2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bulantın için ilacın yokmuydu hiç. Acil durumlar için doktorlar veriyor genelde. Varsa bi iç dene.. Belki hafiflerse o arada bişey yiyebilirsin. Aç kaldıkça çok normal halsizliklerin ...

evet cok net degıl bırde mınıcık yuklenmıs ama bence ERKEK bu

herkese günaydınn...

çilekcim paşan geliyormus hayırlı ugurlu olsun saglıkla dunyaya gelsın anasına banasına hayırlı bır evlat olsun ınsallah...

özpolat canım ıkılı testının sonucu gusel cıkmıs gozun aydın cok gecmıs olsun ...

porselen canım bugun 3'lu testın var galıba yanlış anlamadıysam ıns gusel gecer bnmde 27 sınde 3'lu testım var nelere bakıldıgını yazarsan sevınırım tatlım

ah canım bende senin gibiyim ilaç da kullanıyorum ama geçmiyor.ben sıcak havalara veriyorum bulantıları.çünkü memlekette havalar ılıktı çok iyiydim ama buraya gelince yine başladı.allah yardımcın olsun canım

evet cnm aslında burun kemiğimiz ve ense kalınlığı çok iyi çıktı çarşamba günü kan testi sonucumu alıcam hayırlısıyla

kızlar benim bebişde böyle yatıyor gel keyfim gel

amın cnm darısı basınaaaaaaaaa

canım sen özelde mi yaptırdın nerde yaptırdın ya valla çok süpermiş fiyatı.6 katı para alıyorlar ya valla yazık günah ama ben şimdi nasıl nerde yaptırıcam off
canım devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor benim doktorum özellikle devlet hastanesinde yaptır boşa para verme bile demişti benim 3 lü testim var onun için bile şimdiden aldım randevumu devletten çünkü randevu almak çok zorlaştı.belki randevu alman zor olur devlette acilden falan girsen olur mu bilemedim ama

amin canım amiinn hadı bakalım

Nen benımde 12de fena sekılde gerı gelmıstı.14de bıtıo ya sabır kızlar korkma normal..ben ısyerımın orta yerıne kusmustum 13.haftamda napcan ıdare etcen

bulantın için ilacın yokmuydu hiç. Acil durumlar için doktorlar veriyor genelde. Varsa bi iç dene.. Belki hafiflerse o arada bişey yiyebilirsin. Aç kaldıkça çok normal halsizliklerin ...

saolun kızlar yemeğe çalışıcam ben ilaç kullanamıyorum ilaca karşı hassasiyetm var bulantı ilacı vermişti doktor ama ama işe yaramazsa içme dedmişti ben kullanmıyorum o yüzden

Hava sıcak ondan olabilir tabi de klima lı ortamdayım ben çilek inşallah geçer bir iki hafta ya yoksa bir yerde yığılıp kalıcam ben bu gidişe çok korkuyorum

selam şeker hoşgeldin :))) o kadar uğraştın ama yine de sınava girememişsin neyse hayırlısı olsun... hımm bu arada senin bebiş erkek :))))

bencede erkek.aynen benim bebişin yattığı pozisyon

evet cok net degıl bırde mınıcık yuklenmıs ama bence ERKEK bu

hoşbuldum tweety.evet kuzum ya öyle oldu giremedim hayırlısı artık napim.

toplu cvp yazayım.ben zaten ilk baştan beri erkek diye düşünüyordum.eşimde fotosuna göre bakmıs netten aynı benim bebişin yattıgı pozisyonda bi baska bebeğin cinsiyetine erkek yazıyormus.o da erkek diye bekliyor.hepimiz hem fikiriz erkek konusunda o halde ama yine de kesinleşmeden bişey alamıyorum olur ya bi sürpriz yapar kız olur filan diye

eşimde söyledi devlette yaptır diye ama gecenlerde gittim normal rutin kan testini orda yaptırayım diye.devletteki doktor bebeğe küçük dedi ve kan testi filan istemedi.ısrarla istedim ama yaptırmadı. bi de izin konusu var tabi patron da artık izin filan varmez verse de mırın kırın eder durur.2 li den sonra bir de 3 lü test mi isteniyor of ya hangisine para yetiştiricem ben bunların

