canım çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
ikigündür yoktum
başıma neler geldi bi bilseniz
çok şükür şimdi iyiyim
ama çarşamba akşamı burdan çıktım durağa gittim otobüs bekliyorum
bi fenalaştım ben gözlerim karardı bayılmışım bide düşmüşüm pat diye bi ayıldım yanımda hanımlar var yardım ediyolar kalkmam için
elim dizim falan bere oldu
iyki kafamı vurmamışım
işte böle kızlar
yok canım ben ayın 10 unda gidicem de sadece merak ettim söyleniyormu acaba diyebana hayırrrr söylemedi perşembe günü özele gitcem öğrenmeye hem o zaman 12 hafta 6 günlük olcam sanada mı söylemedi
günaydın kızlar ben hamile haldığım ilk ay milupaya üye olmuştum numuneler bebek gelişim kitabları bide biboron için felan indirim kuponları gönderiyo bebiş 1 yaşına gelene kadar diye hiç umudum yoktu ama kargodan telefon geldi milupa paket gönderdi diye saat 2sde bırakcaklarmış bakalım neler var içinde hadi sizde üye olun
canım bende nisan ayında üye olmuştum ilk gebeliğimde sonra sorunlu olduğu anlaşılmıştı gebeliğe son verdikten sonra gelmişti çok üzülmüştüm küçük bir kutu içinde huggies bebek bezi nivea şampuan pişik kremi rezene çayı nivea ıslak mendil cd indirim kuponları var birde hamileyim dergisi:) tabii sana belli dönemlerde gelicek bu tarz şeyler eltimede geliyodu ordan biliyorum:)) ilk gebeliğimi hemen iptal ettim tabii hemen ardından hamile olduğumu öğrendim yine iptali düzelttim belki yine gelir banada:)