- 3 Nisan 2012
- 978
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM ALDIKLARIN HAYIRLI OLSUN..YAVRUŞUNA MİS GİBİİ TATLI TATLI GİYDİRMEK NASİP OLSUN İNŞALLAH..DÜN BEN CHİCCO DAN ALDIM.BİZİM BIRDA MALESEF KANZ VE CHİCCO VAR C&A YOK NETTEN BAKİİM MERAK ETTİM ŞİMDİselam kızlar,herkese iyi haftasonları..
ben felaket yorgunum,2-3 saatlik çok keyifli bi alışverişten sonra pertim çıktı..oysa eskiden alışverişte tozu dumanına katardım,hey gidi günler hey ama olsun tatlı yorgunluklar bunlar..yanlız son aylarda hayatta gezemem onada emin oldum..6-7 ay bitene kadar herşeyini tamamlayacağım.son 2 ayda odasıyla bide porselen bebeg gibi süs püs işleriyle uğraşıcam..
ama paşama çok güzel şeyler aldım.zıbınlar aldım,bitane kadife takım aldım görseniz çok şeker.bide ateş ölçer aldım..6 ay önce kızkardeşime aldığım telsizin fiyatı 50 lira artmış sinir oldum,ona aldığım yere bakıcam belki daha ucuzdur.kızlar ebebek,bücürük,kanz,chicco bugün hepsini alt üst ettim ama en güzel en cici kıyafetleri C&A diye bi mağazada buldum,fiyatlarda en uygun ordaydı..minnacık çoraplarımızı bile ordan aldım..tavsiye ederim sizede..
amann çok keyifliyim bugün ben
HAYDİ GÖZÜN AYDINNAZLI BEEBK DEMEKKİ KUMSALDA DA GÜNEŞLENİYOR GİBİYSE KIZ DIR MAŞALLAH CANIM BUARADA BOYUDA ÇOK İYİİ SANIRIM SENİN BEBEİŞ 12 HAFTA CİVARLARINDA..BENİMKİSİ 14+4 TE 11 CM Dİ..BOYU KISAMI OLCAK ACABA?:26:kııızlar ben geeeldim:)ense kalınlığımız ve burun kemiğimiz maşallahı var boyumuzda 10 cm:)cinsiyetini sordum uzunca bi baktı ama kuzucuğum dizlerini kırmış ellerinide yüzüne götürüyor arada, sanki kumsalda güneşliyor baya bir uğraştık ama cık göstermedi keyfi yerindeydi en etkili sonuç 1 ay sonraya kaldı bugün nedense içime erkek doğdu hayırlısı olsun artık:)
ben neden büyük yazıyorum kızlar nereden düzelteceğimi bilen varmı
1 ay sonra dedi nasıl çatlarım ben şimdi e tabi kıyafet işide yattı ara renkler var ama nedense cinsiyetini öğrenip öle almak istiyorum gözüm ya kızlarda ya da erkekler de :)))bebeğim ne 12 haftası bugün 13.haftasını bitiriyor yarından itibaren 14 den gün alıyor kuzum büyümüştür şimdi seninki kos komacan olmuş annesi:))valla dizlerini kırmış yaslanmış ohhh gel keyfim gel dr umuz çok uğraştı belki cinsiyeti öğreniriz diye ama, ya ellerini oynattı yada kafasınıbabamızda artık meraklı çok hoşuna gitti izlerken şaşırdı bu kadar beklemiyordu el kol kafa bacak poposu bile belliydi şimdi bahsedince suratında salak bir gülümseme oluyor çok konuştum ben bu arada folik asiti bitirdi yerine vitamin decavit ve demir ,kalsiyum içeren komerfol yazdı bahsetmişimdir ben hap yutamıyorum diye ama komferfol denilen ilaç küçük şişeler halinde 1er içimlikmiş nasıl birşey bu içmeye korktum aç karnına hemde decavitte kocaman hap ne yapıcam benCANIM ALDIKLARIN HAYIRLI OLSUN..YAVRUŞUNA MİS GİBİİ TATLI TATLI GİYDİRMEK NASİP OLSUN İNŞALLAH..DÜN BEN CHİCCO DAN ALDIM.BİZİM BIRDA MALESEF KANZ VE CHİCCO VAR C&A YOK NETTEN BAKİİM MERAK ETTİM ŞİMDİ
HAYDİ GÖZÜN AYDINNAZLI BEEBK DEMEKKİ KUMSALDA DA GÜNEŞLENİYOR GİBİYSE KIZ DIR MAŞALLAH CANIM BUARADA BOYUDA ÇOK İYİİ SANIRIM SENİN BEBEİŞ 12 HAFTA CİVARLARINDA..BENİMKİSİ 14+4 TE 11 CM Dİ..BOYU KISAMI OLCAK ACABA?:26:
selamlar güzel anneler ve minik melekleri nasılsınız
uykusuz bir güne uyandım yine ben niye uzun uzun uyuyamıyorum
hoşgeldin profil ayarları kısmından profili düzenle kısmına gel orada kullanıcı font size var onu 1 e düşür, ordan ayarlamışsın sanırım
1 ay sonra dedi nasıl çatlarım ben şimdi e tabi kıyafet işide yattı ara renkler var ama nedense cinsiyetini öğrenip öle almak istiyorum gözüm ya kızlarda ya da erkekler de :)))bebeğim ne 12 haftası bugün 13.haftasını bitiriyor yarından itibaren 14 den gün alıyor kuzum büyümüştür şimdi seninki kos komacan olmuş annesi:))valla dizlerini kırmış yaslanmış ohhh gel keyfim gel dr umuz çok uğraştı belki cinsiyeti öğreniriz diye ama, ya ellerini oynattı yada kafasınıbabamızda artık meraklı çok hoşuna gitti izlerken şaşırdı bu kadar beklemiyordu el kol kafa bacak poposu bile belliydi şimdi bahsedince suratında salak bir gülümseme oluyor çok konuştum ben bu arada folik asiti bitirdi yerine vitamin decavit ve demir ,kalsiyum içeren komerfol yazdı bahsetmişimdir ben hap yutamıyorum diye ama komferfol denilen ilaç küçük şişeler halinde 1er içimlikmiş nasıl birşey bu içmeye korktum aç karnına hemde decavitte kocaman hap ne yapıcam ben
