2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlarrrrrrrrr günaydınnnnn;
Size kahvaltını başından sesleniorum şuanda :)
Gece geç yatmamam rağmen dün o kadar yolrulmamam rağmen bugün sabahtan hortladım ama fena bir bel sırt ağrısıyla :KK43:
Çok şükür ki bugün çalışmıyorummmmmm en güsel tarafı buuuu :)))
Güsel,sağlıklı bir gün diliyorum bebişlerinizle birlikteeeeee

ohhh afiyet olsun canım yaa.
evde ufaktan kahvaltı ettim işe geldim simit yedim ama hala yiyesim var şöyle güzel kurulu bi sofra olsa otursam bi güzel yesem :KK1:
acıktım yinee offf ev ne tarafta senin gelicem adres ver :KK52:
bende de bel agrısı ve bas agrısı oluyor ama cok şiddetli değil
özellikle yattıgımda basım agrıyor hatta gece genelde 3-3 bucukta uyanıyorum wc ye o zaman bas agrım daha kötü oluyor.
ve şu 1 haftadır da allak bullak sacma sapan rüyalar görüyorum ve acayip yoruluyorum :KK1:
sana iyi istirahatler kuzu tatilinin keyfini cıkar

minimini bir canım seninde dogum günün kutlu olsun nice mutlu umutlu yıllara bebişin ve kocanla beraber :119:

:)))) ayyyyy yesinler kıyafetini.. Valla ben de geçen hafta baya alışveriş yapmıştım. Ve herşeyi ara renk aldım. Zaten pembe ve mavi takınıtısını sevmem çocuklarda.. Gerçekten bişiler almak çok mutlu ediyor insanı.. Erkekler az ama öz gösteriyor bu zamanlarda hislerini sanırım :)

umarım bir an önce geçer yaa zaten yemek yiyemiorum die eşim meyve alıyo sürekli ve meyve yiyorum bol bol ve annemin yapmış olduğu çilek reçeli var onla yoğurdu karıştırıp meyveli yoğurt yapıp onu yiyorum başka yediğim şeyler yok .
Dün bebeğime ilk kıyafetini aldım zemin rengi beyaz kol ve boğaz kısımları sarı üstünde tekme atan çöp adam var ve anneme yaklaşanı döverim yazıo :) çok güzel bişey yaa hala yazarken bile ağlayabiliyorum 3 yanede minicik çorap aldım. Eşim bakıp bakıp durdu onun o mutluluğunu gözlerindeki o sevinci daha önce hiç görmemiştim :)

:)))) ayyyyy yesinler kıyafetini.. Valla ben de geçen hafta baya alışveriş yapmıştım. Ve herşeyi ara renk aldım. Zaten pembe ve mavi takınıtısını sevmem çocuklarda.. Gerçekten bişiler almak çok mutlu ediyor insanı.. Erkekler az ama öz gösteriyor bu zamanlarda hislerini sanırım :)

aynen öle bazen benim yaşadığım mutluluğu yaşamadığı için üzülüyorum ama onlarda öle yapcak bişi yok :)
maşallah rabbim sağlığıyla giymeyi nasip etsin canım

Valla canım buyur gel beklerim :) Şirinevlerdeyim ben..
Benim bu aralar belim çok ağrıyor oda işten dolayı da yapıyor sanırım.
Geceleri bende o saatte kalkıyorum :)
Birde şimdi uykumda sağıma sönmeye başladım, eşim uyanıp farkederse çeviriyo benii :)
Baş ağrısı hafta 3 gün var benimde.
Gebelikten öncede öyleydi başlayınca kesintisiz 2 gün ağrır. Uyurum uyanırım hala devam ediyo olur.
Valla benim bi süredir gece kalktığımda karnım kazınıyo :)) Geceleri yemek yiyen hamileleri anlıyorum şimdi. Ama tabi ben yemiyorum :)

