- 28 Mayıs 2012
- 115
- 0
Günaydın kızlar
Bir rüya gördüm ve anlamı çok kötüymüş. Paylaşmak istiyorum.
Rüyamda bir erkek bebeği emziriyorum. O bebek benim cocuğum sanıyorum. Meerse benim cocuğum değilmiş ve sut emme yasında da değilmiş ve ben hamileymisim o sırada.
Rüyanın anlamı ise eğer kadın gercekte hamileyse bebeğinden kurtulur yazıyor
kızlar milupaya üye olmuştum numune göndermişler bugün geldi daha sonra belirli zamanlarda yine göndereceklermiş ufak şeyler ama mutlu oldum bebişime ilk hediyeler geldi
kızlar hepinize toplu olarak teşekkür ederim. benimki zehirlenme değilmiş, eğer zehirlenme olsa bebeğide zehirlermiş... en kısa sürede toparlanmam lazım...
aman yaş fındık yemeyin sonu direk ishal...
biraz geçmişi okuyım 2 günde neler kaynattınız
günaydın güzel anneler... sizde geceleri cok sık tuvalete kalkıyormusunuz ?? 12. haftadan sonra bebek artık yukarı cıkıp rahıme baskı yapmaz bu tuvalet olayları azalır dıe bılıorum ama son bı haftadr gecede 5 kere kalkıyorum nerdeyse uyku falan yok artık
Gitar Sesine Coşan İkiz Bebekler - MSN Video
kızlar nolur şu videoyu izleyin canlarım benim çoook tatlılarikizleri olanlara aynı böylesi nasip olsun
bak sen küçük sıpalara ya nasıl bakıyorlar birbirlerine
ikili test sonucumuzu doktorumuza gösterdik sıkıntı yok çok şükür cinsiyetimizde yüzde seksen belli oldusanırım bir paşa daha geliyor
benim de iste tam oralar kupkuru evet ya kasinmazmi sutyeni cikarana kadar ayni sekilde kasinma var sut gelcek oralardan anam heryerimiz genisliyo ya:))
valla ben karnimda o kadar hareketli gordum ki bebegemi o hareketlere ragmen ben hic birsey yok diyorum hissetmiyorum beklenti icine girmicen 4.ay civari ve sonrasi kemikler gelistikce ancak hissedebiliriz emin olarak..
2 li test icin kesin cikolata ye de git daha enerjik oluyo saga sola donuo ben sut icmistim unuttum cikolata yemeyi oldugu yerde zipladi hep:) yan yatmasi lazimmis cunku
merhaba kızlar şimdi göbüş resimlerine baktım maşallah herkese nasıl tatlı olmuşlar...ben de göbekten eser yok çook kıskandım yaaa
benim ne zaman çıkacak göbüşüm amaaa(( 46 kiloyum ondan herhal 2 ya da 3 ay daha bekleyeceğim galibaaa
arkadaşlar sabahtan beri midem çok ağrıyordu şimdi su içsem çıkarıyorum,şimdi ishalde başladı doktoru aramak için daha çok erken dimi??
ikili test sonucumuzu doktorumuza gösterdik sıkıntı yok çok şükür cinsiyetimizde yüzde seksen belli oldusanırım bir paşa daha geliyor
ya kızlar benim sabahları çook ağrım oluyor her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum ama öyle bir ağrı değil çok şiddetli oluyor beni korkutuyor sonra kalkınca 5dk.içinde geçiyor..benim gibi olanınız varmı aranızda?
Vakitinden erken gitmee.. İkili testini yaptırmadınmı.. Orda bakıyolar görürse söylüyor doktor.. GÜsel bir gün senin için evet haberi olmak hoş olabilir :) Benimde o gün çok yakın ark evleniyor ve ablamında doğum günü :)
arkadaşlar sabahtan beri midem çok ağrıyordu şimdi su içsem çıkarıyorum,şimdi ishalde başladı doktoru aramak için daha çok erken dimi??
