2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ozpolat canim bebegini görmüşsün ama o sana cinsiyetini göstermemiş saglik olsun bidahakisine görürsünüz insaallah:)

Tessekkurler canlarım.rabbım hepımze huzurlu yuvaları daım etsın.ben 2 haftamı doldurmadan tekrar grıp oldum.karbonatlı ve tuzlu suyla gargara yapıp bol bol meyvelern suyunu sıkarak toparlanmaya calıstım.bıde bunca aydır olmayan mıde bulantm sabh kahvaltsndan snra ortaya cıkıyo.cok sıddetlı dgl ama zormuş.cok bulantısı olan arkadslara allah yardm etsın.

Yarın benımde doktor kontrolum var kızlar bol sans dıleyın bana olur mu?En son 10+4 ken gormustuk .Yarın sanırım 12+0 olacak.Benım kontrolum benı sureklı takıp eden doktorumda olmadıgı ıcın sanırım cınsıyetını sormam veya tahmın yurutmesını ıstemem zor gıbı.Ama saglıklı oldugunu goreyımde o bana yeter.Bakalım tekrar ıse baslamam ıcınde onay cıkacak mı doktorumdan?Yaklasık 25 gundur raporluydum.Tekrar calısmak cok zor gelecek ama hayırlısı olsun.

Bırde kac kg aldınız kızlar.bende daha tık yok.zaten yapılıyım belkı ondandır dıyorum ama tartı hep aynı.dr sozumu dınlemssn dıyor.ekmek yemdım.pılav haftada bir bol bol yesıllık sut urunlerı ve 2,5 lt su.bana dgl bebege yaradı.gorenler zayıflamssn dıyor.tuzu da yemıyorum gbı bısey.son aylarda ödem olmasndan korkuyorum.öyle hamıleler gordum kı etrafmda ödemden yüruyemyecek halde bende tedbırımı alıp gerısını allaha bırakcm artk hayırlısyla.

maral gozlu ,ben suan 12. haftamdayım. 65.6 kılo ıle hamıle kaldım.Ama suan 63.0 kıloyum.Aslında bulantılarım cok agır degıl ama ıstahsızdım.Tatlı ıle hıc aram yok ve sanırım 3 aydır hıc tatlı yemedım dıyebılırım.Gunde 2 lıtrede su ıcmeye gayret edıyorum.Sanırım bu yuzden gıttı bırkac kılom.En son doktor kontrolumde doktorum bıraz kızdı ama ıyı beslenmıyormusun artık yavas yavas almalısın dedı bıraz korktum ama gayet ıyı beslendıgımı de dusunuyorum.Zaten ılk aylarda alınan kılolar bebege degılde bıze kalıyor emın ol.O yuzden almadın dıye canını sıkma.

hadı hayırlısı ınsallah canım.işe gdne kadar zor da sonra alısıyosun.bıde su ucretlı dogum ıznı nın 6 aya cıkacg netleşse.meclıs acılsada karara bglansa.bi balon attılar beklıyoruz calısan anne adayları.umarım kabul olur da bebıslermzle ılgleneblrz bıraz daha fazla

Kizlar merhaba,
Size birsey soracagim ayni benim gibi i sorun yasayan var mi acaba merak ediyorm. Simdi ben coknsık tualete cikiyorm. Cok fazla hem de. Neyse gece de yatmadan once giriyorum fakat sabah her kalktigimda kasiliorm cok idrar birikior herhalde. Zoor gidiyorum lavaboya fena halde kasiklarim kasiliyor. Var mi bu sorunu yasayan. İse giderken olmuyor cunku sabah 7 de kalkiyorum ama haftasonu uyuyorum cok heralde birikiyor idrar...

sevgili arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım inşallah Rabbim nasip ederse, folik asitten sonra elevit ve demir hapı mı başladı doktorunuz? Şu elevitin muadili birşey yok mu suda eriyen filan ben araştırıyorum bulursam paylaşacağım, bu arada benim göğüslerde pek bi değişiklik yok sizde var mı böyle bir durum? Umarım hepimiz bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.
Bi arkadaş bebek bakımı ile ilgili kitap sormuştu, kitapyurdu sitesinde çokça var.

