2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ay ben 5 saatlik yola eşimin memleketine gitcem ondada 1 kere anca wc molası veriyolar naacam bende bilmiyom :18: ikide bir durdururmuşum artık otobüsü daha ordan alanyaya gidesim vardı ama 10-12 saat mümkün diil gidemem heraldee of yaa :26:

canım demiri eksik etme sakın eksikliğinden bebek bile ölüyoo :18: oyüzden hiç diilse vitamin hapı falan kullan bende kullanıyom her nekadar dikkat etsemde kendimeee

maşallah bebişine...sanada cinsiyet söylenmedi galiba...sende bizim gibi bekleyenlerden mi oldun:)))))))))

selam kızlar.

dün akşam 1196. sayfada kalmıştım. maşallah hızınıza yetişilmiyor. sanırım geçmişi okuyamayacağım... nasılsınız?? ben idare eder durumdayım. bir de şu gaz problemi ve kasık ağrıları olmasa daha da iyi olacak sanırım. ancak buna da şükür. Rabbim bebeklerimize sağlık versin de. onun için her şeye değer.

canım selam, merkalar ıcındeydım. ense ve burun sonucların gayet normal cıkmıs gozun aydın.
tvalet olayına gelı9nce aynı sroun bende de var, hata yazdım bır kac defa buraya da ama bılen cıkmadı.
her 5 dk. bır tuvalete gıdıyorum, usutmus olabilirim diye corapla gezzıyodum ama sımdı doktor eyvahh falan dedı dıyınce sen cok korktum. kötu bı ey olabılır mı acaba ne olabılır kı, aklım takıldı şimdi. yanı benimki oyle normal hamilleikten dolayı sık tuvalete cıkma olayı degıl aynen anlattıgın gibi tuvalete gırıyorum yerıme oturuyorum ve mesanemın doldugunu hıssedıyorum. korktum şimdiii

Selamlar arkadaslar

Bende insaallah 2013 mart ayinda anne olacagim.. Rabbim hepimize nasip etsin insaallahhh

Ben yurt disinda yasiyorum yasim 24 ilk bebegim ( aslinda ilk hamileligim dusukle sonuclandi o yavrumu da gormezden gelemiyorum.. ne kadar kucuk olsa da.)

son adet tarihim 26 mayis..

beni de araniza alir misinizzz

herkese günaydın kızlar.nasılsınız ne var ne yok ?
ben dün bi tıp merkezine daha bakacagım demiştim baya dolastıktan sonra buldum gittim 80 lira dediler 2 li teste.fiyatı uygun.muayene ücretide 12 tl imiş o da güzel.ama ben nasıl yetişicem bilemiyorum.5 bucukta işten cıkıyorum servis ceyrek kala iş yerinden cıkıyor ve 6 yı ceyrek gece oralarda oluyor üstelik daha yürümem gereken yolda var.arabamızın da bozulacagı tuttu.inş. eşim şirketten bi araba bulursa beni yetiştirmeye calısacak.artık orayada yetişemezsem gelip medilifede yaptırcam günüm geciyor daha fazla beklemeyim.

sizlere sormak istediğim bişey var.ense kalınlıgına kendi doktorumuz bakabiliyormuydu normal ultrasondan ?
benim doktor o gün gittiğimde bebişi gösterdi bi de kan ilacı verdi sadece baska bişey de ne söyledi ne yaptı.
dün yine baska topiclerde gördüm gerci yazılar 2008 lerde filan yazılmıs ama doktor kendi ultrason cihazından baabiliyormus gibi şeyler okudum.sizce bakması gerekiyor muydu sırf para almak için mi aşagıya yolluyor yoksa ?

günaydın cnm.
Ben geçen hafta yaptırdım 2 li test. 2li test hem bebeğin ultrasondaki ense ölçümü baş-popo mesafesi ölçümü hem de senden alınan kan dan ibaret .Bnm kan testim 1 hafta sonra çıkacak.Diğer ölçümleri zaten normal kontrolüğnde doktorun yapıp söylüyor.
Ultrasonda fiziksel anomaliler belirlenirken kan testinde kromozomal anomaliler aranıyor. Ben de 70 TL ye yaptırdım kan testini, diğer ölçümler zaten normal kontrol ücretine dahil ..

Selam :)Hoş geldinnnnn.. Aldık bile ne demek... :)

Günaydın canım;
Evet bu ölçümü doktorunun yapıyor olması gerekiyordu. Normal usg lerde yapılıyor zaten.. Yani şahsen benim öyle oldu.. Ense ölçümü yapılacak. Bence gidişinde doktoruna sor bunu, siz yapamıyormuydunuz diye bakalım ne dicek...

cok sağol cvp yazdıgın için.anladıgım dogru mu aceba ense kalınlıgına doktorumun mu bakması gerekiyordu ?
bebeğe baktı baktı hersey gayet normal görünüyor dedi ama ense kalınlıgına filan bakmadı.
neyse inş. bu doktora yetişebilirsem belki de komple değiştirrim doktoru cok pahalı ya orası valla doguma kadar para mı dayanır.
bi de kafam seyden karıstı cumartesi günü gittim yaptırmak için acilin girişindeki veznedeki kız kan testi 48 tl dedi.
normal girişteki kızlar da ikili 148 demişti.hangisi dogru söylüyor bunlar adamı yoluyorlarmı bilemedim yani.

yok ya goremedi doktor ben de farkindayim herkes ogreniyor ama donmedi yavrum napalim:)
canim 73 ciktiysa erkek diyor beta hcg sonucuna gore tutmamis yani bilimsel degeri yokmus anladim kesin sayende
:).
50 nin ustundeyse erkek yazmistim

Ben de dün yaptırdım testi benimki de dönmemişti sonra doktor biraz rahatsız etti dürttü :) yine dönmedi sonra biraz daha rahatsızlık verdik sonra açtı gösterdi ensesini ölçü alındı. Senin doktor da biraz rahatsız etsin o zaman yer değiştiriyor.

günaydın anneler ve bebeleri

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle güneşli ama serin bir Bursa sabahından herkese sevgiler.....
tsmavi bence doktorun ense ölçümünü şu sebeple almamıştır çünkü aldığı gün kan tahlili yaptırman gerek ense ölçümü aldırayım sonra kan tahlili yaptırayım olmuyor

Doğru anladın cnm ense kalınlığı doktorun ultrason ekranında ölçüyor.
kili test, Birinci trimester tarama testi, ense kalnl lm, 11-14 testi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bu adreste detaylar yazıyor..

Kan testi deyince 2 li test anlaşılmamıştır o nedenle 48 TL demişlerdir. Sen 2 li test için kan testi dediğinde anlaşılır.

benim bebekim pek uysal olacak galiba 2'li teste gittiğimiz gün ultrasona girdiğimizde miniğim bizi yüz üstü bekliyordu hazırdı ölçüm için....ay kuzucum benim özledim 10 sonra görücem kim bilir ne kadar büyüdü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…