2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

AS canım yaa ben çok hızlı kilo alıyorum dr a gittiğimdede kendisi öncelikli bu konuyu tutuyor düşük tehlikesi sebebiyle ben sürekli yattım 3 ay bittikten sonrada çok uzun olmamakla beraber yürüyüş yapıyorum yada evin içinde falan hareket ediyorum geçen hafta zayıfladımmı bilmiorum göbeğim küçüldü yaaa varmı böyle birşey yaşayan???

ya ben de cok zayifim doktor kilo al diyo bana da ben alamiyorum. ama benim de yani gecen haftalarda baya sisti gobegim sonra mide bulantialri kusma olaylari falan oldu simdi kuculdu. demek ki siskinlik cok oluyo

Kızlar ya ben branş öğretmeniyim okula söylemiştim az ders istiyorum diye 16 saat der vermişler bu kısmı güzel ama o 16 saati nası becermişlerse tamm 5 güne bölmüşler yaa...:)))) her gün 2 saat 3 saat cuma günü de 6 saat koymuşlar çok kötü ben en azından 2 günümü boş bekliyodum acaba her gün öyle çaşıya gezmeye çıkar gibi okula gitmek iyi mi itiraz etsem mi etmesem mi kararsızım ne komik 2 de gitcem 4 te gelcem her gün...:)

Kötü olmuş senin için ama yinede, bi çok kişiye göre şanslısın canım ::) Keşke bende 2 - saat gelip gitsem ne süper olur hahahah :)

canım biraz sinir bozucu ama ark ın dediği gibi hergün 2 saat hergün 8 saat çalışmaktan çok daha iyidir, ders aralrın uzun peki ? ş u açıdan da iyi gibi, hergün haeket edip yürüycen evde olsan belki üşenirdim.üzülme.

canım yeni hareket etmeye yürümeye başlamışsın ya fazlası gidiyodur normal seyrine dönüyodur belkide, yatmak ektra kilo aldırmıştır çünkü.bence korkma, bende yatıyodum düşük tehdidin ötürü ama böyle bişey yaşamadım.bende yeni işe başladım.

ahh be canim haklsin tabi 2 saat icin koca gunu yemek zor gelir insana. plan yapsan yapamazsin bence imkanin vrasa kaydir 1 gunu baska bi gune kisin rahat olur. yagmur camur cikmazsin evinden. ama bi yandan da ahh diyorum 2 satt calissam gunde hayal mi neeeee tabi bos gunun olmasi daha mantikli senin icin

bu arada 2li test için girdiğim doktor erkek çıktı. ben bilmiyordum. eşim akşam evde olay çıkardı aşırı kıskançtır. normalde çatır çatır kavga ederim

ama hiç bişey demedim çünkü gerçekten bilmiyordum, parasını ödedim sıra bekledim kapı açılırkende bi tane kadın otoruyodu girdim içeri sedyeye bi yattım

başıma bi erkek geldi seçme şansım yoktu... oda deli oldu ben seni özellere kadın doktor bul diye gönderiyorum falan...

eminim burda çok erkek doktora giden vardır beni kınamasınlar benim eşim çok kıskanç doğumda kaza bela bişi olsa napcam bilmem :18:

sekercikk çok sağol canım:)))

o eşinin seçimi yapcak bişi yok tabiii sen dikkat et bence bundan sonra zaten eşin sanırım biraz problemliydi sor soruştur bayan dr ise tercih et baride sorun olmasın doğumda hiç bişi diyemicek merak etme kaç arkadaşımın başına geldi

Kızlar saat birde ikili testim var en geç ben mi yaptırıyorum ne çok arkanızda kaldım dua edin benim için :26::26::26: Inşallah hiçbir sorun ççıkmaz cinsiyet söyleyeceğini sanmıyorum bir dahaki kontröle söyler heralde

