Selam kızlar nasılsınzı ?
göbeklere bakayım dedim, maşallah kocaman olmuşlar.bende dün kendime diyodum ki zayıfım ve göbek kısmı çabuk büyüyo, sizi görünce büyümediğini farkederek imrendim.hamile kıyafetlerine geçtinizmi pki ? ben hneüz geçmedim ama eli kulağında. ve sanırım erkek bebekler çoğunlukta.göbekler ondan mı büyük diyosunuz ? bizim kızımız olcak çok erken öğrendik :) İsmimiz Emek olcak.ee tüp bebeğe yakışır :)
AS canım yaa ben çok hızlı kilo alıyorum dr a gittiğimdede kendisi öncelikli bu konuyu tutuyor düşük tehlikesi sebebiyle ben sürekli yattım 3 ay bittikten sonrada çok uzun olmamakla beraber yürüyüş yapıyorum yada evin içinde falan hareket ediyorum geçen hafta zayıfladımmı bilmiorum göbeğim küçüldü yaaa varmı böyle birşey yaşayan???
Kızlar ya ben branş öğretmeniyim okula söylemiştim az ders istiyorum diye 16 saat der vermişler bu kısmı güzel ama o 16 saati nası becermişlerse tamm 5 güne bölmüşler yaa...:)))) her gün 2 saat 3 saat cuma günü de 6 saat koymuşlar çok kötü ben en azından 2 günümü boş bekliyodum acaba her gün öyle çaşıya gezmeye çıkar gibi okula gitmek iyi mi itiraz etsem mi etmesem mi kararsızım ne komik 2 de gitcem 4 te gelcem her gün...:)
meltemmm nerelerdesin kızzzz :)))
canım biraz sinir bozucu ama ark ın dediği gibi hergün 2 saat hergün 8 saat çalışmaktan çok daha iyidir, ders aralrın uzun peki ? ş u açıdan da iyi gibi, hergün haeket edip yürüycen evde olsan belki üşenirdim.üzülme.Kızlar ya ben branş öğretmeniyim okula söylemiştim az ders istiyorum diye 16 saat der vermişler bu kısmı güzel ama o 16 saati nası becermişlerse tamm 5 güne bölmüşler yaa...:)))) her gün 2 saat 3 saat cuma günü de 6 saat koymuşlar çok kötü ben en azından 2 günümü boş bekliyodum acaba her gün öyle çaşıya gezmeye çıkar gibi okula gitmek iyi mi itiraz etsem mi etmesem mi kararsızım ne komik 2 de gitcem 4 te gelcem her gün...:)
AS canım yaa ben çok hızlı kilo alıyorum dr a gittiğimdede kendisi öncelikli bu konuyu tutuyor düşük tehlikesi sebebiyle ben sürekli yattım 3 ay bittikten sonrada çok uzun olmamakla beraber yürüyüş yapıyorum yada evin içinde falan hareket ediyorum geçen hafta zayıfladımmı bilmiorum göbeğim küçüldü yaaa varmı böyle birşey yaşayan???
Kızlar ya ben branş öğretmeniyim okula söylemiştim az ders istiyorum diye 16 saat der vermişler bu kısmı güzel ama o 16 saati nası becermişlerse tamm 5 güne bölmüşler yaa...:)))) her gün 2 saat 3 saat cuma günü de 6 saat koymuşlar çok kötü ben en azından 2 günümü boş bekliyodum acaba her gün öyle çaşıya gezmeye çıkar gibi okula gitmek iyi mi itiraz etsem mi etmesem mi kararsızım ne komik 2 de gitcem 4 te gelcem her gün...:)
CANIM YAA BUGÜN DAĞILDIMMM :)
Sabahın köründe patronum çöktü tepeme :)
Gitti şimdi bende ufa ufak bakıyorum.. Tarih bana farketmes güselim her tarih uyar :) Sen yap yeterki :)
Kızlar günaydınnn ..
Geçmişe pek bakamadım, güne yoğun başladım. Vaktim olunca bakıcam inşallah.
Ozpolat geçmiş olsun :) gitmişler sonunda..
Surmeli,ebah bende sizin gibi gün sayıyorum cumartesi inşallah..
Dün bir doğum gününe gittim arkadaşımın bebişi 1 yaşında girdi maşallah. Ama kimse 15 haftalık hamile oldğuma inanmadı bir türlü :) inşallah bebişim içerde büyümüştür :)
Surmeli inşallah gönlüne göre bir evdir..
Hepinize huzurlu,sağlıklı, güsel bir gün diliyorum bebişlerinizle birlikte...
bu arada 2li test için girdiğim doktor erkek çıktı. ben bilmiyordum. eşim akşam evde olay çıkardı aşırı kıskançtır. normalde çatır çatır kavga ederim
ama hiç bişey demedim çünkü gerçekten bilmiyordum, parasını ödedim sıra bekledim kapı açılırkende bi tane kadın otoruyodu girdim içeri sedyeye bi yattım
başıma bi erkek geldi seçme şansım yoktu... oda deli oldu ben seni özellere kadın doktor bul diye gönderiyorum falan...
eminim burda çok erkek doktora giden vardır beni kınamasınlar benim eşim çok kıskanç doğumda kaza bela bişi olsa napcam bilmem :18:
o eşinin seçimi yapcak bişi yok tabiii sen dikkat et bence bundan sonra zaten eşin sanırım biraz problemliydi sor soruştur bayan dr ise tercih et baride sorun olmasın doğumda hiç bişi diyemicek merak etme kaç arkadaşımın başına geldi
Kızlar saat birde ikili testim var en geç ben mi yaptırıyorum ne çok arkanızda kaldım dua edin benim için :26::26::26: Inşallah hiçbir sorun ççıkmaz cinsiyet söyleyeceğini sanmıyorum bir dahaki kontröle söyler heralde
çekiliş tarihi bana da uyar kızlar zaten müsaitim hangi tarih olursa farketmez
kızlar tek tek alıntı yapmaya üşendim valla alt alta yazıyorum:)
1 hediye çekilişi benim içinde farketmez bayramda olması kargo firmaları açısından sıkıntı olur onun dışında sorun yok.
2 göbeğimdeki şişlik bi ara benimde indi ama kilomda değişklik yoktu şimdi tekrar azcık şişti ama kilom normal gidiyor heray 1 kg alıyorum.
3 özpolat anlaşılan istemediğin halde misafir ihalesi sende kalmış işten eve gidince bol bol dinlen bari :)
4 sude senin bebişin kararsızlığına üzüldüm netleşmemesi çok sinir bişey bende 2 hafta önce gittiğimde gibi gibilerle döndüm ama inşallah çarşamba günü öğrenirim.birde kocanın kıskanç olmasını anlıyorum ama ona tatlı tatlı drun erkek kadın gibi düşünmediğini sana hasta olarak baktığını ve bunların hepsinin bebişiniz için olduğunu anlatmayı deneyebilirsin tabi anlarsa kimisi gerçekten anlamıyor :)
5 mahzen bence hergün evden çıkmak için iyi bir sebebin olacak ama tabi en azından 1 gün boş olsaydı daha iyi olurmuş. bizim doğum zamanımız çok güzel baharın başlamasıyla dünyaya gözlerini açacak yavrularımız ama hamileliğimiz kışa denk geldiği için yürüyüşler sıkıntıya düşecek hareket etmek doğumda müthiş rahatlatıyor.
ayyy yoruldu kollarım :)