2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ya sımdı dur hemen
bak ben 12.haftamda gıtmıstım kac cm cıkmıstı hatırlım :44: 5,5cm fılan
ama sunun dusun
benım gebelıgım onde erken dollenme
senınkı gec olabılır
bebek erkekse daha ırı oluoyr
kızsa daha kucuk
anne baba uzunsa bebekde uzun olur
ya herınan bırmı
sız mınyonsanız atıyorum sızden bır uzun ırı bebek cıkmaz
vucut tıpı farklıdır telaslanmasana hemen.bısı olsa dr der normal dııl dıe.
ınternetebak o haftalarda kc cm aralıgı oluomus bence normal yahu
inşallah öyledir internette 7.4 cm yazıyo ondan telaş ettim zaten ama benim bebiş tam gününde gidiyo önden felan değil de ben 1.73 boyundayım eşim 1.78 ama halası be babannesi 1.55 anca:KK52: cumartesi sorayım bakayım bi doktora ne dicek:18:

merhaba bende 11 haftalık hamileyim yazılarınızı biraz okudum bende dahil olmak istedim......cuma günü ikili taramam var cinsiyeti ne zaman belli olur acaba 16. Hafta dediler ama şimdide biraz olsun görüyormuş doktor merak ediyorum

hoş geldin :) aslında 10 haftalıkken belli olanlar var aramızda ama doktoruna kalan bişey bu garanticiyse 16. Haftada söylüyor ama öncesinde yüz 50 falan tahminde bulunan doktorlar var ben 11+2 de gittim küçük daha belli değil dedi bende üstelemedim şimdi 13+3 olduk bugün bellidir diye düşünüyorum ama 15 gün sonra kontrolüm var bi kereden kesin bişey öğreneyim diye bekliyorum :) inşallah gönlümdeki ve hayırlısı olur bu dileğim hepimiz için geçerli kızlar allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :KK16:

günaydın anneler ve bebekleri,

bu sabah sözünüzü dinledim sandviç getirdim yedim doymadım :KK17:
bende sağlıklı besleniyorum işin şakasıydı o yanımda meyveleri v.s. getiriyorum arabanın arkasını yiyecekle dolduruyorum işyerine geliyorum ama neticede sanayi yemeği yiyorum evde olsam farklı beslenirim...çalışınca biraz zor şuan çalışmayan yada okullar açılınca çalışmaya başlayacak olan arkadaşlar beni daha iyi anlayacak 3 ay öncesi ile bugün arasında dağlar kadar fark var,gece doğru dürüst uyku alamadan işe gelip,tüm gün kafamı koyacak ayaklarımı uzatacak yer arayıp eve gelip yalnızca akşam yemeğini yapsam kardır diyip yaşıyorum...çünkü eski enerjim ve hareketim kalmadı....evde olsam yata kalka yapardım ama allah biliyor ve görüyor elimden bu kadarı geliyor....dün akşam saat 22.00 tv.seyrederken uyuyakaldım eşimede üzülüyorum evde olsam dinlenirim uyurum akşam ona zaman ayırırım....elimden geldiğince kendime bebeğime ve eşime iyi şeyler yapmaya çalışıyorum elimden gelen bu...kendimi suçlamıyorum eski halimi ve şuanki halimi bildiğim için aslında ne kadar bocaladığımın farkındayım....
bu arada kaza yapan arkadaş geçmiş olsun geçen hafta ben kaza yaptım epey sarsıldım direksiyonla emniyet kemeri arasına karnım sıkıştı neyseki c.tesi kontrolde bebeğimizin iyi olduğunu gördük...yüce rabbim onları bize bağışlasın bebeğin içinde bulunduğu plesenta onu tüm darbelerden koruyor...iyi düşün iyi olsun....

ebahcım sen kafana takma bu kadar yorgunluğu beslenmeyi herkesin yapısı bakış açısı farklı sonuçta aç kalmamaya ve pis gıdalar yememeye bak..hepimizde bir halsizlik hali var ki buda çooook normal enerjimizi alıp büyüyorlar işte miniklerimiz:KK66:

sealmun aleyküm güzel temiz pak anneler.........

benim tayinim çıkmadı,çokk üzüldüm ama nasip....:KK14::KK14::KK25:

RABBİM,benim için hayırlı olsaydı nasip ederdi..

Onun adaleti bir an bile şaşamaz elhamdülillah...

selam ve duayla inşallahh...

üzüldüm ya çok zor bir durum ama üstesinden gelirsiniz inşallah ve tez zamanda sonuçlanır umarım

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM CANIM DOLMA ÇEKTİ ŞÖYLE BİBERLİ PATLICANLI DOMATESLİ KARIŞIK DOLDURAYIM Bİ ÇOKTANDIR YEMİYODUM MİNİĞİMİN BÜYÜMESİ LAZIM:KK56::KK52::emir_bebek::KK49:

bende sımdı bunlara bakıodum bıde carters markesı vardı oda orda sanırım onada bak kafayı yersın muhtesem seyler var ama bnm doktorum cınsıyetını solemedı :KK47:

güvenilir bi sitemi peki hanımlar bu site :26: güzel şeyler varmış ama terddüt ettim aççası öle her siteyealışveriş için güven olmuyo nede olsa :18::18: daha önce vipdükkandan alışveriş yapan oldumu peki arkadaşlar ordaki srı civcivli patiğe byıldm yaa hem kıza hem erkeğe olur nsılsa yandan tutturmalı önlükler ve bazı kıyafetlerde hoşuma gitti ay naapsamki yaaa :26::26:

