2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yaaa bir türlü yükleyemedim olmadı ya hayırlısı Allah Allah ya bizim iki ultrason fotosu var biri 6 haftalıkken onda solda gözüküyor ama baya kücük yeni fotoda herşeyi oluşmuş maşaallh onda ortada gibi benim biraz en çok rahatsızlığım yüzümde erkenlikde dahi çıkmadığı kadar sivilce çıkması alın çene her yerden anlamadım gitti hergün yeni bir kocaman iltihaplı sivilce Allah hayırlısını versin kız yada erkek bizim içinde hiç fark etmez Rabbim ne takdir ettiyse razıyız...

özele gitmek isterimde maddi durum engelliyor

selam kizlar.nasilsiniz ne var ne yok.ben bugun gittim doktora.bebisimi gordum,masallah buyyums,kalbide atmaya baslamis.cok sevindim.coookkkkk.kizlar bide.kizim bugun kabizdi.kucagimda tuvalete kosturdum.comeltim kakasini kucagimda yaptirdim.simdi biraz karnim agriyor,sizce bebise bir sey olurmu.:26::26::26:

kuzum muyene ücretleri 40 lira falan...çok değil bebeişim..özele gitme özel hastaneye git dedim aşkımsın...için rahat eder gülüm...

özelle özel hastane arasındaki fark ne ki ?

ben türkiyede biraz acemiyim.. ilk kontrolume görümcemle gittim..

devlet hastanesi oldugundan mı dır nedir geçen ki kontrolumde sabah 8.30da gittim 13.30da evdeydim.. çok kalabalıktı rezil oldum ama başka çağremde yok ki

surmeli canim benimde randyevum 21 eylul.insallah her sey yolunda olur.hepimiz icin.....

kuzum özel doktor muayenehanesinde bakar ben gidiyorum mesela korktuğum için bireyseldir 200 tl ücreti.özel hastane ise belli kısmını devletin karşıladığı seninse yüzdelik verdiğin bir hastane.35-40 tl arsında değişir ücreti....özzsel hastaneye git bebem 40 lira verebilirsin ayda...sık çağırmıyorlar onlarda kuzum..

azıcık karnın ağırır belki kasıkların ama geçer bişeycik olmaz.düşük tehliken yoksa.benim kuzu 25 kilo ve hep kucağımda bazen kanamamda oluyor ama napıyım kıyamıyorum....gözün aydın bu arada canım..

Hmm anladım canım.. açıklaman için sağol

yasmine sorsana bi o hangi hastaneye gidiyormuştu..

4 hafta nasıl beklicem yaa

cok sukur yok tehlikem.evet bende kiyamiyorum.masallah kuzuna.benimki 20 aylik 11 kilo.

Hmm anladım canım.. açıklaman için sağol

yasmine sorsana bi o hangi hastaneye gidiyormuştu..

4 hafta nasıl beklicem yaa

bekleme zaten gülüm deli midir nedir 4 hafta bu ya??sorarım kuzum..yarın buradan arkadaşlarada sorarız...

cok sukur yok tehlikem.evet bende kiyamiyorum.masallah kuzuna.benimki 20 aylik 11 kilo.

37 aylığız biz canısım...o zaman bişey olmaz karın ağrın geçer...

nazlıma... kayra... sürmeli...
Allah bağışlasın yavrularınızı 2. bebekde olsa aynı heyecan yaşanıyor sizden anladığım kadarıyla biz daha 1 den korkarken maşaallh 2 yaşları yakın kuzulara yetişmek Allah gücünüzü artırsın..Gerçi Çok arayı açmamaktda fayda var sanırım yaşları yakın kardeşlerin ilerleyen zamanda paylaşımları ve birbirilerine düşkünlükleri daha çok olduğuna inanıyorum çok olunca fark kuşak giriyor neredeyse araya...

slm kizlar herkese ,kayracim sana slm canim

nazlma ,nasilsin mide bulantilarin nasil oldu doktora fitil hakkinda birsey sordunmu?

ben bu fitilden yana cok rahatim eskiye bakarak birazda olsa rahatlatti ,bugun sadece 1 kere cikarttim onuda disarda kac cesit insanin yanindan gecince kokularina dayanamadim

bide bu arada fitilin bebege bi zarari olurmu acaba

zor olacak ama mutluyum canım.plansız bir bebekti benimki ama şükürler olsun vardır rabbimin bir bildiği.en küçük kardeşimle aramda 3 yaş var ve gerçekten iyi anlaşırız...darısı başınıza.zaten düşünüyorsan arayı çok açma gülüm....

aleyküm selam gülüm hoşgeldin.yok be gülüm ne zararı olacak..zararlı bir şeyi doktor vermez korkma...

bekleme zaten gülüm deli midir nedir 4 hafta bu ya??sorarım kuzum..yarın buradan arkadaşlarada sorarız...

37 aylığız biz canısım...o zaman bişey olmaz karın ağrın geçer...

Tamam bidenem özel msj at olarmı bana.. forumda bazen takip edemiyorum yazılanları..

17. haftam bitecek 21 eylülde hemen ögrenmek istiyorum bennn

Aminnnnn.. benim minik kuşumda 18 aylık fakat daha yürümüyor

buaralar millet canımı sıkıyor.. her gelen niye daha yürümüyor düyorrrrr

her bebeğin gelişimi aynı olmaz ki??çocuk doktorunuz var değil mi???nasıl hareketleri adım atıyormu mesela??

her bebeğin gelişimi aynı olmaz ki??çocuk doktorunuz var değil mi???nasıl hareketleri adım atıyormu mesela??

canım diloşum zaten geç emekledi.. koltuklardan duvarlardan tutunarak geziyor yani sıralıyor.. tek elinden tutunca yürüyor ama elini bırakınca korkuyor oturuyor hemen..

ama bunu millete anlatmak çok zor pazartesi götürcem doktorumuza

bayramda eşimin köyüne gittik.. eşimin amcasına misafirlige gittik 2 gün kaldık.. kaldık ama eve gelince kaynanama anne ben bir daha köye möye gitmem dedim.. oda zaten bi daha götürmem dedi.. ayy her biri bişi diyor sinir oldum

yakındır yürümesi tutunarak yürüdükten kısa bir süre sonra kendi yürür..salak insanlar bayılırlar baykuşluğa.sallaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…