2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bişey sorcam bi arkadasımla görüşüyorum da adeti geceli cok oldu.nerdeyse 3 hafta.
Hala adet olmamıs ama peceteye geliyomus damla damla.sizce ne olabilir.eşi de il dısındaymıs.doktora gidelim dedim gelemiycekmiş.
Aklıma size sormak geldi.ne olabilir bebek olsa öyle bişey olur mu ?

bence dr gitmesi şart.bebekte olabilir.çünkü bebkler yerleşirken kanamalara sebep olabiliyorlar.nitekim hepimiz yaşamışızdır.yada düzensizlikte olabilir.onun içinde ihmal etmesin bence

kızlar bişey sorcam bi arkadasımla görüşüyorum da adeti geceli cok oldu.nerdeyse 3 hafta.
hala adet olmamıs ama peceteye geliyomus damla damla.sizce ne olabilir.eşi de il dısındaymıs.doktora gidelim dedim gelemiycekmiş.
aklıma size sormak geldi.ne olabilir bebek olsa öyle bişey olur mu ?

cnm eczaneden test alsın hemen bole bılınmezkı..test negatıfse degıldır zaten:KK49:

Günaydın kızlar kendi doktorum izinli olduğu için başka bi doktora gittim ikili tarama için dr baktı bebek gayet sağlıklı dedi eksik olan testlerin var dedi kan verdim idrar verdim çıktım başka hiç bişi demedi yaa deli olcam ekranı çevirip bebğimi gösterme zahmetinde bulunmadı hepsimi böle yoksa banamı denk gelio böleleri offffffff bidaha devlet hastenesine gitmicem önümüzdeki ay kontrolüm için özele gitcem :KK43:

aslında benim de yavaştan dar gelmeye başlıyorlar ama yinede idare ederler bi süre daha. her yerde öyle midir bilmem ama ben hamile kıyafetlerini çok pahalı buluyorum yani şekil, kalite açısından gereksiz bi pahalılık var sanırım sektör biraz dar fazla seçenek yok o yüzden.ama mecbur alacağız ne yapalım hem rahatlık hem bebişlerimizin karnımız da sağlığı için

canım valla gecenlerde bende lcvya baktım kot pantolonlar 50 tl kumas tarzı da değil tam ama naylonumsu bişey 40 tl ama güzeldi.
tişörtler 12 tl.gerci biz kıs hamilesi olacagız:KK1:bence de fiyatlar cok pahalı.hala alıcam bi tane ama alamadım almam gerekiyor artık pantolonum iyice sıkmaya basladı.

özel sektörde çalışanların izin derdi büyük sıkıntı bende de var maalesef hele de karşında anlayışsız patronlar olunca. canım özel hastaneye gidiyorsan senden 3lüyü de ister 4lüyü de ister çünkü özel hastaneler bunları çok güzel gelir kapısı olarak görüyorlar tabi istisnalar vardır ama bence durum böyle maalesef. özel hastaneler sınıflarına göre %90'a kadar fark ücreti alabiliyorlar o yüzden her hastanede farklı ücret. allah yardımcın olsun ne diyim test sonucunu mu merak edeceksin bu işlerle mi uğraşacaksın. ama bebişi görmeye değer :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aynen öyle canım anlayıslı gibi davranıyor ama nerdeee.gecen sınava izin istedim cumatesi gününe ki cumartesşleri de cok yogun olmuyoruz seninde işin bitmedi diyor gülerek.napım dedim ben yapmıyrum ki bu sınavları.hayret bişey yaa.

hani yerleşme kanaması deniyor ya o olabilir belki bende olmadı ama olan arkadaşlar varsa daha detaylı bilgi verebilirler sana. hee bide üstüne görmek diyorlar ya bak oda olabilir

bence dr gitmesi şart.bebekte olabilir.çünkü bebkler yerleşirken kanamalara sebep olabiliyorlar.nitekim hepimiz yaşamışızdır.yada düzensizlikte olabilir.onun içinde ihmal etmesin bence

cnm eczaneden test alsın hemen bole bılınmezkı..test negatıfse degıldır zaten:KK49:

valla kızlar yerlesme kanaması bildiğim kadarıyla bir kac damla ve kahverengi oluyor.bende de olmustu.ordan biliyorum.
üstüne görme midir hiç bilgim yok.inş. bebişi vardır ya.2 hafta gecince 2 kere test yapmıs cıkmamıs ama bence bi daha yapsa iyi olur ama elinde test yok galiba.neyse inş hayırlısıyla bebeği vardır da onun haberini alırız.tesekkür ederim hepinize de

Günaydın kızlar kendi doktorum izinli olduğu için başka bi doktora gittim ikili tarama için dr baktı bebek gayet sağlıklı dedi eksik olan testlerin var dedi kan verdim idrar verdim çıktım başka hiç bişi demedi yaa deli olcam ekranı çevirip bebğimi gösterme zahmetinde bulunmadı hepsimi böle yoksa banamı denk gelio böleleri offffffff bidaha devlet hastenesine gitmicem önümüzdeki ay kontrolüm için özele gitcem :KK43:
ahh ahh hep yakınıyoruz doktorlardan ama hep onlara düşüyor işimiz. devlet öyle ne yazık ki canım gerçi bende devlette gittiğim bi doktorum var o her seferinde gösterir bak burası eli burası ayağı falan diye sanırım sen ilgisiz bi doktora düşmüşsün ama en azından bebişinin iyi olduğunu öğrenmişsin :KK9:

Valla ben ogün sosyete pazarından bir tane beli kalın lastikli yazlık bi pantolon aldım onu aldığım gün üzerimde kotum vardı ve kasıklarım ara ara ağrıodu özellikle oturunca ama bu lastikli pantolonu akşam eve gidince giydim oturunca ağrıyan kasıklarımın ağrısı geçti biraz dikkat etmek lazım şimdiki pantolonlarda düşük bel hepsi oturunca direk şuan bebişlerimizin olduğu yere baskı yapıo

ahh ahh hep yakınıyoruz doktorlardan ama hep onlara düşüyor işimiz. Devlet öyle ne yazık ki canım gerçi bende devlette gittiğim bi doktorum var o her seferinde gösterir bak burası eli burası ayağı falan diye sanırım sen ilgisiz bi doktora düşmüşsün ama en azından bebişinin iyi olduğunu öğrenmişsin :KK9:

evet en azından bebğimin sağlığı iyi bu yeterde artar bile ama görmek daha ayrı bişey. Yaa biş isorcam şimdi görümcemle konuştum devlet hastaneleri cinsiyeti söylemiyormuş özel hastaneler söylüyormuş doğrumu acaba bilen.

Güselim ben avcılarda laboratuvar da yaptırdım kan testimi ve 80 verdim.. Daha aşağı yapan yerler vardır ama araştırmak lazım baya bir..

anladım bence de istemez ya 3lü.sen 2liyi yaptırmıssındır heralde.ne kadara yaptırdın.soruyorum aceba en pahalı ben mi yaptırıyorum.off bi tıp merkezinde buldum 100 liraya ama orayada nasıl gidicem bilemiyorum ki.sabah gelmeniz gerekiyor dediler.medilifeye iş cıkışı gidebiliyorum diye rahat ama orası da pahalı.ne yapıcam hiç bilmiyorum

evet en azından bebğimin sağlığı iyi bu yeterde artar bile ama görmek daha ayrı bişey. Yaa biş isorcam şimdi görümcemle konuştum devlet hastaneleri cinsiyeti söylemiyormuş özel hastaneler söylüyormuş doğrumu acaba bilen.
evet canım söylemiyorlarmış hatta ultrason kağıdı bile vermiyorlar ama doktoruna göre değişiyor benim devlette ki doktorum söyledi cinsiyetini ultrason kağıdı bile verdi. devlette devamlı gittiğin doktorun varsa bi sorarsın ben öyle yapmıştım söylemişti

