kızlar facebookda hamileyiz biz die bir sayfa var ve ismini paylaşmayanlar adminden rica ediyorlar ve adminde soruları paylaşıyor...şu yazıyı gördüm ve ne söylüyeceğimi yada o an ne hissettiğimi çözemedim bir garip oldum bu nasıl bir dünya dedim yıllarca çocuk sahibi olmak için çırpınan insanlara yazık dedim...
İsmini vermek istemeyen bi takipçi;
merhaba( sayfamdaki insanlar görür diye sayfayı beyenemiyorum.ismimi yayınlamayın lütfen paylaşrsanz çok sevnrm ((( ben ilk kez hamile kaldım ama inanılmaz derece zor zamnlar geçiryorum henüz 1aylık hamileyim ama kaldıramıyorum bu sorumluluğu anneliği (( nefret ediyorum karnımdakinden sevmiyorum onu hep ağlıyorum napıcağım bilmiyorum eşim teselli etmeye çalışıyo herşeyin geçeçceğini düzeleceğini onu çok seveceğimizi anlatyo çevremdeki herkeste bunu söylüyor ama ben inanmıyorum düzeleceğime (( çoçuğum bile diyemiyorum istemiyorum onu nasıl geçiçek bu durum nasıl düzelicem Allah rızası için yardım edin bana ne olur ((( ölüyorum resmen nefes alamıyorum
iyi akşamlar annecikler nasılsınız biz oğluşumlaçok iyiyiz cinsiyetimiz belli oldu ya ondan bu mutluluk sanırım
iyi akşamlar annecikler nasılsınız biz oğluşumlaçok iyiyiz cinsiyetimiz belli oldu ya ondan bu mutluluk sanırım
ne kadar güzel bi hediye olur eşinle ikinize bana %80 erkek dedi ama bizim sıfa çok kıpırdak ve açmadı bacakları doktor karnıma vura vura çevirdi en sonunda haaahhhh yumurtalar göründü dedi :)ya çok seviniyorum netleşenlere cinsiyeti..bende bebişim diyorum paşam ya da prensesim demek istiyorum
%51 dedi doktorum 11 eylülü bekliyorum.evlilik yıldönümümde öğreneceğim cinsiyetini
arkadaşlar 15 gün yoktum 2 gün önce dr gittik ikili test yaptık cinsiyet de belli oldu ama nedense kimse hayırlı olsun demedi.15 günde neler değişmiş çok şaşırdım.zaten burda görmedik duymadık bilmiyoruz oluyor.geçmişi okuduğunuz halde bir hayırlı olsunu çok gördünüz sağ olun(
kısaca bahsedeyim kendimden. 26 yaşındayım. ikinci hamileliğim ( evleneli bi yıl oldu tam.) ilk hamileliğim mart ayında 8 haftalıkken kürtajla sonuçlandı. kalbi atmadı yavrumun. haziranın başında öğrendim hamile olduğumu. 3. muayeneme geçen hafta gittim herşey yolunda idi çok şükür rabbime. kızım olacak %90 ihtimalle:) kızlar sizlerde görmüşsünüzdür kuzucuklarınızı. kocaman olmuş gibi geldi bana daha 6-7 cm olan bebeğim.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah... öpüyorum kıslar yarın gelirim gine:)
Cinsiyet konusunda benim içinde farketmiyor.. Hiç şu olsun bu olsunda demedim.. Doktorlar yanılabiliyor.. Oüyzden ihtimal dedi benim doktorum.. Zaten çok küçükler şuanda..
Wc olayım benimde öyle 3 kez kalkıyorum gecede hemen hemen.. Zaten uykular yarım yamalak.. Bide böyle çalışmak çok zor gerçekten.. Umarım herkesin şikayetleri biras azalarda tadına varırız bizde hamileliğin :)
arkadaşlar 15 gün yoktum 2 gün önce dr gittik ikili test yaptık cinsiyet de belli oldu ama nedense kimse hayırlı olsun demedi.15 günde neler değişmiş çok şaşırdım.zaten burda görmedik duymadık bilmiyoruz oluyor.geçmişi okuduğunuz halde bir hayırlı olsunu çok gördünüz sağ olun(
saolasın bitanem ben buğün 14 haftama girmişim doktor bana bile erken diye söylemek istemedi erken felan dedi resmen yalvardım kalkmadım yataktanYaa maşallah ne güzel tebrik ederim canım bizim doktorumuz söylemiyo
ne kadar güzel bi hediye olur eşinle ikinize bana %80 erkek dedi ama bizim sıfa çok kıpırdak ve açmadı bacakları doktor karnıma vura vura çevirdi en sonunda haaahhhh yumurtalar göründü dedi :)
güzel pilannnnben 11+4de teste gittim 12+1 çıktı,doktor çıkıntıyı gördün mü dedi bende saf saf kordon mu dedim güldü..%51 erkek dedi ama bence daha yüksek ihtimal ne olur ne olmaz diye bence ihtimali öyle tuttu..
eşimde 14 eylülde gidiceğimizi sanıyo,11 eylülde muayene saatine yakın hadi gidiyoruz diye kolundan tutup götürücem hastaneye
kızlar facebookda hamileyiz biz die bir sayfa var ve ismini paylaşmayanlar adminden rica ediyorlar ve adminde soruları paylaşıyor...şu yazıyı gördüm ve ne söylüyeceğimi yada o an ne hissettiğimi çözemedim bir garip oldum bu nasıl bir dünya dedim yıllarca çocuk sahibi olmak için çırpınan insanlara yazık dedim...
3 yıldır evliyim ve bu benım 4. tup bebek denememde ikinci hamileliğim.Allah korusun bebegıme kotu bısey olursa dıye aklım cıkacak.Nasıl bır vıcdandır.Nasıl insanlıktır anlamıyorum.Kınıyorum bende buradan kımse o kısı...
güzel pilannnnçok şaşırcak eşin gülüm %51de olsa bence erkeğe baya benzemese söylemezdi erkek bence seninde hada hayırlara vesile olsun
3 yıldır evliyim ve bu benım 4. tup bebek denememde ikinci hamileliğim.Allah korusun bebegıme kotu bısey olursa dıye aklım cıkacak.Nasıl bır vıcdandır.Nasıl insanlıktır anlamıyorum.Kınıyorum bende buradan kımse o kısı...
ben o yüzden Allah hakeden herkese versin bu mutluluğu diyorum..
inşallah gülüm ilk önce hamilemiyim diye merak ediyodum sonra hamile oldum be kız mı erkek mi diye meraklandım şimdi sıra banamı benzicek babaya mı diye bu heycan hiç bitmiyoamin cnm hepimizin inşallah..
hamile değilim henüz ama inşallah Allah nasip ederse 2013'de anne olmak istiyorum...
Allah tüm isteyenle hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
inşallah gülüm ilk önce hamilemiyim diye merak ediyodum sonra hamile oldum be kız mı erkek mi diye meraklandım şimdi sıra banamı benzicek babaya mı diye bu heycan hiç bitmiyo
inşallah sende en kısa sürede yaşarsın bu mutluluğu..
amin gülüm allah içinde olanı hayırlı kılar ve sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallahhamile değilim henüz ama inşallah Allah nasip ederse 2013'de anne olmak istiyorum...
Allah tüm isteyenle hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
heheheeeewalla cnm sıralamayı süper yapmışsın..benden bi adım öndesin şimdi