Son düzenleme:

cnm 12.haftamda 5 küsürdü bnm,şimdi 15 bitiyor ancak 10 cm civarında,bu haftadan sonra artık ölçümler farklı yapılıyor kafa çapı gibi..acaba senin kesenin boyutunu filan mı söyledi..kafam karıştı..neyse sağlıklı,herşey yolundaymış ya önemli olan o..

ben 56 ile başladım,51 e düştüm,son 1,5 ayda 53 e çıktım.ama bebişim haftasından öndeydi,sanırım benimde zorla yediklerim bebeğime yarıyo.göbeğimde yok gibi bişey.çalıştığım yerde eminmisin hamile olduğuna diyolar,hele birde 3,5 ay bitti deyince hiç inanamıyolar.ödem konusunda da kızkardeşim acayip yaşadı,dizlerinin altı filan davul gibi oldu,ayakları şişti hiçbi ayakkabı olmuyodu Allahtan mayıstıda terlikle idare etti..gerçi totalde 25 kilo alınca şişmemesine imkan yoktuya neyse..

hayırlı olsun..elevitin muadili olarak genelde decavit veriyor doktorlar ama kızlar ondan da şikayetçi büyük diye..ben elevit kullananlardanım..göğüs konusunda da benim normalde çok küçüktürler ama hamile kalır kalmaz büyümeye başladı.küçük olunca farkı hemen görebiliyoruz :)

selam idrarını öne doğru eğilerek yapmayı dene böylece idrar torbanı komple boşaltmış oluyorsun umarım bu şeklilde daha rahat edersin

Canım aynı sıkıntı bende de var.Bende zannedıyordum cok su ıcıyorum dıye ıdrarım benı sabaha karsı tuvalete kaldırıyor.Ama bırkac kısı daha yazdıgına gore bu tuvalet sorununu sanırım biz hamilelerin ortak sorunu suan:))Hele kı ben hamıle degılken hayatta kalktıgımı hatırlamam tuvalete.Ama suan uykumdan uyandırıyor.Tuvalete gıtmeden de tekrar mumkun degıl uyuyamıyorum.Bıde dedıgın gıbı sankı ıdrar torbam patlayacak gıbı oluyor,kasıklarıma ıgne batıyor gıbı oluyor tutuncada:))

Selam taze anneler :) nasılsınız ? biz dün dr a gittik, ense ölçümümüz çok iyiymiş.kan verdik onunda sonucu çarşamba çıkcaka ama muhtemelen bişey çıkmayacak burdan işareti verir bize sonuçlar dedi :) veeee bi kızımız olacağını öğrendik teyzeleri, ben ilk günden beri hep kız dedim ve tutturdum.ama bizi yaramazın bacak arasına kordonu dolanmış erkek sandı ilk sonra yok kesin kız dedi.bide zilli nasıl hareketli, ve bi fotosunda bacak bacak üstüne atmış eller ensede :) güneşleniyo içerde resmen.bide ultrasonda göremedim o kadar oynal zilli :)) sevincimizi paylaşalım istedik sizlerle.siz nasılsınız ? oğlullarımız kızlarımız nasıllar ?

Günaydınn;
Uyusuzlardan biride benim sanırım. Dünde çok yoruldum galiba bel ağrısı bugün çok bende...
Canım fisher' ın yağmur ormanı var ana kucağı dönenceli evet :) Bebiş de daha çok eşim sevdi valla habire oynuyor :) valla dün bende ipin ucunu kaçırdım galiba almaktan kendimi alamadım :)

walla ben kendimi zor tuttum yağmur ormanı ne kız?du bakiim hemen e bebekten

baktım bi sürü şeysi var,sen dönenceden bahsediyosun sanırım..

ben henüz hiç kilo almadım canım gram oynuyo sadece

hayırlı olsun canım

benimde kan tahlilim 10 da çıkacak merakla bekliyorum inş herşey yolunda gider

GÜnaydınn guzel annelerr
teşekkür ederim düzelttim heralde. belki 2 sene oldu girmiyodum kk ya unutmuşum herşeyini
canım bende 2 kilo kadar verdim bulantım vardı baya ama bende aşırı ödem var daha 1.5 aylıkken yüzüğü falan çıkardım ayakkabılarımın çoğu olmuyo aslında tuzlu da yemiorum pek ama...
sen sabaha kadar iyi sabrediyosun ben gece de kalkıyorum :) ilk hamileliğimde son zamanlarda 10 dk da bi gidiyodum. işyerinde arkadaşlar dalga geçiyodu senin masayı tuvalete taşıyalım sen orada çalış diye

Kızlar kompleee günaydınnnnn :)
Ozpolatın bebeğinin boyu normal haftasına göre 10 cm olması gerekiyormuş.. Gebelik.org dan hafta hafta bakıyorum ben orda da yazıyor.. :)
Wc durumu fenaaa bizdede. Sabah uyananlar şanslı bencede ben gece 2-3 kez kalkıyorum.. Bide kalkmamak için inatlaşıyorum kendimle :) Gebelikten önce uyandığımı hatırlamam yaa :)
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :)
Aklımda kalan gündem maddeleri bunlardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…