ayy iyice kafam karıştı yaabi giremedim 8. haftaya 7+4 çıktığıma göre o zaman 2 gün geriden gidiyorum...hamilelik imzamın olduğu yeri 15 nisan olarak düzeltsem aşağıda 8+5 günlük hamile olarak görünücem ama o zaman alttaki imzada da yanılma payı var...
canım bende baktım rahime ekilme günü olunca kız çıkıyor ama sat girince erkek çıkıyor.zaten dr bana erkek demişti.galiba sat tarihi gerçek
sata göre hesaplanmıyor işte canım iyice baktım hamile kaldığın gün olucakmış forumda da öyle yazıyordu:26: birde orda zaman dilimi var onuda +2 istanbul seçiyorsun avrupa olarak hesaplıyor hamile kaldığın günü ekliyorsun senin dr unda zaten erkek demiş test tırt çıktı yani
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak
♀ bu kiz demek
♂ buda erkek
kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak
kızlar bana şu ağrılar konusunda yardım edebilir misiniz kasıklarım ve karnımın yan tarafları arada gerçekten sancıyor sizde de var mı aynı şikayet
kızlar bana şu ağrılar konusunda yardım edebilir misiniz kasıklarım ve karnımın yan tarafları arada gerçekten sancıyor sizde de var mı aynı şikayet
cnm benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor,geçen hafta acile gittim bu yüzden ama herşey normaldi.karın ağrımda sürekli var ama o sindirim sisteminden,tuvalete çıkınca rahatlıyorum.ama ilk 2 ay resmen regl sancısı çekmiştim.
benim kasıklarımda ağrım yok canım ama arada batma oluyo...karnım arada ağrıyo ama çok şiddetli değil...ama geçen hamileliğimde benim de kasıklarım çok sancılanıyodu hatta dayanamayıp doktora gittim, doktor çok gaz var ondan öyle demişti...belki senin de öyledir ama yine de gittiğinde doktoruna mutlaka sor derim...fakat ben önemli bi şey olduğunu sanmıyorum canım
canım benimde arada giriyor sancı kısa süreli ama geneldede gz sancım oluyo bazen üşütünce bakliyat yiyince falan normal şeyler bunlar ama çok ve uzun süreli sancıyosa tehlikeli düşük başlangıcı saılıyo ozaman korkulacak şey var demektir ancak
cnm bnm de oluyor kasik agrim. yumurtlamadan sonra bazen kist seklinde kalirmis o yuzden agri olurmus. doktor bana kisti gostermisti 16 haftaya kadar gecer dedi normalmis bu durum bazilarinda olurmus kistlesmekızlar bana şu ağrılar konusunda yardım edebilir misiniz kasıklarım ve karnımın yan tarafları arada gerçekten sancıyor sizde de var mı aynı şikayet
çok değil sancım. sadece sancı giriyo ve damar şeklinde koluma bacaklarıma bile vuruyo. sanki içeride kolumdan karnıma uzanan sinir demetini biri çekiyor gibi. kasıklarım derin bi nefes alsam özellikle sağ kasığım hemen bıçak batması gibi yaşatıyo sancıyı bana. ama yine de ağrıdan kıvrandıracak şiddette değil. umarım herşey hepimiz için yolundadır. çok teşekkür ederim kızlar size de
cnm bnm de oluyor kasik agrim. yumurtlamadan sonra bazen kist seklinde kalirmis o yuzden agri olurmus. doktor bana kisti gostermisti 16 haftaya kadar gecer dedi normalmis bu durum bazilarinda olurmus kistlesme
mirrors sen dr na sorarsin bunu cunku gun icinde rahatsiz eder hem kafani hem seni bir de 13.haftadasin madem yuruyus yapiyormusun kasiklarini kan dolasimini rahatlatir:) bazilarimiz hassas olabilir bi problem olsa vucut sinyal verir zaten iyisiniz ikinizde bebisinle bence
canım son muayeneme tam 1 hafta oldum gideli. ultrasonda görüp görmediğini bilmiyorum. belki de dediğin gibidir. bebeğime bi şey olmasın yeter ben razıyım ağrılara falan:) kistler de varsa ne yapayım geçer nasıl olsa. teşekkür ederim sana da canım ilgin için
arkadaslar 12+3'um. Biraz once tuvalette selpakla silerken acik kahverengi lekeler geldi. Hemen evde bulunan progestan fitili kullandim. Gecenin yarisi kime ne soracam bilemedim. Sabah bir fitil daha atip doktora gidecem. Hindistan'da yasadigimiz icin endiseliyim, cok da iyi degiller. Cok korkuyorum, hic agrim sancim yok ama korkuyorum.
Arkadaslar 12+3'um. Biraz once tuvalette selpakla silerken acik kahverengi lekeler geldi. Hemen evde bulunan progestan fitili kullandim. Gecenin yarisi kime ne soracam bilemedim. Sabah bir fitil daha atip doktora gidecem. Hindistan'da yasadigimiz icin endiseliyim, cok da iyi degiller. Cok korkuyorum, hic agrim sancim yok ama korkuyorum.