canım merhabalar,aramıza hoşgeldin bulantı ve kusma konusunda,resmen kendimi gördüm sende.ben de 11,haftanın içindeyken sürekli bulantı yaşıyordum,kendimi tutuyordum,ama kusacağın gelirse kus dediler,öyle yapmaya başladım,çünkü bulantı kusmadan daha beter.Şimdilerde 13.haftamdayım,yine bulantım ve kusmam var,doktorum geçen hafta bitecek dedi,bitmedi,aksine direkt çıkarıyorum şimdi.Geçecek deyip,bugünleri bitirmeye çalışyıorum ben de.
ayy canım çok teşekkür ederim,darısı sizin de başınıza inşallah.Rabbi'm sağlık sıhhat versin yavrularımıza.
SELAMLARKIZLAR BİŞEYE MORELİM BOZULDU 1 SAATTİR BİRAZ MİĞDE BULANTISI VE SERSEMLİK BAŞ DÖNMESİ FİLAN BAŞLADI BEN BUNLARI NEZAMANDIR HİSSETMİYORDUMM ÇOK MUTLUYUM HERHALDE MİĞDE BULANTISINA SEVİNEN BİRTEK BENİMM HI BİRDE BİŞİY SORCAM SAĞ KASIĞIMIN ALTINDA PIT PIT SEĞİRME OLDU O BEBİŞMİ ŞİMDİ?
Merhaba, o kontrolleri oyle sabırsız bekliyoruz sonra böyle olunca insan deli olur...
Ben de dün gittim 11+4'tüm. ense kalınlığını önce 0.7 mm daha sonra 1.1 mm ölçtü. Hangisi doğru olursa olsun sorun yok dedi. Bu haftada ortalama 1 mm'miş. 2,5 mm'i sorun kabul ediyormuş. Benimkinin boyu da 4.3 cm olmuş.
Burunla ilgili de bir ölçüm yapmıyorlar, sadece olup olmadığına bakıyorlar. Ben de benimkinin baktığını fark etmedim, sonra kendisi soyledi.
O yüzden hic endişelenme. Eminim doktorun bir problem görseydi daha detaylı bakardı, sorun yok diye ilgilenmemiştir.
Selamlar.
cnm chicconun sallanana ana kucağu var o.bebek 1 yaşına kadar rahat rahat sığıyor,otomatik müzikli bişi.sonrada mama sandalyesi oluyo..500 lira civarında..işte hem kullanışlı ama bi taraftanda pahalı sanki..
kızlar bi yardım edinde listeyi pc başına geçmişken düzenleyimmmm
kimler aramızdan ayrıldı ????:44:
kızlar bi yardım edinde listeyi pc başına geçmişken düzenleyimmmm
kimler aramızdan ayrıldı ????:44:[/QUO YASMİN06,AYVARECELİ İKİSİNİ HATIRLIYORUM
Kayra çoktandır merak ediyorum benimle ilgili yorumlarda vs.bulunmuyorsun ?küsmüyüz diycem de çocuk gibi ortada bişiy yokken de küsülmezkii
kuzum keepmeinford ve pln01 de malesef ayrıldı.6 erkek bebeğimiz oldu sanırım:))))))))))
yasmin hala atıyor içime...allahım yaaa
efemmmm
sorma yha
çokk üzülüyorum çokk,ama nasip işte
hee yha ne kadar çok erkek bebek var öyleee..
arka arkaya da kız gelecek galiba
benim dr çok net konuştu ama hala ben kurtlanıyorum,niye ki