2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
gunaydinlar herkese,

cinsiyetler hayirli olsun, gozunaydin ayseonur, en kisa zamanda biz de ogreniriz insallah..
oyle meraktan catlamiyorum ama ogreneyim de bir iki bi sey almaya basliyim...

Bu arada Kayra ile telde gorusen arkadaslar vardi, biri nur_sey_nur du sanirim,
bi arasalr da ogrensek

arkadaşlar ikili teste gidince öğrendik 12 haftalık yani.zaten bebeğin yatış pozisyonu da önemli bizim ki sırt üstü yatmış bacakları yukarda oynuyordu dr öyle gördü.sanki pipi gördüm dedi.normalde söylemezdim ama belli dedi eşimle annemde gördü net bi şekilde çıkıntı vardı.emin olmasam söylemezdim dedi.erken gösterdi yani.darısı herkesin başına.

ayseonur hayırlı olsun bir paşa daha, topiğe bak heyyy maşallahbu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlar çin takvimi yada rus takviminde ne çıkmıştı doğruluk payı varmı

acaip ataerkil bi topik olduk, hayrili olsun sana da.
kizi olacak olanlar bu topikten uzak dursun kapisilacak kizlar valla oglan analri simdiden kiz begenmeye baslar

inşallah gönlünüzdeki olur gülüm rabbim hayırlısını versin ama zor ya daha 22 gün var

ayseonur hayırlı olsun bir paşa daha, topiğe bak heyyy maşallahbu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlar çin takvimi yada rus takviminde ne çıkmıştı doğruluk payı varmı

çin takviminde +1 koyunca erkek çıkıyordu rus takvimi de erkek çıkıyordu.bende tuttu

saolasın gülüm öğrenmek en iyisi kafam rahatladı nettende erkek için cicişler bakıyorum iyi oldu yaaa

acaip ataerkil bi topik olduk, hayrili olsun sana da.
kizi olacak olanlar bu topikten uzak dursun kapisilacak kizlar valla oglan analri simdiden kiz begenmeye baslar

iyi ya erkek anneleri ben onun cenin halini biliyorum falan der,anasıda eh fena sayılmazdı çok konuşurdu ama idare ederiz der

ayyy hadi hayırlı olsun tatlım oğluşun gördüyseniz kesin artık zaten görmeyince söylemiyolar inşallah yuvanıza huzur mutluluk getirir

iyi ya erkek anneleri ben onun cenin halini biliyorum falan der,anasıda eh fena sayılmazdı çok konuşurdu ama idare ederiz der

benim kizim olursaaaa vermeeeeeemmmmmmmmm kimselere, oglum olursa da oglumdan iyisini mi bulacaklar

Son düzenleme:
saolasın arkadaşım darısı başına artık benim rus tada çindede kız çıkmıştı ama erkek oldu bende tutmadı

tünaydın arkadaşlarrrrr

ilgili bayanın kimbilirrrrr ne sorunları var. ama bu durumu için faceden değil pisikologdan medet umması lazım.. allah kimseyi böyle sınamasın sonra olan çocuklara oluyor.

bu arada bütün erkek annelerine gözü aydın yeni bir arkadaşın kızı olacaktı sanırım akşam okumuştum. bir tane nazar boncuğumuz var yani. ya bide bu kadar erkek cinsiyet söylemelerinin ne kadar doğruluk payı var acaba bazen erkek diyorlar kız çıkıyor ya ondan söylüyorum. erkek diyede hemen erkek kıyafetlerine yönelmeyin biraz daha netleşsin bence. benim doktorum 4 boyutluya kadar söylememiştii 4 boyutluda öğrenmiştim bunda bakalım nasıl olacak. çoğu doktor yanılmaktan tepki almaktan çekiniyorlar sanırım.

ben sürekli 4D ultrasona giriyorum doktorum geçen hafta pipi yok demişti doğrumu acaba??

bence azcık daha zamana bırakmak lazım kızmı erkekmi birdahakine tam belli olur bence

normalde haftaya gitmemiz gerek cinsiyet için ama diğer kontrolüm 22/09 tarihinde bu yüzden sırf cinsiyet için ultrasona girmek istemiyorum çokta iyi birşey değil neticede.....

BİZDE 15/09 U BEKLİYORUZ HEYCANLA :))

ben sürekli 4D ultrasona giriyorum doktorum geçen hafta pipi yok demişti doğrumu acaba??

KISMET BOŞVER DÜŞÜNME O KADAR

normalde haftaya gitmemiz gerek cinsiyet için ama diğer kontrolüm 22/09 tarihinde bu yüzden sırf cinsiyet için ultrasona girmek istemiyorum çokta iyi birşey değil neticede.....

tamamen katılıyorum sana cnm gerek yok bencede

Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
http://www.moonsigncalendar.net/moonangle.asp

arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak

♀ bu kiz demek
♂ buda erkek

kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak

Son düzenleme:

hamile kaldığımız tam günü nerden bilcem ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…