umarım çıkar ya heleki benim gibi gurbette olanlar için doğum sonrası fazladan 1 gün bile işimize yarıyorhadı hayırlısı ınsallah canım.işe gdne kadar zor da sonra alısıyosun.bıde su ucretlı dogum ıznı nın 6 aya cıkacg netleşse.meclıs acılsada karara bglansa.bi balon attılar beklıyoruz calısan anne adayları.umarım kabul olur da bebıslermzle ılgleneblrz bıraz daha fazla
Kızlar kompleee günaydınnnnn :)
Ozpolatın bebeğinin boyu normal haftasına göre 10 cm olması gerekiyormuş.. Gebelik.org dan hafta hafta bakıyorum ben orda da yazıyor.. :)
Wc durumu fenaaa bizdede. Sabah uyananlar şanslı bencede ben gece 2-3 kez kalkıyorum.. Bide kalkmamak için inatlaşıyorum kendimle :) Gebelikten önce uyandığımı hatırlamam yaa :)
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :)
Aklımda kalan gündem maddeleri bunlardı :)
bırde kac kg aldınız kızlar.bende daha tık yok.zaten yapılıyım belkı ondandır dıyorum ama tartı hep aynı.dr sozumu dınlemssn dıyor.ekmek yemdım.pılav haftada birbol bol yesıllık sut urunlerı ve 2,5 lt su.bana dgl bebege yaradı.gorenler zayıflamssn dıyor.tuzu da yemıyorum gbı bısey.son aylarda ödem olmasndan korkuyorum.öyle hamıleler gordum kı etrafmda ödemden yüruyemyecek halde bende tedbırımı alıp gerısını allaha bırakcm artk hayırlısyla.
merhaba arkadaşlar 14+4 günlük haamileym bende dün bir iki damla kanamam oldu hafta sonu olduğundan dolayı dr. a gidemedim ama çok endişelendim.böyle bir durum başına gelen varmı neden olmuştur acaba
merhaba arkadaşlar 14+4 günlük haamileym bende dün bir iki damla kanamam oldu hafta sonu olduğundan dolayı dr. a gidemedim ama çok endişelendim.böyle bir durum başına gelen varmı neden olmuştur acaba
bende oldu canım 12+5 te bildiğin adet kanaması gibi yoğun bi kanamam oldu hastane de bi gece kaldım şimdi iyiyim geçti.bebekte sorun yok.olabiliyormuş ama doğum hastanesi varsa git bence
Merhaba bayanlar herkese hayırlı hamilelikler diliyorum...
Dün geceden beri bende de açık renkli lekelenme şeklinde kanama başladı az önce baktım gene vardı bel ağrısı ve mide bulantısı da var başına gelen varmı bugün pazar ve doktoruma ulaşamıyorum bende. Açıkçası baya korkuyorum şuan...
Merhaba bayanlar herkese hayırlı hamilelikler diliyorum...
Dün geceden beri bende de açık renkli lekelenme şeklinde kanama başladı az önce baktım gene vardı bel ağrısı ve mide bulantısı da var başına gelen varmı bugün pazar ve doktoruma ulaşamıyorum bende. Açıkçası baya korkuyorum şuan...
Selam taze anneler :) nasılsınız ? biz dün dr a gittik, ense ölçümümüz çok iyiymiş.kan verdik onunda sonucu çarşamba çıkcaka ama muhtemelen bişey çıkmayacak burdan işareti verir bize sonuçlar dedi :) veeee bi kızımız olacağını öğrendik teyzeleri, ben ilk günden beri hep kız dedim ve tutturdum.ama bizi yaramazın bacak arasına kordonu dolanmış erkek sandı ilk sonra yok kesin kız dedi.bide zilli nasıl hareketli, ve bi fotosunda bacak bacak üstüne atmış eller ensede :) güneşleniyo içerde resmen.bide ultrasonda göremedim o kadar oynal zilli :)) sevincimizi paylaşalım istedik sizlerle.siz nasılsınız ? oğlullarımız kızlarımız nasıllar ?
gayet mirrors..
eklendiniz kızlar..
nasılsınız kızlar..
Selam taze anneler :) nasılsınız ? biz dün dr a gittik, ense ölçümümüz çok iyiymiş.kan verdik onunda sonucu çarşamba çıkcaka ama muhtemelen bişey çıkmayacak burdan işareti verir bize sonuçlar dedi :) veeee bi kızımız olacağını öğrendik teyzeleri, ben ilk günden beri hep kız dedim ve tutturdum.ama bizi yaramazın bacak arasına kordonu dolanmış erkek sandı ilk sonra yok kesin kız dedi.bide zilli nasıl hareketli, ve bi fotosunda bacak bacak üstüne atmış eller ensede :) güneşleniyo içerde resmen.bide ultrasonda göremedim o kadar oynal zilli :)) sevincimizi paylaşalım istedik sizlerle.siz nasılsınız ? oğlullarımız kızlarımız nasıllar ?
sende mi canım bir de hamileler çok uyur uykuya düşkün olur derler bende gram uyku yok
cinsiyetini öğrenememişsin sanırım bir sonrakine netleşir en azından bana söyledi ama net bişey için bir sonrakine dedi doktorum, ya değişirse 2 hafta sonra diye düşünüyorum keşke tam emin olup deseydi diyorum