Bırde kac kg aldınız kızlar.bende daha tık yok.zaten yapılıyım belkı ondandır dıyorum ama tartı hep aynı.dr sozumu dınlemssn dıyor.ekmek yemdım.pılav haftada birbol bol yesıllık sut urunlerı ve 2,5 lt su.bana dgl bebege yaradı.gorenler zayıflamssn dıyor.tuzu da yemıyorum gbı bısey.son aylarda ödem olmasndan korkuyorum.öyle hamıleler gordum kı etrafmda ödemden yüruyemyecek halde bende tedbırımı alıp gerısını allaha bırakcm artk hayırlısyla.
Yarın benımde doktor kontrolum var kızlar bol sans dıleyın bana olur mu?En son 10+4 ken gormustuk .Yarın sanırım 12+0 olacak.Benım kontrolum benı sureklı takıp eden doktorumda olmadıgı ıcın sanırım cınsıyetını sormam veya tahmın yurutmesını ıstemem zor gıbı.Ama saglıklı oldugunu goreyımde o bana yeter.Bakalım tekrar ıse baslamam ıcınde onay cıkacak mı doktorumdan?Yaklasık 25 gundur raporluydum.Tekrar calısmak cok zor gelecek ama hayırlısı olsun.
Günaydın canlar.uzun suredır sohbetlere dahıl olamadım.ikıncı grıp vakasından yenı yenı kurtuldum.umarım hepımzn ve bebıslerımızın uzerındn saglık eksık olmaz.cınsıyetı kesınlesen ve alısverıse bslayan ark.gozlerı aydın.bızımkıde 18 de netlesecek hayırlısyla.bu arada 11 eylul evlılık yıldonumumuz.bırıncısenemız doluyo ve seneye bebısımzle nıce nıce seneler yasamak temennısıyle rabbıme dualar edıyorum.hepımze huzurlu yuvalar nasıp etsın rabbım.
artık uyku muyku yok sabah kalkıyorum nerdeyse gece 2-3 bazen 4de bile yattığım oluyor 3 aydır :)evet dizlerini kırmış kuzum hiçbirşey göstermedi çok güldüm ya sadece poposu gözüküyordu:))
açıkçası canım benimde işime gelir zaten cicilerini biraz daha geç almaya başlarım kendimi nasıl tutucaksam ara renkler de çok almak istemiyorum yoksa herşeyi krem ve beyaz olucak öyle sarı turuncu yeşil sevmiyorum ben bakalım inşaallah 1 ay sonrada gösterir kendini ne hanfendi diyebiliyorum nede beyfendi:)dr umuza boyu tam olarak kaç cm dir dedim 10 cm yakın dediçokmu uzunki 14.haftamıza giricez artık
Bırde kac kg aldınız kızlar.bende daha tık yok.zaten yapılıyım belkı ondandır dıyorum ama tartı hep aynı.dr sozumu dınlemssn dıyor.ekmek yemdım.pılav haftada birbol bol yesıllık sut urunlerı ve 2,5 lt su.bana dgl bebege yaradı.gorenler zayıflamssn dıyor.tuzu da yemıyorum gbı bısey.son aylarda ödem olmasndan korkuyorum.öyle hamıleler gordum kı etrafmda ödemden yüruyemyecek halde bende tedbırımı alıp gerısını allaha bırakcm artk hayırlısyla.
sevgili arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım inşallah Rabbim nasip ederse, folik asitten sonra elevit ve demir hapı mı başladı doktorunuz? Şu elevitin muadili birşey yok mu suda eriyen filan ben araştırıyorum bulursam paylaşacağım, bu arada benim göğüslerde pek bi değişiklik yok sizde var mı böyle bir durum? Umarım hepimiz bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.
