2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayyyy ne güzel bi duygudur o bende de hissetme dönemi başlamadı geçenlerde içimde hisseder gibi oldum ama sonrasında kesildi galiba babası gibi sakin olacak yavrum heralde :KK70:

ama kız çocuk diye yalvaran kocam dün akşam rüyasında oğlumuz olacağını görmüş ve artık erkek fikrine alışmaya başlasam iyi olacak galiba artık bidahaki kız olur dedi gülmekten öldüm :)

bir erkeğin bu kadar ısrarla kız bebek istediğini yeni duydum şekerim :)))))

Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum halen.kafası aşağıda demişti ya dr acaba eski haline döndümü diye çok merak ediyorum.çarşambaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum.başı aşağıda olsada hareket hissettirir heralde.bu evhamlarla streslerle hamilelik nasıl biter allahım

bir erkeğin bu kadar ısrarla kız bebek istediğini yeni duydum şekerim :)))))

sorma kızıyla yapacağı şeylerin hayallerini kuruyordu :) gerçi daha belli değil cinsiyeti ama tüm belirtiler erkek yönünde çarşamba 2li test sonucumu götürücem dr a orda tekrar sorucam umarım görünürde muğlaklıktan çıkar ve alış veriş başlar :KK70:

GÜNAYDIN HAMİŞLERRR

doktordan geliyorum
ve bize bir prensesin geleceğini öğrendikkk
kızımm olucakmışşşş
yaşasınnn çok mutluyum

allahım herkese en başta sağlıklı ve hayırlı evlat versin inş

Gunaydin kizlar iyi hafta sonlari dun aramizda bebek var i izledim.agladim guldum endiselendim bi garip oldum tavsiye ederimmmm:13::nazar::emir_bebek:

Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum halen.kafası aşağıda demişti ya dr acaba eski haline döndümü diye çok merak ediyorum.çarşambaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum.başı aşağıda olsada hareket hissettirir heralde.bu evhamlarla streslerle hamilelik nasıl biter allahım

mallaesef hepimizde aynı stres aynı evham var canım Allah korktuğumuz şeylere uğratmasın inşallah merak etme annesi o yerinde gayet iyidir Allahın izniyle biter bizde sağlıkla kucaklarımıza alırız :21:

sorma kızıyla yapacağı şeylerin hayallerini kuruyordu :) gerçi daha belli değil cinsiyeti ama tüm belirtiler erkek yönünde çarşamba 2li test sonucumu götürücem dr a orda tekrar sorucam umarım görünürde muğlaklıktan çıkar ve alış veriş başlar :KK70:

Sizin bebekle ilgili içimden bir ses erkek diyor.... İnşallah Allah senin ve eşinin gönlüne göre verir şekerim:))))

Günaydın canım.. Hadi gözün aydın yaa sevindim valla.. Şu bir haftada geçsede bizde gidip öğrensek inşallah.. Amin diyorum güsel dualarına :)

GÜNAYDIN HAMİŞLERRR

doktordan geliyorum
ve bize bir prensesin geleceğini öğrendikkk
kızımm olucakmışşşş
yaşasınnn çok mutluyum

allahım herkese en başta sağlıklı ve hayırlı evlat versin inş

gerçi homeoffice çalışmanında zorlukları var ama hergün işe gitmekten yada hergün evde yapcak bişi bulamamaktan iyidir süpppermiş senin iş :nazar:

aynen ama hamilelik dolayısıyla çok seyrelttim işlerimi daha çok kendime vakit ayırıyorum artık ama ev hanımlarına ve dışarıda çalışanlara göre şanslıyım tabi

aynen ama hamilelik dolayısıyla çok seyrelttim işlerimi daha çok kendime vakit ayırıyorum artık ama ev hanımlarına ve dışarıda çalışanlara göre şanslıyım tabi

5 ağustosta ayrıldım işten daha öncesinde gece gündüz çalışan biriydim şimdi hala eski işyerime evden destek veriyorum ama beni kesmiyor sıkılıyorum evde bakalım bebek gelene kadar bir uğraş bulmam lazım araştırıyorum şimdi

X