ohhh afiyet olsun canım yaa.
evde ufaktan kahvaltı ettim işe geldim simit yedim ama hala yiyesim var şöyle güzel kurulu bi sofra olsa otursam bi güzel yesem :KK1:
acıktım yinee offf ev ne tarafta senin gelicem adres ver :KK52:
bende de bel agrısı ve bas agrısı oluyor ama cok şiddetli değil
özellikle yattıgımda basım agrıyor hatta gece genelde 3-3 bucukta uyanıyorum wc ye o zaman bas agrım daha kötü oluyor.
ve şu 1 haftadır da allak bullak sacma sapan rüyalar görüyorum ve acayip yoruluyorum :KK1:
sana iyi istirahatler kuzu tatilinin keyfini cıkar

minimini bir canım seninde dogum günün kutlu olsun nice mutlu umutlu yıllara bebişin ve kocanla beraber :119:

valla canım buyur gel beklerim :) şirinevlerdeyim ben..
birde şimdi uykumda sağıma sönmeye başladım, eşim uyanıp farkederse çeviriyo benii :)
baş ağrısı hafta 3 gün var benimde.
Gebelikten öncede öyleydi başlayınca kesintisiz 2 gün ağrır. Uyurum uyanırım hala devam ediyo olur.
Valla benim bi süredir gece kalktığımda karnım kazınıyo :)) geceleri yemek yiyen hamileleri anlıyorum şimdi. Ama tabi ben yemiyorum :)

aman frenleyin kendinizi çok açsanız meyve yiyin yada bir bardak süt içip yatın yoksa sonumuz vahim olur ben hamileliğin ilk zamnaları açlıkla uyanıyodum ve süt ısıtıp süt içiyodum yanınada kepekli galetalar aldım 3 tanede ondan yiyip yatıodum sizde böle kilo aldırmicak şeyler yiyin bence

Canım ben zaten süt içip yatıyorum. Akşamları birde hafif şeyler yiyiorum o yüzden sanırım gece acıkmış oluyorum..Ama dediğim gibi şuanda kalkop yemek gibi bir sıkıntım yok. Zaten doktorun benden istediği ilk şey o oldu sakın geceleri yemek yeme:) Eğer çok acıkırsan yoğurt yada galete ye geçiştir. :)

aman frenleyin kendinizi çok açsanız meyve yiyin yada bir bardak süt içip yatın yoksa sonumuz vahim olur ben hamileliğin ilk zamnaları açlıkla uyanıyodum ve süt ısıtıp süt içiyodum yanınada kepekli galetalar aldım 3 tanede ondan yiyip yatıodum sizde böle kilo aldırmicak şeyler yiyin bence

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...i-hediye-cekilisi-basliyorr.html#post26452909

hediye çekilişimizle ilgili topiğide açtık hayırlı olsun :))) orda tüm detaylar var hepinize tek tek soramayacağım için ben geçmiş dönemde yapılanlarda dahil karma bişi yaptım değiştirelim dediğiniz birşey olursa düzenleriz tekrar
sürmeli bu linki ilk sayfaya hediye çekilişi topiği olarak ekleyebilirsen sevinirim

tsemavi senden bu linkten detay öğrenebilirsin...

miniminibir doğumgünün kutlu olsun mutlu yıllar

bu güzel cumartesi sabahindan herkese hayirli sabahlar, bugününüz dünden güzel olsun, bebisler saglikli ve mutlu olsuunnn... Cumartesi günü sanki beni zorla kaldirmislar gibi derdim neyse 7de acildi gözlerim.. Eveeet bugün benim dogumgünüm ondan uyandim belkide, aksama kendime pasta yerine börek yapsam olurmuki:KK52:

doğum günün kutlu olsun canım.bebişin ve eşinle nice yaşlara...