Neyse kızlar ben şirket içinde biraz yürüyüş yapiyim sonra gelirim tekrar

selam annisler,

cok sık giremiyorum bi cok seyı kacırıyorum sanırım, bıraz gecmişse goz attım cinsiyet haberleri gelmiş cok sevındım ve tebrık ederım. biz hala ogrenemedıkk

kimsenin test sonuclarının da sıkıntı yok sanırım, oh oh ne guzeellllllllll.

benım uykularım berbet hyale geldı. akam 11 gıbı yatıyorum ve hoop 2 saat sonra uyanıyorum ve acıkmıs olarak habıre bı seyler atıstıryorum ama allahtan kılom yok....

dıger bır sey de daha once de yazmsıtım ama benim gibi olan yok heralde...hamılleıkten dolayı sık tuvalete cıkıyoruz ama ben kafayı yemıs durumdayımmm. abartmıyorum her 5 dk. bir tuvalete gıdıyorum ve oyle az falan degıl bıldıgınız 1 lıtre yapıyorum yani:KK52: kusura bakmnayın acıkca yazıyorum artık ama kaslarım agrıdı artık. netten arastırdım usutunce olabılıyormus ya da psıkolıjıkmıss::::)))
kac gundur corapla gezıyorum bıraz duzeldı gıbı bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olsun

Selam canım;
Evet uyku problemi bi çoğumuzda var. Ben dün gece mesela 11 de yattım sonra 01.15 de uyandım dön ALLAH dön :KK43: sonra tekrar daldım, peşinde wc için uyandım. Sonra yine dön :) Sabah ezanında uyandım 1 sat uyuamadım sonra 7 de kalkıp işe gittim :KK43: Wc ben 3 kez falan çıkıyorum.. Sen gerçekten çok çıkıyorsun.. Eğer rahatsız ederse bi dr görünmende fayda var derim. 5 dk da bir çok geldi bana

selam annisler,

cok sık giremiyorum bi cok seyı kacırıyorum sanırım, bıraz gecmişse goz attım cinsiyet haberleri gelmiş cok sevındım ve tebrık ederım. biz hala ogrenemedıkk

benım uykularım berbet hyale geldı. akam 11 gıbı yatıyorum ve hoop 2 saat sonra uyanıyorum ve acıkmıs olarak habıre bı seyler atıstıryorum ama allahtan kılom yok....

dıger bır sey de daha once de yazmsıtım ama benim gibi olan yok heralde...hamılleıkten dolayı sık tuvalete cıkıyoruz ama ben kafayı yemıs durumdayımmm. abartmıyorum her 5 dk. bir tuvalete gıdıyorum ve oyle az falan degıl bıldıgınız 1 lıtre yapıyorum yani:KK52: kusura bakmnayın acıkca yazıyorum artık ama kaslarım agrıdı artık. netten arastırdım usutunce olabılıyormus ya da psıkolıjıkmıss::::)))
kac gundur corapla gezıyorum bıraz duzeldı gıbı bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olsun

selam annisler,

o garip uyanma bende de var zınk diye birden uyanıyorum birdaha uyu uyuyabilirsen :KK31:.....gece yatarken wc gidiyorum uyanınca gidiyorum,sonra uyuyamıyorum bir daha gidiyorum üstüne birde sabah uyanınca koşarak gidiyorum,ama bu aralarda hiç su içmiyorum...evden çıkıcam sürekli wc.deyim,işten eve gelicem w.c giriyorum işten çıkıyorum yok ortalama 20-25 dak.sürüyor asansörü bekleyemiyorum eve koşarak çıkıyorum sonda takıcam kendime poşeti cebime koyucam ooohhhhne güzelll :KK52::KK52:

