2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Hosbulduk canim.
Yanliz degilmisim, gecer insallah bu gunler

ayy canım çok teşekkür ederim,darısı sizin de başınıza inşallah.Rabbi'm sağlık sıhhat versin yavrularımıza.

amin canım bendekapayım artıkın fazla radyasyona maruz kaldık bak benide listeye eklemeyi unutmayın haa verdimde bilgierimi hadi iyi akşamlar kızlar hoşçakalııın çok öptüm sizi

biraz erken canım ama o seğirmeler genelde bebek oluyor

benim kızımın da bu haftalarda ense kalınlığı 2.6 mm çıkmıştı
hep güldük kodaman olacak diye
ama risk oranları normaldi
doktor üçlüyü istediği halde yaptırmamıştım

cnm chicconun sallanana ana kucağu var o.bebek 1 yaşına kadar rahat rahat sığıyor,otomatik müzikli bişi.sonrada mama sandalyesi oluyo..500 lira civarında..işte hem kullanışlı ama bi taraftanda pahalı sanki..

kraft dondy de var arkadaşlar
ablam aldı
ama yeğenim sevmedi,çok hantal bir şey
ben hamile olduğum halde ikinci bebeğime istemedim başkasına verdi
gereksiz bence

selam kızlar, doktordan yeni geldim Allahıma şükürler olsun ki herhangi bir problem yok herşey yolundaymış veeeeeeeeeeee doktorumuz %60 erkek dedi bu doktora en son bir ay önce gitmiştim aldığım kiloları görünce çok kızdı ekmek, makarna , pilav, patates yasak (( neyse şükürler olsunki kilo dışında herşey yolunda :)))

porselencim o dediğin bebek oluyor canım

canım geçenlerde listeye ekle demiştin ya bilgilerini özel mesajla yollasanda eklesem..

mesajı bulamıyorumda :)

Son düzenleme:
kızlar bi yardım edinde listeyi pc başına geçmişken düzenleyimmmm

kimler aramızdan ayrıldı ????:44:

kızlar bi yardım edinde listeyi pc başına geçmişken düzenleyimmmm

kimler aramızdan ayrıldı ????:44:

selam canim nasilsin.benim pek malumatim yok.ama yasmin 06 ayrildi malesef.bir tek bilgim o.birde canim bizimde kalbimiz pit pit atiyor cok sukur gorduk bu gun

Sat: 17 mayıs doğum rarihim:26.02.1987 şehir: Balıkesir ilk bebek cinsiyet: Erkek gibi görünüyormuş :)

Kayra çoktandır merak ediyorum benimle ilgili yorumlarda vs.bulunmuyorsun ?küsmüyüz diycem de çocuk gibi ortada bişiy yokken de küsülmezkii

kuzum keepmeinford ve pln01 de malesef ayrıldı.6 erkek bebeğimiz oldu sanırım:))))))))))

yasmin hala atıyor içime...allahım yaaa

kuzum keepmeinford ve pln01 de malesef ayrıldı.6 erkek bebeğimiz oldu sanırım:))))))))))

yasmin hala atıyor içime...allahım yaaa

sorma yha
çokk üzülüyorum çokk,ama nasip işte

hee yha ne kadar çok erkek bebek var öyleee..
arka arkaya da kız gelecek galiba

benim dr çok net konuştu ama hala ben kurtlanıyorum,niye ki

pisss....valla hayırlı olsun demicem bildiğim şeye.yanılmamış olduğuma sevindim:)))))dedim ama dimi mart topiğinden kız beek az çıkar diye..ve tahminde bulunduklarım bir bir dökülüyor daha yanılmadım....hislerimi çok seviyorum..birde kendimi hissedebilsemmm

sorma yha
çokk üzülüyorum çokk,ama nasip işte

hee yha ne kadar çok erkek bebek var öyleee..
arka arkaya da kız gelecek galiba

benim dr çok net konuştu ama hala ben kurtlanıyorum,niye ki

gönül bağı bu olsa gerek..ilk kez bugün girebildim topiğe ebah için oda..sayfayı açamadım ismini göremicem diye...nehirde çok üzmüştü diğer arkadaşlarda ama yasmin çizip geçti....keşke yanılsaydım keşke....
kaşınma kız sende pipiyi kesecem şoka girecen heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…