2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

yok onu biliyorum su an kandan beslendigini ama ben hic bir zaman cok istahli olmadim bu sebeple endise ediyorum biraz
bakalim dedigin gibi 3 ayi bitirelim bi bakalim ne olacak. gerci arttik eskisi gibi degil, multivitaminler sayesinde vucudun tum eksigi kapatiliyor ama dogalin yeri baska tabi

buğün hiç havamda değilim..midem bulanıyor..uff şişkinlikte var

amaniin benimde kaç gündür dudaklarım çatlıyodu ne alaka diyodum kendi kendime niye çatladı... ahh ahh aynı durumdan muzdaribiz bende o konuları unutalı çok oldu resmen istemiyorum ya içimden gelmiyor yapmak. ot gibi oldum.. herif artık patlıcak bazen dokunuyoda hemen diyo arkasından korkma bişey yapmıcam hakketen ödüm kopuyo isticek diye.. diyoki ne zaman biticek hamilelik hesap yapıyo

bizim yasak 3 hafta önce bitti :44::44: zaten doktorda riskli bir durumun yok yalnızca dikkat edin demişti..öyle deyince doktor eve geldik eşime "olsun diye uğraş olunca birbirinden kaç olmaz öyle dimi" dedim

slm kızlar bizde şimdi doktordan geliyoruz çok kalabalıktı ya yok böyle bişey içeriye 3er kişi aldı doktor doğuma gidicem diye çok baş ağrım var sorcaktım aceleyle kaldı bebişimi 2 saniye anca gördüm sözde ikili test yaptı ama ben burnunu ölçtüğünü felan görmedim hiç ilgilendirmedi kızlar bebişimin boyu 4.7cm miş enne kalınlığı ise 11+6 da 1.15mm miş nasıl sizce dotor bişi demedi ya sonuçlarda 1 hafta sonra çıkcak

tabiyki canım muhkak ek vitaminler alman lazım bak araştır madem meyveyi yiyebiliyon bol vitaminli olanlarını ye meselaa cennet hurmaında olmayan vitamin yok olsa b bende yiycem bol bol sonracığımaa incir,elma,ananas,ahududu,nar,greyfurt,kivi,böğürtlen,kavun vs bissürü çok faydalı meyve var bunların yanında havuç,taze yada kuru fasülye,hurma,balık,ıspanak,kışın özelliklede brokoli vs. çiğ yada pişmiş şekilde sebzeleride tüketmeye çalış ben meselaa bol vitaminli salatalardan yapmaya çalışıyom bazen ıspanak bile doğradığım oluyor salataya inan hiç belli olmuyor kendine bol bol myve salatası, sebze salata (havuç, domates,salatalık, kırmızı ve beyaz lahana bol çeşitli yeşillik ıspanak, kırmızı biber,mısır,soğan neler neler ne istiyorsan koyabilirsin salataya hatta küçük doğranmış çiğ brokoli bile inan hepsi salataya çok yakışıyor) yemek yiyemiyorsan sebzeleri çiğ yadahaşlayıpta tüketebilirsin üzülme yemek yiyemiyorum diye mesela c vitamini fazla alamadınmı o gün 1 tane kırmızı salçalık biberlerden ye o biber günlük c vitamini ihtiyacının 1buçuk katını karşılayacaktır 4. aya girdiğindede haftada 2 kez balık yemn lazım mutlaka canım yiyemiyosanda balık yağı iç artıkın

kızlar bugün dr a iğnemi yazdırmaya gittim gitmişken de usg ye girdim...