güvenilir bi sitemi peki hanımlar bu site :26: güzel şeyler varmış ama terddüt ettim aççası öle her siteyealışveriş için güven olmuyo nede olsa :18::18: daha önce vipdükkandan alışveriş yapan oldumu peki arkadaşlar ordaki srı civcivli patiğe byıldm yaa hem kıza hem erkeğe olur nsılsa yandan tutturmalı önlükler ve bazı kıyafetlerde hoşuma gitti ay naapsamki yaaa :26::26:

canım ben ve ofıstekı arkadaslarım alısverıs yaptık bu sıteden hıc bı sorunla karsılasmadık urunlerde 1 hafta ıcınde gelıo

bugün eşim beni annesine bırakırken arabaya arkadan çarptılar
biraz sarsıldık yani çok değil ama biraz belim acıdı
ve şu anda çok panik yapıyorum bişey olur mu ki bebeğe?
artı bi sancı falan yok dünkü gibi hafif sancılar var
belim acıyo biraz ama akıntı falan da yok
doktora gitsem mi yaaaaa

gecmişi de okuyamadım telden bağlantım cok kötü

geçmiş olsun canım :KK50:

günaydın güzel anne adayları ve kalbi atan minik bebekleri :) dün gece gördüğüm dehşet rüyayı sizinle paylaşmak istiyorum doktoruma gidiyorum rüyamda kalbi atmıyor bebeğinin git bir hafta sonra gel eğer yine atmıyorsa alalım diyor ben ağlaya hıçkıra çıkıyorum ama nasılım bitik yani benim bebeğimi ilk gören doktora koşa koşa gidiyorum adama siz bana bebeğim olacağı müjdesini vermiştinz şimdidie kalbi tekrar atıyor müjdesini verin diye yalvarıyorum adam bana kocaman bir kalp çıkarıyor ikiye bölüyor ve bak bu kalp bir haftatda bu meyvelerin vitaminleriyle besleniyor bunları yemediğin için böyle olmuş diyor bense yiyorum diye karşılık veriyorum adam kocaman bir iğne içinde yeşil mi jel enjekte ediyor bu vücuduna girince kalbi çalışacak diyor korkuyorum ama nafile çalışsında bişey olmaz diyorum adam ayak parmağımdan jeli enjekte ediyor hadi ultraona al bakalım atıyomu diye söylüyorum adam beni ayağa kaldırıyor heryerim uyuşmuş ağlamaya mecalim yok uzan diyo bekleyelim uyuşman geçsin ben bir kaçıyorum ordan elimde birden bi tüp kan ağzımla kapağı açmaya çalışırken döküyorum üzerime sağlık ocağına koştum en son hemşire uzattı beni ben hala ağlıyorum telefonun alarmı çaldı ve uyandım :KK43:( çok feci bir rüyaydı allah bir daha göstermesin rüya bile olsa :KK43:

hayır olsun canım..kan rüyayı bozar derler kötüye yorma sakın :KK16:

kızlar ya netten araştırdığıma göre 12. haftada bebeğin boyunu 7.4 cm diyo hadi bu ortalama diyelim en azından 5,5 yada 6 olması gerekmezmi benim bebişimin 12. haftada 4,7mm di :KK43:

gayet normal canım sen ölçüldüğünde kaç artı kaçtın ki o da farketmez 12.haftada 5 ortalama 4.7 de ortalama sınırlardadır merak etme

merhaba kızlar

işlerim var çok o yüzden giremedim bugün bi türlü yarın da tatil ya toparlayayım dedim.
herkes iyidir inş

kazan yapan arkadaşlarımız olmuş sanırım... geçmiş olsun hepsine aman dikkat edin :KK34: Rabbim korur gerçi..

ayy midem yine bi tuhaf benim ya:KK25:

herkese merhaba... 7 haftalık kısacık tatilimin ardından evime döndüm ve 2 günlük temizliğin ardından pc başına oturabildim.. en son burayı bıraktığımda 300lü sayfalardaydı... yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum... 600 küsür sayfaya bakamadım bile.. o kadar okusaydım master ve doktora da yapardım. cuma günü ikili testimi de yaptıracam inşallah... umarım herkes iyidir...[/B]

ben almıştım oradan bikaç kere sorun yok merak etme aldığından sonra 1 haftaya geliyor zaten ordan da aldığın ürünleri siparişleri takip edebiliyosun canım :KK19:

herkese merhaba... 7 haftalık kısacık tatilimin ardından evime döndüm ve 2 günlük temizliğin ardından pc başına oturabildim.. en son burayı bıraktığımda 300lü sayfalardaydı... yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum... 600 küsür sayfaya bakamadım bile.. o kadar okusaydım master ve doktora da yapardım. cuma günü ikili testimi de yaptıracam inşallah... umarım herkes iyidir...[/B]

hoşgeldin canım inş iyisindir :KK16:

hoşgeldin canım inş iyisindir :KK16:[/QUOTE]

hoşbulduk.. nasılsın? ben iyiyim. sadece uykusuzluk sorunu var.. ona da alıştım artık.. senin nasıl gidiyor hamilelik?

güzell annişler merhabalar hepinize...herkes iyidir inşallah..doktordan geliyorum herşey güzel gidiyor çok şükür..şu an tam 10 hafta 1 günlük bebiş:)) 2 hafta sonra ikili test yaptırman lazım dedi..bu test illaki 12. haftada mı yapılmalı...????biz muhtemelen o zaman izinde olacağız...İzmirde gidebileceğim hastane doktor tavsiyesi olanlar bana fikir verebilir mi????

X