2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
♥ Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın :KK16::KK16::KK16::KK16:

Valla bende özledim ebahcım bebişimi... en son 29 ağustos'da gördüm.. daha da on günümüz var.. İnşallah yeteri kadar büyümüş ve sağlıklıdırlar. Ben bu aralar biras evham yapmaya başladım gerçi ne kg alıyorum doğru düzgün ne karnım büyüyor.. :KK43: Kimse hamile olduğumu anlamıyor,karnımı normal bir göbek sanıyolar.. Kg almamam iyi tabi de :) Birde neler olduğunu bilebilsek daha iyi olcaz galiba..

benim bebekim pek uysal olacak galiba 2'li teste gittiğimiz gün ultrasona girdiğimizde miniğim bizi yüz üstü bekliyordu hazırdı ölçüm için....ay kuzucum benim özledim 10 sonra görücem kim bilir ne kadar büyüdü..... :emir_bebek::emir_bebek:

günaydın annişlerrrrr.... bnm daha bebegımı gormeme 15 gun var :KK43: bu doktorlar ne kadar ınsafsız ınsan haftada bı kere cagırır ya en son ayın 1'ınde gordum bebısımı offfff ....bnce bız bırlesıp bı ultrason cıhazı alalım haftada bır bulusup bulusup bakarız:KK9::KK9:

hehehehe süper fikir cnm :) Gerçekten mükemmel olur

günaydın annişlerrrrr.... bnm daha bebegımı gormeme 15 gun var :KK43: bu doktorlar ne kadar ınsafsız ınsan haftada bı kere cagırır ya en son ayın 1'ınde gordum bebısımı offfff ....bnce bız bırlesıp bı ultrason cıhazı alalım haftada bır bulusup bulusup bakarız:KK9::KK9:

Herkese günaydıııııınnn :KK16::KK16:kızlar nasılsınız? şimdi birazdan çıkıcam hastaneye gidiyorumm karaciğerim yüksek çıkıyordu ona baktırmam lazım neden yükseliyor inşallah önemli bişiy yoktur..birde guatırıma baktırcam .. Yine kan vericem yanii..bütün kanlarımı vere vere bişiy kalmadıı:KK30:dua edin kızlar öpüldünüz...:KK54:

Kızlar sabah sabah ben ağladım sinirden, belki sizleride üzeceğim ama paylaşmak istedim..
Haberleri okuyan vardır sanırım.
Gerçekten içim parça parça oldu.. Nasıl bir düyanda, nasıl bir toplumda yaşıyoruz ki; 3 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ EDİLİYOR VE ÖLDÜRÜLÜYOR, NASIL BİR DÜNYA Kİ 7 TANE DEDESİ YAŞINDA İNSANLIK DIŞI MAHLUK( PARDON İÇLERİNDEN BİRİSİ ABİSİ) 14 YAŞINDAKİ SAĞIR VE DİLSİZ KIZA TECAVÜZ EDİYOR VE HAMİLE KALIYOR. TAM 14 HAFTALIK VE YENİ FARKEDİLİYOR.. :KK43:
Gerçekten böyle bir dünyaya çocuk getirmek beni çok endişelendiriyor bu günlerde... Canınızı sıktıysam kusura bakmayın lütfen ama neler oluyor bizim MÜSLÜMAN toplumuna.. Bu kadarmı sapıttık, bu kadar mı vicdansızlaştık.. :KK43: ALLAH topunun belasını versin.

yav millet nerde bu topiğin eski demirbaşları..
kayra kayıptı geldı ama yıne fazla sık gorunmuyo
nurıscannı merak edıyorum ne zamandır yoookkk özeldem mesaj attım ona da donmedı. cıdden merak ettım
ayse -onur ve nurseynur da kayıppp
geceyımben bugunen ıtıbaren aramıza donmeliii, bitecektı işleri

hu huuuu cıkın ortaya

Amanın kıvırcık merak etmiş beni :) Geldim geldim... Dündü ihalem, dediğin gibi dün dönecektim ama bütün haftasonu gece 2'e kadar calistim. Pzt günü de sabah işe girdim ve hiç uyumadan Salı günü akşamüstü eve gelebildim. Ondan beridir de uyuyorum. Bebeğime bu sürede hiç bakamadım :KK43: Yemekler abuk sabuk, koşturma, yorgunluk desen fena...
Umarım iyidir.

Sizi yavaş yavaş okuyorum. Özlemişim :)

Herkese günaydıııııınnn :KK16::KK16:kızlar nasılsınız? şimdi birazdan çıkıcam hastaneye gidiyorumm karaciğerim yüksek çıkıyordu ona baktırmam lazım neden yükseliyor inşallah önemli bişiy yoktur..birde guatırıma baktırcam .. Yine kan vericem yanii..bütün kanlarımı vere vere bişiy kalmadıı:KK30:dua edin kızlar öpüldünüz...:KK54:

canım inşallah bişey çıkmaz... gelince hemen yaz

günaydın kızlar bugün çokkk rahatım çünki lastikli pantolon giydim bebişim aynı babası gibi sıkıntıya gelmiyo biraz dar pantolon giyince hemen babasının dediği gibi anne biraz cam kapı aç yaa çok daraldım dio :) bugün gayet açık tüm camlar kapılar oyüzdende kasıktaki ağrılarım yok bugün bende bugün eksik kalan testlerimin sonuçlarını almaya gidicem umarım temiz çıkar testlerim.

ALLAH yardımcın olsun güzelim, iyi haberlerle dön inşallah...

:)))) iyi etmişsin hapsetme tabi bebişi dar alanlarda :) Senden de hayırlı haberler bekliyoruz o zaman cnm.. İNŞALLAH iyi sonuçlarla dönersin

günaydın kızlar bugün çokkk rahatım çünki lastikli pantolon giydim bebişim aynı babası gibi sıkıntıya gelmiyo biraz dar pantolon giyince hemen babasının dediği gibi anne biraz cam kapı aç yaa çok daraldım dio :) bugün gayet açık tüm camlar kapılar oyüzdende kasıktaki ağrılarım yok bugün bende bugün eksik kalan testlerimin sonuçlarını almaya gidicem umarım temiz çıkar testlerim.

herkese günaydın kızlar.nasılsınız ne var ne yok ?
ben dün bi tıp merkezine daha bakacagım demiştim baya dolastıktan sonra buldum gittim 80 lira dediler 2 li teste.fiyatı uygun.muayene ücretide 12 tl imiş o da güzel.ama ben nasıl yetişicem bilemiyorum.5 bucukta işten cıkıyorum servis ceyrek kala iş yerinden cıkıyor ve 6 yı ceyrek gece oralarda oluyor üstelik daha yürümem gereken yolda var.arabamızın da bozulacagı tuttu.inş. eşim şirketten bi araba bulursa beni yetiştirmeye calısacak.artık orayada yetişemezsem gelip medilifede yaptırcam günüm geciyor daha fazla beklemeyim.

sizlere sormak istediğim bişey var.ense kalınlıgına kendi doktorumuz bakabiliyormuydu normal ultrasondan ?
benim doktor o gün gittiğimde bebişi gösterdi bi de kan ilacı verdi sadece baska bişey de ne söyledi ne yaptı.
dün yine baska topiclerde gördüm gerci yazılar 2008 lerde filan yazılmıs ama doktor kendi ultrason cihazından baabiliyormus gibi şeyler okudum.sizce bakması gerekiyor muydu sırf para almak için mi aşagıya yolluyor yoksa ?

canım dr ense kalınlığına bakıyor sonra kan aldırıyorsun ikili test için.aynı dr bakması önemli.öğleden sonra izin iste belki verir patronların sonuçta önemli bir test bi şansını dene bakalım.işimi halledip geri gelirim falan de.bugün yaptır geç kalma.

nasılsınız kızlarrr, ben artık sabahları daha rahat uyanıyorum bulantılarım baya azaldı, gece rahatsızlıklarımda azaldı.

tuvalet meselesi bende de var. gece uyandığımda patlıcak gibi oluyor hepimizde olduğuna göre normal demekki. baş ağrılarım çok var birde...

2'li testin süresi varmış kızlar ben bu cuma devlet hastanesine gidicem ama gittiğim gün 13+4 olucam yanlış hesaplamıyorsam yaparlar değil mi testi mi?

Amanın kıvırcık merak etmiş beni :) Geldim geldim... Dündü ihalem, dediğin gibi dün dönecektim ama bütün haftasonu gece 2'e kadar calistim. Pzt günü de sabah işe girdim ve hiç uyumadan Salı günü akşamüstü eve gelebildim. Ondan beridir de uyuyorum. Bebeğime bu sürede hiç bakamadım :KK43: Yemekler abuk sabuk, koşturma, yorgunluk desen fena...
Umarım iyidir.

Sizi yavaş yavaş okuyorum. Özlemişim :)

selamlar olsun efendım , gunaydınlaaaarrrr
herkese güneşli, bol neşeli bi de ustune kahkahalarla kaplı ,stresten sıkıntıdan uzak bir gün diliyorum.
bebişler de mutlu huzurlu gecırsın dımı ama:))

gececım senı merak ettim tabi kader arkadasımsın sen benim, bır de alıstık birbirimize burda...
amaaaa ben kaderımızı ayırıcam canım senle karar verdim artık haftaya işi bırakıyorum yoksa benim bebiş boks eldivenleriyle dogacak cıkınca da ilk benim agzımı burnumu kıracak, stres yapa yapa ömrümü yedin benim diye:KK9::KK9:

bu arada PORSELEN ınsallah güzel haberlerle dönersin

diğer ikil test yaptıracak arkadşlar da geciktirmeden yaptırın artıkk ve bol şanslarr

günaydın kıslaaarrrr. nasılsınız inşallah. ben iyiyim diyeyim iyi olayım:) siz kontrollerinize ne kadar sıklıkta gidiyosunuz kıslar. ben ayda gidiyorum da. yoksa siz endişelendiğiniz her zaman gidebiliyor musunuz 15 günde doktor mu çağırıyor sizi? mesela şu anda 15 haftalık hamileyim 17 haftalıkken gideceğim doktoruma. 12 de gitmiştim en son. sizin kontrolleriniz ne sıklıkta güsel anneler öpüldünüz

kızlar bazen düşününce inanamıyorum. ben nasıl sevilen bi kulum ki rabbim bana yarattığı bi canı emanet etti. benim yaratılış amacım sanki bebeğimmiş gibi hissediyorum. çok çok şanslı bir insanım demek ki bu yaşımda her kadına nasip olmayacak bi şeyle annelikle lütuflandırdı beni. Rabbim bu mutluluğu isteyen her kadına nasip etsin inşallah.

X