arkadaşlar ikili teste gidince öğrendik 12 haftalık yani.zaten bebeğin yatış pozisyonu da önemli bizim ki sırt üstü yatmış bacakları yukarda oynuyordu dr öyle gördü.sanki pipi gördüm dedi.normalde söylemezdim ama belli dedi eşimle annemde gördü net bi şekilde çıkıntı vardı.emin olmasam söylemezdim dedi.erken gösterdi yani.darısı herkesin başına.
inşallah gönlünüzdeki olur gülüm rabbim hayırlısını versin ama zor ya daha 22 gün vargeçen hafta 2'li testimiz vardı eşim öylesine sordu cinsiyeti ile ilgili birşey gözüküyormu diye....o da pipisi yok gözükmüyor şimdilik dedi...gerçi erkek olsa ki çoğu kişi erkeği 12.haftalarda öğreniyor,bizimki gözükmedieşimin oğlu var birde allahın izniyle hayırlısıyla kızımızda olursa deymeyin keyfimize abimizde kız kardeşim olsun sakın elif abla tatlı yeme diyor çok bilmiş ismini bile hazırladı büyük heyecanla bizden gelecek haberi bekliyor 22/09 tarihini bekliyoruz bizde
ayseonur hayırlı olsun bir paşa daha, topiğe bak heyyy maşallahbu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlar çin takvimi yada rus takviminde ne çıkmıştı doğruluk payı varmı
arkadaşlar ikili teste gidince öğrendik 12 haftalık yani.zaten bebeğin yatış pozisyonu da önemli bizim ki sırt üstü yatmış bacakları yukarda oynuyordu dr öyle gördü.sanki pipi gördüm dedi.normalde söylemezdim ama belli dedi eşimle annemde gördü net bi şekilde çıkıntı vardı.emin olmasam söylemezdim dedi.erken gösterdi yani.darısı herkesin başına.canım sanada hayırlı olsun maşallahpaşalar çoğalıyor
saolasın gülüm öğrenmek en iyisi kafam rahatladı nettende erkek için cicişler bakıyorum iyi oldu yaaagunaydinlar herkese,
cinsiyetler hayirli olsun, gozunaydin ayseonur, en kisa zamanda biz de ogreniriz insallah..
oyle meraktan catlamiyorum ama ogreneyim de bir iki bi sey almaya basliyim...
Bu arada Kayra ile telde gorusen arkadaslar vardi, biri nur_sey_nur du sanirim,
bi arasalr da ogrensek
acaip ataerkil bi topik olduk, hayrili olsun sana da.
kizi olacak olanlar bu topikten uzak dursun kapisilacak kizlar valla oglan analri simdiden kiz begenmeye baslar
ayyy hadi hayırlı olsun tatlım oğluşun gördüyseniz kesin artık zaten görmeyince söylemiyolar inşallah yuvanıza huzur mutluluk getirirarkadaşlar ikili teste gidince öğrendik 12 haftalık yani.zaten bebeğin yatış pozisyonu da önemli bizim ki sırt üstü yatmış bacakları yukarda oynuyordu dr öyle gördü.sanki pipi gördüm dedi.normalde söylemezdim ama belli dedi eşimle annemde gördü net bi şekilde çıkıntı vardı.emin olmasam söylemezdim dedi.erken gösterdi yani.darısı herkesin başına.
çin takviminde +1 koyunca erkek çıkıyordu rus takvimi de erkek çıkıyordu.bende tuttu
iyi ya erkek anneleri ben onun cenin halini biliyorum falan der,anasıda eh fena sayılmazdı çok konuşurdu ama idare ederiz der
saolasın arkadaşım darısı başına artık benim rus tada çindede kız çıkmıştı ama erkek oldu bende tutmadıayseonur hayırlı olsun bir paşa daha, topiğe bak heyyy maşallahbu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlar çin takvimi yada rus takviminde ne çıkmıştı doğruluk payı varmı
kızlar facebookda hamileyiz biz die bir sayfa var ve ismini paylaşmayanlar adminden rica ediyorlar ve adminde soruları paylaşıyor...şu yazıyı gördüm ve ne söylüyeceğimi yada o an ne hissettiğimi çözemedim bir garip oldum bu nasıl bir dünya dedim yıllarca çocuk sahibi olmak için çırpınan insanlara yazık dedim...
İsmini vermek istemeyen bi
merhaba( sayfamdaki insanlar görür diye sayfayı beyenemiyorum.ismimi yayınlamayın lütfen paylaşrsanz çok sevnrm ((( ben ilk kez hamile kaldım ama inanılmaz derece zor zamnlar geçiryorum henüz 1aylık hamileyim ama kaldıramıyorum bu sorumluluğu anneliği (( nefret ediyorum karnımdakinden sevmiyorum onu hep ağlıyorum napıcağım bilmiyorum eşim teselli etmeye çalışıyo herşeyin geçeçceğini düzeleceğini onu çok seveceğimizi anlatyo çevremdeki herkeste bunu söylüyor ama ben inanmıyorum düzeleceğime (( çoçuğum bile diyemiyorum istemiyorum onu nasıl geçiçek bu durum nasıl düzelicem Allah rızası için yardım edin bana ne olur ((( ölüyorum resmen nefes alamıyorum
tünaydın arkadaşlarrrrr
ilgili bayanın kimbilirrrrr ne sorunları var. ama bu durumu için faceden değil pisikologdan medet umması lazım.. allah kimseyi böyle sınamasın sonra olan çocuklara oluyor.
bu arada bütün erkek annelerine gözü aydın yeni bir arkadaşın kızı olacaktı sanırım akşam okumuştum. bir tane nazar boncuğumuz var yani. ya bide bu kadar erkek cinsiyet söylemelerinin ne kadar doğruluk payı var acaba bazen erkek diyorlar kız çıkıyor ya ondan söylüyorum. erkek diyede hemen erkek kıyafetlerine yönelmeyin biraz daha netleşsin bence. benim doktorum 4 boyutluya kadar söylememiştii 4 boyutluda öğrenmiştim bunda bakalım nasıl olacak. çoğu doktor yanılmaktan tepki almaktan çekiniyorlar sanırım.
ben sürekli 4D ultrasona giriyorum doktorum geçen hafta pipi yok demişti doğrumu acaba??
bence azcık daha zamana bırakmak lazım kızmı erkekmi birdahakine tam belli olur bence
geçen hafta 2'li testimiz vardı eşim öylesine sordu cinsiyeti ile ilgili birşey gözüküyormu diye....o da pipisi yok gözükmüyor şimdilik dedi...gerçi erkek olsa ki çoğu kişi erkeği 12.haftalarda öğreniyor,bizimki gözükmedieşimin oğlu var birde allahın izniyle hayırlısıyla kızımızda olursa deymeyin keyfimize abimizde kız kardeşim olsun sakın elif abla tatlı yeme diyor çok bilmiş ismini bile hazırladı büyük heyecanla bizden gelecek haberi bekliyor 22/09 tarihini bekliyoruz bizde
ben sürekli 4D ultrasona giriyorum doktorum geçen hafta pipi yok demişti doğrumu acaba??
normalde haftaya gitmemiz gerek cinsiyet için ama diğer kontrolüm 22/09 tarihinde bu yüzden sırf cinsiyet için ultrasona girmek istemiyorum çokta iyi birşey değil neticede.....
moon angle calculator - moon sign calendar
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak
♀ bu kiz demek
♂ buda erkek
kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak