2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

kızzz vallahi yerim seni bennn
valla ne kadar çok tutturdun öyle yha,aslaaa beceremem ben
maşşallahh sana kız inan,ne hismiş sendeki

benimki erkekse seninkide erkek işte ne düşünüyon daha

kızzz vallahi yerim seni bennn
valla ne kadar çok tutturdun öyle yha,aslaaa beceremem ben
maşşallahh sana kız inan,ne hismiş sendeki

benimki erkekse seninkide erkek işte ne düşünüyon daha

sürmeli,şifa,ayşeonurdanda erkek haberi bekliyorum...salı günü gideceğim muhtemelen söyler ilk kez korkuyorum ve heyecanlıyımm..ikili test yapılacak azıcık tedirginim kafamda bi dünya soru var...bakalım sen bende tutturabilecekmisin??benim bebek solda..ve ciddi anlamda hareketlendi pıt pıt..iyi olduğunu biliyorum ama tedirginim...

bilirsin ben çok kaşınırım işte böyle gereksiz yere

kız zaten sünnet etmişlerdi bebği rüyamda hatırlıyomusun
kesme teyzesi yazık:104::104::104:

ebahta erkek gibi doğuyor içime ama....bilemiyorum:)))))))))))onu göbiş falan görmedim...

evet yha ebah ve gece de erkek bence...
yani bebekleri

eee kimin kızı olacak öyleyse yha topik masmavi oluyor,yetişin dostlarrr

kız azıcık biliyorumda o annişler erkek istiyor gibi sölemicem...ama diğer arkadaşların hamileliği hakkında bilgi sahibi olmayınca ister istemez tahmin edemiyorum.irde listedekilerin yarısını ben hiç görmedim konuşmadım tanımıyorum....ama gör bak çoğunluk erkek olacak....evet gecede erkek unuttum onu...

kayracım maşallh tahminlerin isabetli benim le ilgili bi fikrin varmı acaba bebiş ultrasıonda başı sağda kendide sağda sanırım hangi konuda bilgi gerekiyor tahminin için söleyim hemen:)

kayracım maşallh tahminlerin isabetli benim le ilgili bi fikrin varmı acaba bebiş ultrasıonda başı sağda kendide sağda sanırım hangi konuda bilgi gerekiyor tahminin için söleyim hemen:)

canımsın ya kaçıncı haftandasın gülüm??tahmin yaptıklarım hissettiklerim gülüm hani sürekli yazanlar anlatanlar göbiş ekleyenler falan...sanada içimden direk erkek geçti ama rabbim gönlündekini versin inşallah.....he gördüm haftanı..kontrolün ne zaman???

Son düzenleme:
bizde 5 gün önden gidiyormuş bebiş ultrason fotosu var paylaşayımmı iki gün önce gittik bebişi gördük maşaallh aykları kıpır kıpırdı elleri kaldırdı bi ara doktor babaya merhaba diyor dedi çok sevindik.. ama cinsiyet için bişey demedi erken dedi...

olur koy bakalım nurumda varken oda anlar...:))))önden giden bebişler genlede erkek oluyor ama neyseeeeeeeeeeeeeee:Ç))))

17 mayıssa mart annesi değilsindir canım

17 haziran olmasın

muhtemel dogum tarihin nasıl 22 şubat yaff :44:

benimki karışık canım aslında sat:24 nisan :)) ama adetler düzensiz olduğundan doktor 17 mayıs olarak hesaplıyor benimkisini Muhtemel doğum tarihi de ultrason kağıdında öle yazıyor..martı bulur benim bebişin gelmesi

Yaa kaç haftalıksın şuan ? 2li test mı yapılacak:44:

Benimki 21 eylülde.. Cinsiyetini o zaman söyleyecekmiş Dr.

kuzum ikili yapılacak evet...12.haftanın içindeyim.senin doktor uyuz çıktı gel benimkine götüreyim kuzum şıp diye söler....21 eylülmüügitsene başkasına çoktan belli oldu seninki..son usg sini koysana bakayım bir(((((88

cnm ben devlet hastanesine gidiyorumda cinsiyet için bir özele gidiyim diyorum.. tıp fakultesi hastanesi usg fotosunu vermiyormuş

var mı ankarada bildiginiz iyi bi dr kızlar:44:

Son düzenleme:
cnm ben devlet hastanesine gidiyorumda cinsiyet için bir özele gidiyim diyorum..

var mı ankarada bildiginiz iyi bi dr kızlar:44:

gülüm özel hastanelerede gidebilirsin.ankaralı var mı aramızda bilmiyorum ama yasmine bir sorayım o ankaralı ya şimdide ankarada....ama özele gitsen bile olur yavrum çoktan belli senin bebeiş..galesiz bu devlettekiler uyuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…