Selam canım;
Evet uyku problemi bi çoğumuzda var. Ben dün gece mesela 11 de yattım sonra 01.15 de uyandım dön ALLAH dön :KK43: sonra tekrar daldım, peşinde wc için uyandım. Sonra yine dön :) Sabah ezanında uyandım 1 sat uyuamadım sonra 7 de kalkıp işe gittim :KK43: Wc ben 3 kez falan çıkıyorum.. Sen gerçekten çok çıkıyorsun.. Eğer rahatsız ederse bi dr görünmende fayda var derim. 5 dk da bir çok geldi bana

o garip uyanma bende de var zınk diye birden uyanıyorum birdaha uyu uyuyabilirsen :KK31:.....gece yatarken wc gidiyorum uyanınca gidiyorum,sonra uyuyamıyorum bir daha gidiyorum üstüne birde sabah uyanınca koşarak gidiyorum,ama bu aralarda hiç su içmiyorum...evden çıkıcam sürekli wc.deyim,işten eve gelicem w.c giriyorum işten çıkıyorum yok ortalama 20-25 dak.sürüyor asansörü bekleyemiyorum eve koşarak çıkıyorum sonda takıcam kendime poşeti cebime koyucam ooohhhhne güzelll :KK52::KK52:

evet maalesef uyku problemı boyle baslar da he dakıka uykum gelıyodu işte zorlanıyodum sımdi de gece uyku yok yine işte surunuyorum:) doktora gitsem iyi olacak ben bı de ofıste millet boyle bakıyo artıkk. wc ye gidiyorum abartısız 5 dk sonra mesanem doluyo ve ne yapıcagımı bılmıyorum. kapalı ayakkabı gıymeye basladım corapla, nette ayakları sıcak tutun dıyo. enfeksıyon falan olabılır mı onu da bılmıyorum. EBAH ben bez baglamayı dusunuyorum ya da sonda da mantıklı. wcye gıtmketen o kdar yruluyorum kı bazen ofıstekı saksıyı gozume kestırıyorum :KK52::KK52::KK36:

Kızlar güldürdünüz beni :) Ya gerçekten iş yerinde bile zor oluyor sürekli su içmeye çalış, peşinden wc ye koştur :) Birde ben normalde su içen biri değildim, o yüzden şimdi çok zorlanıyorum.. Günde en az 8 bardak su içilmeli diyor,ama benim istemsiz içince iyice midem bulanır önceden de şimdide. :KK43:

evet maalesef uyku problemı boyle baslar da he dakıka uykum gelıyodu işte zorlanıyodum sımdi de gece uyku yok yine işte surunuyorum:) doktora gitsem iyi olacak ben bı de ofıste millet boyle bakıyo artıkk. wc ye gidiyorum abartısız 5 dk sonra mesanem doluyo ve ne yapıcagımı bılmıyorum. kapalı ayakkabı gıymeye basladım corapla, nette ayakları sıcak tutun dıyo. enfeksıyon falan olabılır mı onu da bılmıyorum. EBAH ben bez baglamayı dusunuyorum ya da sonda da mantıklı. wcye gıtmketen o kdar yruluyorum kı bazen ofıstekı saksıyı gozume kestırıyorum :KK52::KK52::KK36:

ya kızlar 5 gündür perişanları oynuyorum. ensem zonkluyo ağrıdan. bi tane ağrı kesici ancak işe yarıyo. çok sinirim bozuk.

gece kuşları gibi gece çişlileri grubuna benıde yazın..
allahım bır kalkıorumkı sankı 1 haftadır gıtmemısım foşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bırde bazewn cok garıp kokuyor ıdrarım ya.ılaclardanmıdır bılemedım.
dr bana magnezyum kalsıyum yazdı.karnımda kasılma olmus farketmeden ole ara sıra agrılar oluyor ya ondanmıs oda kalsıyum magnezyum ekslıgıymıs..
demır+elevıt+magnezyum gunde 3 hapa cıktım..
bu arada reflum azdı ıkı gundur mıdem kaynıyo hemde nasıl..yanıyorum gırtlagıma kadar.
kocakarılar sacı cıkıo dıo :KK52:olabılır aslında bu ara sac kırpık cıkıomus
dr umda gavıskon ıyı gelır dedı..bende kocakarı dınlıyorum ıcmıorum ılac napım dayanıorum oglumun lepiska saclarına:KK49:

:KK55::KK55: hın hıın düt düüttt çekilin yoldan:KK55:

X