günaydın canım merak etme yalnız değilsin sabah 8den beri ayaktayım
kııızlar ben geeeldim:)ense kalınlığımız ve burun kemiğimiz maşallahı var boyumuzda 10 cm:)cinsiyetini sordum uzunca bi baktı ama kuzucuğum dizlerini kırmış ellerinide yüzüne götürüyor arada, sanki kumsalda güneşliyor baya bir uğraştık ama cık göstermedi keyfi yerindeydi en etkili sonuç 1 ay sonraya kaldı bugün nedense içime erkek doğdu hayırlısı olsun artık:)
bende bugün c&a daydım canım.. alışverişin dibine vurdum ve çok yoruldum.. e- bebeğe de uğradım fisher' ın yağmur ormanını aldım :) süperdi valla kendime yaparken bu kadar sevindirik olmuyordum.. :)
selamlar güzel anneler ve minik melekleri nasılsınız
uykusuz bir güne uyandım yine ben niye uzun uzun uyuyamıyorum
hoşgeldin profil ayarları kısmından profili düzenle kısmına gel orada kullanıcı font size var onu 1 e düşür, ordan ayarlamışsın sanırım
ya bende dün akşam misafirlikteydik gece 2 de döndük,ohh dedim 12 ye kadar yatıcam.nerdeee sabah 8 de ayaktaydım..
bende öyleyim ya dün yorgundum bir de düğündeydik başım çatladı kesin uyurum dedim ama 8i geçmiyor hele hafta içi 7 civarı ayaktayım alarm kuruyorum alarmdan 1 saat önce uyanmış oluyorum
GÜnaydınn guzel annelerr
günaydın kızlar.umarım bugün iyisinizdir.bende uykuya çok düştüm.gün boyu uykum geliyor.bu arada bende en son 12 gün önce görmüştüm bebeğimi özledim valla.olmazsa dr gidicem.bebeğimi özledim diyeceğim :))
artık uyku muyku yok sabah kalkıyorum nerdeyse gece 2-3 bazen 4de bile yattığım oluyor 3 aydır :)evet dizlerini kırmış kuzum hiçbirşey göstermedi çok güldüm ya sadece poposu gözüküyordu:))sende mi canım bir de hamileler çok uyur uykuya düşkün olur derler bende gram uyku yok
cinsiyetini öğrenememişsin sanırım bir sonrakine netleşir en azından bana söyledi ama net bişey için bir sonrakine dedi doktorum, ya değişirse 2 hafta sonra diye düşünüyorum keşke tam emin olup deseydi diyorum
cnm hayırlı olsun,herşey yolunda..1 ay nasıl sabredicen,ben çok zorlandım..gerçi bu seferde açmadı bacaklarını ama doktorum ben gördüm dedi,bende ona inanıp herşeyi mavi alıyorum bakalım artık :)
cnm 10 cm çok uzun değil mi?baş-popo mesafesi dimi,yinede bana çok uzun geldi ama :)
önümüzdeki 2 sene sanırım bu hep böyle olacak,zaman gelecek istesekte uykumuz olacak ama yine uyuyamayacağız
GÜnaydınn guzel annelerr
günaydın kızlar.umarım bugün iyisinizdir.bende uykuya çok düştüm.gün boyu uykum geliyor.bu arada bende en son 12 gün önce görmüştüm bebeğimi özledim valla.olmazsa dr gidicem.bebeğimi özledim diyeceğim :))
Günaydın canlar.uzun suredır sohbetlere dahıl olamadım.ikıncı grıp vakasından yenı yenı kurtuldum.umarım hepımzn ve bebıslerımızın uzerındn saglık eksık olmaz.cınsıyetı kesınlesen ve alısverıse bslayan ark.gozlerı aydın.bızımkıde 18 de netlesecek hayırlısyla.bu arada 11 eylul evlılık yıldonumumuz.bırıncısenemız doluyo ve seneye bebısımzle nıce nıce seneler yasamak temennısıyle rabbıme dualar edıyorum.hepımze huzurlu yuvalar nasıp etsın rabbım.
günaydın sürmelicim nasılsınGÜnaydınn guzel annelerr
Günaydın canlar.uzun suredır sohbetlere dahıl olamadım.ikıncı grıp vakasından yenı yenı kurtuldum.umarım hepımzn ve bebıslerımızın uzerındn saglık eksık olmaz.cınsıyetı kesınlesen ve alısverıse bslayan ark.gozlerı aydın.bızımkıde 18 de netlesecek hayırlısyla.bu arada 11 eylul evlılık yıldonumumuz.bırıncısenemız doluyo ve seneye bebısımzle nıce nıce seneler yasamak temennısıyle rabbıme dualar edıyorum.hepımze huzurlu yuvalar nasıp etsın rabbım.
artık uyku muyku yok sabah kalkıyorum nerdeyse gece 2-3 bazen 4de bile yattığım oluyor 3 aydır :)evet dizlerini kırmış kuzum hiçbirşey göstermedi çok güldüm ya sadece poposu gözüküyordu:))