evet canımmm,yollarımız kesişti senle...iyiyim kuzum,hamilelik de iyi çok şükür,bebiş beni bulandırıyor,bikaç gündür çok sık kusturuyor ama olsun herşeyiyle razıyız bu duruma.Yeterki sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gelsin kucaklarımıza...bu zorlu günleri gülerek hatırlayıp,yavrumuzu koklayacağız misssler gibi.
sen neler yaptın,bebiş nasıl bakalım...
evet cnm saglikli sihatli olsunlarda gerisi onemli degil. bn hala yatiyorum. dun komsuya gittim tekrar basladi. karar aldim artik 4 ayin dolmasini beklicem disari cikmak icin. haftaya salida ultrasonumuz. ins saglikli sihatli bekliodur bizi orda
rüyamda düşük yaptım kızlar,şakır şakır geldi kırmızılar,annem "korkma kızım,parça gelmedikçe kan gelse de farketmez" diyodu bana ama hatta ped bile koydum rüyamda,düşük yapma aşamasındaydım,hayır olsun,böyle rüyalar görüyor musunuz?:26:
cnm aklimizda surekli bisey olur mu korkusu varya ondan gormussundur. hamilelikte cok ugrasiolar birde. korkutuolar falan ruyada. kendim okuyup yatiyorum ama bnmki fayda etmiyor kendime korkulu ruyalar goruyorum hep. esim okursa bisey olmuyor ama korkmuyorum.
evet canım burayada gelmedi henüz ama alanyad 1 haftaya falan olurmuş arkadaşım sana yollarım ben didi sağolsun incir ve kudret narıda yolluycak ooh bi geleydi cennet hurmam bool bol vitamin alırdım burdada 1 aya falan anca olu heralde yaa ozamanda burdakileri yirimvalla kociş merkeze indiydi yeşillik ıspanak incir,çekirdeksiz üzüm falan biissürü sipariş verdim getircek ooh bol yeşillik yiyebilceez ay sinir oldum buraya yaa ne doğru düzgün pazarı var buranın nede manavlarında doğru düzgün yeşilliğii düzenli balık yemeye 12.haftadan sonra başlmak lazım dimiii :26:
rüyamda düşük yaptım kızlar,şakır şakır geldi kırmızılar,annem "korkma kızım,parça gelmedikçe kan gelse de farketmez" diyodu bana ama hatta ped bile koydum rüyamda,düşük yapma aşamasındaydım,hayır olsun,böyle rüyalar görüyor musunuz?:26:
slm kizlar
bugun de gecmedi belirtilerim. Hala bulantim var zor tutuyorum kendimi. Bugun kustum kusunca rahatliyor insan. Kendimi tutmayip da kusayim mi ne yapayim. :44:
Dr gececek demisti gecmediiii
Cinsel iliskiyi bebege bir sey olur diye istemiyoruz. Korkamadan birlikte olanlara da ozendim dogrusu
kan ruyayi bozarmis derler senin ki bozulmus. ben de goruyorum bazen hatta senin ruyanin benzerini gordum gecen gun ama tamamen bilincalti.
kafayi bu korkuyla bozdugmuz icin uykuda bile bu var aklimizda
slm kizlar
bugun de gecmedi belirtilerim. Hala bulantim var zor tutuyorum kendimi. Bugun kustum kusunca rahatliyor insan. Kendimi tutmayip da kusayim mi ne yapayim. :44:
Dr gececek demisti gecmediiii
Cinsel iliskiyi bebege bir sey olur diye istemiyoruz. Korkamadan birlikte olanlara da ozendim dogrusu
SELAMLARKIZLAR BİŞEYE MORELİM BOZULDU 1 SAATTİR BİRAZ MİĞDE BULANTISI VE SERSEMLİK BAŞ DÖNMESİ FİLAN BAŞLADI BEN BUNLARI NEZAMANDIR HİSSETMİYORDUMM ÇOK MUTLUYUM HERHALDE MİĞDE BULANTISINA SEVİNEN BİRTEK BENİMM HI BİRDE BİŞİY SORCAM SAĞ KASIĞIMIN ALTINDA PIT PIT SEĞİRME OLDU O BEBİŞMİ ŞİMDİ?
hoşgeldin canım,çok şükür Rabbi'm nasip etmiş bu güzel mucizeyi sana da...Sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah.
canım biz kendimizi korkutuyoz yavrumuza bişii olcak olcak diye ondan sonrada cins cins kabuslar görüyoz bak seninki maaşallah büyümüş tehlikeli zamanıda atlatmışsın korkma artık tadına varma zamanı bol bol ye iç bebişin için artık ne yesen yarayacak ona calsiyumunu bol alkı dişlerinde çürümesin özelliklede son 3 ay çook kalsiyum tüketmek gerkiyomuş aklınızda bulunsunbalık ye sen şimdi bol bol artıkın kötü şeyleri at kafandan bebeğine iyi bakmaya başla artıkın ah darısı bizimde 13.haftamıza inşallah
canım bende de sol tarafımda oluyor o seğirme...acaba bebiş mi?ben de merak ediyorum ama çoğu arkadaş gaz sıkışması dedi bana.:26:
ayrıca şikayet ediyormuşum gibi oluyr bulantı ve kusma konusunu ama çok şükür bebeğimin sağlıklı olduğunu hissediyorum,varsın bulansın,senin bu belirtilere sevinmene de sevindim