O zaman madalya bana gelicek galiba... :) Bizimde ikili testte emin olamadı ama kıza benzetti doktorumuz :) 22 eylülde netleşicek inşşş
MerHaba Kızlar bende şimdi doktordan geldim çok mutluyum.bebegim kocaman olmuş.nette ki hesabıma göre 12.4 günlük ama doktor 13.1 dedi.daha onde benim kuzum.ense kalınlığı falan iyi iki teste gerek görmedi doktorum.veeeee bebegim kesin olmamakla beraber büyük olasılık kızmış. Çok sevindim :) yavrum beni sağlıklarla gel.
merhaba mart ayının şanslı güzel ve 3. ayını bitirmiş anneleri. beni de alın aranıza olar mııııı? artık burada takılabilir miyiiimmm:) hepinizle tek tek tanışırım inşallah bu topikte:) öpüyorum hepiniziii
bu bebekler süpermiş annelerinin gitar çalacağını bildikleri için çalmadan elleri hareket halinde bide birbirleriyle nasıl anlaşıyorlar değilmi gözlerini okuyorlar resmen birbirlerinin.Gitar Sesine Coşan İkiz Bebekler - MSN Video
kızlar nolur şu videoyu izleyin canlarım benim çoook tatlılarikizleri olanlara aynı böylesi nasip olsun
bu gecede devam ederse hastaneye git derim. ilk hamileliğimde son aylarda çok kusma ishal olurdu serum bağlarlardı bana bebek zarar görmesin diye dikkat et.arkadaşlar sabahtan beri midem çok ağrıyordu şimdi su içsem çıkarıyorum,şimdi ishalde başladı doktoru aramak için daha çok erken dimi??
buradaki erkek bebek için massimo ricco hoşuma gitti nazar boncukluMerhaba güzel anne adayları nasılsınııız? Bi sitye bakıyodum harika şeyler vardııı bebişlerimiz içiiiin şmdden bakmak isterseniz diye sizlede paylaşmak istedim
Beşikler ve Oyun Parkları, Beşikler,Yataklar,Oyun Parkları, Deniz Malzemeleri, Bebek Odası Mobilyaları, Papetto, Maxima, Casaul, Chicco, Baby Max, BabyHope, Massimo Ricco, Kraft, AisaBaby
burdan istediğinize bakabilirsiniz ben en çok yatk olrak Exor lx oyunpark-Pembe-Oyun Park Yata HEDYE xrpm001 purple | | Bebefix.com bunu beğendim çok şirin yaa sizce nasıl kızlar ve sadece kız içinmi bu yataaak erkeğede olmazmıki acabaa :26::26:
buradaki bebek arabası gayet uygunmuş canım. birde ikinci sallanır anakucağı çok hoşuma gitti.Birde bunlar var hanımlar Montana Sallanr Lks Oyun Park-Krmz- | | Bebefix.com
Kraft Full Oyun Park ( 70x110cm) Aliminyum-Krmz-Oyun Park Yata HEDYE-PR001 | | Bebefix.com
Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas | | Bebefix.com
OkBaby OKBaby Onda Evolutıon Bebek Banyo Küveti Turkuaz | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Cosby Toybarl Ana Kuca Hippo | | Bebefix.com
Casaul Dream Ana Kuca ( %40 ndirim ile Bu Fiyata Sadece Bizde !) | | Bebefix.com
Camino Oyun Park 40501 - Turuncu ( Oyun Park Yata HEDYEL ) | | Bebefix.com
Babymoon Tenteli Park Yatak-Turuncu Oyun Park Yata HEDYE | | Bebefix.com
Babymoon Cibinlikli Park Yatak Yeşil Oyun Parkı Yatağı HEDİYE | | Bebefix.com
Baby2goCamino Oyun Park 40501 - Krmz( Oyun Park Yata HEDYEL ) | | Bebefix.com
Baby2go Sallanr Oyun Park-Krmz-Oyun Park Yata HEDYE-8423 | | Bebefix.com
Baby 2 Go Camino Oyun Park 40501 - Lila( Oyun Park Yata HEDYEL ) | | Bebefix.com
sizce nasıllar sürekli taşındığımız için iş dolayısıyla oyun parklı almayı düşünüyorm yatağını sizce nasıllar şimdiden fikir olsun güzel bulamazsam netten sipariş veririm artık
merhaba mart ayının şanslı güzel ve 3. ayını bitirmiş anneleri. beni de alın aranıza olar mııııı? artık burada takılabilir miyiiimmm:) hepinizle tek tek tanışırım inşallah bu topikte:) öpüyorum hepiniziii
arkadaşlar 15 gün yoktum 2 gün önce dr gittik ikili test yaptık cinsiyet de belli oldu ama nedense kimse hayırlı olsun demedi.15 günde neler değişmiş çok şaşırdım.zaten burda görmedik duymadık bilmiyoruz oluyor.geçmişi okuduğunuz halde bir hayırlı olsunu çok gördünüz sağ olun(
ya kızlar benim sabahları çook ağrım oluyor her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum ama öyle bir ağrı değil çok şiddetli oluyor beni korkutuyor sonra kalkınca 5dk.içinde geçiyor..benim gibi olanınız varmı aranızda?