2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

sen kotuye yorma hem ayrica bebeginden kurtulur demek saglikli kolay dogum yapip kurtulur demek de olabilir:) allah kolaylikla kurtarsin derler ya:)

kızlar milupaya üye olmuştum numune göndermişler bugün geldi daha sonra belirli zamanlarda yine göndereceklermiş ufak şeyler ama mutlu oldum bebişime ilk hediyeler geldi

ya canımm ne gönderiyorlar? çok merak ediyorum ben de üyeyim hiçbirşey gelmedi bana..birde üye olduktan kaç gün sonra geliyor

ya kızlar benim sabahları çook ağrım oluyor her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum ama öyle bir ağrı değil çok şiddetli oluyor beni korkutuyor sonra kalkınca 5dk.içinde geçiyor..benim gibi olanınız varmı aranızda?

gecmis olsun ya dikkat et bundan sonra abari.
beni hicbirsey ishal yapmiyor incir kayisi findik ayni anda gun icinde cok cok yesem de kabizim kabizim pof:)

bu aksam bnde 3 defa kalktim patlayacak vaziyette oluyorum uyandigimda

Gitar Sesine Coşan İkiz Bebekler - MSN Video

kızlar nolur şu videoyu izleyin canlarım benim çoook tatlılar ikizleri olanlara aynı böylesi nasip olsun

amaninnn yesinler sizi

bak sen küçük sıpalara ya nasıl bakıyorlar birbirlerine
ikili test sonucumuzu doktorumuza gösterdik sıkıntı yok çok şükür cinsiyetimizde yüzde seksen belli oldu sanırım bir paşa daha geliyor

hayirli olsun cnm Rabbim saglikli sihatli hayirli evlat eylesin ins

sorma kendimi ilk defa göğüsle gördümzayıf olunca birşey olmuyor pek,bende 2li test için gittiğimde çikolata alayım yanıma bari merak ettim şimdi:)))

canım bende 46 kiloyum dün akşam çektim yükledim baya gaz vardı yediklerim çok rahatsız etti ama dün gündüzden kızlara dedim yüklücem anca akşam yükledim oda gaz göbüşü oldu yani... bi ara boydan çekip koyucam çok belli olmuyor öyle bakınca, hele sabahları hiç birşey yok düz bir göbek zannediyorumki 4.aydan itibaren belli olur

arkadaşlar sabahtan beri midem çok ağrıyordu şimdi su içsem çıkarıyorum,şimdi ishalde başladı doktoru aramak için daha çok erken dimi??

canım ishal olduysan aman çok dikkat et. tetiklicek şeyler yeme.. sadece şeftali, muz meyve olarak.. patates haşlaması ye... sıvı al bol bol. inşallah benim gibi olmazsın

ikili test sonucumuzu doktorumuza gösterdik sıkıntı yok çok şükür cinsiyetimizde yüzde seksen belli oldu sanırım bir paşa daha geliyor

aha bir erkek daha hayırlı olsunnn

canım ben her sabah uyanıyorum öyle hele geceleri o kadar huzursuzum ki anlatamam... bi sağa bi sola napcam böyle bilmiyorum. ne zaman geçicek iştahım ne zaman açılcak

MerHaba Kızlar bende şimdi doktordan geldim çok mutluyum.bebegim kocaman olmuş.nette ki hesabıma göre 12.4 günlük ama doktor 13.1 dedi.daha onde benim kuzum.ense kalınlığı falan iyi iki teste gerek görmedi doktorum.veeeee bebegim kesin olmamakla beraber büyük olasılık kızmış. Çok sevindim :) yavrum beni sağlıklarla gel.

merhaba mart ayının şanslı güzel ve 3. ayını bitirmiş anneleri. beni de alın aranıza olar mııııı? artık burada takılabilir miyiiimmm:) hepinizle tek tek tanışırım inşallah bu topikte:) öpüyorum hepiniziii

kısaca bahsedeyim kendimden. 26 yaşındayım. ikinci hamileliğim ( evleneli bi yıl oldu tam.) ilk hamileliğim mart ayında 8 haftalıkken kürtajla sonuçlandı. kalbi atmadı yavrumun. haziranın başında öğrendim hamile olduğumu. 3. muayeneme geçen hafta gittim herşey yolunda idi çok şükür rabbime. kızım olacak %90 ihtimalle:) kızlar sizlerde görmüşsünüzdür kuzucuklarınızı. kocaman olmuş gibi geldi bana daha 6-7 cm olan bebeğim.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah... öpüyorum kıslar yarın gelirim gine:)