çok şükür dr yine bi problem olmadığını söyledi...
eli ayağı göbeği başı ayrı ayrı oynuyo,balık gibi maşallahh

ve alışveriş yapabilirsiniz bebeğiniz erkek dedi..

benden haberler böyle canlar...

değişmezse bebeğim erkek
ALLAH ıma emanet olun.

hayırlı olsun oğlun (ne güzel böyle söylemesi) yiğit,cesur,dürüst ayrıca romantik kibar kadın halinden anlayan bir oğlun olur inşallah

sagol canim bilgiler icin. dedigin gibi yapmaya calisiyorum ben de her gun degisik renkte meyvelerden tuketiyorum ve mutlaka salata yiyorum zaten eksiye cok duskunumn. yemegim kalir ama salatam asla kalmaz:) bi de pekmez, ceviz vs. tuketiyorum omega 3 ve kansizlik icin.cennet hurmasinin mevsimi gelmedi daha ama az kaldi sanirim..
gerekli vitaminleri aldigimi dusunuyorum ama ne yapsam yetersiz gibi geliyo sanki yemek cok yemeliymisim gibi geliyo tamamen psiklojik oysa cok iyi biliyorum ihtiyacimiz olan gerekli vitaminler.....

hayırlı olsun oğlun (ne güzel böyle söylemesi) yiğit,cesur,dürüst ayrıca romantik kibar kadın halinden anlayan bir oğlun olur inşallah

ayyy ne güzel bi dua kızz öyle ebahcımmm...
ağzını seveyim emi
RABBİM sanada nasip etsin inşallah...
kız isityorsan da kız inşallahhh..........

hadi bakalim hayrli olsun pasamiz.....saglikla kucagina alirsin insallahhh

ayyy ne güzel bi dua kızz öyle ebahcımmm...
ağzını seveyim emi
RABBİM sanada nasip etsin inşallah...
kız isityorsan da kız inşallahhh..........

böyle dua ederiz de oğlumuz olup kayınvalide olunca çocukları doldurmayalım "saf mısın oğlum elin kızına ne hediyesi ne yardımı yemeği o yapsın sana mu kaldı??bak babana yapmadı ben kul köle oldum ah oğlum canım oğlum "

bunlarda benim bebişimin resimleri
ve buuu

ahahah bazen ben de aynen dusunuyorum. roller degisir gibi geliyor sonra yok yok ben yapmam diyorum ama insanoglu ne kadar inkar etse de bencil...
once ben ve benim degerlilerim diyor, yalan degil...bakalim yasayip gorucez...

Allah nazarlardan korusun oğlunu canım benım ne gusel öğrendin belirsizlikten kurtuldun bende cok merak edıyorum artık ...

hayırlı olsun arkadaşım
bu topic iyice paşalar topiği oldu desenize ilginçtir burda hep paşalar var ama yakın çevremde ki hamişlerin hepsinde prenses çözemedim erkek yılı mı kız yılımı bu yıl önce sağlıkla tabi ki ama inşallah prenses haberini ben veririm

ay allah nazardan saklasın kızzz maşallaaahh

ahanda bır erkek daha bu 2013 erkek yılımı olcak ne..banada kesın dııl ama erkek dedı..allahım hayırlısını versın farketmezkııı

bende ıyı cnm 2.5 un altında rısk yok

bizim yasak 3 hafta önce bitti :44::44: zaten doktorda riskli bir durumun yok yalnızca dikkat edin demişti..öyle deyince doktor eve geldik eşime "olsun diye uğraş olunca birbirinden kaç olmaz öyle dimi" dedim

ay bende dıorumda bısı olmuo dımı kızlar cesaret edemıorum.ona kadar gıtmez demı uzaktadır o.

hohohohoo bizim ki tekrar başladı.. haftada bir kere oda

vallamııı..anaaamm benımde bısıler yapmam lazım adamı elden kacırcam yoksa

gel kız korkmayalım bizde artıkın bişe olmuyomus,bak millet tabuları yıkmıs bacım

veeeeee işte yarın bende 4 hafta sonunda kontrolume gıdıyorummmmm cok heyecanlıyım en son sadece pıt pıt atan bı kalp gormustum ben sız yazınca buraya oynayan kolar bacaklar dıye kocama anlatıyorum bole bole gorunuomus bu haftalarda goren arkadaslarım var dıe heyecanla oda heyecanlanıo ınsallah bende yarın sorunsuz bı sekılde bebegımı kıpırdayısını gorurum yrn sabah 11 hemen olsunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…