Günaaayydııııııııın herkese:):) şu an çok mutluyum neden bilmiyorum ama mutluyum..gerçi bgn cumartesi gec kalktım ve paşalar gibi bir kahvaltı yaptım,evimin içi güneşledolu ondan olabilir:):)
Mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle...:KK49:

sanırım genelde Elevit veriyorlar şekerim demir mineral desteği olarak...

canım ,benim doktorum bu aylarda kansızlık olmaz dedi, tatilde gittiğim doktor vitamin vermişti, onu kullanıyorum dedim devam et dedi ama diğer hastalarıyla konuştum, kan tahlilleri normalse vermiyormuş. gerek yok demek ki çok da.

canım benim doktorum elevit yazmıştı bana ama ben yutamıyorum diye dert yanınca tahlillerime baktı ve meyve yiyor musun dedi sadece meyve yiyorum bile diyebilirim deyince o zaman meyve yemeye devam et içemiyorsan içme sonra tekrar değerlendiririz demişti belki senin ihtiyacın yoktur ondan yazmamıştır.

tşkler kızlar cvplar için. yalnız baktığı bu testlerde HORMON: Folat,Ferritin,Vitamin B12 değerleri yok. sadece TSH var. Sizlerin de hormon testiniz de sadece TSH mı var? ben hamile olmadan 1 ay önce dahiliyede kan vermiştim o doktor 4üne de bakmıştı. ordan b12 eksikliğim çıkmıştı. iğne vurulmuştum. Ferritin(Demir) de sınır seviyelerdeydi 10,9. Ayrıca hamileliğimde bir ay önce de gittim B12 yükselmiş ama demir hala 10,lerdeydi. ben bunu kadın doğum doktoruna söyledim. kan değerlerine de bakalım dedi ikili teste ilave olarak. sonuçları elime aldığımda sadece TSH değerini gördüm. vitamin kullanmayacak mıyım dedim gerek yok dedi. :KK53:

daha önce gittiğim doktor da sadece TSHa bakmış. kadın doğumcular sadece hormon olarak TSHa mı bakıyor. rica etsem kan sonuçlarınızda Hormon değerlerinizde sadece TSH mı var bakabilir misiniz?

ben olmazsa birkaç hafta sonra dahiliyeye gidip Folat,Ferritin,Vitamin B12 değerlerime bakılmasını isteyeyim diyorum...

Son düzenleme:
normalde benimde gece kalkıp yemek yeme alışkanlığım yok ama her nedense 2 gündür ben akşam yemeğinde gece bölümünüde ekleyerek yiyorum çok rahatsız oldum çoookkk ne soda kesti ne yürüyüş :KK43:(((

günaydın anneler ve bebeleri,

çok uzun zaman sonra dün tüm gün ve hala daha devam etmekte olan başağrısı ile uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı ama hala geçmedi....bu yüzden hiç keyfim yok...evlat için ağrı çekmek bu olsa gerek.....
elisa nice mutlu yıllara eşin ve çocuğunla tüm güzel seneler sizlerin olsun....
twety burası bankadan bağımsız bir bina olduğu için c.tesi işleri toplamak için geliyorum gelen giden olmuyor raporumu hazırlayıp çıkıyorum....
porselen_bebeg çok geçmiş olsun allah tez zamanda rahatsızlığının devasını versin sana ve bebeğine yardım etsin.....
bir hafta sonra bugün allah nasip ederse miniğimi görücem cinsiyetini öğrenicez.....

günaydın canım,

belki iş stresindendir baş ağrın umarım güzel bir haftasonu geçirirsinde hepsi geçer gider
ayyhh ne güzel inşallah miniğini görüp cinsiyetinide öğrencen:KK8:

normalde benimde gece kalkıp yemek yeme alışkanlığım yok ama her nedense 2 gündür ben akşam yemeğinde gece bölümünüde ekleyerek yiyorum çok rahatsız oldum çoookkk ne soda kesti ne yürüyüş :KK43:(((

çok yeme canım ben bu hatayı ilk haftalarda yaptım o kadar rahatsız oldum ki. sonra sık sık az az yemeye başladım şimdi rahatım. özellikle meyve çok iyi geliyor. bir de bol su

çok yeme canım ben bu hatayı ilk haftalarda yaptım o kadar rahatsız oldum ki. sonra sık sık az az yemeye başladım şimdi rahatım. özellikle meyve çok iyi geliyor. bir de bol su[/QUOT

