2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herkese gunaydınlaaaaaaarrrrrrrrr,

mutlu, huzurlu bol kahkahalı, sevgi dolu kuşlaaar böcükllerrr kelebeklereeerrrrrrrr ahahah pazar pazar kafayı yedim.
velhasıl süper gzüel bi pazar gunu geciirn hamişlerrrr
bebişlerini hisstemeyenler(benim gibi) hissetmeye başalsınlar inşallah.
kusmlar mide bulantıları bitsiiiinnnnn

Merhaba canlar.umarm herkes ıyıdr.bir aydr grıple ugrasıyorum.hala kurtulamadm.sureklı tekrarlyo.allah yardmcmz olsun hepmzn.bu arada benımkı varlgnı bellı edyo artk.cok tatlı bı duygu.sankı elektrk carpması gbı.acıktgmda dokunup kacıyo.bıde su ictgmde hemen kıpırdyo:)

valla süpersinnn :) ne güsel bir pazar dileği bunlarrr :) AMİN diyorum canım... :)

Günaydın anneler...
Kocayı gönderdim ben de iPad i aldım elime. Dostlar kocamla ev temizliği yaptık guyaaaaaaaaaaaa.... Evi supurdu ama arkasindan bı süpürge daha tutacak birilerine ihtiyacım var hızına yetişemedim. Darma duman elinde süpürge ile daldı her yere... Ehhh buna şükür artık ben de arkasından silip mutfak toplayacağım kendime dinlenme molası verdim

Geçmiş olsun tekrardan canım.. Grip gerçekten kötü bişey.. Yakalanmıyım diye dua edioyrum hep.. Ben çok ağır geçiriyorum çünkü.. Ne güsel bebişini hissetmeye başlamışsın bizde tık yok :)

Aminnnn. Ya ben de hissetmiyorum daha bebisimiiii

bende hissetmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bebegi dokunarak hissedemesem de bulantim baslayinca hissediyorum. Ben bulanti yasadikca bebegimin gelisimi hizlaniyorsa sorun degil biraz daha bulantiyla basederiz. Kusma zordur, ben sadece iki kez kustum, insallah daha da olmaz.

Son düzenleme:

saol canım dikkat ediyorum ama elimde değil vucüt direncim çok düşük hemen kapıyorum şimdiden böyleysem kışın napıcam zorr geçmez inş :18:
sana da geçmiş olsun canım ya ağız yarası beterdir ya vitamin al bol bol iyi geliyor

ayy canım ne güzel ya senin koca da yardım severmiş benimkide öyleydi bugün saolsun.
ben kalktım salon mutfak topladım.
kahvaltıdan sonra bulasıkları filan hallettim mutfagı temizledim az.
kocacım da saolsun evi süpürdü bi güzel.
çok titizdi,r aslında benden güzel iş yapıyor
ben biraz dagınık ve rahatım
o konudAN dolayı sık sık tartısıyoruz ufaktan
ama sonuc itibariyle yardım eden erkekler süper oluyorlar
maşallah diyelim nazar değmesin

şekercikk canım benim sende de mi aft cıktı ?
bende de cıktı birkac gündür var ama tam büyümedi cok agrı yapmıyor.
ama sanırım benimki düzenli fırcalamadıgım için oluyor.
önceden cok sık oluyordu fırcalamayı düzenli hale getirdiğimde olmuyordu bu aralar fırcalamadıgım için cıktı galiba :)
eczanede fırcalı solüsyon yapabileceğin bi ilaç var onu alabilirsin
yada tuzlu suyla gargara yapabilirsin
bi de kremi var uyusturuyor biraz ama ilaçların ben cok etkisini görmedim
kendi yaptıgım tedaviler daha iyi geliyordu

kızlar nasılsınız?kimseler yok hayırdır nerdesiniz? bir geçmişe gözatayım dedim fazla bişiyde konuşulmamışşaşıydııımm bende malum virüslerle mücadele içindeyim :2:inşallah yenicemm hasta olan arkadaşlar hepinize rabbim acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda iyileşirsiniz..şekercik ağız yaraları için hatta bademcik şişmelerine bile en iyi gelen karbonatlı suyla gargara yapmak benim bademciklerime bile faydası oldu..bebişini hisseden annişler ne güzell inşallah biz hissedemeyenler en yakın zamanda hissederiz..gerçi ben çook nadir pıt pıt bişiy yapıyoo ama net değil sankii büyüsün yavruşlarımızzz biranöncee komacann olsunnlarr

Merhaba kızlar,

Ben uzundur giremiyorum... Ama hersey normal ikizlerim iyi çok hareketliler :) birisi erkek ama diğerini göremedik göstermedi totosunu döndü bize :) 3 hafta sonra randevumuz o zaman ogreniriz belki. Herkes iyidir umarım 15 haftalık olduk rahat bir hamilelik geçiriyorum ama son aylar agir olacakmis yasayacaz artik o kadar da :)

Herkesi öpüyorum sağlıklı hamilelik diliyorum fırsat bulunca tekrar geleceğim.

sorma porselencim kimseler yok güzel güneşli pazar gününün keyfini çıkardı heralde hanımlar şimdi de yorgunluk atıyorlardır :)

ağız içindeki aftlar için benimde tavsivem limonun kesip aftın üzerine koymanız kabuğunu soymadan koyun bikaç dakika bekletin iki güne falan geçiyor ve çok can yakmıyor korkmayın :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bebeişleriniz nasıl? İnşallah hepiniz ve bebişler çokkkkkk iyidir ben sizlere bişey soracaktım ben çok limon yiyorum ya her gün en az 1 limonu çayda ya da yemklere sıkıp sıkıp yiyorum içini de yiyorum tansiyon problemim var bunun için faydalı olacağını düşünüyorum bunun dışında bi zararı olur mu acaba asitli ya miğdema ya da bebeğime zararı olur mu acaba?

olmaz canım neden olsunki rahat rahat ye.şifa olsun sanada bebeğinede....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…