2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
anadolu hast. erhan bey.

ama sürekli randevular iptal oluyor, bende cok rahaatsız oluyorum bu durumdan

erhan beyi duydum ama hastanede çalışan doktorlardaki ortak sıkıntı bu genelde randevu iptal ediyorlar yada gidiyorsun adam acil doğuma girmiş oluyopr bekliyorsun falan :KK43:((( geçen bir arkadaşım doktorunu 5 saat bekledi neymiş çok önemli bir ameliyattaymış eeee bu kızda gebe buda önemli :KK43:(

yokk canımm mecburen çiğniyorum o hapı çiğneyerek..çocuk avutur gibi camdan başımı çıkarıyorum sağa sla bakıyorum öyle oyalayıp içiyorum midem bulanıyor napiimm :)) doktoruma söledim canım bişiy demedi yorumsuzdu ..ama aynı durumu kan hapında yapamıyorum malesef..bakalımm surubunu yazdırcam dr a..

canım bende bol bol 0-3 ay gurubu aldım ama biryandanda düşünüyorum bebişler çabuk büyüyor..bundan sonra 3-6 ile 6-9 arası alıcam inşallah hatta 1 yaş gurubunu da almak istiyorum:KK34:rabbim sağ sağlim giydirmeyi nasip etsin inşallah..çook sağol canım inşallah tüm annelerin doğumları hayırlı olur..sağlıklı olur hemen bebişimizi kucağımıza sağ sağlim almak nasip olurr:KK19:

:KK1::KK1:iyiyler anazgiller babazgiller sizingiller nasıl giller :KK9::KK9::KK9:canım ben aldım el dopplerini adı:angeltalk..memnunum araştırmada yapmıştım netten zararı olmadığını yazmış herkes hatta dr.larına danışmışlar problem yaratmayağını söylemişdr.lar.ama ben yine de cok sık dinlememye gayret gösteriyorum günde 1 bazen 2 günde 1 kez dinliyorum kalbişini:21:hemen duyduğum gibi kapatıryorumm

ay kıyamam yaa kafanı çıkarıp oyalıyon kendini demek ha oda iyi fikirmiş :KK9: benceede en iyisi şurup bende şurup isterdim ama elevit gibi onca vitamini barındıran şurup varmıdır bilemedim :KK53: yaa yoktur heralde sadece kan şurbunuda naapiim vitamin lazım banaki herzaman her vitamini alamıyoz maalesef :KK50::26: e mahkum elevite talimz ama aynı viteminlere sahip daha güzel kokusuz haplar yokmu acabaa? :26: bi araştırmak lazım :26::26::44:

selam kızlar,herkese iyi haftasonları..

ben felaket yorgunum,2-3 saatlik çok keyifli bi alışverişten sonra pertim çıktı..oysa eskiden alışverişte tozu dumanına katardım,hey gidi günler hey :KK9: ama olsun tatlı yorgunluklar bunlar..yanlız son aylarda hayatta gezemem onada emin oldum..6-7 ay bitene kadar herşeyini tamamlayacağım.son 2 ayda odasıyla bide porselen bebeg gibi süs püs işleriyle uğraşıcam..

ama paşama çok güzel şeyler aldım.zıbınlar aldım,bitane kadife takım aldım görseniz çok şeker.bide ateş ölçer aldım..6 ay önce kızkardeşime aldığım telsizin fiyatı 50 lira artmış sinir oldum,ona aldığım yere bakıcam belki daha ucuzdur.kızlar ebebek,bücürük,kanz,chicco bugün hepsini alt üst ettim ama en güzel en cici kıyafetleri C&A diye bi mağazada buldum,fiyatlarda en uygun ordaydı..minnacık çoraplarımızı bile ordan aldım..tavsiye ederim sizede..

amann çok keyifliyim bugün ben :KK9:

ben bundan 1 hafta öncesinde delircek gibi baş ağrısı çektim ama ilaç hiç kullanmadım bebeğe zarar verebilir diye..dr.a danıştım oda içmemden yana değildi.bu haftalarda baş ağrısı olması normalmiş hormonarın yükselmesinden kaynaklanıyor..mecburen biraz dişini sık.ben ılık duş alıyordum,saçlarımı fazla kurutmuyordum..biraz hafifliyordu(dr.un tavsiyesi :KK66:)

avet ya çok pis ağrıyoduuu gece yatarkn ağrıyo sabah kalkıyom gene ağrıyoo :KK43::KK43: neyseki bi kaç saattir rahatladım muz falan yedim ilaçlarımı içtim sonra geçti kendiiğinden yoksa ağrı kesici içmek zorunda kalcaktım az daha yaa :18::18: kalkıncabende duş aldım zaten ama geçmediydi pek ayrıca sinüzit var bende ondanda ağrıyo olibilir oyüzden işim zor vallaa :26::26:
Bu arada kızlar bebeğim 75 günlük 10+5 yaani yada 11+5mi demeliyim her neyse sizce bebeğimin boynu artık oluşmuşmudur yaa :18::18: oluşmasa hem ikiliyi nasıl yapcaklarkii boynunu ölçüyolar dimi sonuçta şekli doğacak haline benziyo artık diye biliyom :26::26: 14ünde kontrolüm var bakalım inşallah sağlıklıdır bebişim :KK16::KK16:

ben felaket yorgunum,2-3 saatlik çok keyifli bi alışverişten sonra pertim çıktı..oysa eskiden alışverişte tozu dumanına katardım,hey gidi günler hey :KK9: ama olsun tatlı yorgunluklar bunlar..yanlız son aylarda hayatta gezemem onada emin oldum..6-7 ay bitene kadar herşeyini tamamlayacağım.son 2 ayda odasıyla bide porselen bebeg gibi süs püs işleriyle uğraşıcam..

