2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
çin, rus, ay döngüsü gibi bilumum hepsine bakmıştım ben hepsi erkek dedi bi tek yorumcu da kız çıktı artık hangisi doğruysa beni görenler de erkek diyorlar aman hayırlı sağlıklı olsun yeter ki kız da olsa erkek de olsa farketmeyecek

Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim??

ikili testte aç ya da tok olmak fark ediyor mu?? aç mı gittiniz tok mu öğrenebilir miyim.??

ac olman gerekmiyo canim hatta ac gitme bence bebgin ultrason durumu bakimindan tok gitmekte fayda var.
kan icin de ac gel denmiyor, tok git yani

SELAM ŞİRİN ANNELERR VE GÖBÜŞTEKİ MİNİK KUZUCUKLARII BUGÜN İÇİMDE BİR HEYECAN VAR NEDENSE HAYIRLARA GİTSİNNBİRAZ GEÇ UYANDIM BUGÜN BİZİMKİ ACIKMIŞ OLMALI Kİ TAK TAK YAPTI ANNEYE HABER VERİYOO AYYY İÇİM Bİ HOŞ OLDU KIZLAR BEN BEBİŞİME BİŞİYLER ALMAK İSTİYORUMM 4.AY BİTTİ5 E GİRİYORUZZ OYYY NASIL GEÇİYOR ZAMAN

yabancı dıl anlamadımkı sana zahmet bır hesaplıyever canımcım 31 mayıs sat ekılme tarıhıde 23 hazıranmıscın takvımı erkek dıyo rus yapmadım

yabancı dıl anlamadımkı sana zahmet bır hesaplıyever canımcım 31 mayıs sat ekılme tarıhıde 23 hazıranmıscın takvımı erkek dıyo rus yapmadım

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-03-2013

Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 188 gün kaldı.

Bebeğinizin eli daha işlevsel hale geliyor. Bebeğiniz baş parmağını hareket ettirmeye başladı. Önümüzdeki 3 gün içinde kız bebeklerin dış cinsiyet yapısı erkek bebeklere nazaran daha açıkça ayırt ediliyor. Bebeğinizin baş ve popo arası mesafe yaklaşık 7-9 cm oldu. Ağırlığı ise 35 gram civarında.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 45 gr. - Yaklaşık boyu : 74 mm. (Baştan Popoya)

Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
canım bunu nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz

canım adet düzenini belirtirmisin kaç gün sürüyordu rahime ekildiği günü baz alıyor bu test çünkü birde yurt dışında mısın türkiyede mi ona göre zaman farkı değişiyor bakayım ne çıkıyor

canım sen yardımcı olurmusun rica etsem bu aşağıda yazı nasıl yapılıyor

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-03-2013

Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 188 gün kaldı.

Bebeğinizin eli daha işlevsel hale geliyor. Bebeğiniz baş parmağını hareket ettirmeye başladı. Önümüzdeki 3 gün içinde kız bebeklerin dış cinsiyet yapısı erkek bebeklere nazaran daha açıkça ayırt ediliyor. Bebeğinizin baş ve popo arası mesafe yaklaşık 7-9 cm oldu. Ağırlığı ise 35 gram civarında.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 45 gr. - Yaklaşık boyu : 74 mm. (Baştan Popoya)

Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

canım profilini tıklıosun hakkımda seçeneği var oraya gelip temel bilgilerinde bebeğinizin muhtemel doğum tarihini ekliosun kaydet diosun bu kadar

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80′li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tariflerkeşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye “Uçan Fil Dumbo!” çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla “anne” olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış… Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

Ozpolatıcıgım en hangı tarıhı gırersem gıreyım erkek seklı cıkıyor:)))Kafadan atma tarıhlerde gırdım yılı da attım hep erkek cıkıyor emın mısın bu testın dogruluguna?Ingılızce yazında bısey de anlamadım:)))

allahım o ne güzel anlatmış anneliği. hele süper anneliğe bayıldım.......

Öyle valla okurkn duygulanıp ağladım resmen inşallah bizde göreceğiz o günleri diyee şu yaratıcı yemek meselesinede çok güldüm ıyk pudingli dana dili haa ben bile dna dilini yemezken zavallıma nasıl yediririm

Son düzenleme:

canım öncelikle yılı kafadan atmıcan hangi yıl gebe kaldığını yazıyorsun diğer tarih de rahim içine ekilme tarihi netten gebelik takvimi hesaplaması yap hangi gün ekilmiş çıkıyor o günüde ekliyorsun sonrasında tarihin altında zaman dilimi tr olduğunda +2 yurtdışı olduğunda +1 seçiosun

Sımdı ozpolatcıgım ,benım tup bebek tedavısı oldugu ıcın rahım ıcıne ekılme gunum bellı:))Yanı transfer tarıhımı gırıyorum.Saat seceneklerınde otomatık kendı bısey secıyor ıkıncı tarıhı yazacagım yerı anlamadım dur bı onada bakım:))))

slm kızlar ben sizden epey geriden geldiğim için cinsiyet öğrenmeme daha çoooook var...ama burayı okuyunca çin ve rus takvimine baktım hemen...ikisi de kız gösteriyo ama ay takvimine bakamadım çünkü o sayfa bende bi türlü açılmıyo benim için biriniz bakabilir mi lütfen? ekilme tarihi 18 ya da 17 temmuz...

kızlar o ay takvimini ben de yaptım erkek dedi bana. ama rahime ekilme tarihini sat ın üstüne 14 ekledim ve yazdım. Allah hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar bize de sağlıklı ve hayırlı ebeveynler olmayı nasip etsin önemli değil cinsiyeti:) kızlar nasılsınız görüşmeyeli. ben iyiyim şükür bulantılarım o kadar hafifledi ki artık canımın istediğini eskisi kadar tıka basa olmasada yiyebiliyorum. çok dertliydim kusma ve bulantılardan ben. şimdi o yüzden yeni doğmuş gibiyim. yeni bi şikayetim başladı ama. kasıklarım ve yan taraflarım bazen gerçekten şiddetli olabilen bi biçimde ağrıyo. ama durmuyorum üstünde. gidicem nasılsa bu ayın sonunda. neyse kıslarrr. işe başlıyorum ben de pazartesi ne güseldi yaz tatili çabuk bitti yaaa. öptüm hepinzi. bana hoşgeldin diyen tüm k k üyeleri sevgili anne adayları teşekkür ederim hepinize. sanki önceden beri aranızda varmışım gibi karşıladınız. öptümmm sizleri de göbüşlerdeki bebişlerinizi deeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…