- 28 Haziran 2011
- 585
- 0
aaaaa kızlar nerdesiniz..sayfalar dolmuştur dediydim bende baktım kimse konusmamıs bugün..
yarın üçlü testte gidicem bende rabbbim hayırlı haberlerle önmemi nasip etsin inşallahh..yavrumu çook özledim nezamandır görmüyorum totoşunu
valla hepsinin ynı anda olmaması beni düşündürdüühıı hıı kimseley yoktuuusıkıldım bütün güün :26:
Ne güsel yaaa.. Bize daha çok var görmek için bebişi :) Yarın için kolaylıklar diliyorum. RABBİM yardımcınız olsun inş.. Epidural i normal mi sezeryan içinmi istiyorsun..
valla hepsinin ynı anda olmaması beni düşündürdüü
ben 14 gündür bekliyorum yavrumuu meraktan çıldırıciğimmmamin canım inşallahh yarın istediğim gibi geçer herşey..epudurali normal istiyorumm inşallahh...sezeryan olduktan sonra tam uyurum daha iyi
Bende öyle istiyorum da , bir yandan da şu baş bel ağrıları kalırsa diye tırsıyorum açıkçası. Bir arkadaşım epudural sezeryan oldu onda kaldı malesef...Ama bir kaç gün önce bi arkadaşım daha doğum yaptı normal (son anda dayanamadığı için epidurale dönmüş) çok memnun.. Ertesi gün ayaktaydı :) İnşallah bizede hayırlısıyla nasip olur :)
kizlar ben kendimden örnek veriyim size ilk cocugumda normal dogum ama epidural oldum ve hicbir agrim olmadi sonrasindada gayet rahattim ikincide normali denemek istedim tabi 2 saat siddetlibir sanci cekince suan ücüncüyü kesinlikle, kati suretle, muhakkak epidural yapicam. öyle cok ikinincada yirtilma olmaz, cünkü ikisinide biliyorum zaten hernormal dogumda son gücünle ikindigin icin bifarki yok yani.
herkese iyi akşamlar
nasılsınız
kizlar ben kendimden örnek veriyim size ilk cocugumda normal dogum ama epidural oldum ve hicbir agrim olmadi sonrasindada gayet rahattim ikincide normali denemek istedim tabi 2 saat siddetlibir sanci cekince suan ücüncüyü kesinlikle, kati suretle, muhakkak epidural yapicam. öyle cok ikinincada yirtilma olmaz, cünkü ikisinide biliyorum zaten hernormal dogumda son gücünle ikindigin icin bifarki yok yani.
herkese iyi akşamlar
nasılsınız
sanada iyi akşmalar canım iyyiz sen nasılsın? Ben netten c&a mağazasına bakiim dedim ama malesef bulamadım..
söyle söyliyim ben hic hissetmedim bile zaten iceri bikatedral veriyolar ordan ölcülü bisekilde uyusturuyolar yani bi igne vurdum tamam degil iceri sokup dozunu ayarliyolar, ikinci dogumda sancim siddetlenince istedim dayanamiycam dedim ama artik cok gec yapamayiz dediler rahim fazla acilmadan yapiyolar yoksa yapmiyolar suanda bile doktorum dogumda erken git ve hemen yapmalarini söyle dedi yoksa yapmazlar, o aciya katlanamam bidaha. zaten bebek annenin cok bagirmasindan etkileniyomus benimki zavallim ne korkmustur
söyle söyliyim ben hic hissetmedim bile zaten iceri bikatedral veriyolar ordan ölcülü bisekilde uyusturuyolar yani bi igne vurdum tamam degil iceri sokup dozunu ayarliyolar, ikinci dogumda sancim siddetlenince istedim dayanamiycam dedim ama artik cok gec yapamayiz dediler rahim fazla acilmadan yapiyolar yoksa yapmiyolar suanda bile doktorum dogumda erken git ve hemen yapmalarini söyle dedi yoksa yapmazlar, o aciya katlanamam bidaha. Zaten bebek annenin cok bagirmasindan etkileniyomus benimki zavallim ne korkmustur