2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Merhaba, o kontrolleri oyle sabırsız bekliyoruz sonra böyle olunca insan deli olur...
Ben de dün gittim 11+4'tüm. ense kalınlığını önce 0.7 mm daha sonra 1.1 mm ölçtü. Hangisi doğru olursa olsun sorun yok dedi. Bu haftada ortalama 1 mm'miş. 2,5 mm'i sorun kabul ediyormuş. Benimkinin boyu da 4.3 cm olmuş.
Burunla ilgili de bir ölçüm yapmıyorlar, sadece olup olmadığına bakıyorlar. Ben de benimkinin baktığını fark etmedim, sonra kendisi soyledi.
O yüzden hic endişelenme. Eminim doktorun bir problem görseydi daha detaylı bakardı, sorun yok diye ilgilenmemiştir.
Selamlar.

oooo gözün aydın...

hayırlı olsun canım. sağlıkla sıhatle oğlunu kucağına alırsın inşallah. senin ilki kızdı dimi ?

başka kimin oğlu olacakki. ben başka cinsiyet açıklamasımı kaçırdım ?

bu konudaki arkadaşların yasakları kalkmış gözünüz aydın
ben daha 11. hafta içerisindeyim. çok beklemem lazım çokkkkkk yani beklemesi lazımmmm

ay bende dıorumda bısı olmuo dımı kızlar cesaret edemıorum.ona kadar gıtmez demı uzaktadır o.

yok bişey olmaz bir cesaret biz doktoru bu konuda çok sallamadık desem yeridir

bzde de biseycik olmuyor. zaten dusuk tehdidi oldugundan yasak. bakalim ne kadar surer. gerci doktor risk gecti desede esim yaklasmaz yanima korkudan

2.5 altı normalmiii ohhh rahatladım valla ayy yavrumun her yeri belli demi tüüü tüüü maşallah benim tosunumaaa bu arada kızlarrr coşmuşşşş

saolasınn gülüşüm ya bişey vardır diye korktum ama biraz daha göresim vardı çok güzel ya heryeri tam maşallah gitmiyo gözümün önünden neyse haftaya özelde kontrolüm var o doktor saatlerce gösteriyo

Çatdıysa çatlamak üzereyim dostlar.
Neresinden tutup da düzeleyim dostlar...

Şişkinlikten patlayacagim Soda kar etmiyor, sarımsak da yedim o da kar etmiyor... Sizin bu konu da bildikleriniz var mı.

Cnm listeye 8 mart yazmissin bnm icin. 13 mart olucak. yas 26 yurtdisindayim. sat 7 haziran ilk bebis kismetse

çilek7879 ; yavrum bendeki sıkıntı korkudan ziyade isteksizlik ne yapayım geçer inşallah... koca isyanlarda

nur-şey-nur ; canımm hayırlı olsun bebeğinin cinsiyeti umarım değişmez. genelde bir kaç kere kız erkek karar veremiyorlar ama

kızlarrr ben geldim yine.
konu ilişkiden açılmış,bizim evde de tık yok valla daha,eşim gözüm kayacak başkalarına diye dalga geçiyor,ama ikimiz de bişi olacak korkusuyla yanaşmıyoruz bu konuya...

öte yandan tüm gün mide bulantısıyla geçti,ama henüz çıkarmadım,ağzım boş durmadı çünkü...akşam da hiç yemek yiyesim yok,aksine resmen benim iştahım kapandı.

geçenlerde tiksindiğim şey süt demiştim ama o günden bugüne çok değişiklik oldu,hatta yazarken bile etkileniyorum ama poğça,süt,ezine peynirine de tiksintim hatta düşününce kustuğum oldu.Ağız kokusuna tiksintim devam ediyor,ayrıca şimdide el sıvı sabunu sıkıntım başladı,bildiğimiz el sabunu,kalıp sabunu ile yıkıyorum ellerimi fln.o koku çok hoşuma gidiyor,Psikopat gibi elimi kokluyorum habire

evet canım burayada gelmedi henüz ama alanyad 1 haftaya falan olurmuş arkadaşım sana yollarım ben didi sağolsun incir ve kudret narıda yolluycak ooh bi geleydi cennet hurmam bool bol vitamin alırdım burdada 1 aya falan anca olu heralde yaa ozamanda burdakileri yirim valla kociş merkeze indiydi yeşillik ıspanak incir,çekirdeksiz üzüm falan biissürü sipariş verdim getircek ooh bol yeşillik yiyebilceez ay sinir oldum buraya yaa ne doğru düzgün pazarı var buranın nede manavlarında doğru düzgün yeşilliğii düzenli balık yemeye 12.haftadan sonra başlmak lazım dimiii :26:

kızlar benide ekleyin listeye benimde doğum mart sonu olur büyü ihtimalle bilgilerimi veriyorum 25 yaşında 14 aylık evliyim pkoluydum ama 1 yılda soğan kürü ve ilaçlar sayesinde hamiş kalabildim anlıycağınız soğan cücüğüm olcak benimkii öyle yaani topiğinize malatyanın dağın eteklerinde bi ilçesinden katılıyorum mağdur olan resim öğretmeni tayfasındanım çünkü atanamadım ücretli falan yapıyom şimdilik sanırım bu kaa bilgi yeterlidir fazlasıyla bilgi verdim zaatii

cnm nasilsin? burda karsilasicaz artik desene

evet canımmm,yollarımız kesişti senle...iyiyim kuzum,hamilelik de iyi çok şükür,bebiş beni bulandırıyor,bikaç gündür çok sık kusturuyor ama olsun herşeyiyle razıyız bu duruma.Yeterki sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gelsin kucaklarımıza...bu zorlu günleri gülerek hatırlayıp,yavrumuzu koklayacağız misssler gibi.

sen neler yaptın,bebiş nasıl bakalım...

hoşgeldin canım,çok şükür Rabbi'm nasip etmiş bu güzel mucizeyi sana da...Sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah.

rüyamda düşük yaptım kızlar,şakır şakır geldi kırmızılar,annem "korkma kızım,parça gelmedikçe kan gelse de farketmez" diyodu bana ama hatta ped bile koydum rüyamda,düşük yapma aşamasındaydım,hayır olsun,böyle rüyalar görüyor musunuz?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…