Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar ben sizden epey geriden geldiğim için cinsiyet öğrenmeme daha çoooook var...ama burayı okuyunca çin ve rus takvimine baktım hemen...ikisi de kız gösteriyo ama ay takvimine bakamadım çünkü o sayfa bende bi türlü açılmıyo benim için biriniz bakabilir mi lütfen? ekilme tarihi 18 ya da 17 temmuz...
slm kızlar ben sizden epey geriden geldiğim için cinsiyet öğrenmeme daha çoooook var...ama burayı okuyunca çin ve rus takvimine baktım hemen...ikisi de kız gösteriyo ama ay takvimine bakamadım çünkü o sayfa bende bi türlü açılmıyo benim için biriniz bakabilir mi lütfen? ekilme tarihi 18 ya da 17 temmuz...
Sımdı ozpolatcıgım ,benım tup bebek tedavısı oldugu ıcın rahım ıcıne ekılme gunum bellı:))Yanı transfer tarıhımı gırıyorum.Saat seceneklerınde otomatık kendı bısey secıyor ıkıncı tarıhı yazacagım yerı anlamadım dur bı onada bakım:))))
17 si erkek
18i de kız çıkıyor cnm
Üzülme canım yaa bak bende gerideyim diğer kızlara göree ama bebişlerimiz sağlıklı olsunlar yeterkii
bugün kontrole gittim doktor 7+4 günlük dedi...yani 46 günlük...46 gün geriye gittim 18 temmuz çıktı...buna göre bu takvim de kız diyo o zaman bana üç takvime göre de kız hayılısı...çok teşekkür ederim canım
evet canım...sağlıklı olmaları önemli...diğer gebeliğimde kalp atışını duyamamıştım,kendini de görememiştim...bugün gördüm yaa allahıma şükürler olsun...13 mmlik bebişimin kalbi gup gup atıyodu rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...sen de mart annesi sayılırsın canım,baktım 2 nisanmış doğum tarihi minişin benimkine doktor 15 nisan dedi
bugün kontrole gittim doktor 7+4 günlük dedi...yani 46 günlük...46 gün geriye gittim 18 temmuz çıktı...buna göre bu takvim de kız diyo o zaman bana üç takvime göre de kız hayılısı...çok teşekkür ederim canım
evet canım...sağlıklı olmaları önemli...diğer gebeliğimde kalp atışını duyamamıştım,kendini de görememiştim...bugün gördüm yaa allahıma şükürler olsun...13 mmlik bebişimin kalbi gup gup atıyodu rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...sen de mart annesi sayılırsın canım,baktım 2 nisanmış doğum tarihi minişin benimkine doktor 15 nisan dedi
rica ederim cnm ne demek bendede rusa göre erkek, çine göre kız, aya görede erkek ya aslında eğleniyoruz takılıyoruz vakit geçiriyoruz bu takvimlerle işte, bu sonuç ne olursa olsun bizim evladımız olucak allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin bizlere
rica ederim cnm ne demek bendede rusa göre erkek, çine göre kız, aya görede erkek ya aslında eğleniyoruz takılıyoruz vakit geçiriyoruz bu takvimlerle işte, bu sonuç ne olursa olsun bizim evladımız olucak allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin bizlere
çin takviminde +1 koyunca erkek çıkıyordu rus takvimi de erkek çıkıyordu.bende tuttu
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak
♀ bu kiz demek
♂ buda erkek
kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak
bn butun takvimleri denedim kiz ciktiiii Rabbim saglik sihat versin ins hepsine
ozpolaaaatttttt bi sey diyimmi bence senin oglun olacak icime oyle doguyo, ne istiyosun sen.
kızlar çok şey soruyorum farkındayım ama bu son doktora göre 7+4 günlük hamileysem nasıl 15 nisanda doğum olur ki? ben 8+2 günlük sanıyodum bugün ve ona göre 18 nisan çıkıyodu...15 nisanda olacaksa doğum 8+5 günlük olması gerekmez mi :26::26: kafam karıştı :26:
kızlar çok şey soruyorum farkındayım ama bu son doktora göre 7+4 günlük hamileysem nasıl 15 nisanda doğum olur ki? ben 8+2 günlük sanıyodum bugün ve ona göre 18 nisan çıkıyodu...15 nisanda olacaksa doğum 8+5 günlük olması gerekmez mi :26::26: kafam karıştı :26:
canim sen SATINI ve ultrason kagidinda yazan haftani ve yine kagitta yazan beklenen dogum tarihini yazsana bi ona goree hesaplayalim...
valla cnm bende pek anlamam ama gebelik haftası 3 günlük hata payı verir oda şöyle oluyor; 14.gebelik haftasını aşmış bir gebelikde uygulanan her ultrasonda parametreler gözden geçirilir.bu gebelik haftasından önce ise baş popo BPM( crl(ing.:crown,rump,length))
gebeliğin haftasını +3 gün hata payı olarak verir.bu gebelik haftasına kadar yapılan ultrasonda temel hedef gebeliğin sağlıklı olup olmadığının değerlendirilmesi çoğul gebelik varlığının yokluğunun araştırılması ve sat ın doğrulanması dır..
sat:8 temmuz
ilk ultrason kağıdında 5+0 doğum 18 nisan(devlet hast. gittim)
bugünki: 7+4 doğum 15 nisan (ilde,özele gittim)
iki kontrolün arasında 16 gün var...
arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak
♀ bu kiz demek
♂ buda erkek
kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak
e ecanim zaten satina gorede 7+6 gunluk hamielsin ve beklenen dogum tarihin 14 nisan cikiyo.
ultrasonda 3 gun arti,eksi hata payi vardir, benim de 1 hafta onden gidiyo