çekiliş tarihi bana da uyar kızlar zaten müsaitim hangi tarih olursa farketmez

ya benimde çok hassas olduğum bir konu bilsem hiç girermiydim onun olay çıkarcağınıda biliyorum...ama o gün doktorların gitmesine 15 dk kalmıştı panik oldum falan. aklımdan geçmedi. daha da test mest yaptırmam.. kendi doktorum kadın zaten ama... bi kere çok rahatsızlandım yine tek erkek doktor vardı adam karnımı dinliyo o an sakindi arkadan bi hasta bakıcı çocuk ateş ölçmek için alet getirdi yedi çocuğu gözleriyle çık dışarıya der gibi

bende cuma yaptırdım canım... çıkmaz inşallah çok detaylı bi ultrasona gircen bebeğinin herşeyini görceksin ellerini ayakların, acayip güzel oluyor. cinsiyeti tahmin ediyorlar. ama kesin olmuyor

kızlar tek tek alıntı yapmaya üşendim valla alt alta yazıyorum:)

1 hediye çekilişi benim içinde farketmez bayramda olması kargo firmaları açısından sıkıntı olur onun dışında sorun yok.
2 göbeğimdeki şişlik bi ara benimde indi ama kilomda değişklik yoktu şimdi tekrar azcık şişti ama kilom normal gidiyor heray 1 kg alıyorum.
3 özpolat anlaşılan istemediğin halde misafir ihalesi sende kalmış işten eve gidince bol bol dinlen bari :)
4 sude senin bebişin kararsızlığına üzüldüm netleşmemesi çok sinir bişey bende 2 hafta önce gittiğimde gibi gibilerle döndüm ama inşallah çarşamba günü öğrenirim.birde kocanın kıskanç olmasını anlıyorum ama ona tatlı tatlı drun erkek kadın gibi düşünmediğini sana hasta olarak baktığını ve bunların hepsinin bebişiniz için olduğunu anlatmayı deneyebilirsin tabi anlarsa kimisi gerçekten anlamıyor :)
5 mahzen bence hergün evden çıkmak için iyi bir sebebin olacak ama tabi en azından 1 gün boş olsaydı daha iyi olurmuş. bizim doğum zamanımız çok güzel baharın başlamasıyla dünyaya gözlerini açacak yavrularımız ama hamileliğimiz kışa denk geldiği için yürüyüşler sıkıntıya düşecek hareket etmek doğumda müthiş rahatlatıyor.

ayyy yoruldu kollarım :)

bana kaldı evet canım ama bişi dicem ben çalışmıyorum benim tek sıkıntım sabahları çok kötü olmam mide bulantısı çıkarma vs yani o yüzden kaynanamda kalsınlar istedim ama yine bende kaldılar neyse geçti bitti

Kızlar okul uzak ilk hafta toplantı döneminde aşim getirip götürdü sonra olmıycak böyle dedi onun iş yerinde sıkıntı olur diye artık sen kullan dedi.hamile kalmadan önce geçen sene çok iyi kullanıoydum başka ilçeye gidip geliyodum ama hamile kaldım kalalı ilk kez direksiyona oturdum...yürüyerek gitmiyorum yanii..ya bilemiyorum ki günde 6 + 6 +4 yaparlar 3 güne bölerler diye düşündüm ama bu da iyi hehalde ya derslerin arasında boşluk yok 2.20 den 3.45 e kadar okuldayım 3-4 gün diğer gün de a saat anlamıycam herhalde ne olup ne bittiğini öğrt arklar siz kaç saat dersa aldınız ? Fikir veren annişlere teşekkür ederim...

kızlar ben kaçar, yemeklerimi yapayım da akşam üzeri yürüyüşten sonra hiçbişey yapasım gelmior öpüldünüz

Öğretmen arkadaşlar bişey soracaktım sizlere kaç aylık hamileyken nöbetten düşüyoruz bana nöbet yazmışlar ne zaman söyleyeyim idareye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…