2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
umarım çıkar ya heleki benim gibi gurbette olanlar için doğum sonrası fazladan 1 gün bile işimize yarıyor

hoşbulduuummm :)

merhaba arkadaşlar 14+4 günlük haamileym bende dün bir iki damla kanamam oldu hafta sonu olduğundan dolayı dr. a gidemedim ama çok endişelendim.böyle bir durum başına gelen varmı neden olmuştur acaba

cnm ben malesef 3.5 kilo almışım.hızlı kilo alıyorum.bakalım sonuna kadar ne olcak.

merhaba arkadaşlar 14+4 günlük haamileym bende dün bir iki damla kanamam oldu hafta sonu olduğundan dolayı dr. a gidemedim ama çok endişelendim.böyle bir durum başına gelen varmı neden olmuştur acaba

bende oldu canım 12+5 te bildiğin adet kanaması gibi yoğun bi kanamam oldu hastane de bi gece kaldım şimdi iyiyim geçti.bebekte sorun yok.olabiliyormuş ama doğum hastanesi varsa git bence

Merhaba bayanlar herkese hayırlı hamilelikler diliyorum...
Dün geceden beri bende de açık renkli lekelenme şeklinde kanama başladı az önce baktım gene vardı bel ağrısı ve mide bulantısı da var başına gelen varmı bugün pazar ve doktoruma ulaşamıyorum bende. Açıkçası baya korkuyorum şuan...

bende oldu canım 12+5 te bildiğin adet kanaması gibi yoğun bi kanamam oldu hastane de bi gece kaldım şimdi iyiyim geçti.bebekte sorun yok.olabiliyormuş ama doğum hastanesi varsa git bence

teşekkür ederm cnm cvp verdiğin için.devam etmyor kanamam ama biraz daha olursa acil bi hastane bulup ggtcem.Allah korusun bebeklerimizi

Merhaba;
aramızda böyle olan arkadaşlar oldu.. Hemen panik yapmayın derim, bebekte bir sıkıntı olmayabiliyor. Ama böyle kanamaların değişik nedenleri var. Ama yinede bir doktora görünmenizde fayda var derim.. Çok geçmiş olsunnn.. ALLAH sağlınğınız eksik etmesin

bende aynı durumdayım cnm kasık ağrım var bide benm.inşallah düzelir ve bir terslik yoktur umaarım.

ev işi yapıp kendimizi yormaktan oluyor sanırım devam ederse hastaneye gidip baktırıcam artık Allah herkesin meleğini korusun...

hoşgeldin canım çok sevindim bebişin kızmış çok şanslısın gerçekten hayırlı olsun inş testlerde de sorun çıkmaz

ay ne güzel yaa maaşallah bebişeee demek net görebildin kızını bende 12. haftamda yaptırcam ikilimi 14üne randevu aldım bakalım inşallah cinsiyetini bizde öğreniceez ve inşallah sağlıklıdır bebişimdee

arkadaşlar benim ilk zamanlarda kahverengi akıntı olmuştu dr uma sordum kahverengi olduğunda sorun yok ama açık kan rengi olursa mutlaka gel demişti. bazen bebek yerleşirken küçük kanamalar olabiliyomuş ama bazen de ciddi sorunun belirtisi olabiliyormuş. ben bi dr a gidin derim ne olur ne olmaz

demekki herkeste uyku düzeni farklı oluyor ben çook uyuyorumm..yani utanmasam yataktan kalkmıycamtüm gün yatakta bitiyor..saat 3 te uyanıyorum bazen 4 oluyorr akşamüstü yanii :)))

özpolatçım senin bebiş normal ozaman ben daha 12 ye yeni girdin filan sanıyorum 2 li test genelde o civarlarda oluyor o yüzden..bebişler allahın izniyle sağ sağlim doğsunlarda rabbim yardımcımız olsun hepimizin...bu arada balıkesirde oturan varmı aranızda? epudurali hala nerede yaptıracağımı bilmiyorumm ve nezman gidilir nasıl oolur..:26:şimdiden araştırmam lazım...burda epudural yaptıran olmuyorr geneldee..

Lekelenmesi olan arkadaslar panik yapmayip dinlenin, eger ulasabiliyorsaniz ultrasonda da bakabilecek bir doktora gidin. Zaten ultrasonda kanama alanlarini goreceklerdir. bende de gecen cumartesi basladi, iki gundur iyice azaldi artik sadece sari renkte bir damla falan geliyor, peceteyle silince de bisey gelmiyor. Parlak kirmizi gelmedikce cok endiselenmeye gerek yokmus, hos ben hala endiseli de olsam da hepimiz iyi dusunelim. Ben 1 hafta daha evde yatacam, doktor 1 ay boyunca progestan fitil kullanmami istedi gunde iki kez. Eger durum agirsa proluton vuruyorlarmis, ama her durumda progestan veriyorlar.

Tamamen kendi yorumum; Benim anladigim vucudu yormaktan geliyor bu tatsiz lekeler gunluk rutin aktivitelerden defil de haftasonu ekstra yorgunluklardan oluyor olabilir.

Arkadaşlar nolur kendinizi yormayın fazla. tehlikeli dönemi atlattık derken kanama haberleri alıyoruz. dikkat edin kendinize. Allah hepinize sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…