2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Allah bildiği gibi yapsın... ne diyebilirim ki diyecek bir şey bulamadım...

kızlar merhaba ne kadar çok paylaşımda bulunulmuş ben buranın farkında değildim bende hamileyim kısmındaki mart 2013 annelerini takip ediyordum fakat çoğunluk buradaymış.geriye dönük sayfaları okuyorum.inşallah hepimizin hamileliği rahat geçer allahım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

hoşgeldin canım burası baya canlı hergün bişey öğreniyor insan sana da güzel hamilelik diliyorumm

TÜHHH BÖYLELERİ DE VAR DEMEKKİ HAA ( DİEYECEK SÖZ BULAMIYORUMMM..
iyi akşamlar annecikler nasılsınız biz oğluşumla çok iyiyiz cinsiyetimiz belli oldu ya ondan bu mutluluk sanırım

CANIMMM COOK TEBRİK EDERİMMM BİR PAŞA DAHAAA

günaydın anneler ve bebeleri
bugün dünden biraz daha iyiyim bulantım ve ishal geçti ama şunu gördüm ki ben hasta olunca eşim yemek yapabiliyormuş
eve gittim yattım ben yemek yaparım dedi ve yaptı sonra mutfağa girdi hadi çık ben toparlarım dedim yardım edeyim mi dedi adam çocuğu için mutfak toplamaya yardım edecek duy da inanma
bende ara sıra ah şuram ah buram diye iş yaptırayım eşime başka türlü akıl edip yapacağı yok....
ayseonur erkek bebeğin hayırlı olsun sana da dua edeyim mert,dürüst,cesur,kibar,duygusal,kadın halinden anlayan,kadınlara yardımcı bir oğlun olsun.....
bana da pipi yok demişti ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum bu yüzden 22/09 tarihine kadar cinsiyet konusunda suskunum ama meraktayım.....

Gnydn hanımlar.nasılsınız.ayşeonur cinsiyetini öğrenmişsin.darısı başımızahayırlı olsun.

Günaydın arkadaşlar RABBİM şu mübarek şevval ayı yüsü suyu hürmetine dualarınız kabul olsun saglıklı sıhatlı bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip olsun....İnanın okadar çabuk ilerliyen bir topık olamaz takıp edemıyorum bile gecmısı okumak ıstıyorum ama pc basında pek duramıyorum mıdem bulanıyo son bır kac sayfayı okuyabılıyorum alıntılardanda neler oldugunu kestırmeye calısıyorum herkesı merak edıyorum cınsıyetler ogrenılmeye baslanmıs hadı hayırlısı ben dedıgım gıbı suprız olsun ıstıyorum zaten ılk bebek elı kolu duzgun olsunda ne olursa olsun GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....

günaydınnn güzel anneler...cinsiyetler yavaş yavaş çıkıyo sanırım şuanda paşa sayısı fazlaca:)
allah sağlık versin önemli değil...cumartesi işe gelmek heleki sabah uyanmak işkence gibi zaten günümün yarısı uykulu mod halinde geçiriyorum akşam olsunda eve gitsem die saate bakıyorum baktıkça zamanda geçmiyo...:)

yaptır tabi gülüm naz yap azcık kocişe hem seni daha iyi anlar hmmm et et vallahi hayırlı olsun oluşum karısı için anasınıda unutmasın ama banada erkek bak yumurtalarını görüyomusun demese aklımda şüpe olurdu bide %80 erkek deyince inandım artık iyice sana ne dedi kız mı ayyy çok datlı ilk kızımız topikteki

Gnydn hanımlar.nasılsınız.ayşeonur cinsiyetini öğrenmişsin.darısı başımızahayırlı olsun.
sanada günaydın tatlııımmm çok saol inşallah bebişiniz sizede en kısa zamanda gösterir insan rahatlıyo valla yaa

geçen hafta 2'li testimiz vardı eşim öylesine sordu cinsiyeti ile ilgili birşey gözüküyormu diye....o da pipisi yok gözükmüyor şimdilik dedi...gerçi erkek olsa ki çoğu kişi erkeği 12.haftalarda öğreniyor,bizimki gözükmedi eşimin oğlu var birde allahın izniyle hayırlısıyla kızımızda olursa deymeyin keyfimize abimizde kız kardeşim olsun sakın elif abla tatlı yeme diyor çok bilmiş ismini bile hazırladı büyük heyecanla bizden gelecek haberi bekliyor 22/09 tarihini bekliyoruz bizde

ALLAH kolaylık versin arkadaşım sana zor biz evde duramıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…