2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kıslaaarrrr. nasılsınız inşallah. ben iyiyim diyeyim iyi olayım:) siz kontrollerinize ne kadar sıklıkta gidiyosunuz kıslar. ben ayda gidiyorum da. yoksa siz endişelendiğiniz her zaman gidebiliyor musunuz 15 günde doktor mu çağırıyor sizi? mesela şu anda 15 haftalık hamileyim 17 haftalıkken gideceğim doktoruma. 12 de gitmiştim en son. sizin kontrolleriniz ne sıklıkta güsel anneler öpüldünüz

bende sık gitmiyorum en son 12.haftada gittim 2'li test için,istersen 14.haftada cinsiyet için gel yada 16.hafta kontrolünü bekle dedi....bizde 16.hafta kontrolünü bekledik ama sanırım bir süre ayda bir kez gidicez sonra sıklaşacak kontroller....benim 1 ay olacak ne kadar büyümüştür bedenimi:KK31::KK31:n minik misafiri....

kızlar bazen düşününce inanamıyorum. ben nasıl sevilen bi kulum ki rabbim bana yarattığı bi canı emanet etti. benim yaratılış amacım sanki bebeğimmiş gibi hissediyorum. çok çok şanslı bir insanım demek ki bu yaşımda her kadına nasip olmayacak bi şeyle annelikle lütuflandırdı beni. Rabbim bu mutluluğu isteyen her kadına nasip etsin inşallah.

Herkese günaydıııııınnn :KK16::KK16:kızlar nasılsınız? şimdi birazdan çıkıcam hastaneye gidiyorumm karaciğerim yüksek çıkıyordu ona baktırmam lazım neden yükseliyor inşallah önemli bişiy yoktur..birde guatırıma baktırcam .. Yine kan vericem yanii..bütün kanlarımı vere vere bişiy kalmadıı:KK30:dua edin kızlar öpüldünüz...:KK54:

insaallah bisey cikmiycak porselencim güzel haberlerle gelicen dualarimiz seninle

kızlar bazen düşününce inanamıyorum. ben nasıl sevilen bi kulum ki rabbim bana yarattığı bi canı emanet etti. benim yaratılış amacım sanki bebeğimmiş gibi hissediyorum. çok çok şanslı bir insanım demek ki bu yaşımda her kadına nasip olmayacak bi şeyle annelikle lütuflandırdı beni. Rabbim bu mutluluğu isteyen her kadına nasip etsin inşallah.

ewet arkadasim dedigin gibi bizlere emanet veriliyor bizde bunun kiymetini degerini bilip onagöre yetistirmeliyiz.

kızlar bazen düşününce inanamıyorum. Ben nasıl sevilen bi kulum ki rabbim bana yarattığı bi canı emanet etti. Benim yaratılış amacım sanki bebeğimmiş gibi hissediyorum. çok çok şanslı bir insanım demek ki bu yaşımda her kadına nasip olmayacak bi şeyle annelikle lütuflandırdı beni. Rabbim bu mutluluğu isteyen her kadına nasip etsin inşallah.

allah bizlere onları bağışladığı için çok çok dualar etmeliyiz gerçekten şanslıyız:KK16::KK16:

Bu arada benim doktorum 3 hastadır bir çağırıyor bende hiç günü geçmeden üç haftada ilk pazrtesi günü koşa koşa gidiyorum bu hafta ikili testim yapılacak hadi hayırlısı :KK54:

amın canım inşallah... bnde 4 haftada bır gıdıorum o yuzden yazdım ztn bı sayfa once cok uzun gelıo aralar tabı normal olan bu beklı ama merak ınsanı cıldırtıyo haftada bır gtsem gorsem e gusel olurdu :) boyle ayda bır deavm edıces sanırım 8. aydan snra haftada bır gıdıces dıe bılıorum yuppiiii:))

evet kıslar genelde 3-4 hafta bir gidiyoruz.. 7-8 aylara kadar böyleymiş.. sonra sıklaşıcak gitmeler bende öyle biliyorum :)

amın canım inşallah... bnde 4 haftada bır gıdıorum o yuzden yazdım ztn bı sayfa once cok uzun gelıo aralar tabı normal olan bu beklı ama merak ınsanı cıldırtıyo haftada bır gtsem gorsem e gusel olurdu :) boyle ayda bır deavm edıces sanırım 8. aydan snra haftada bır gıdıces dıe bılıorum yuppiiii:))

günaydınlarrrrrr herkeseee
18inde 2li testim var kan alıyorlarmı bilen varmı?

