Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar slm dün hiç giremedim önceki günde az bişey girebildim.öğlene kadar baya yogun oluyorum burda.
Dün ikili testimi yaptırdım.ultrason sonucları güzel herhangi bi sıkıntı yok çok şükür.kan da 3 gün sonraya cıkıcakmıs.
Onda da bişey cıkcagını zannetmiyorum.
Bende durumlar böyle
sizler nasılsınız ne var ne yok
gecmişi okuyamadım
biz göz atıp geleyim
herkesten hayırlı haberler almak çok güzel allah daha da iyi etsin bebeklerimizi ve bizikızlar slm dün hiç giremedim önceki günde az bişey girebildim.öğlene kadar baya yogun oluyorum burda.
dün ikili testimi yaptırdım.ultrason sonucları güzel herhangi bi sıkıntı yok çok şükür.kan da 3 gün sonraya cıkıcakmıs.
onda da bişey cıkcagını zannetmiyorum.
bende durumlar böyle
gecmişi okuyamadım
biz göz atıp geleyim
herkesten hayırlı haberler almak çok güzel allah daha da iyi etsin bebeklerimizi ve bizi
bende dün bir ay sonrası için detaylı ultrason randevumu aldım 10 gün sonrada 3 lü test inşallah ondan da bişey çıkmaz.
kızlar slm dün hiç giremedim önceki günde az bişey girebildim.öğlene kadar baya yogun oluyorum burda.
dün ikili testimi yaptırdım.ultrason sonucları güzel herhangi bi sıkıntı yok çok şükür.kan da 3 gün sonraya cıkıcakmıs.
onda da bişey cıkcagını zannetmiyorum.
bende durumlar böyle
gecmişi okuyamadım
biz göz atıp geleyim
benim doktorum özel hastanelerde yaptırma gerek yok doğumevinde yaptır dedi benimde işime geldi valla ücretsiz olması o parayla neler alırım ben çocuğumabenim iş arkadaşımın eşi hamile detaylı ultrason için özel bir merkeze gitmişler epeyde bir para vermişler....ben sanırım şanlıyım benim doktorumun ultrasonu 4 boyutlu olanlardan ama dışarıda çektirirsem 250 TL.civarıymış :44:
benim doktorum özel hastanelerde yaptırma gerek yok doğumevinde yaptır dedi benimde işime geldi valla ücretsiz olması o parayla neler alırım ben çocuğuma
arkadaşlar,
Elinizden dikiş geliyorsa pantolonlarınızın kemer kısmına bir ek yapabilirsiniz.
Şu linkteki gibi:
LaCheen: Hamile Pantolonu Basit Çözüm
maşallah canım yarınki sonuçlarında güzel çıkar inşallah kendi adıma konuşiyim ben bugün biraz daha rahatım bulantım yok gibi bişi bugün aman şeytan kulağına diyimde nazar değmesin
herkesten hayırlı haberler almak çok güzel allah daha da iyi etsin bebeklerimizi ve bizi
bende dün bir ay sonrası için detaylı ultrason randevumu aldım 10 gün sonrada 3 lü test inşallah ondan da bişey çıkmaz.
Gözün aydın güselim.. Hadi hayırlı olsun ilk aşamamız :) Bizde aynen devam..Çok büyük değişiklikler yok bizlerde.. :) Haftasonu günü ve yoğunluğu içindeyim bende.. :)
selamlar herkese,
ben hiçç ıyı degılım 2 gundur. evelıgun gece saat 2 de mıde bulantısı ile uyandim ve sabaha kadar kustum. dün öğleye kadar devam etti ögleden sonra 2 tabak corba yiyebildim hepsi o ama o kdar bitkin düşmüşüm ki kafamnı kaldıramadım hiç. sagolsun burada bı tane turk arkadasım var o geldı baktı bana. bugun de mıdem yine kotu 1 dilim ekmek yedim başka da bi şey yiyemıyorum. ne hyesem kusacakmısın gibi geliyor. sındırım sorunu yasadım cok fena. yemek yemiştim sanırım agır geldi oyle ki hiç sindirmeden çıkardım.ne oldu anlamadım hamile kaldıgımdan beri ilk defa böyle oluyorum ben.su anda bile hala kolum kalkmıyo. ben zaten hep mide problemi yasamısımdır sanırım yıne onunla alakalı bebeişle alakası yok gibi ama olan bebişe oluyo. benim yuzumden uzulup sıkılıyo.yemek de yiyeyemiyorum ılaç da içemiyorum.ınsallah yarına duzelırım.....
akılcı kardeşin için de cok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin kardeşinle beraber tüm isteyenlere inş.
kızlar ya dün 6 hafta sonra ilk kez mutfağa 2 saniyeliğine de olsa girebildim nasıl sevindim düzeliyorum dedim ama bugün yine koku hassaslığım var yine mi kötüye gidiyorum acep?
selamlar herkese,
ben hiçç ıyı degılım 2 gundur. evelıgun gece saat 2 de mıde bulantısı ile uyandim ve sabaha kadar kustum. dün öğleye kadar devam etti ögleden sonra 2 tabak corba yiyebildim hepsi o ama o kdar bitkin düşmüşüm ki kafamnı kaldıramadım hiç. sagolsun burada bı tane turk arkadasım var o geldı baktı bana. bugun de mıdem yine kotu 1 dilim ekmek yedim başka da bi şey yiyemıyorum. ne hyesem kusacakmısın gibi geliyor. sındırım sorunu yasadım cok fena. yemek yemiştim sanırım agır geldi oyle ki hiç sindirmeden çıkardım.ne oldu anlamadım hamile kaldıgımdan beri ilk defa böyle oluyorum ben.su anda bile hala kolum kalkmıyo. ben zaten hep mide problemi yasamısımdır sanırım yıne onunla alakalı bebeişle alakası yok gibi ama olan bebişe oluyo. benim yuzumden uzulup sıkılıyo.yemek de yiyeyemiyorum ılaç da içemiyorum.ınsallah yarına duzelırım.....