son olay aklıma geldikçe sinir oluyorummm..
cnm milletin ağzı torba değilki büzesin yani hyekes jherşeyi söylüyo boşver dicem ama insan ister istememz takıyo diloşta koşucak direk bence:)sonra tutamıcaksın hiç a R<bbim sana kolaylık cveriyo hamişsin dinlendiriyo seni en kısa zaanda başlıcak dila da koşmaya:) buarada göbiş fotonu gördüm yani tam bir erkek:)bnmde paşayla göbişim böle sipsivriydi çok komik oluyo ya kız göbişi resmen yayılıyo erkekkı belli :)hayırlı sağlıklı erkek olsun inş:)haberini bekliyorum
evet canim 12. haftadan sonra baslanicak ama fazlasi da zararli biliyosun icerdigi cinkodan dolayi, ceviz ye her gun...
kan ruyayi bozarmis derler senin ki bozulmus. ben de goruyorum bazen hatta senin ruyanin benzerini gordum gecen gun ama tamamen bilincalti.
kafayi bu korkuyla bozdugmuz icin uykuda bile bu var aklimizda
valla yavas yavas bende takmaya basladimRabbim en iyisini bilir.. surekli dua ediyorum kuzuma yurusun diye.. vakti zaman gelince yuruyeck ins.
hayirlisi olsun bakalim kiz erkek fark etmez, saglikli dogsunda yavrum.. ama erkek olursa bide onun tadina bakariz :)
kayra ile yazisirken aklima isim aramak dustu.. cok guzel isimler buldum kizlar siz hic bakiyormusunuz ? ben cok mu aceleciyim ne :)))
bende bakıyom valla şimdiden bence herkes beğendiği isimleri paylaşsın yaa fikir olur hepimize bu arada kayra ismine y-taktıydım ben oğluşuma koyarım inşallah tabi kociş pek beğenmedi gibi ama koycam bananeee anlamıda güzeldi onuuun
evet yha ebah ve gece de erkek bence...
yani bebekleri
eee kimin kızı olacak öyleyse yha topik masmavi oluyor,yetişin dostlarrr
Benim doktor önce erkek dedi, sonra kız dedi en son da ay söylemeyeceğim 2 hafta sonra gel dedi :)) ama ben konuşmalarından kız gibi anladım :) hayırlısı olsun bakalım.kız azıcık biliyorumda o annişler erkek istiyor gibi sölemicem...ama diğer arkadaşların hamileliği hakkında bilgi sahibi olmayınca ister istemez tahmin edemiyorum.irde listedekilerin yarısını ben hiç görmedim konuşmadım tanımıyorum....ama gör bak çoğunluk erkek olacak....evet gecede erkek unuttum onu...
Sürmeli ben de Ankaradayim. Doktorumdan memnunum ama muayenehanede bakıyor, pahalı.cnm ben devlet hastanesine gidiyorumda cinsiyet için bir özele gidiyim diyorum.. tıp fakultesi hastanesi usg fotosunu vermiyormuş
var mı ankarada bildiginiz iyi bi dr kızlar:44:
Evett bende cok begendim.. ama benim isim listemde o yok artik :) bi akrabamiz benden once koydu
aslinda ayri bir topik mi acsak ne :)
biraz erken canım ama o seğirmeler genelde bebek oluyor
günaydınlar canlar....porselencim o dediğin bebek oluyor canım
canım geçenlerde listeye ekle demiştin ya bilgilerini özel mesajla yollasanda eklesem..
mesajı bulamıyorumda :)
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Günaydın kızlar
ikigündür yoktum
başıma neler geldi bi bilseniz
çok şükür şimdi iyiyim
ama çarşamba akşamı burdan çıktım durağa gittim otobüs bekliyorum
bi fenalaştım ben gözlerim karardı bayılmışım bide düşmüşüm pat diye bi ayıldım yanımda hanımlar var yardım ediyolar kalkmam için
elim dizim falan bere oldu
iyki kafamı vurmamışım
işte böle kızlar
oooyh maaşallah yaaherşeyi belli olmuş artıkıın ay 3 hafta sonra benimde bebişim böle olcak yuuuppiiii
bana hayırrrr söylemedi perşembe günü özele gitcem öğrenmeye hem o zaman 12 hafta 6 günlük olcam sanada mı söylemedikızlar bir şey sorucam size 2li test yaptırmaya gittiğinizde doktorunuz cinsiyet söyledimi?
Geceyimben canim bir kereligine gidip cinsiyetini ogrenmek istiyorum. Bu gittigim hastanede bi kac kiside yanilmalar olmus cinsiyette. O yuzden iyi bi hastane istiyorum.
Db55 bende kiz isimleride erkek isimleride cok. Dun hatta liste yaptim evdekilere gosterdim :)
Günaydın kızlar
ikigündür yoktum
başıma neler geldi bi bilseniz
çok şükür şimdi iyiyim
ama çarşamba akşamı burdan çıktım durağa gittim otobüs bekliyorum
bi fenalaştım ben gözlerim karardı bayılmışım bide düşmüşüm pat diye bi ayıldım yanımda hanımlar var yardım ediyolar kalkmam için
elim dizim falan bere oldu
iyki kafamı vurmamışım
işte böle kızlar