2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yorucu ve keyifli bir gündü benim açımdan cnm :)
Bu arada surmeli sen sadece mamak danmı ev arıyorsun..
Benim ankaranın çeşitli yerlerinde üniv. den ark var ama nerelerde oturuyolar tam hatırlamıyorum :) 2009 yılım nerdeyse orda geçti ama hala aklımda tutamıyorum :) ona göre bende onlara söyleyeyim ev işini :)

gayet mirrors..

eklendiniz kızlar..

nasılsınız kızlar..

Evet canım mamaktan arıyorum daha bulamadık

hayırlı olsun canım.bende senin için hep kız hissediyorum.göbiş topiğindeki vücut yapındanda kız gibi geldi ama bakalım:)))

Ozpolat gozun aydın canım,darısı bizlere İnşallah:))

Göbüş topiğini ben daha yenı gordum kızlar:))Bıde hıc gobegım yok sanıyordum kı ,,sayenızde bu saatte kalktım gıttım en dar elbısemı gıyıp resmımı koydum.Benımkını de yorumlarsanız sevınırım:))

teşekkür ederim sürmeli. listede kendimi görünce bi mutlu oldum. böyle çok tatlı oluyo ya hamilelik:)

sürmeli bir beni eklemedin yaaa

amanda aman duygusal annemiz hemende aglarmışşş

ekledim güzelim..

(mesajını görüncce yataktan kalktım pc açtım ekledim) şimdi geri telefona geçiş yapıyorum..

mirrors rica ederim güzelimm

Sekercıkk tesekkur ederım tatlım:))Dıger topıke yazdım yorumu sen buraya gecmıssın okursun sonra:))

Ben bıraz acemıyım sanırım bır o topıkı acıyom bır bu topıkı nedense?Uykum geldı sanırım ıyı geceler hepınıze guzel anne adayları:))En kısa zamanda senden de beklıyoruz sekercıkk)

amanda aman duygusal annemiz hemende aglarmışşş

ekledim güzelim..

(mesajını görüncce yataktan kalktım pc açtım ekledim) şimdi geri telefona geçiş yapıyorum..

mirrors rica ederim güzelimm

:)))))) canım yaa hakkını helal et vallaha rahatsız etmişim bilmeden... özür dilerim... bak kızdım şimdi kendime

çok teşekkür ederim sürmeli tekrar...

Son düzenleme:
herasles senin oğlun olacak canım...sivri göbeğin var yayık değil..yanılacağımı hiç sanmıyorum...

sağol cnm inşaallah hepimiz güzel haberlerle geliriz 1 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum :)) sayılı gün çabuk geçer derler

sağol cnm inşaallah,bi bakayım göbiş topiğine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…