hamile kaldığımız tam günü nerden bilcem ben :))
Son adet tarihimi girdim erkek çıktı benim
işte bunda erkek çıktı gülüm bu doğru bildiMoon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak
♀ bu kiz demek
♂ buda erkek
kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak
işte bunda erkek çıktı gülüm bu doğru bildi
son adet tarihini gülüm diğer türlü rahime ekilme 15 haziran diyo öyke yapncada kız çıkıyo yanlış sonuç yaniyaaaaapeki rahime ekilme gününü mü ekledin yoksa son adet tarihinimi
son adet tarihini gülüm diğer türlü rahime ekilme 15 haziran diyo öyke yapncada kız çıkıyo yanlış sonuç yani
Merhaba güzel anne adaylarıı
son adet tarihini gülüm diğer türlü rahime ekilme 15 haziran diyo öyke yapncada kız çıkıyo yanlış sonuç yani
arkadaşlar 15 gün yoktum 2 gün önce dr gittik ikili test yaptık cinsiyet de belli oldu ama nedense kimse hayırlı olsun demedi.15 günde neler değişmiş çok şaşırdım.zaten burda görmedik duymadık bilmiyoruz oluyor.geçmişi okuduğunuz halde bir hayırlı olsunu çok gördünüz sağ olun(
bu bebekler süpermiş annelerinin gitar çalacağını bildikleri için çalmadan elleri hareket halinde bide birbirleriyle nasıl anlaşıyorlar değilmi gözlerini okuyorlar resmen birbirlerinin.
bu gecede devam ederse hastaneye git derim. ilk hamileliğimde son aylarda çok kusma ishal olurdu serum bağlarlardı bana bebek zarar görmesin diye dikkat et.
buradaki erkek bebek için massimo ricco hoşuma gitti nazar boncuklu
buradaki bebek arabası gayet uygunmuş canım. birde ikinci sallanır anakucağı çok hoşuma gitti.
hoşgeldin canım
son adet tarihini yazınca erkek çıktı benimki. ama rahime ekilme zamanını yazınca kız çıktı. rus'ta da kız çıkıyor, çinde erkek. bakalım hangisi tutacak yahu... ben en çok kız istiyorum ama. kısmet bakalım.
ben ekilmeyi de, SAT i da yapinca kiz cikiyo,rus da erkek, cin de +1 ekleyince erkek, hislerim der ki erkek, goynum ister kiiiizzzzz.
cok karisik en iyisi 1 ay daha beklemek:)))
hamile değilim henüz ama inşallah Allah nasip ederse 2013'de anne olmak istiyorum...
Allah tüm isteyenle hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
ben ekilmeyi de, SAT i da yapinca kiz cikiyo,rus da erkek, cin de +1 ekleyince erkek, hislerim der ki erkek, goynum ister kiiiizzzzz.
cok karisik en iyisi 1 ay daha beklemek:)))
arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak
♀ bu kiz demek
♂ buda erkek
kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak
MerHaba Kızlar bende şimdi doktordan geldim çok mutluyum.bebegim kocaman olmuş.nette ki hesabıma göre 12.4 günlük ama doktor 13.1 dedi.daha onde benim kuzum.ense kalınlığı falan iyi iki teste gerek görmedi doktorum.veeeee bebegim kesin olmamakla beraber büyük olasılık kızmış. Çok sevindim :) yavrum beni sağlıklarla gel.
ya canımm ne gönderiyorlar? çok merak ediyorum ben de üyeyim hiçbirşey gelmedi bana..birde üye olduktan kaç gün sonra geliyor
iyi akşamlar annecikler nasılsınız biz oğluşumlaçok iyiyiz cinsiyetimiz belli oldu ya ondan bu mutluluk sanırım
arkadaşlar ikili teste gidince öğrendik 12 haftalık yani.zaten bebeğin yatış pozisyonu da önemli bizim ki sırt üstü yatmış bacakları yukarda oynuyordu dr öyle gördü.sanki pipi gördüm dedi.normalde söylemezdim ama belli dedi eşimle annemde gördü net bi şekilde çıkıntı vardı.emin olmasam söylemezdim dedi.erken gösterdi yani.darısı herkesin başına.