Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bebekim pek uysal olacak galiba 2'li teste gittiğimiz gün ultrasona girdiğimizde miniğim bizi yüz üstü bekliyordu hazırdı ölçüm için....ay kuzucum benim özledim 10 sonra görücem kim bilir ne kadar büyüdü.....
günaydın annişlerrrrr.... bnm daha bebegımı gormeme 15 gun var bu doktorlar ne kadar ınsafsız ınsan haftada bı kere cagırır ya en son ayın 1'ınde gordum bebısımı offfff ....bnce bız bırlesıp bı ultrason cıhazı alalım haftada bır bulusup bulusup bakarız
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz sgklı olmayıp 2li test yaptıranlar nerde ve ne kadara yaptırdınız ?cvp verirseniz sevinirim ...
yav millet nerde bu topiğin eski demirbaşları..
kayra kayıptı geldı ama yıne fazla sık gorunmuyo
nurıscannı merak edıyorum ne zamandır yoookkk özeldem mesaj attım ona da donmedı. cıdden merak ettım
ayse -onur ve nurseynur da kayıppp
geceyımben bugunen ıtıbaren aramıza donmeliii, bitecektı işleri
hu huuuu cıkın ortaya
Kızlar günaydın ben bugün ikili test için gidicem. Açmı tok mu gitmek lazım??
Herkese günaydıııııınnn kızlar nasılsınız? şimdi birazdan çıkıcam hastaneye gidiyorumm karaciğerim yüksek çıkıyordu ona baktırmam lazım neden yükseliyor inşallah önemli bişiy yoktur..birde guatırıma baktırcam .. Yine kan vericem yanii..bütün kanlarımı vere vere bişiy kalmadııdua edin kızlar öpüldünüz...
Herkese günaydıııııınnn kızlar nasılsınız? şimdi birazdan çıkıcam hastaneye gidiyorumm karaciğerim yüksek çıkıyordu ona baktırmam lazım neden yükseliyor inşallah önemli bişiy yoktur..birde guatırıma baktırcam .. Yine kan vericem yanii..bütün kanlarımı vere vere bişiy kalmadııdua edin kızlar öpüldünüz...
günaydın kızlar bugün çokkk rahatım çünki lastikli pantolon giydim bebişim aynı babası gibi sıkıntıya gelmiyo biraz dar pantolon giyince hemen babasının dediği gibi anne biraz cam kapı aç yaa çok daraldım dio :) bugün gayet açık tüm camlar kapılar oyüzdende kasıktaki ağrılarım yok bugün bende bugün eksik kalan testlerimin sonuçlarını almaya gidicem umarım temiz çıkar testlerim.
herkese günaydın kızlar.nasılsınız ne var ne yok ?
ben dün bi tıp merkezine daha bakacagım demiştim baya dolastıktan sonra buldum gittim 80 lira dediler 2 li teste.fiyatı uygun.muayene ücretide 12 tl imiş o da güzel.ama ben nasıl yetişicem bilemiyorum.5 bucukta işten cıkıyorum servis ceyrek kala iş yerinden cıkıyor ve 6 yı ceyrek gece oralarda oluyor üstelik daha yürümem gereken yolda var.arabamızın da bozulacagı tuttu.inş. eşim şirketten bi araba bulursa beni yetiştirmeye calısacak.artık orayada yetişemezsem gelip medilifede yaptırcam günüm geciyor daha fazla beklemeyim.
sizlere sormak istediğim bişey var.ense kalınlıgına kendi doktorumuz bakabiliyormuydu normal ultrasondan ?
benim doktor o gün gittiğimde bebişi gösterdi bi de kan ilacı verdi sadece baska bişey de ne söyledi ne yaptı.
dün yine baska topiclerde gördüm gerci yazılar 2008 lerde filan yazılmıs ama doktor kendi ultrason cihazından baabiliyormus gibi şeyler okudum.sizce bakması gerekiyor muydu sırf para almak için mi aşagıya yolluyor yoksa ?
:)))) iyi etmişsin hapsetme tabi bebişi dar alanlarda :) Senden de hayırlı haberler bekliyoruz o zaman cnm.. İNŞALLAH iyi sonuçlarla dönersin
Amanın kıvırcık merak etmiş beni :) Geldim geldim... Dündü ihalem, dediğin gibi dün dönecektim ama bütün haftasonu gece 2'e kadar calistim. Pzt günü de sabah işe girdim ve hiç uyumadan Salı günü akşamüstü eve gelebildim. Ondan beridir de uyuyorum. Bebeğime bu sürede hiç bakamadım Yemekler abuk sabuk, koşturma, yorgunluk desen fena...
Umarım iyidir.
Sizi yavaş yavaş okuyorum. Özlemişim :)