2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet cnm saglikli sihatli olsunlarda gerisi onemli degil. bn hala yatiyorum. dun komsuya gittim tekrar basladi. karar aldim artik 4 ayin dolmasini beklicem disari cikmak icin. haftaya salida ultrasonumuz. ins saglikli sihatli bekliodur bizi orda

evet cnm saglikli sihatli olsunlarda gerisi onemli degil. bn hala yatiyorum. dun komsuya gittim tekrar basladi. karar aldim artik 4 ayin dolmasini beklicem disari cikmak icin. haftaya salida ultrasonumuz. ins saglikli sihatli bekliodur bizi orda

canım yat dinlen,bugünlerini değerlendir,yavrunun sana tutunmayı,senin de yavruna sarılmaya ihtiyacın var,bugünler geçince tüm sıkıntın da bitecek hayırlısıyla,tv izle,yat uyu,müzik dinle...dinlen benim yerime de ,ben çalışıyorum,çok şükür çalışmama mani olmuyor yavrumm.çok büyük şükür gerçekten.

cnm aklimizda surekli bisey olur mu korkusu varya ondan gormussundur. hamilelikte cok ugrasiolar birde. korkutuolar falan ruyada. kendim okuyup yatiyorum ama bnmki fayda etmiyor kendime korkulu ruyalar goruyorum hep. esim okursa bisey olmuyor ama korkmuyorum.

ben de planıma göre 12 eylülde doktora gideceğim üçlü tarama ve diğer testler için,cinsiyetini de gösterim yavrum inşallah.

evet aynen canım,ben de hep yatarken okuyorum,yavruma da okuyorum,ben de eşime okutayım o zaman.

slm kizlar
bugun de gecmedi belirtilerim. Hala bulantim var zor tutuyorum kendimi. Bugun kustum kusunca rahatliyor insan. Kendimi tutmayip da kusayim mi ne yapayim. :44:
Dr gececek demisti gecmediiii
Cinsel iliskiyi bebege bir sey olur diye istemiyoruz. Korkamadan birlikte olanlara da ozendim dogrusu

evet canim 12. haftadan sonra baslanicak ama fazlasi da zararli biliyosun icerdigi cinkodan dolayi, ceviz ye her gun...

kan ruyayi bozarmis derler senin ki bozulmus. ben de goruyorum bazen hatta senin ruyanin benzerini gordum gecen gun ama tamamen bilincalti.
kafayi bu korkuyla bozdugmuz icin uykuda bile bu var aklimizda

canım merhabalar,aramıza hoşgeldin bulantı ve kusma konusunda,resmen kendimi gördüm sende.ben de 11,haftanın içindeyken sürekli bulantı yaşıyordum,kendimi tutuyordum,ama kusacağın gelirse kus dediler,öyle yapmaya başladım,çünkü bulantı kusmadan daha beter.Şimdilerde 13.haftamdayım,yine bulantım ve kusmam var,doktorum geçen hafta bitecek dedi,bitmedi,aksine direkt çıkarıyorum şimdi.Geçecek deyip,bugünleri bitirmeye çalışyıorum ben de.

kan ruyayi bozarmis derler senin ki bozulmus. ben de goruyorum bazen hatta senin ruyanin benzerini gordum gecen gun ama tamamen bilincalti.
kafayi bu korkuyla bozdugmuz icin uykuda bile bu var aklimizda

aynen canım,dediğiniz gibi hep bu düşünceyle korkuyoruz,rüyalarımıza giriyor.

herkesin ayni degil ki. ben 9 ay surenini duydum rahatliyorsan kus yani napicannn.
biz de ayni tayfadaniz, ikimiz de tirsiyoruz. doktora sorduk bi sey olmaz dedi ki zaten her gun oku arastir biliyoruz hepsini ama gel de
bizim kafaya anlat.

SELAMLAR KIZLAR BİŞEYE MORELİM BOZULDU 1 SAATTİR BİRAZ MİĞDE BULANTISI VE SERSEMLİK BAŞ DÖNMESİ FİLAN BAŞLADI BEN BUNLARI NEZAMANDIR HİSSETMİYORDUMMÇOK MUTLUYUM HERHALDE MİĞDE BULANTISINA SEVİNEN BİRTEK BENİMM HI BİRDE BİŞİY SORCAM SAĞ KASIĞIMIN ALTINDA PIT PIT SEĞİRME OLDU O BEBİŞMİ ŞİMDİ?

benim paydos vaktim geldi,çıkmak zorundayım kızlar,görüşmek üzere...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

canım biz kendimizi korkutuyoz yavrumuza bişii olcak olcak diye ondan sonrada cins cins kabuslar görüyoz bak seninki maaşallah büyümüş tehlikeli zamanıda atlatmışsın korkma artık tadına varma zamanı bol bol ye iç bebişin için artık ne yesen yarayacak ona calsiyumunu bol alkı dişlerinde çürümesin özelliklede son 3 ay çook kalsiyum tüketmek gerkiyomuş aklınızda bulunsun balık ye sen şimdi bol bol artıkın kötü şeyleri at kafandan bebeğine iyi bakmaya başla artıkın ah darısı bizimde 13.haftamıza inşallah

Bişiy aha sorcam bebeişlernizin kilosu hakkında doktorunuz bilgi verdimi size? Benimki 70gr dedi de sanırım yanlış ölçtü:26:

canım bende de sol tarafımda oluyor o seğirme...acaba bebiş mi?ben de merak ediyorum ama çoğu arkadaş gaz sıkışması dedi bana.:26:

ayrıca şikayet ediyormuşum gibi oluyr bulantı ve kusma konusunu ama çok şükür bebeğimin sağlıklı olduğunu hissediyorum,varsın bulansın,senin bu belirtilere sevinmene de sevindim

hoşgeldin canım,çok şükür Rabbi'm nasip etmiş bu güzel mucizeyi sana da...Sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah.

inşallah canım yaa benimde tek dileğim o bebişimin sağlıklı hayırlı bi evlat olması ha bide kolay bi normal doğum

ayy canım çok teşekkür ederim,darısı sizin de başınıza inşallah.Rabbi'm sağlık sıhhat versin yavrularımıza.

hmm bende sevindiydimmm gazmışş demekk ya bebişim nerde diyip bakıyomda karnımda yağdan başka bişiy göremiyom kii karnım şişte kasık bölgem çukur nereye saklanıyor bu yavv kimisi tomruk gibi olduğunu filan yazmış kasıkların orda yeri belliymişş bakıyomm yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…