2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar merhaba...aklıma takıldı ya...sorunlu gebelikler geçirdiğim için geçen hafta başka bi dr.a gitmiştim bu gün başka bi dr.a gittim..geçen haftaki ikili testim nomal çıktı bebğimin gelişimi de tam haftasındaydı.bugün dr.ikili test yaptı...bebeğim 13+3 olması gerekirken 14+3 çıktı gelişimi ileride dedi hatta bu yüzden ikili test için bile sınırda ama yinede yapalım olsun dedi. ense kalınlığı normal çıktı...bu normalmi yani gelişimin tam bir hafta ileride olması...böle olan var mı?

Bence normal dediyse doktor kafana takma derim.. geride olanlarda var, ilerde olanlarda var benim bildiğim burda varmı bilmiyorum ama... O zamanla değişiyor birde sıkma canını inşallah bişey yoktur cnm

İyi yaptın canım.. Bizler iyiyiz çok şükür şimdilik.. Sende iyisin inşallah.. Siz yine bir şekilde hisediyorsunuz ben daha hissedemedimmmm yaa gerçi benim gibi çok şuanda..

cok sukur iyiyim canim, sagol, tuhaf tuhaf ruyalar gordum uykum kacti, malum hormonlar is basinda bizim bu ilk hamilelik olmadigindan hissediyoruz canim, senin de yakindir melegini hissetmen insallah

gecmis olsun canim, Allah baska keder, sikinti vermesin, amin, insallah yakinda kizina da minigine de kavusursun hayirlisiyla

Son düzenleme:

normaldir canim, bir hafta ilerde olur, bir hafta geride olur, illa gunu gununu tutucak diye bisey yok, zaten genelde tutmaz da, bide cok fazla doktora gitmek de iyi degil, hepsinin olcumu farkli olur, ultrason cihazi farkli olur, yorumu yaklasimi farkli olur, kafan karisir, sen doktorundan memnunsan, gebeliginde sorunsuz gidiyosa onda karar kil, insallah hersey yolunda, gereksiz yere hem kendini hem de bebisini strese sokma

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar arkadaslar.sabah sabah yine uyuyamadım kalktım geldim.
bir uyandım allahımm nasıl agrıyor belim yastık koydum filan ama gecmedi uyuyamadım sonra zaten döndüm durdum en sonunda dayanamadım kalktım.
zaten acıktım birazdan kahvaltı hazırlarım ama koca daha uyuyor uyanmazda o şimdi of of napsam beklesemmi yoksa ben yesemmi
dediğiniz 2013 mart anneleri burasıysa eger http://www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜ...RÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS/369754446428783/ bende katıl dedim :)

canım benim cok gecmiş olsun rabbim şifa versin de biran önce evine kızına kavus inş.

sagolun arkadaslar.duaniz icin.insallah bir an once kavusurum bebisime.bana mama diyor.alman cocuklardan ogrenmis parkda.babasina soruyor mama hanii diyor..her gun geliyor yanima.kendi dilinde birseyler anlatiyor bana.dertli dertli.gorseniz.o kadar cok konusuyorki..ama artik alisti.burada yorulunca babasina hadi didelim diyor.banada cuzzz diyor.opucuk verib kaciyor.cok ozluzor insan haliyle.ama pozitif dusunuyorum.kardesi gelince hepimiz unuturuz insallah.

günaydınlar

uyku tutmadı saçma rüyalarla boğuştum durdum gece boyunca kalktım kahvaltımı yaptım bende bi göz atayım dedim iyisinizdir umarım bebişlerle ben yine hastayım yaa bu defa da faranjit başladı okul başladı benim meslek hastalığı hortladı yine o kadar çocukla bu kısık sesle nasıl ilgilenecem bilmiyorum ilk haftalar zaten felaket geçiyor ağlamalar kaçmalar tepinmeler bebişime bişey olmaz inş korkuyorum yaaa :18: :18: :18:

nazlıcım çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin de evine yuvana eşine çocuğuna kavuştursun seni

nazlıcım çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin de evine yuvana eşine çocuğuna kavuştursun seni

insallah canim cok sagol.masallah canim bebisin buyumus.16 haftaya girmissin.rabbim 36 haftalarida hayirla gostersin

insallah canim cok sagol.masallah canim bebisin buyumus.16 haftaya girmissin.rabbim 36 haftalarida hayirla gostersin

büyüyor canım ya bir de artık hissetmeye başlasam hareketlerini hayırlısıyla inş rabbim hayırlısıyla doğum yapacağımız günleri de gösterir cümlemize

günaydın canım benimki de öyle alıştım mecburen tek yapıyorum uykucu öğleden önce kalkmaz bende hafif bişeyler yiyorum sonra da onunla kahvaltı yapıyorum gerçi benimki öğle yemeği oluyor

yakinda insallah hissedersin.ben kizimi 17 haftada hissetmisdim.ama kuzenim 22 haftada.

17.haftama girecem 2 gün sonra bakalım hissedebilecekmiyim bir de nasıl oluyor ki acaba hareketleri ne hissedicem onu da bilmiyorum

17.haftama girecem 2 gün sonra bakalım hissedebilecekmiyim bir de nasıl oluyor ki acaba hareketleri ne hissedicem onu da bilmiyorum

canim cok qarib bir duygu.icinde sanki kelebek varmis gibi oluyor.hafif hafif kipirdamala hissediyorsun.

canim cok qarib bir duygu.icinde sanki kelebek varmis gibi oluyor.hafif hafif kipirdamala hissediyorsun.

bakayım minik kelebeğimi takip edicem artık çok güzel bir duygu olsa gerek içinde gerçekten de can taşıdığını hissetmek

kızlar günaydın keyifli ve huzurlu bi gün geçirmenizi diliyorum

öpüldünüz :)

Güsel bir pazar günü için siz ve bebişlerinize huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorumm..
Kızlar bende sabah 8.30 da bel ve sol tarafımın ağrısıyla kalktım, yatamadım, eşim biras daha uyusun dedim baktım saat 11 e geliyor ölcektim açlıktan dedim kalk arkadaş biz açız bu ne uykusu :)
Güsel bir kahvaltı ypatım keyfim yerime geldi..
Rosee geçmiş olsun canım dikkat et..
Benimde ağzımda kocaman bir yara boğazıma kadar vuruyor acısı

günaydın kızlar , benim gibi ağrıyla uyanmışsınız siz de. doktor 4. aydan itibaren soluna yat demişti, sağ kalçanı böbreğini ağrıtır bebek. uyuyamayınca sağıma döndüm de uyudum dün gece sabah sağ kalça ağrısıyla uyandım, şimdi geçti biraz. bu kadar küçükken böyle rahatsız ediyorsa bebek büyüyünce ne olucak bilmiyorum. allah kolaylık versin bize,çok sıkıntı yaşamayan hafif hamilelerden oluruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…