- 4 Şubat 2009
- 1.187
- 1
slm kızlar bizde şimdi doktordan geliyoruz çok kalabalıktı ya yok böyle bişey içeriye 3er kişi aldı doktor doğuma gidicem diye çok baş ağrım var sorcaktım aceleyle kaldı bebişimi 2 saniye anca gördüm sözde ikili test yaptı ama ben burnunu ölçtüğünü felan görmedim hiç ilgilendirmedi kızlar bebişimin boyu 4.7cm miş enne kalınlığı ise 11+6 da 1.15mm miş nasıl sizce dotor bişi demedi ya sonuçlarda 1 hafta sonra çıkcak
kızlar bugün dr a iğnemi yazdırmaya gittim gitmişken de usg ye girdim...
çok şükür dr yine bi problem olmadığını söyledi...
eli ayağı göbeği başı ayrı ayrı oynuyo,balık gibi maşallahh
ve alışveriş yapabilirsiniz bebeğiniz erkek dedi..
benden haberler böyle canlar...
değişmezse bebeğim erkek
ALLAH ıma emanet olun.
kızlar bugün dr a iğnemi yazdırmaya gittim gitmişken de usg ye girdim...
çok şükür dr yine bi problem olmadığını söyledi...
eli ayağı göbeği başı ayrı ayrı oynuyo,balık gibi maşallahh
ve alışveriş yapabilirsiniz bebeğiniz erkek dedi..
benden haberler böyle canlar...
değişmezse bebeğim erkek
ALLAH ıma emanet olun.
başka kimin oğlu olacakki. ben başka cinsiyet açıklamasımı kaçırdım ?hayırlı olsun arkadaşım
bu topic iyice paşalar topiği oldu desenizeilginçtir burda hep paşalar var ama yakın çevremde ki hamişlerin hepsinde prenses çözemedim erkek yılı mı kız yılımı bu yıl önce sağlıkla tabi ki ama inşallah prenses haberini ben veririm
ay allah nazardan saklasın kızzz maşallaaahh
ahanda bır erkek daha bu 2013 erkek yılımı olcak ne..banada kesın dııl ama erkek dedı..allahım hayırlısını versın farketmezkııı
bende ıyı cnm 2.5 un altında rısk yok
ay bende dıorumda bısı olmuo dımı kızlarcesaret edemıorum.ona kadar gıtmez demı uzaktadır o.
vallamııı..anaaamm benımde bısıler yapmam lazım adamı elden kacırcam yoksa
gel kız korkmayalım bizde artıkın bişe olmuyomus,bak millet tabuları yıkmıs bacım
ay allah nazardan saklasın kızzz maşallaaahh
ahanda bır erkek daha bu 2013 erkek yılımı olcak ne..banada kesın dııl ama erkek dedı..allahım hayırlısını versın farketmezkııı
bende ıyı cnm 2.5 un altında rısk yok
ay bende dıorumda bısı olmuo dımı kızlarcesaret edemıorum.ona kadar gıtmez demı uzaktadır o.
vallamııı..anaaamm benımde bısıler yapmam lazım adamı elden kacırcam yoksa
gel kız korkmayalım bizde artıkın bişe olmuyomus,bak millet tabuları yıkmıs bacım
saolasınn gülüşüm ya bişey vardır diye korktum ama biraz daha göresim vardı çok güzel ya heryeri tam maşallah gitmiyo gözümün önünden neyse haftaya özelde kontrolüm var o doktor saatlerce gösteriyoMerhaba, o kontrolleri oyle sabırsız bekliyoruz sonra böyle olunca insan deli olur...
Ben de dün gittim 11+4'tüm. ense kalınlığını önce 0.7 mm daha sonra 1.1 mm ölçtü. Hangisi doğru olursa olsun sorun yok dedi. Bu haftada ortalama 1 mm'miş. 2,5 mm'i sorun kabul ediyormuş. Benimkinin boyu da 4.3 cm olmuş.
Burunla ilgili de bir ölçüm yapmıyorlar, sadece olup olmadığına bakıyorlar. Ben de benimkinin baktığını fark etmedim, sonra kendisi soyledi.
O yüzden hic endişelenme. Eminim doktorun bir problem görseydi daha detaylı bakardı, sorun yok diye ilgilenmemiştir.
Selamlar.
sagol canim bilgiler icin. dedigin gibi yapmaya calisiyorum ben de her gun degisik renkte meyvelerden tuketiyorum ve mutlaka salata yiyorum zaten eksiye cok duskunumn. yemegim kalir ama salatam asla kalmaz:) bi de pekmez, ceviz vs. tuketiyorum omega 3 ve kansizlik icin.cennet hurmasinin mevsimi gelmedi daha ama az kaldi sanirim..
gerekli vitaminleri aldigimi dusunuyorum ama ne yapsam yetersiz gibi geliyo sanki yemek cok yemeliymisim gibi geliyo tamamen psiklojik oysa cok iyi biliyorum ihtiyacimiz olan gerekli vitaminler.....
cnm nasilsin? burda karsilasicaz artik desene
kızlar benide ekleyin listeyebenimde doğum mart sonu olur büyü ihtimalle bilgilerimi veriyorum 25 yaşında 14 aylık evliyim pkoluydum ama 1 yılda soğan kürü ve ilaçlar sayesinde hamiş kalabildim anlıycağınız soğan cücüğüm olcak benimkii öyle yaani topiğinize malatyanın dağın eteklerinde bi ilçesinden katılıyorum mağdur olan resim öğretmeni tayfasındanım çünkü atanamadım ücretli falan yapıyom şimdilik sanırım bu kaa bilgi yeterlidir fazlasıyla bilgi verdim zaatii