Bi arkadaş bebek bakımı ile ilgili kitap sormuştu, kitapyurdu sitesinde çokça var.
hayırlı olsun canım.bende senin için hep kız hissediyorum.göbiş topiğindeki vücut yapındanda kız gibi geldi ama bakalım:)))
Kizlar merhaba,
Size birsey soracagim ayni benim gibi i sorun yasayan var mi acaba merak ediyorm. Simdi ben coknsık tualete cikiyorm. Cok fazla hem de. Neyse gece de yatmadan once giriyorum fakat sabah her kalktigimda kasiliorm cok idrar birikior herhalde. Zoor gidiyorum lavaboya fena halde kasiklarim kasiliyor. Var mi bu sorunu yasayan. İse giderken olmuyor cunku sabah 7 de kalkiyorum ama haftasonu uyuyorum cok heralde birikiyor idrar...
Kizlar merhaba,
Size birsey soracagim ayni benim gibi i sorun yasayan var mi acaba merak ediyorm. Simdi ben coknsık tualete cikiyorm. Cok fazla hem de. Neyse gece de yatmadan once giriyorum fakat sabah her kalktigimda kasiliorm cok idrar birikior herhalde. Zoor gidiyorum lavaboya fena halde kasiklarim kasiliyor. Var mi bu sorunu yasayan. İse giderken olmuyor cunku sabah 7 de kalkiyorum ama haftasonu uyuyorum cok heralde birikiyor idrar...
walla ben kendimi zor tuttumyağmur ormanı ne kız?du bakiim hemen e bebekten
baktım bi sürü şeysi var,sen dönenceden bahsediyosun sanırım..
Selam taze anneler :) nasılsınız ? biz dün dr a gittik, ense ölçümümüz çok iyiymiş.kan verdik onunda sonucu çarşamba çıkcaka ama muhtemelen bişey çıkmayacak burdan işareti verir bize sonuçlar dedi :) veeee bi kızımız olacağını öğrendik teyzeleri, ben ilk günden beri hep kız dedim ve tutturdum.ama bizi yaramazın bacak arasına kordonu dolanmış erkek sandı ilk sonra yok kesin kız dedi.bide zilli nasıl hareketli, ve bi fotosunda bacak bacak üstüne atmış eller ensede :) güneşleniyo içerde resmen.bide ultrasonda göremedim o kadar oynal zilli :)) sevincimizi paylaşalım istedik sizlerle.siz nasılsınız ? oğlullarımız kızlarımız nasıllar ?
selamlar güzel anneler ve minik melekleri nasılsınız
uykusuz bir güne uyandım yine ben niye uzun uzun uyuyamıyorum
hoşgeldinprofil ayarları kısmından profili düzenle kısmına gel orada kullanıcı font size var onu 1 e düşür, ordan ayarlamışsın sanırım
teşekkür ederim düzelttim heralde. belki 2 sene oldu girmiyodum kk ya unutmuşum herşeyiniGÜnaydınnguzel annelerr
canım bende 2 kilo kadar verdim bulantım vardı baya ama bende aşırı ödem var daha 1.5 aylıkken yüzüğü falan çıkardım ayakkabılarımın çoğu olmuyoBırde kac kg aldınız kızlar.bende daha tık yok.zaten yapılıyım belkı ondandır dıyorum ama tartı hep aynı.dr sozumu dınlemssn dıyor.ekmek yemdım.pılav haftada birbol bol yesıllık sut urunlerı ve 2,5 lt su.bana dgl bebege yaradı.gorenler zayıflamssn dıyor.tuzu da yemıyorum gbı bısey.son aylarda ödem olmasndan korkuyorum.öyle hamıleler gordum kı etrafmda ödemden yüruyemyecek halde bende tedbırımı alıp gerısını allaha bırakcm artk hayırlısyla.
sen sabaha kadar iyi sabrediyosun ben gece de kalkıyorum :) ilk hamileliğimde son zamanlarda 10 dk da bi gidiyodum. işyerinde arkadaşlar dalga geçiyodu senin masayı tuvalete taşıyalım sen orada çalış diyeKizlar merhaba,