Cinsiyet konusunda benim içinde farketmiyor.. Hiç şu olsun bu olsunda demedim.. Doktorlar yanılabiliyor.. Oüyzden ihtimal dedi benim doktorum.. Zaten çok küçükler şuanda..
Wc olayım benimde öyle 3 kez kalkıyorum gecede hemen hemen.. Zaten uykular yarım yamalak.. Bide böyle çalışmak çok zor gerçekten.. Umarım herkesin şikayetleri biras azalarda tadına varırız bizde hamileliğin :)

Yok 10 eylülden sonra gidicektim zaten cinsiyeti öğrenmeye ve ikili teste işte 12 haftalıkken falan düşünüyodum acaba doğum günümü beklesemmiki diycem ama yok yaa çatlarım hem eşimin memleketinde olcaz gidememde orda doktora

arkadaşlar sabahtan beri midem çok ağrıyordu şimdi su içsem çıkarıyorum,şimdi ishalde başladı doktoru aramak için daha çok erken dimi??

geçmiş olsun canım

O zaman madalya bana gelicek galiba... :) Bizimde ikili testte emin olamadı ama kıza benzetti doktorumuz :) 22 eylülde netleşicek inşşş

hayırlı olsun kızlar

prenseslerde gelmeye başladı demek göznüz aydın

hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın sen de inş

arkadaşlar 15 gün yoktum 2 gün önce dr gittik ikili test yaptık cinsiyet de belli oldu ama nedense kimse hayırlı olsun demedi.15 günde neler değişmiş çok şaşırdım.zaten burda görmedik duymadık bilmiyoruz oluyor.geçmişi okuduğunuz halde bir hayırlı olsunu çok gördünüz sağ olun (

Gitar Sesine Coşan İkiz Bebekler - MSN Video

kızlar nolur şu videoyu izleyin canlarım benim çoook tatlılar ikizleri olanlara aynı böylesi nasip olsun
bu bebekler süpermiş annelerinin gitar çalacağını bildikleri için çalmadan elleri hareket halinde bide birbirleriyle nasıl anlaşıyorlar değilmi gözlerini okuyorlar resmen birbirlerinin.
bu gecede devam ederse hastaneye git derim. ilk hamileliğimde son aylarda çok kusma ishal olurdu serum bağlarlardı bana bebek zarar görmesin diye dikkat et.
buradaki erkek bebek için massimo ricco hoşuma gitti nazar boncuklu
buradaki bebek arabası gayet uygunmuş canım. birde ikinci sallanır anakucağı çok hoşuma gitti.

hoşgeldin canım

Ben gormedim msjini sekerrr

Cinsiyetiniz neymiss :)

kızlar facebookda hamileyiz biz die bir sayfa var ve ismini paylaşmayanlar adminden rica ediyorlar ve adminde soruları paylaşıyor...şu yazıyı gördüm ve ne söylüyeceğimi yada o an ne hissettiğimi çözemedim bir garip oldum bu nasıl bir dünya dedim yıllarca çocuk sahibi olmak için çırpınan insanlara yazık dedim...

İsmini vermek istemeyen bi takipçi;

merhaba ( sayfamdaki insanlar görür diye sayfayı beyenemiyorum.ismimi yayınlamayın lütfen paylaşrsanz çok sevnrm ((( ben ilk kez hamile kaldım ama inanılmaz derece zor zamnlar geçiryorum henüz 1aylık hamileyim ama kaldıramıyorum bu sorumluluğu anneliği (( nefret ediyorum karnımdakinden sevmiyorum onu hep ağlıyorum napıcağım bilmiyorum eşim teselli etmeye çalışıyo herşeyin geçeçceğini düzeleceğini onu çok seveceğimizi anlatyo çevremdeki herkeste bunu söylüyor ama ben inanmıyorum düzeleceğime (( çoçuğum bile diyemiyorum istemiyorum onu nasıl geçiçek bu durum nasıl düzelicem Allah rızası için yardım edin bana ne olur ((( ölüyorum resmen nefes alamıyorum

cnm bnm nerdeyse bütün gün ara ara oluyor.ya karnım ağrıyo,ya kasıklarım.sanırım rahmim çok küçük ve her büyüdüğünde ben sancıyla hissediyorum.acile gittim geçen hafta kasık ağrısından çok şükür bebeğimde bişey yoktu,doktor bağırsaklarından dolayıdır dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…