2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi akşamlar annecikler nasılsınız biz oğluşumla çok iyiyiz cinsiyetimiz belli oldu ya ondan bu mutluluk sanırım

Yazık çok yazık

iyi akşamlar annecikler nasılsınız biz oğluşumla çok iyiyiz cinsiyetimiz belli oldu ya ondan bu mutluluk sanırım

ya çok seviniyorum netleşenlere cinsiyeti..bende bebişim diyorum paşam ya da prensesim demek istiyorum

%51 dedi doktorum 11 eylülü bekliyorum.evlilik yıldönümümde öğreneceğim cinsiyetini

ya çok seviniyorum netleşenlere cinsiyeti..bende bebişim diyorum paşam ya da prensesim demek istiyorum

%51 dedi doktorum 11 eylülü bekliyorum.evlilik yıldönümümde öğreneceğim cinsiyetini
ne kadar güzel bi hediye olur eşinle ikinize bana %80 erkek dedi ama bizim sıfa çok kıpırdak ve açmadı bacakları doktor karnıma vura vura çevirdi en sonunda haaahhhh yumurtalar göründü dedi :)

canımmmm hayırlı olsunnn bazen kaynıyo araya yazılanlar kasıtlı değil tatlımm ben de ara ara girebiliyorum Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıklı olsun inşallah

nihayet kız haberleri geliyo ne güzel

bende farketmez diyorum ama içimden kız olsa keşke geçiyo..ben bikere kalkıyorum gece,her gece saat 3 te :)

arada kaynadı herhalde cnm bende görmedim..hayırlı olsun..

Yaa maşallah ne güzel tebrik ederim canım bizim doktorumuz söylemiyo
saolasın bitanem ben buğün 14 haftama girmişim doktor bana bile erken diye söylemek istemedi erken felan dedi resmen yalvardım kalkmadım yataktan sonra bebiş göstermedi bi 20 dk uğraştık heralde bi durmuyo yerinde darısı tüm merak edenlerin başına artık inşallah bidahaki haftaya yada kontrolünde öğrenirsin

ne kadar güzel bi hediye olur eşinle ikinize bana %80 erkek dedi ama bizim sıfa çok kıpırdak ve açmadı bacakları doktor karnıma vura vura çevirdi en sonunda haaahhhh yumurtalar göründü dedi :)

ben 11+4de teste gittim 12+1 çıktı,doktor çıkıntıyı gördün mü dedi bende saf saf kordon mu dedim güldü..%51 erkek dedi ama bence daha yüksek ihtimal ne olur ne olmaz diye bence ihtimali öyle tuttu..

eşimde 14 eylülde gidiceğimizi sanıyo,11 eylülde muayene saatine yakın hadi gidiyoruz diye kolundan tutup götürücem hastaneye

güzel pilannnn çok şaşırcak eşin gülüm %51de olsa bence erkeğe baya benzemese söylemezdi erkek bence seninde hada hayırlara vesile olsun

hamile değilim henüz ama inşallah Allah nasip ederse 2013'de anne olmak istiyorum...

Allah tüm isteyenle hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

inşallah gülüm ilk önce hamilemiyim diye merak ediyodum sonra hamile oldum be kız mı erkek mi diye meraklandım şimdi sıra banamı benzicek babaya mı diye bu heycan hiç bitmiyo

walla cnm sıralamayı süper yapmışsın..benden bi adım öndesin şimdi

hamile değilim henüz ama inşallah Allah nasip ederse 2013'de anne olmak istiyorum...

Allah tüm isteyenle hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
amin gülüm allah içinde olanı hayırlı kılar ve sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…