Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim??
ikili testte aç ya da tok olmak fark ediyor mu?? aç mı gittiniz tok mu öğrenebilir miyim.??
ac olman gerekmiyo canim hatta ac gitme bence bebgin ultrason durumu bakimindan tok gitmekte fayda var.
kan icin de ac gel denmiyor, tok git yani
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak
♀ bu kiz demek
♂ buda erkek
kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak
çok teşekkür ederim kıvırcıkcıım. Bilgilendirdiğin için sağ olasın.
yabancı dıl anlamadımkı sana zahmet bır hesaplıyever canımcım 31 mayıs sat ekılme tarıhıde 23 hazıranmıscın takvımı erkek dıyo rus yapmadım
yabancı dıl anlamadımkı sana zahmet bır hesaplıyever canımcım 31 mayıs sat ekılme tarıhıde 23 hazıranmıscın takvımı erkek dıyo rus yapmadım
canım adet düzenini belirtirmisin kaç gün sürüyordu rahime ekildiği günü baz alıyor bu test çünkü birde yurt dışında mısın türkiyede mi ona göre zaman farkı değişiyor bakayım ne çıkıyor
canım sen yardımcı olurmusun rica etsem bu aşağıda yazı nasıl yapılıyor
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-03-2013
Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 188 gün kaldı.
Bebeğinizin eli daha işlevsel hale geliyor. Bebeğiniz baş parmağını hareket ettirmeye başladı. Önümüzdeki 3 gün içinde kız bebeklerin dış cinsiyet yapısı erkek bebeklere nazaran daha açıkça ayırt ediliyor. Bebeğinizin baş ve popo arası mesafe yaklaşık 7-9 cm oldu. Ağırlığı ise 35 gram civarında.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 45 gr. - Yaklaşık boyu : 74 mm. (Baştan Popoya)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak
♀ bu kiz demek
♂ buda erkek
kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak
allahım o ne güzel anlatmış anneliği. hele süper anneliğe bayıldım.......
Ozpolatıcıgım en hangı tarıhı gırersem gıreyım erkek seklı cıkıyor:)))Kafadan atma tarıhlerde gırdım yılı da attım hep erkek cıkıyor emın mısın bu testın dogruluguna?Ingılızce yazında bısey de anlamadım:)))
canım öncelikle yılı kafadan atmıcan hangi yıl gebe kaldığını yazıyorsun diğer tarih de rahim içine ekilme tarihi netten gebelik takvimi hesaplaması yap hangi gün ekilmiş çıkıyor o günüde ekliyorsun sonrasında tarihin altında zaman dilimi tr olduğunda +2 yurtdışı olduğunda +1 seçiosun
canım öncelikle yılı kafadan atmıcan hangi yıl gebe kaldığını yazıyorsun diğer tarih de rahim içine ekilme tarihi netten gebelik takvimi hesaplaması yap hangi gün ekilmiş çıkıyor o günüde ekliyorsun sonrasında tarihin altında zaman dilimi tr olduğunda +2 yurtdışı olduğunda +1 seçiosun