımızzz biranöncee komacann olsunnlarr
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bebeişleriniz nasıl? İnşallah hepiniz ve bebişler çokkkkkk iyidir ben sizlere bişey soracaktım ben çok limon yiyorum ya her gün en az 1 limonu çayda ya da yemklere sıkıp sıkıp yiyorum içini de yiyorum tansiyon problemim var bunun için faydalı olacağını düşünüyorum bunun dışında bi zararı olur mu acaba asitli ya miğdema ya da bebeğime zararı olur mu acaba?