özellikle akşamları çok yemiyordum ama 2 gündür bunu çok daha iyi anladım çoook kilo aldımm çoookk:KK43:(((

kızlar ben acıkınıca o kadar üşeniyorum ki bişeyler hazırlamaya cünkü işten yeni gelmiş oluyorum ve sadece oturmak istiyorum:S yedigim peynir ve yogurt,süticemiyorum bu aralar cok degişik geliyor tadı:KK43: meyve güzel fikir ama normalde de ymezdim aklıma gelmiyor dolayısıyla..ama bundan sonra önceliğim olsun inş.

tşkler kızlar cvplar için. yalnız baktığı bu testlerde HORMON: Folat,Ferritin,Vitamin B12 değerleri yok. sadece TSH var. Sizlerin de hormon testiniz de sadece TSH mı var? ben hamile olmadan 1 ay önce dahiliyede kan vermiştim o doktor 4üne de bakmıştı. ordan b12 eksikliğim çıkmıştı. iğne vurulmuştum. Ferritin(Demir) de sınır seviyelerdeydi 10,9. Ayrıca hamileliğimde bir ay önce de gittim B12 yükselmiş ama demir hala 10,lerdeydi. ben bunu kadın doğum doktoruna söyledim. kan değerlerine de bakalım dedi ikili teste ilave olarak. sonuçları elime aldığımda sadece TSH değerini gördüm. vitamin kullanmayacak mıyım dedim gerek yok dedi. :KK53:

daha önce gittiğim doktor da sadece TSHa bakmış. kadın doğumcular sadece hormon olarak TSHa mı bakıyor. rica etsem kan sonuçlarınızda Hormon değerlerinizde sadece TSH mı var bakabilir misiniz?

ben olmazsa birkaç hafta sonra dahiliyeye gidip Folat,Ferritin,Vitamin B12 değerlerime bakılmasını isteyeyim diyorum...

benim kan testimde oldukça kabarık bi liste var canım tsh bunun içinde ama diğerleri ne anlama geliyor bilmiyorm bile o yüzden yardımcı olamıyorum.

ebah sıcak yada soğuk su kompresi denedin mi gebelikte etkili olduğunu söylüyorlar birde karanfil yağı bulabilirsen alnına ve şakaklarına sür oldukça etkili.

geçmiş olsun

Valla canım buyur gel beklerim :) Şirinevlerdeyim ben..
Birde şimdi uykumda sağıma sönmeye başladım, eşim uyanıp farkederse çeviriyo benii :)
Baş ağrısı hafta 3 gün var benimde.
Valla benim bi süredir gece kalktığımda karnım kazınıyo :)) Geceleri yemek yiyen hamileleri anlıyorum şimdi. Ama tabi ben yemiyorum :)

aaaa canım sende mi istdasın hemde surası sayılır ya bende beylikdüzündeyim :KK52: :KK52:
bel agrısı koltuga oturdugumuzda arada boşluk kalıyorsa ondan olabiliyormus tam dik oturmak gerekiyormus
bir de bebişin yeri büyüyormus şu aralar ya ondan da olurmus doktor söylemişti gecen gittiğimde.
hatta karnımda bi kramp gösterdi dalga gibi gidiyordu o da hamileliğe alıstırıyor vücudu arada bir karnında agrı hissedebilirsin demişti.
normal aslında böyle seyler. :KK1: ama agrırken hep aklıma masörler geliyor şimdi bana bi masqaj yapan olsa diyorum yumusacık elleriyle yaglarla filan off off :) eşim azcık yapmaya calısıyor ama hemen yoruluyor.ben geceleri acıkmıyorum ama gün içinde cok acıkıyorum

Kızlar çatlaklar için bişey kullanmaya başladınız mı.ben daha alamadım bişey.göbeğimde çatlak şuan yok ama bacaklarım feci.dün aynaa gördüm.kendimden korktum:)sizler ne kullanıyorsunz.

benim kan testimde oldukça kabarık bi liste var canım tsh bunun içinde ama diğerleri ne anlama geliyor bilmiyorm bile o yüzden yardımcı olamıyorum.

hormon başlığı altında oluyor canım bunlar.
Ferritin:KK70:emir
Folat:Folik Asit
Vitamin B12:B12 Vitamini:KK1:
TSH: Troid

Son düzenleme:
X