- 3 Ocak 2012
- 1.921
- 0
pisss....valla hayırlı olsun demicem bildiğim şeye.yanılmamış olduğuma sevindim:)))))dedim ama dimi mart topiğinden kız beek az çıkar diye..ve tahminde bulunduklarım bir bir dökülüyor daha yanılmadım....hislerimi çok seviyorum..birde kendimi hissedebilsemmm
yok neden küselimki....yok küslük falan..
kızzz vallahi yerim seni bennn
valla ne kadar çok tutturdun öyle yha,aslaaa beceremem ben
maşşallahh sana kız inan,ne hismiş sendeki
benimki erkekse seninkide erkek işte ne düşünüyon daha
gönül bağı bu olsa gerek..ilk kez bugün girebildim topiğe ebah için oda..sayfayı açamadım ismini göremicem diye...nehirde çok üzmüştü diğer arkadaşlarda ama yasmin çizip geçti....keşke yanılsaydım keşke....
kaşınma kız sende pipiyi kesecem şoka girecen heee
bilirsin ben çok kaşınırım işte böyle gereksiz yere
kız zaten sünnet etmişlerdi bebği rüyamda hatırlıyomusun
kesme teyzesi yazık:104::104::104:
ebahta erkek gibi doğuyor içime ama....bilemiyorum:)))))))))))onu göbiş falan görmedim...
evet yha ebah ve gece de erkek bence...
yani bebekleri
eee kimin kızı olacak öyleyse yha topik masmavi oluyor,yetişin dostlarrr
kayracım maşallh tahminlerin isabetli benim le ilgili bi fikrin varmı acaba bebiş ultrasıonda başı sağda kendide sağda sanırım hangi konuda bilgi gerekiyor tahminin için söleyim hemen:)
bizde 5 gün önden gidiyormuş bebiş ultrason fotosu var paylaşayımmı iki gün önce gittik bebişi gördük maşaallh aykları kıpır kıpırdı elleri kaldırdı bi ara doktor babaya merhaba diyor dedi çok sevindik.. ama cinsiyet için bişey demedi erken dedi...
Illa birni unutcam :)) muhtemel doğum tarihi 22 şubat
Sat: 17 mayıs doğum rarihim:26.02.1987 şehir: Balıkesir ilk bebekcinsiyet: Erkek gibi görünüyormuş :)
kayraa canım kontrolun ne zaman ?
tmm canım düzenledim
salı günü aşkım((((((((((tedirginim ilk kez....senin ne zaman:)))))))
17 mayıssa mart annesi değilsindir canım
17 haziran olmasın
muhtemel dogum tarihin nasıl 22 şubat yaff :44:
Yaa kaç haftalıksın şuan ? 2li test mı yapılacak:44:
Benimki 21 eylülde.. Cinsiyetini o zaman söyleyecekmiş Dr.
kuzum ikili yapılacak evet...12.haftanın içindeyim.senin doktor uyuz çıktı gel benimkine götüreyim kuzum şıp diye söler....21 eylülmüügitsene başkasına çoktan belli oldu seninki..son usg sini koysana bakayım bir (((((88
cnm ben devlet hastanesine gidiyorumda cinsiyet için bir özele gidiyim diyorum..
var mı ankarada bildiginiz iyi bi dr kızlar:44: