Hoş geldinnnnnn :)
gayet mirrors..
eklendiniz kızlar..
nasılsınız kızlar..
Yorucu ve keyifli bir gündü benim açımdan cnm :)
Bu arada surmeli sen sadece mamak danmı ev arıyorsun..
Benim ankaranın çeşitli yerlerinde üniv. den ark var ama nerelerde oturuyolar tam hatırlamıyorum :) 2009 yılım nerdeyse orda geçti ama hala aklımda tutamıyorum :) ona göre bende onlara söyleyeyim ev işini :)
gayet mirrors..
eklendiniz kızlar..
nasılsınız kızlar..
kııızlar ben geeeldim:)ense kalınlığımız ve burun kemiğimiz maşallahı var boyumuzda 10 cm:)cinsiyetini sordum uzunca bi baktı ama kuzucuğum dizlerini kırmış ellerinide yüzüne götürüyor arada, sanki kumsalda güneşliyor baya bir uğraştık ama cık göstermedi keyfi yerindeydi en etkili sonuç 1 ay sonraya kaldı bugün nedense içime erkek doğdu hayırlısı olsun artık:)
hayırlı olsun canım.bende senin için hep kız hissediyorum.göbiş topiğindeki vücut yapındanda kız gibi geldi ama bakalım:)))
Evet canım mamaktan arıyorum daha bulamadık
sürmeli bir beni eklemedin yaaa
Anladım cnm ben yinede bir araştırayım bakalım. İnşallah tez zamanda bir yer çıkar...
İnşaallah canım yaa
Hamileliğimi kendi evimde geçirmek istiyorum
Sekercıkk tesekkur ederım tatlım:))Dıger topıke yazdım yorumu sen buraya gecmıssın okursun sonra:))
amanda aman duygusal annemiz hemende aglarmışşş
ekledim güzelim..
(mesajını görüncce yataktan kalktım pc açtım ekledim) şimdi geri telefona geçiş yapıyorum..
mirrors rica ederim güzelimm
Oy oy oy hadi gözün aydın canım.. Güsel haberlerle gelmişsin.. Daha güselleri olsun inşallah. Ol
sun göstermesede olur yaa :) İnsan çatlıyor gerçi ben 22 eylülü beklemekten bi hal oldum ama onunda güselliği ayrı :)
Ozpolat gozun aydın canım,darısı bizlere İnşallah:))
Göbüş topiğini ben daha yenı gordum kızlar:))Bıde hıc gobegım yok sanıyordum kı ,,sayenızde bu saatte kalktım gıttım en dar elbısemı gıyıp resmımı koydum.Benımkını de yorumlarsanız sevınırım:))