günaydınlarrrrrr herkeseee
18inde 2li testim var kan alıyorlarmı bilen varmı?

hem ultrasonda ense ölçümü yapılıyor ardından dokto bir form dolduruyor bebeğin son ultarasonda ki bilgileri (boy,hafta,ense kalınlığı v.s) o form ile birlikte aynı gün kan veriyorsun....

hem ultrasonda ense ölçümü yapılıyor ardından dokto bir form dolduruyor bebeğin son ultarasonda ki bilgileri (boy,hafta,ense kalınlığı v.s) o form ile birlikte aynı gün kan veriyorsun....

teşekkürler ebah umarım bi sorunumuz yoktur:) nezamandırda görmüyorum bebeğimii özledimm:)

teşekkürler ebah umarım bi sorunumuz yoktur:) nezamandırda görmüyorum bebeğimii özledimm:)

şuan ki haftanda ne kadar büyümüş olduğunu görünce çok şaşıracaksın....ben şimdi görmeyeli 1 ay olacak o zamandan bu zamana kim bilir nasıl büyüdü....2'li testten 12 hafta önce birşeye benzemiyor 2 haftada kocaman olmuştu şimdi 1 ayda kim bilir nasıl oldu benim miniğim :KK9::KK9:

şuan ki haftanda ne kadar büyümüş olduğunu görünce çok şaşıracaksın....ben şimdi görmeyeli 1 ay olacak o zamandan bu zamana kim bilir nasıl büyüdü....2'li testten 12 hafta önce birşeye benzemiyor 2 haftada kocaman olmuştu şimdi 1 ayda kim bilir nasıl oldu benim miniğim :KK9::KK9:

allah nazarlardan korusun onları evet çok büyümüştür eminim:) bende çok meraklardayım ve inş.18inde gittiğimde bende cinsiyetini öğrenebilirim biraz zor ihtimalmiş gibi ama olsun denemeye değer:)

kızlarrr artık beni sallamıyosunuz yaa ne yazsam :KK14::KK47: :KK14::KK14:

cuma günü ikili teste gidicem 13+4 olmuş olacağım zamanı geçmiş oluyor mu bişi diyin :KK22::KK19::KK19::KK43::KK43:

Bildiğim kadarıyla son gün güzelim.. 13+4.. Sen sorsaydın ya gideceğin yere son günü.. Bence daha iyi olur..Sonra geç kalmaaa

kızlarrr artık beni sallamıyosunuz yaa ne yazsam :KK14::KK47: :KK14::KK14:

cuma günü ikili teste gidicem 13+4 olmuş olacağım zamanı geçmiş oluyor mu bişi diyin :KK22::KK19::KK19::KK43::KK43:

umarım grip olmazsın 3 gündür canım çıktı ıhlamur kuşburnu nane limon birde tavuksuyu çorba içebiliyoruz istersen bu akşamdan takviye olarak bitki çayı falan yap riske atma sonrası çok kötü oluyor :KK43:

teşekkürler canım..

boğazımı sıcak tutmaya çalışıyorum sürekli pekmek yiyorum bakalım atlatırız inş:KK50:

Bildiğim kadarıyla son gün güzelim.. 13+4.. Sen sorsaydın ya gideceğin yere son günü.. Bence daha iyi olur..Sonra geç kalmaaa

ya devlet hastenesinden aldım ondan soramadım, hani başına gelen oldu mu acaba diye. artık zamanını da geçirmişsemde bişey olmaz heralde dime yapacak birşey kalmıyor?

tünaydın kızlarrr :KK55::KK55:

sabah 2 li test sonuçları için doktorumuzu aradık..

sonuçlar çok güzel hiçbir sorun yok dedi :KK34:

hamdolsun bunuda atlattık :KK9:

sırada ki gelsin biz bebişimle herşeye yetişiriz uleynnnnnnnn:KK60:

yani sude sonucta 11 ile 14. hafta arasi biliyosun sen hala 14.haftadasin bence gecmis olmaz:)

canım doktorun söylediğine göre 13+4 olucam cuma günü altta yazan biraz önde gidiyor. aslında kafam şundan karıştı 1-2 sayfa önce kızlardan biri 13+4 te gitmiş doktor bugün son gününmüş 2li test için demişte onu okuyunca hemen sorayım dedim...

amiiin ayni seyleri dusunup hergun sukrediyorum bebegime dua ediyorum

X