Aynen de öyle canım birde üçlü var.. Gerçekten fiyatlar yüksek bu testlerde.. Ama her doktor 3'lü yü istemiyor. seninkide istemes belki direk 4'lü yaptırır.. Benimki bişey demedi 22 de hem cinsiyeti hemde testi için inşallah birşey söyler diye tahmin ediyorum :) Sağlıklı olsunlarda parasıda verilir bir şekilde RABBİM büyük...

anladım bence de istemez ya 3lü.sen 2liyi yaptırmıssındır heralde.ne kadara yaptırdın.soruyorum aceba en pahalı ben mi yaptırıyorum.off bi tıp merkezinde buldum 100 liraya ama orayada nasıl gidicem bilemiyorum ki.sabah gelmeniz gerekiyor dediler.medilifeye iş cıkışı gidebiliyorum diye rahat ama orası da pahalı.ne yapıcam hiç bilmiyorum

c.tesi günü hamile pantalonu baktım büyük geliyor,eski giydiklerim karnımı sıkıyor kafayı yemek üzereyken ortalama 2-3 yıl önce haberlerde izlemiştim normal pantalonları hamile pantalonu yapan yerler var diye....dün terzime gittim birşey yaptırmam gerekiyordu adama anlattım bursada yapan yer var mı diye ben yapıyorum dedi....şimdi gözden çıkardığım pantalonları götürücem hamile pantalonu yaptırıcam tanesi 10 TL.yapacak bu sayede bir sürü pantalonum olacak ta ki kalçalarım genişleyene kadar

özel sektörde çalışanların izin derdi büyük sıkıntı bende de var maalesef hele de karşında anlayışsız patronlar olunca. canım özel hastaneye gidiyorsan senden 3lüyü de ister 4lüyü de ister çünkü özel hastaneler bunları çok güzel gelir kapısı olarak görüyorlar tabi istisnalar vardır ama bence durum böyle maalesef. özel hastaneler sınıflarına göre %90'a kadar fark ücreti alabiliyorlar o yüzden her hastanede farklı ücret. allah yardımcın olsun ne diyim test sonucunu mu merak edeceksin bu işlerle mi uğraşacaksın. ama bebişi görmeye değer

sanırım hepimizde aynı sorun var bi beden küçüğü dar bi büyüğü bol çirkin bişi oluyor. ben netten görmüştüm pantolonu fermuar hizasından kesip eski giyilmeyen badileri oraya dikip ucuna da lastik geçirip mis gibi hamile pantolonu yapıyorlardı. benim elimden dikiş işi gelmez diye anneme söyleyecektim terzilerin dikeceği hiç aklıma gelmemişti bende bi sorayım bakalım bizim burda yapan terzi var mı. elinden dikiş işi gelen hamişler ne güzel dikerler eski pantolonlarını işte

eğer eski pantolanlarınız sadece kalça kısmında dar geliyosa güzel yapılabilir.ama benim pantolonlarım bacak kısmında bile daracık sıkıyor.yeni geniş pantolon almak şart bana yani

eğer eski pantolanlarınız sadece kalça kısmında dar geliyosa güzel yapılabilir.ama benim pantolonlarım bacak kısmında bile daracık sıkıyor.yeni geniş pantolon almak şart bana yani
aslında benim de yavaştan dar gelmeye başlıyorlar ama yinede idare ederler bi süre daha. her yerde öyle midir bilmem ama ben hamile kıyafetlerini çok pahalı buluyorum yani şekil, kalite açısından gereksiz bi pahalılık var sanırım sektör biraz dar fazla seçenek yok o yüzden.ama mecbur alacağız ne yapalım hem rahatlık hem bebişlerimizin karnımız da sağlığı için

kızlar bişey sorcam bi arkadasımla görüşüyorum da adeti geceli cok oldu.nerdeyse 3 hafta.
hala adet olmamıs ama peceteye geliyomus damla damla.sizce ne olabilir.eşi de il dısındaymıs.doktora gidelim dedim gelemiycekmiş.
aklıma size sormak geldi.ne olabilir bebek olsa öyle bişey olur mu ?

hani yerleşme kanaması deniyor ya o olabilir belki bende olmadı ama olan arkadaşlar varsa daha detaylı bilgi verebilirler sana. hee bide üstüne görmek diyorlar ya bak oda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…