ama paşama çok güzel şeyler aldım.zıbınlar aldım,bitane kadife takım aldım görseniz çok şeker.bide ateş ölçer aldım..6 ay önce kızkardeşime aldığım telsizin fiyatı 50 lira artmış sinir oldum,ona aldığım yere bakıcam belki daha ucuzdur.kızlar ebebek,bücürük,kanz,chicco bugün hepsini alt üst ettim ama en güzel en cici kıyafetleri C&A diye bi mağazada buldum,fiyatlarda en uygun ordaydı..minnacık çoraplarımızı bile ordan aldım..tavsiye ederim sizede..

ay ne güzeeel atabilirsen bebişinin kıyafetlerini çekipte atsanaa merak ettim :KK52::KK52::KK16:

Günaydın kızlarrr..,

Benim kuzucuk dün pes etti ve sonunda gösterdi kendini..Erkekim geliyorrrrrr...

Ben daha evlenmeden hep erkek çocuğum olacak diye hissederdimmm..

Eşim de bana hep kız diyordu ama meğer erkek istermiş olmazsa ben üzülmeyeyim diye kız demiş.O da uçtu erkek babası oluyo diye...

Kereta çok uğraştırdı ama sonunda gözümüze soktu.:)) doktorda fotosunu çekip eşimin eline verdi al albime koyarsın diye.:KK1::KK1:

hayırlı olsun canım oğluşunnn :nazar::nazar:

herkese güzel günler arkadaşlar...bugün kontrolüm var ve ben çok korkuyorum...daha önce bu haftada aynı koltuğa yattığımda kötü haberler almıştım...dua edin ne olur bizim için bu sefer bebişim için bizim için herşey güzel olsun...

sürmeliiii benide listeye eklermisin...yaş 29 eskişehir son adet t. 13 haziran b.doğum t. 20 mart ilk bebek...

Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin canım inş..:KK34:

güle güle giyin inş canım :emir_bebek:

c&a konusunda kesinlikle haklısın harika şeyler var orada ben de bakıcam inş.:KK55:

tekrar merhaba arkadaşlar
4 haftalıkken bi merhaba demiştim sonra bi daha giremedim çok aşırı mide bulantılarım kusmalarım halsizliğim vardı işe idip eve geliyodum sadece.. şimdi daha iyiyim çok şükür. 14 haftalık oldum. bugün gittik dr a maalesef cinsiyetini söstermedi 15 gün sonraya kaldı..

kalbiim deli gibi attı o koltuğa uzanınca...tansiyonum çıktı..ama değdi çok şükür bebişimiz çok iyi herşey normal dedi dr.um...kalbimiz pıtır pıtır atıyo...ense kalınlığı 1.330 çıktı normal dedi ama ...kafama takılmadı da değil...bakalım şimdi sıra sonuçları beklemede...kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler..rabbim herkesin yardımcısı olsun...nefes aldığımız için her kalp atışımız için de binlerce kez şükürler olsun...

kııızlar ben geeeldim:)ense kalınlığımız ve burun kemiğimiz maşallahı var boyumuzda 10 cm:)cinsiyetini sordum uzunca bi baktı ama kuzucuğum dizlerini kırmış ellerinide yüzüne götürüyor arada, sanki kumsalda güneşliyor baya bir uğraştık ama cık göstermedi keyfi yerindeydi en etkili sonuç 1 ay sonraya kaldı bugün nedense içime erkek doğdu hayırlısı olsun artık:)

kııızlar ben geeeldim:)ense kalınlığımız ve burun kemiğimiz maşallahı var boyumuzda 10 cm:)cinsiyetini sordum uzunca bi baktı ama kuzucuğum dizlerini kırmış ellerinide yüzüne götürüyor arada, sanki kumsalda güneşliyor baya bir uğraştık ama cık göstermedi keyfi yerindeydi en etkili sonuç 1 ay sonraya kaldı bugün nedense içime erkek doğdu hayırlısı olsun artık:)

hayırlı olsun canım.bende senin için hep kız hissediyorum.göbiş topiğindeki vücut yapındanda kız gibi geldi ama bakalım:)))

bende bugün c&a daydım canım.. alışverişin dibine vurdum ve çok yoruldum.. e- bebeğe de uğradım fisher' ın yağmur ormanını aldım :) süperdi valla kendime yaparken bu kadar sevindirik olmuyordum.. :)

hadi gözün aydın canım.. Merak etme bencede normal çünkü bizimde 1,30 çıkmıştı ve kandada herşey normaldi.. :) Emin bir sıkıntı yoktur.. Kalbini ferah tut.. RABBİM güsel haberlerini versin sana bebişinin..

kalbiim deli gibi attı o koltuğa uzanınca...tansiyonum çıktı..ama değdi çok şükür bebişimiz çok iyi herşey normal dedi dr.um...kalbimiz pıtır pıtır atıyo...ense kalınlığı 1.330 çıktı normal dedi ama ...kafama takılmadı da değil...bakalım şimdi sıra sonuçları beklemede...kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler..rabbim herkesin yardımcısı olsun...nefes aldığımız için her kalp atışımız için de binlerce kez şükürler olsun...

Oy oy oy hadi gözün aydın canım.. Güsel haberlerle gelmişsin.. Daha güselleri olsun inşallah. Olsun göstermesede olur yaa :) İnsan çatlıyor gerçi ben 22 eylülü beklemekten bi hal oldum ama onunda güselliği ayrı :)

X