2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
son olay aklıma geldikçe sinir oluyorummm..

cnm milletin ağzı torba değilki büzesin yani hyekes jherşeyi söylüyo boşver dicem ama insan ister istememz takıyo diloşta koşucak direk bence:)sonra tutamıcaksın hiç a R<bbim sana kolaylık cveriyo hamişsin dinlendiriyo seni en kısa zaanda başlıcak dila da koşmaya:) buarada göbiş fotonu gördüm yani tam bir erkek:)bnmde paşayla göbişim böle sipsivriydi çok komik oluyo ya kız göbişi resmen yayılıyo erkekkı belli :)hayırlı sağlıklı erkek olsun inş:)haberini bekliyorum

valla yavas yavas bende takmaya basladim Rabbim en iyisini bilir.. surekli dua ediyorum kuzuma yurusun diye.. vakti zaman gelince yuruyeck ins.

hayirlisi olsun bakalim kiz erkek fark etmez, saglikli dogsunda yavrum.. ama erkek olursa bide onun tadina bakariz :)

kayra ile yazisirken aklima isim aramak dustu.. cok guzel isimler buldum kizlar siz hic bakiyormusunuz ? ben cok mu aceleciyim ne :)))

evet canım özellikle ton balığı yenmemeli oyüzden somon faydalı diyolar ama onuda sevmiyom bana deniz balıkları olcak karagöz, sokar, kuzu balığı vs. buzluğuma koyduydum zaten onlardan 1 aya başlarım yemeye çupra falanda aldırırım artıkın naaapalım ymek lazım genede

bende bakıyom valla şimdiden bence herkes beğendiği isimleri paylaşsın yaa fikir olur hepimize bu arada kayra ismine y-taktıydım ben oğluşuma koyarım inşallah tabi kociş pek beğenmedi gibi ama koycam bananeee anlamıda güzeldi onuuun

Evett bende cok begendim.. ama benim isim listemde o yok artik :) bi akrabamiz benden once koydu

aslinda ayri bir topik mi acsak ne :)

evet yha ebah ve gece de erkek bence...
yani bebekleri

eee kimin kızı olacak öyleyse yha topik masmavi oluyor,yetişin dostlarrr

Benim doktor önce erkek dedi, sonra kız dedi en son da ay söylemeyeceğim 2 hafta sonra gel dedi :)) ama ben konuşmalarından kız gibi anladım :) hayırlısı olsun bakalım.
Sizin oğlanlara kız da lazım, hepimizin erkek olursa kime kaynanalik yapacaz di mı? :))
cnm ben devlet hastanesine gidiyorumda cinsiyet için bir özele gidiyim diyorum.. tıp fakultesi hastanesi usg fotosunu vermiyormuş

var mı ankarada bildiginiz iyi bi dr kızlar:44:
Sürmeli ben de Ankaradayim. Doktorumdan memnunum ama muayenehanede bakıyor, pahalı.
Mesa'da burcu hanim var. O da iyi ama hastanenin SGK anlaşmasını bilmiyorum.
Ne tarafta oturuyorsun? Batikent tarafında da bir kaç yer duydum. Bugün bir araştırırım.

Evett bende cok begendim.. ama benim isim listemde o yok artik :) bi akrabamiz benden once koydu

aslinda ayri bir topik mi acsak ne :)

Benim soyadım kayra ile başlıyor :) aslında hoşuma gidiyor ama soyadı ile sahne ismi gibi oluyor. Kayra kayra.... (çok olmayan bir soyadımız var arama motorlarında çıkmasın diye yazamadim. Kusura bakmayın)

biraz erken canım ama o seğirmeler genelde bebek oluyor

porselencim o dediğin bebek oluyor canım

canım geçenlerde listeye ekle demiştin ya bilgilerini özel mesajla yollasanda eklesem..

mesajı bulamıyorumda :)
günaydınlar canlar....

mesajları okur okumaz ben de cvp yazma gereği duydum,bana o seğirmeleri "gazdır o gaz" dediydiler.bebişmiş haa,,yaşasın hissettim o zaman

bu sene erkek senesi sanırım,topik erkek anneleri ile mi dolacak ne?
benim de içimden geçen ve etrafımın bana ilettiği erkek annesi olacağım yönünde.
Rabbi'm hayırlısını,sağlıklısını,sıhhatlisini versin inşallah.(dilimden düşmüyor bu dua.)

oğluşumun ismi belli MELİH.
kız olursa onu doktorun kız olacak dedikten sonra düşüneceğiz,bulamadık.

günaydınlar herkese bende gelebildim sonunda
geçmiş okuyayım dedim ama canım sıkıldı yasmin ve ayvareçeli için çok üzüldüm rabbim tez zamanda tekrar nasip eder inşallah hayırlısıyla..

Günaydın kızlar
ikigündür yoktum
başıma neler geldi bi bilseniz
çok şükür şimdi iyiyim
ama çarşamba akşamı burdan çıktım durağa gittim otobüs bekliyorum
bi fenalaştım ben gözlerim karardı bayılmışım bide düşmüşüm pat diye bi ayıldım yanımda hanımlar var yardım ediyolar kalkmam için
elim dizim falan bere oldu
iyki kafamı vurmamışım
işte böle kızlar

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

Geceyimben canim bir kereligine gidip cinsiyetini ogrenmek istiyorum. Bu gittigim hastanede bi kac kiside yanilmalar olmus cinsiyette. O yuzden iyi bi hastane istiyorum.

Db55 bende kiz isimleride erkek isimleride cok. Dun hatta liste yaptim evdekilere gosterdim :)

O zaman Tobb Etu (Mesa) derim. Maliyetini bilmiyorum. Burcu Hanım'ı tavsiye ederim. Diğerleri de iyiymiş, ancak ben sadece Burcu Hanım'a gittim.

çok geçmiş olsun gülüm yanlız başına dışarı çıkma bence allah korusun daha kötü bişeyde olabilirdi verilmiş sadakan varmış:18:

günaydın kızlar ben hamile haldığım ilk ay milupaya üye olmuştum numuneler bebek gelişim kitabları bide biboron için felan indirim kuponları gönderiyo bebiş 1 yaşına gelene kadar diye hiç umudum yoktu ama kargodan telefon geldi milupa paket gönderdi diye saat 2sde bırakcaklarmış bakalım neler var içinde hadi sizde üye olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…